2014 Aralık Anneleri

ya kızlar bu insanlar neden böle herkes bişiler sölüyo ister istemz insan kafasına takıyo ben 30 haftadayım karnım benim fazla büyümedi ve öle çok yukarıda da değil bi arkadaşım yok senin karnın yüksekte değil böleler erken doğum yapar vs vs canımı sıktı hamile bi insana sölenir mi zaten çok hassas ve stresliyiz bu dönemde

biz de onur koyucaz dedik, herkese söyledik. ama eşim iki akşamdır arda mı koysak demeye başladı. benim için farketmez ama abisi onura çok alıştı. aylardır onur diye seviyor karnımı, şimdi nerden çıktı bu arda diyecek bebeğimin kafası karışacak

hiç duyma kimseyi. doğunca da neler diyecekler peeeh. he de geç. çok tepen atarsa lafı yapıştır geç:)

Canım insanlar çok patavatsız hiç takma herşeyin en iyisini rabbim bilir Benide geçen gün kayınvalde aradı onun bir tanıdığı vardı ikiz hamile erken doğum yapmış bebeğinin birini kaybetmiş Allahım benim kaynana bana bak dikkat et illaki orda doğurcan diye bişey yok burdada yapabilirsin doğumunu sen doktora gittin mi bir sorun var mi diye bana bunları anlatıp soru soruyor O kadar kötü oldum ki tamam merak etmiş olabilirsin ama niye bebeğin öldüğünü bana söylüyorsun Teli kapattıktan sonra ben hüngür hüngür ağladım evde yalnızdım baktım göğsümden süt akmaya başladı korktum Sonra dua ettim biraz toparladım kendimi Yani hiç kimse seni ve bebeğini düşünmüyor Umursama insanları seni mutsuz ediyorsa mesafe koy Ben ogünden beri aramıyorum kayınvaldeyi

boşver. bana da 5. ayımdan beri doğum yakın herhalde diyorlar. karnımda büyük değil halbuki. arkadan hamile olduğum belli bile değil. 30 haftaya giricez 10 kilo aldım. hastaneye gittiğimde doğumu yakın olanları görünce minicik bir göbeğim var.
yolda hiç tanımayanlar bile doğum yakın dedi bi ara bana. doğum yapmış insanlar bunlar. göbek deliğim dışa doğru çıkmadı bile benim :) ama işte gel gör ki ağzı olan konuşuyor.

Ben bir tane bebişlere bir tanede kendime hazırladım Çok fazla abartmadım ben hastane eve çok yakın Eksik bişey olursa evden getirilir
Zaman yaklaştıkca heyecan artıyor Doğuncada o tekmeleri özlücez :)

acaba akıllarınca uyardıklarını mı düşünüyolar çok haklısın canım messafe koymak en iyisi bir de elini tuttu karnıma bak 4 parmak aşağı inerse doğum başlar arada ölç töbe töbe yaaa ((

aynen öle canım bide doğum yapmış olanlar nasıl söleyebiliyo dimi şaşırmış insanlar ya

aynen canım en iyisi dediğini yapmak :)

Kuzum kimsenin bişey bildiği yok Bana şuan bazı insanlar doğum yakın heralde diyor bazıları karnın hiç ikiz karnı gibi değil zayıf olcaklar galiba diyo Hangisinin dediği doğru ? En güzeli hiç aldırış etmemek çokda canını sıkarsa laf söyle rahatlarsın

aynen tatlım herkes doktor olmuş birdaha sölerse yapıştırcam lafı :)

Benim de karnım hem aşağıda hem de küçük ilk gebeliğimde de böyleydi doğuma gittiğimde 9 aylık olduğuma inanmadı ebeler 39. Haftada doğurdum bana da öyle diyenler vardı hiç sallama şimdi de 10 kilo aldım şimdiye kadar 32 bitecek yarın gene minnak göbeğim ama hiç takmıyorum bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra avantaj küçük göbüş çatlamıyor patlamıyor aşağıda olması sadece hareketlerimi zorluyor o da yaştan dolayı diyip geçiyorum

canım çok şaşkınım ya insanlar ne kadar patavatsız düşünmeden konuşuyor ben üzülüyorum kızıyorum .. zaten hamileyken insanlar daha endişeli daha gergin hele ki son zamanlar .. eşin durumu bilio mu ..

bende maşallah diyorum valla çok hizlilar herseyleri tamamladı hamarat anneler :) benim ilk bebeğim olacak ama hicbir şey almadim bi tek odasi geldi bi de kendime lohusa tacı ve mevlit süsleri yaptim o kadar. İstanbulda oturmanin avantajı işte canim bence aceleye gerek yok annemi de yanima alip herseyini 1 günde meşhur havuzlu handan alicaz dönüşte de sarachaneden arabasini alip evimize donucez hepsi bir günlük is ama buradaki cogu annis calistigi için vakitleri yok o yüzden boyle hizlilar sen panik yapma herşey hallolur relaxxx

Canım söylemedim annesine laf söyletmez ki Ben suçlu duruma düşerim Kadın seni düşünmüş sormuş der Tamam düşünsün sorsun ama bebeğin öldüğünü bana niye pat diye telefonda söylüyorsun O kadar kötü oldum ki Birde o bayanla hemen hemem aynıydı haftalarımız Allaha havale ettim artık bu kadarda patavatsız bir insan olamaz

doğru sölüyosun valla öle pat diye sölenince ister istemez moralim bozuldu

göğüs ucuyla oynamanın, masaj falan yapmanın doğumu tetiklediğini söylüyolar, bence 37de başlayalım sürmeye, en azından "full term" olur o saatten sonra, doğsa da inşallah sorun olmaz. ben de aldım lansinohun kremini ama birkaç hafta daha sürmem.

kızlar doktora gittim geldim bebeğim yine önden gidiyor 2 hafta 5 gün gidiyor kilosuda 2 kg 400 gr nst ye bağlandım sancım çıktı doktor serum takalım istersen dedi bende yanımda kimse yok şimdi dedim.. annemlerle görüştüm ananem filan işte sancı olmadan doğum mu olur kızım dediler bizde 3 ay önceden başlardı sancılar dediler.. acaba özel hastane diye paramı sızdırıyolar kafam karıştı..

Kacinci haftadasin canim ben de bu ara kasilma hissediyorum parasindan degildir bence nstde cikmissa vardir

Maş
Maşallah bebeğine canım Sancılar düzenlimiydi peki Bende arada kasılma hissediyorum ama nst de çıkmadı hiç Sen yinede düzenlimi geliyor sancılar kontrol et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…