2014 Aralık Anneleri

migrosun reklamını gördüm ama kesin bizim aradığımız beden kalmamıştır diye hiç gitmeye yanaşmadım babymall indirimi ekim sonuna kadar devam edecekmiş, olmazsa tekrar gidip 1-2 tane daha alırım, eşim çok kızıyor kıtlık varmış gibi biriktiriyorsun diyor ama sonra uğraşmak istemiyorum

canım ben kullanmadım ama kullanan birkaç kişiyi tanıyorum çok memnundu herkes. ben de almak istiyorum, her yerde de kullanılıyormuş. çamaşır suyuna pek yanaşmak istemiyorum aynen dediğin gibi, cif bile rahatsız ediyordu dün markette cifin doğal temizleyicisini gördüm aldım. cif yani sonuçta ne kadar doğal olabilir ki ama işte etikette o doğal yazısını görünce biraz daha iyi hissettim kendimi
günaydın kızlarrr .çok şükür odamız geldıııo dertte bıttı cok sukur sımdı bebıs kaldı sadece:)

güle güle kullanın canımm. yalnız aralık anneleri olarak hepimiz aynı takımları almışız neredeyse :)

saol canım valla o halı olmıcak benımde bende halı alıcam ama basıt sade bısey alıcam cokta secenek yok coccuk halılarında bence park yatak yerıne beşik daha mantıklı park yatak yenı dogan ııcın bana cok konforsuz gelıyo 6 ay 1 yas ıcın daha uygun tabı sen bılırsın

0-3 ay kıyafetleri bir ay zor giyorlar gerçekten iyi yapmışsın 3-6 ay almakla Bende büyük kızımın kıyafetlerini bile netten almaya başladım çıkıp dolaşması işkence oluyor artık Sen organik hastane çıkışlarından mı aldın
Bu arada o seneyede giyer düşüncesi bende de var Napayım çok çabuk büyüyorlar ve çocuk kıyafetleri çok pahalı

günaydın kızlarrr .çok şükür odamız geldıııo dertte bıttı cok sukur sımdı bebıs kaldı sadece:)
Günaydın canım,odalarımız aynıymış ben de sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini burda görünce hasret giderdim biraz ,bursa dan mı aldın sen de,güle güle kullanın inşallah

di mi ya kıtlık var gibi ama önümüz kış zırp pırt çıkamayız bizim adamda bir toplantıya gider 1 hafta olmaz evde ne ederim diyorum ama bebeğin şansına bırakamaz oldu beni
bende alayım babymalla gitmek farz oldu deseneee bizim adam benden beter doldurur tosunuma şunu alacam bunu alacam diye şimdiden 2 koli ıslak mendil aldık eee ben vazgeçtim o bezleri kullanmaktan pamuk aldırttım sözde suyla temizleyecem bakalım elime yüzüme bokları bulaştırmam inşallah...
bok demişken afedersin tabi
temizlik şeyleride iyice bir alasım geliyor mop şart oldu ama bozulyormuş fakirin ürününümü alsam azcık daha araştıracam bakalım alacammm artık... doğal temizleyici cifte önermemm dök bir kaba karbonatı sık 1 limonu al sana doğal cif :) bende az para vermedim yok ekolojik deterjan yok doğal deterjan vs...

haaa birde bilen bilir ben beyazlarımda ankara soda matik kullanırım asla petrol türevi yok harika bişeyyy bazıları bebiş kıyafetlerinde de kullanır ama ben iç çamaşırı eşimin karbeyazı gömlekleri bunu şiddetle herkese öneririm... hattaaa asla kosla tüle oxi ye para vermemmm tüm tüllerimi perdelerimide bunla yıkarımmm gören imrenir tüm annelerle paylaşam dedim
https://www.google.com.tr/search?q=...ra-sodamatik-500-gr-yumusaticilar.htm;250;350

sağol bacım peki bu beşiği aldığın yerden mi içindeki yatak gibi şeyleri aldınız... hani ilk zamanalr sert yatakta yatması gerekir ya bebişlerin ben ne kadar beşiğe baktıysam içleri hep pamuklu yumuş yumuştu aksine ondan vazgeçtim aprk yatak sert diye cazip geldi ama bak şimdi kafam yine karıştı cumartesi pazara dek karar verip almamız gerek ben yeniden başa döndüm :)

