- 19 Ağustos 2014
- 217
- 90
- 73
- 41
oy oy oy ben 24 kasım biliyordum örtmenler gününde doğucaktı senin bebiş :) 25 i mi oldu haydi hayırlısı bacım....
biz en baştan beri BUĞRA ALP dedik hay buğranın anlamı iyi de değil ama tüm sülalenin ağzına yapıştı şimdi geçen ay eymen alp diye değiştirek dedik yok olmadı birdaha veledimiz olursa böyle erkenden isim bulupda koyupda o isimle sevmeyecez tecrübelendik bu konuda da ama bu seferki böyle oldu
siz ne koyuyonuzzz bacım
ya kızlar bu insanlar neden böleherkes bişiler sölüyo ister istemz insan kafasına takıyo ben 30 haftadayım karnım benim fazla büyümedi ve öle çok yukarıda da değil bi arkadaşım yok senin karnın yüksekte değil böleler erken doğum yapar vs vs canımı sıktı hamile bi insana sölenir mi zaten çok hassas ve stresliyiz bu dönemde
Canım insanlar çok patavatsız hiç takma herşeyin en iyisini rabbim bilir Benide geçen gün kayınvalde aradı onun bir tanıdığı vardı ikiz hamile erken doğum yapmış bebeğinin birini kaybetmişya kızlar bu insanlar neden böleherkes bişiler sölüyo ister istemz insan kafasına takıyo ben 30 haftadayım karnım benim fazla büyümedi ve öle çok yukarıda da değil bi arkadaşım yok senin karnın yüksekte değil böleler erken doğum yapar vs vs canımı sıktı hamile bi insana sölenir mi zaten çok hassas ve stresliyiz bu dönemde
ya kızlar bu insanlar neden böleherkes bişiler sölüyo ister istemz insan kafasına takıyo ben 30 haftadayım karnım benim fazla büyümedi ve öle çok yukarıda da değil bi arkadaşım yok senin karnın yüksekte değil böleler erken doğum yapar vs vs canımı sıktı hamile bi insana sölenir mi zaten çok hassas ve stresliyiz bu dönemde
Ben bir tane bebişlere bir tanede kendime hazırladım Çok fazla abartmadım ben hastane eve çok yakın Eksik bişey olursa evden getirilirneleri alıcam nasıl bir çanta ayarlayacam inann hiç bir fikrim yok abartırım ben şimdi :) birde zlanır diye yıkamadım bile hiç bir şeyi ama kasımda hazır olmalı haklısın bacım ne diyim ayy heyecan yaptım
Canım insanlar çok patavatsız hiç takma herşeyin en iyisini rabbim bilir Benide geçen gün kayınvalde aradı onun bir tanıdığı vardı ikiz hamile erken doğum yapmış bebeğinin birini kaybetmişAllahım benim kaynana bana bak dikkat et illaki orda doğurcan diye bişey yok burdada yapabilirsin doğumunu sen doktora gittin mi bir sorun var mi diye bana bunları anlatıp soru soruyor O kadar kötü oldum ki tamam merak etmiş olabilirsin ama niye bebeğin öldüğünü bana söylüyorsun Teli kapattıktan sonra ben hüngür hüngür ağladım evde yalnızdım baktım göğsümden süt akmaya başladı korktum Sonra dua ettim biraz toparladım kendimi Yani hiç kimse seni ve bebeğini düşünmüyor Umursama insanları seni mutsuz ediyorsa mesafe koy Ben ogünden beri aramıyorum kayınvaldeyi
boşver. bana da 5. ayımdan beri doğum yakın herhalde diyorlar. karnımda büyük değil halbuki. arkadan hamile olduğum belli bile değil. 30 haftaya giricez 10 kilo aldım. hastaneye gittiğimde doğumu yakın olanları görünce minicik bir göbeğim var.
yolda hiç tanımayanlar bile doğum yakın dedi bi ara bana. doğum yapmış insanlar bunlar. göbek deliğim dışa doğru çıkmadı bile benim :) ama işte gel gör ki ağzı olan konuşuyor.
