2014 Aralık Anneleri

arkadaşalar bu arabayı görüp begenmiştim bugun de tesadüfen gördüm n11.comda.her yerde 800tarlyken orda 672ye düşmüş aldım hemen.almayanlar bakabilir.
İyi günlerde kullanın Benim beğendiğim modelde buydu hatta ikiz modelide vardı bunun ama ben hala karar veremedim ayrı ayrı mı alsam ikiz bebek arabası mı alsam

bacım trend yolda genç indirimi vardı 16-21 yaştakilere bende kardeşimin tc si ile üye oldum indirim oldu 59.9 tl ye düşmüştü 120 lrdan galiba genç indirimi ile 7tllik kargoda toplam 57 mi denk geldi ne öyle bir fiyata aldım dahada almam zaten zıbın vs alırsam belki. eşime gelince ilk bebişi 4-5 aylıkken kaybedince adam böyle oldu yoksa bizimkide klasik türk erkeği işte ama kayıplar değiştirebiliyor bazen allahım yinede kimselere yaşatmasın böylesini.... sizinde allahım kolaylık versin geçen bir haber vardı konyadan mı ne adamın üçüz bebişleri var daha 1 yaşalrındalar bezlenyolar 2 oğlan 1 kız karısı yine üçüzlere hamileymiş ne edecez bezi mamayı diyordu hey maşallah dedimmm... olmasın prima olur canbebe allahım kolaylık verecektir be bacım hoş biz şartlarımızı hep zorlarız en iyiside olsunda olsun diye ama bizlere annelermiz bezmi kullanmış amerikan bez yıka yıka bezle :) hoş devir değişyor esiyede dönüp bakma taraftarı değilim ama emin ol RABBİM kolaylığını verecektir sağlıcakla doğur da hele

saol canım inşallah sn nezmmn gıdıosun bıdaha kontrole ben cumartrsi gidicem inş özledimm kuzumu

canım bizde cumartesi 10:30 da gideceğiz geçen seferde sanki aynı gündü di mi 1 ekimde gittiğimizde 1580 gramdı şimdi 2000 olmuş mudur düşünüp duruyorum ya .. bu sefer cidden özledim içimde hareket ettikçe daha çok bağlandığımı hissediyorum ilk zamanlar 2.ve3. aylarda bu kadar heyecanım yoktu sanki gitgide artıyor.. ki deneyimli anneler iş yerindeki ablalarım özellikle ilk kucağına aldığında hissedeceksin ilk emzirdiğinde ilk sana baktığında die listeyi uzatıyorlar .. Yusufum gelsin de bende hissediimm bazen hayal kuruyorum gözlerim doluyor hemen bu ara duygusallaşma ve asabiyet yine zirve yaptı bende poff

Ben iki hafta sonra başlıcam canım sürmeye Benim kızımda inanılmaz yarılmıştı göğüs ucum Sonra sürdüğüm kremler bir işe yaramadı O yüzden doğumdan önce başlamak lazım

Ben hiccc bilmem kabizligi yani tuvalete cikamamayi..tam tersi durum vardi bende normalinde ama dun sabahtan beri fenayim..gece gittim bi kere sabahta gittim bi kere cok sukur ama yinede icim bi garip aksam karnim catlicak diye agladim asiri yemekte yemedim zaten yiyemiyirum pek bisi.vejeteryanim yarim olanlarindan.et balik tavuk tuketemiyorum o yuzden hep sebze meyve yerim su iceeim bol bol.arkadaslar muz bebege kilo aldirir yazmisti bende meraklandim bi yiyim dedim randevuya kadar acep omu yaptiki? Aklima hersey gelio napiyim ciktigim halde boyle rahatsizim cikamayanlar napsin?? Allah kolaylik versin hwpinizede

Evet ya o haberi bende okudum rabbim verdimi veriyor :) Sen ilk bebeğini niye kaybettin canım başınsağolsun Allah hiç birimize yaşatmasın o acıyı
Dediğin gibi hiçbişeyin önemi yok yeterki sağlıklı olsunlar Rabbim rızıklarını ve

