- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
İyi günlerde kullanın Benim beğendiğim modelde buydu hatta ikiz modelide vardı bunun ama ben hala karar veremedim ayrı ayrı mı alsam ikiz bebek arabası mı alsamarkadaşalar bu arabayı görüp begenmiştim bugun de tesadüfen gördüm n11.comda.her yerde 800tarlyken orda 672ye düşmüş aldım hemen.almayanlar bakabilir.
bacım trend yolda genç indirimi vardı 16-21 yaştakilere bende kardeşimin tc si ile üye oldum indirim oldu 59.9 tl ye düşmüştü 120 lrdan galiba genç indirimi ile 7tllik kargoda toplam 57 mi denk geldi ne öyle bir fiyata aldım dahada almam zaten zıbın vs alırsam belki. eşime gelince ilk bebişi 4-5 aylıkken kaybedince adam böyle oldu yoksa bizimkide klasik türk erkeği işte ama kayıplar değiştirebiliyor bazen allahım yinede kimselere yaşatmasın böylesini.... sizinde allahım kolaylık versin geçen bir haber vardı konyadan mı ne adamın üçüz bebişleri var daha 1 yaşalrındalar bezlenyolar 2 oğlan 1 kız karısı yine üçüzlere hamileymiş ne edecez bezi mamayı diyordu hey maşallah dedimmm... olmasın prima olur canbebe allahım kolaylık verecektir be bacım hoş biz şartlarımızı hep zorlarız en iyiside olsunda olsun diye ama bizlere annelermiz bezmi kullanmış amerikan bez yıka yıka bezle :) hoş devir değişyor esiyede dönüp bakma taraftarı değilim ama emin ol RABBİM kolaylığını verecektir sağlıcakla doğur da heleEline geçince resmini koyarsın fiyatı neydi hatırlıyor musun
Ne güzel eşin özençli işte Benimkine alınacakları söylediğimde gözleri büyüyorAdam artık bıktı ee ikiz olunca masraf iki kat oldu oda haklı ama napayım hepside temel ihtiyaçlar
saol canım inşallah sn nezmmn gıdıosun bıdaha kontrole ben cumartrsi gidicem inş özledimm kuzumu
Ben iki hafta sonra başlıcam canım sürmeye Benim kızımda inanılmaz yarılmıştı göğüs ucum Sonra sürdüğüm kremler bir işe yaramadı O yüzden doğumdan önce başlamak lazımkkızımdalar birde bu emzirme olayına hazırlık olarak göğüs ucunun yara olmasını azaltmak için son 1 ay kala aldığımız özel kremleri sürmemiz gerektiğini tecrübeli bir arkdşm söyledi, sizce ne yapalım kasımda başlayayımmı çatlak kremi gibi bunuda sürmeye..
Ben hiccc bilmem kabizligi yani tuvalete cikamamayi..tam tersi durum vardi bende normalinde ama dun sabahtan beri fenayim..gece gittim bi kere sabahta gittim bi kere cok sukur ama yinede icim bi garip aksam karnim catlicak diye agladim asiri yemekte yemedim zaten yiyemiyirum pek bisi.vejeteryanim yarim olanlarindan.et balik tavuk tuketemiyorum o yuzden hep sebze meyve yerim su iceeim bol bol.arkadaslar muz bebege kilo aldirir yazmisti bende meraklandim bi yiyim dedim randevuya kadar acep omu yaptiki? Aklima hersey gelio napiyim ciktigim halde boyle rahatsizim cikamayanlar napsin?? Allah kolaylik versin hwpinizedekabızlık için senide genel cerraha yönlendirdi mi hekimin. benim anüsten bir kanama açılmıştı ped takar olmuştum inann 5.ayımda çok büyük riskler atlattım
günde 8 kayısı yedim kayısının en pahalı ve bulunamaz olduğu zamanda
şimdi günde 1 elma yiyip üstüne 2 bardak su içiyom bak zaman ielrlemesine rağmen dışkılamamm kolaylaştı.. sende bol lifli şeyler tüket süt kabız yapıyormuş evet banada kontrollü iç içtikten sonra bol su iç demişlerdi ki süt içmedim yeni yeni günde 1 bardak içer oldum aman dikkat bacım zor
Eline geçince resmini koyarsın fiyatı neydi hatırlıyor musun
Ne güzel eşin özençli işte Benimkine alınacakları söylediğimde gözleri büyüyorAdam artık bıktı ee ikiz olunca masraf iki kat oldu oda haklı ama napayım hepside temel ihtiyaçlar
Cok tatli masallah..bizimkide geldi az once kurulmayi bekliyor esime ve arkadasina yakit yuklemesi yapmam lazim once :) ayyy cok heyecanliiiiigünaydın kızlarrr .çok şükür odamız geldıııo dertte bıttı cok sukur sımdı bebıs kaldı sadece:)