net iyi oluyor tabi bilindik markalarda mesela baby corner aldım çok çok iyi geldi kadifeden kesesi takımımız... organiğide netten aldım evet muhakakk görmüşündür bacım kremli bir set elime geçince yazam bebecik miydi bebettomuydu zaten renksizliğinden belliydi öyle bir set
birde eşim lcv dan tutturmuştu mavili kadifeli bir takım yeni doğan seti vardı onu kendi kendisince almış getirmiş birde battanyesini almış uydurmuş görsen bizim adam zaten benden çok giyime kuşama meraktır bebeğmiz ona çekmez inşallah :)

arkadaşalar bu arabayı görüp begenmiştim bugun de tesadüfen gördüm n11.comda.her yerde 800tlyken orda 672ye düşmüş aldım hemen.almayanlar bakabilir.
sağlıcakla kullanın bacım iyi yapmışınn beğendiğin modelin buysa iyi denk gelmiş

1 ay oluk oluk kanama çeken biri olarak kabızlığı çok iyi bilirim feci bir acı geçmiş olsun bacım
Ya ben hic boyle bisey bilmezdim surekli tuvaletle arkadastim.dun nolduysa oldu anlamadim.sabah gecer gibi olmustu ama yok yine geldi karnimin ici serenat yapoyor adeta...kizimda taaa yukarilara vurmaya basladi sekilmi degistirdi nedir? 10 gun once doktor yeeine yerlesti demisti sizce tekrar donebilirmi hanimlar? Dogum pozisyonundaydi ama ayni zamanda bacaklarida solumdaydi yukarida degildu yani ama kafasini gorduk tamamen asagidaydi.

ilki normal doğum muydu bacım?? yahu bende dün gittim doktora ama ne dönmesinden ne bişey hiç bişey demedi pazartesi bir daha gidecem ama burdan sibel diye bir arkdşmızn kızıda dönmüştü ondan biliyorum demekki bu haftaalrda dönmesi gerek ordan duydum ama bence daha erken değilmi dönmek ne kadar zor olabilir ki :)
1 haftada cart dye dönerler diye düşünyorum kafandaki tilkileri at bacım...

evet ıcınde cnm karyola yatagını bende işbirden aldım sunger lateks yatak dedıgın gıbı bsert eşiğin içindekide sunger zaten onun içinede ayrı alamıcagımız için idare edicez artık zaten en fazla 5 ay yatcak onun ıcındede

canım sabun kutusu yaz google görsele ben link atıyorum şimdi ;
http://www.google.com.tr/imgres?img...iact=rc&uact=3&dur=809&page=1&start=0&ndsp=25
http://cestcatasarimatolyesi.blogspot.com.tr/2012/05/minik-prens-aramiza-katildi.html
ayrıca bu linkteki herşeye bayıldım yaa

kabızlık için senide genel cerraha yönlendirdi mi hekimin. benim anüsten bir kanama açılmıştı ped takar olmuştum inann 5.ayımda çok büyük riskler atlattım
günde 8 kayısı yedim kayısının en pahalı ve bulunamaz olduğu zamanda
şimdi günde 1 elma yiyip üstüne 2 bardak su içiyom bak zaman ielrlemesine rağmen dışkılamamm kolaylaştı.. sende bol lifli şeyler tüket süt kabız yapıyormuş evet banada kontrollü iç içtikten sonra bol su iç demişlerdi ki süt içmedim yeni yeni günde 1 bardak içer oldum aman dikkat bacım zor

güle güle kullanın bacım... çok şık

Eline geçince resmini koyarsın fiyatı neydi hatırlıyor musun
Ne güzel eşin özençli işte Benimkine alınacakları söylediğimde gözleri büyüyor Adam artık bıktı ee ikiz olunca masraf iki kat oldu oda haklı ama napayım hepside temel ihtiyaçlar

güle güle kullanın bacım... çok şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…