Ben iki hafta sonra başlıcam canım sürmeye Benim kızımda inanılmaz yarılmıştı göğüs ucum Sonra sürdüğüm kremler bir işe yaramadı O yüzden doğumdan önce başlamak lazım
tamamm bak demek doğru bu da bende kasımın 1 inde başlıyacam 1 kutu lansinonum var yeetr inşallah doğumdan 15 gün sonra gerek kalmazmış diyolar ya bakalım.. sonrada sütümüzle silecekmişiz ayy ne zor işlerrr

boşver demesem daha iyi ama ikiz gibi bir durumdan dolayı onun için seni de etkilemek istememm Ama sen geçtin maşallah o riskli süreci bacım ALLLAHIM kimselere vermesin 5 aydan sonra zor oluyor

boşver demesem daha iyi ama ikiz gibi bir durumdan dolayı onun için seni de etkilemek istememm Ama sen geçtin maşallah o riskli süreci bacım ALLLAHIM kimselere vermesin 5 aydan sonra zor oluyor
İkiz bebeklerde kayıp daha çok oluyor canım malesef Bunuda bilerek bugünlere geldik şükür

Allahım kimselere vermesin
bu arada sizin sezeryandı dimi yaklaşık gününü verdi mi doktorunuz
İlki normal oldu ama bunlarda normal doğum riskli dedi doktor Sezeryan olacak gibiyim ama gün vermedi Bir sorun olmazsa 37. haftaya kadar beklicez

benim 25 kasım canım yaklaşık günüm. isim buludnmu oğluşuna?
oy oy oy ben 24 kasım biliyordum örtmenler gününde doğucaktı senin bebiş :) 25 i mi oldu haydi hayırlısı bacım....
biz en baştan beri BUĞRA ALP dedik hay buğranın anlamı iyi de değil ama tüm sülalenin ağzına yapıştı şimdi geçen ay eymen alp diye değiştirek dedik yok olmadı birdaha veledimiz olursa böyle erkenden isim bulupda koyupda o isimle sevmeyecez tecrübelendik bu konuda da ama bu seferki böyle oldu
siz ne koyuyonuzzz bacım

İlki normal oldu ama bunlarda normal doğum riskli dedi doktor Sezeryan olacak gibiyim ama gün vermedi Bir sorun olmazsa 37. haftaya kadar beklicez
haydi hayırlısı zaten burdan bir çok annecik kasım annesi olucak gibi...
evelki gün kasımda doğumu beklenen bir tanıdığmızın kızı bir öğrendik suyu gelmiş c normal doğurmuş vallahi hemde oğlan...
hemde oğlan dememin sebebi sözde oğlan veledler gününü tam doldurup 10 günde fazladan kalırmış anne karnında ama erkenmi erkende gelinyormuş. dün hastane dede bir kadınla tanıştım oğlu 35. haftada doğmuş.. yaaa ben ne ederim diyom ne üstü başı ütütendi ne beşiği var ne halılar perdeler yıkandı bana kalsa şu sırt ağrım olmasa ocağa dek doğmasa diyom ama yer yer ağrım olunca eşimeee bir gün seni işe yollayıp valizmi ayarlayıp gidecem doktora sezeryanla aldırcam bebişi akşama sana süpriz olur diyom adam sakın ha yapma öyle bişey diyo:)

Valla ne zaman olacakları hiç beli olmuyor Bizim erken doğum riskide olduğundan ben 28. haftada hazırladım herşeyi Şuan sadece nevresim takımları ve bakım ürünleri eksik Onlarıda internetten alayım diyorum Sende yavaştan başla en azından doğum çantanız hazır olsun

neleri alıcam nasıl bir çanta ayarlayacam inann hiç bir fikrim yok abartırım ben şimdi :) birde kirlenir tozlanır diye yıkamadım bile hiç bir şeyi ama kasımda hazır olmalı haklısın bacım ne diyim ayy heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…