Evet ya o haberi bende okudum rabbim verdimi veriyor :) Sen ilk bebeğini niye kaybettin canım başınsağolsun Allah hiç birimize yaşatmasın o acıyıbacım trend yolda genç indirimi vardı 16-21 yaştakilere bende kardeşimin tc si ile üye oldum indirim oldu 59.9 tl ye düşmüştü 120 lrdan galiba genç indirimi ile 7tllik kargoda toveririam 57 mi denk geldi ne öyle bir fiyata aldım dahada almam zaten zıbın vs alırsam belki. eşime gelince ilk bebişi 4-5 aylıkken kaybedince adam böyle oldu yoksa bizimkide klasik türk erkeği işte ama kayıplar değiştirebiliyor bazen allahım yinede kimselere yaşatmasın böylesini.... sizinde allahım kolaylık versin geçen bir haber vardı konyadan mı ne adamın üçüz bebişleri var daha 1 yaşalrındalar bezlenyolar 2 oğlan 1 kız karısı yine üçüzlere hamileymiş ne edecez bezi mamayı diyordu hey maşallah dedimmm... olmasın prima olur canbebe allahım kolaylık verecektir be bacım hoş biz şartlarımızı hep zorlarız en iyiside olsunda olsun diye ama bizlere annelermiz bezmi kullanmış amerikan bez yıka yıka bezle :) hoş devir değişyor esiyede dönüp bakma taraftarı değilim ama emin ol RABBİM kolaylığını verecektir sağlıcakla doğur da hele
tamamm bak demek doğru bu da bende kasımın 1 inde başlıyacam 1 kutu lansinonum var yeetr inşallah doğumdan 15 gün sonra gerek kalmazmış diyolar ya bakalım.. sonrada sütümüzle silecekmişiz ayy ne zor işlerrrBen iki hafta sonra başlıcam canım sürmeye Benim kızımda inanılmaz yarılmıştı göğüs ucum Sonra sürdüğüm kremler bir işe yaramadı O yüzden doğumdan önce başlamak lazım
boşver demesem daha iyi ama ikiz gibi bir durumdan dolayıEvet ya o haberi bende okudum rabbim verdimi veriyor :) Sen ilk bebeğini niye kaybettin canım başınsağolsun Allah hiç birimize yaşatmasın o acıyı
Dediğin gibi hiçbişeyin önemi yok yeterki sağlıklı olsunlar Rabbim rızıklarını ve
bera bebek çok şanslı sağlıkla uyuyup büyüsün odasında annesi :)
İkiz bebeklerde kayıp daha çok oluyor canım malesefboşver demesem daha iyi ama ikiz gibi bir durumdan dolayıonun için seni de etkilemek istememm Ama sen geçtin maşallah o riskli süreci bacım ALLLAHIM kimselere vermesin 5 aydan sonra zor oluyor
Allahım kimselere vermesinİkiz bebeklerde kayıp daha çok oluyor canım malesefBunuda bilerek bugünlere geldik şükür
Allahım kimselere vermesin
bu arada sizin sezeryandı dimi yaklaşık gününü verdi mi doktorunuz
Çok güzel güle güle kullanın canım Beyazın asilliği işte :)günaydın kızlarrr .çok şükür odamız geldıııo dertte bıttı cok sukur sımdı bebıs kaldı sadece:)
İlki normal oldu ama bunlarda normal doğum riskli dedi doktor Sezeryan olacak gibiyim ama gün vermedi Bir sorun olmazsa 37. haftaya kadar beklicezAllahım kimselere vermesin
bu arada sizin sezeryandı dimi yaklaşık gününü verdi mi doktorunuz
oy oy oy ben 24 kasım biliyordum örtmenler gününde doğucaktı senin bebiş :) 25 i mi oldu haydi hayırlısı bacım....benim 25 kasım canım yaklaşık günüm. isim buludnmu oğluşuna?
haydi hayırlısı zaten burdan bir çok annecik kasım annesi olucak gibi...İlki normal oldu ama bunlarda normal doğum riskli dedi doktor Sezeryan olacak gibiyim ama gün vermedi Bir sorun olmazsa 37. haftaya kadar beklicez
Valla ne zaman olacakları hiç beli olmuyor Bizim erken doğum riskide olduğundan ben 28. haftada hazırladım herşeyihaydi hayırlıriskidesı zaten burdan bir çok annecik kasım annesi olucak gibi...
evelki gün kasımda doğumu beklenen bir tanıdığmızın kızı bir öğrendik suyudiyorum. c normal doğurmuş vallahi hemde oğlan..çantanıza haoğlan dememin sebebi sözde oğlan veledler gününü tam doldurup 10 günde fazladan kalırmış anne karnında ama erkenmi erkende gelinyormuş. dün hastane dede bir kadınla tanıştım oğlu 35. haftada doğmuş.. yaaa ben ne ederim diyom ne üstü başı ütütendi ne beşiği var ne halılar perdeler yıkandı bana kalsa şu sırt ağrım olmasa ocağa dek doğmasa diyom ama yer yer ağrım olunca eşimeee bir gün seni işe yollayıp valizmi ayarlayıp gidecem doktora sezeryanla aldırcam bebişi akşama sana süpriz olur diyom adam sakın ha yapma öyle bişey diyo:)
neleri alıcam nasıl bir çanta ayarlayacam inann hiç bir fikrim yok abartırım ben şimdi :) birde kirlenir tozlanır diye yıkamadım bile hiç bir şeyi ama kasımda hazır olmalı haklısın bacım ne diyim ayy heyecan yaptımValla ne zaman olacakları hiç beli olmuyor Bizim erken doğum riskide olduğundan ben 28. haftada hazırladım herşeyiŞuan sadece nevresim takımları ve bakım ürünleri eksik Onlarıda internetten alayım diyorum Sende yavaştan başla en azından doğum çantanız hazır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?