biz de onur koyucaz dedik, herkese söyledik. ama eşim iki akşamdır arda mı koysak demeye başladı. benim için farketmez ama abisi onura çok alıştı. aylardır onur diye seviyor karnımı, şimdi nerden çıktı bu arda diyecek bebeğimin kafası karışacak
hiç duyma kimseyi. doğunca da neler diyecekler peeeh. he de geç. çok tepen atarsa lafı yapıştır geç:)
Kuzum kimsenin bişey bildiği yok Bana şuan bazı insanlar doğum yakın heralde diyor bazıları karnın hiç ikiz karnı gibi değil zayıf olcaklar galiba diyo Hangisinin dediği doğru ? En güzeli hiç aldırış etmemek çokda canını sıkarsa laf söyle rahatlarsınacaba akıllarınca uyardıklarını mı düşünüyolar çok haklısın canım messafe koymak en iyisi bir de elini tuttu karnıma bak 4 ? parmak aşağı inerse doğum başlar arada ölç töbe töbe yaaa((
Kuzum kimsenin bişey bildiği yok Bana şuan bazı insanlar doğum yakın heralde diyor bazıları karnın hiç ikiz karnı gibi değil zayıf olcaklar galiba diyo Hangisinin dediği doğru ? En güzeli hiç aldırış etmemek çokda canını sıkarsa laf söyle rahatlarsın
Benim de karnım hem aşağıda hem de küçük ilk gebeliğimde de böyleydi doğuma gittiğimde 9 aylık olduğuma inanmadı ebeler 39. Haftada doğurdum bana da öyle diyenler vardı hiç sallama şimdi de 10 kilo aldım şimdiye kadar 32 bitecek yarın gene minnak göbeğim ama hiç takmıyorum bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra avantaj küçük göbüş çatlamıyor patlamıyor aşağıda olması sadece hareketlerimi zorluyor o da yaştan dolayı diyip geçiyorumya kızlar bu insanlar neden böleherkes bişiler sölüyo ister istemz insan kafasına takıyo ben 30 haftadayım karnım benim fazla büyümedi ve öle çok yukarıda da değil bi arkadaşım yok senin karnın yüksekte değil böleler erken doğum yapar vs vs canımı sıktı hamile bi insana sölenir mi zaten çok hassas ve stresliyiz bu dönemde
Canım insanlar çok patavatsız hiç takma herşeyin en iyisini rabbim bilir Benide geçen gün kayınvalde aradı onun bir tanıdığı vardı ikiz hamile erken doğum yapmış bebeğinin birini kaybetmişAllahım benim kaynana bana bak dikkat et illaki orda doğurcan diye bişey yok burdada yapabilirsin doğumunu sen doktora gittin mi bir sorun var mi diye bana bunları anlatıp soru soruyor O kadar kötü oldum ki tamam merak etmiş olabilirsin ama niye bebeğin öldüğünü bana söylüyorsun Teli kapattıktan sonra ben hüngür hüngür ağladım evde yalnızdım baktım göğsümden süt akmaya başladı korktum Sonra dua ettim biraz toparladım kendimi Yani hiç kimse seni ve bebeğini düşünmüyor Umursama insanları seni mutsuz ediyorsa mesafe koy Ben ogünden beri aramıyorum kayınvaldeyi
canım ben aldım ama henüz kullanmadım, mantıklı geldi bana, eldivenler çoraplar o kadar minik ki makinaya zarar verebilir, sıkışabilir diye düşündüm.kizlar bu çok gerekli bisey mi.herkes aldimi mesela, yada kullanan tavsiye eden
bende maşallah diyorum valla çok hizlilar herseyleri tamamladı hamarat anneler :) benim ilk bebeğim olacak ama hicbir şey almadim bi tek odasi geldi bi de kendime lohusa tacı ve mevlit süsleri yaptim o kadar. İstanbulda oturmanin avantajı işte canim bence aceleye gerek yok annemi de yanima alip herseyini 1 günde meşhur havuzlu handan alicaz dönüşte de sarachaneden arabasini alip evimize donucez hepsi bir günlük is ama buradaki cogu annis calistigi için vakitleri yok o yüzden boyle hizlilar sen panik yapma herşey hallolur relaxxxkızlar hepinize maşallah diyorum öncelikle nazar değmesinya merak ediyorum acaba benim gibi daha bi çöp bile almayan var mı hatta bazi şeyleri ilk defa duyuyorum burdan. ev düzenim iyce kötüleşti, "yogunluga yetisemiyorum" diyen arkadaşlara özeniyorum.aslında yapmam gereken aşırı çok sey var.ama neden böyle tembellik yapiyorum hele bu kadar az zaman kalmisken.stresim, heycanim artiyo böyle olunca da.bebişim olunca napicam ki, nasıl yetişicem hepinize kolay gelsin hamarat annelerr sizi
Canım söylemedimcanım çok şaşkınım ya insanlar ne kadar patavatsız düşünmeden konuşuyor ben üzülüyorum kızıyorum .. zaten hamileyken insanlar daha endişeli daha gergin heöğün i son zamanlar .. eşin durumu bilio mu ..
Benim de karnım hem aşağıda hem de küçük ilk gebeliğimde de böyleydi doğuma gittiğimde 9 aylık olduğuma inanmadı ebeler 39. Haftada doğurdum bana da öyle diyenler vardı hiç sallama şimdi de 10 kilo aldım şimdiye kadar 32 bitecek yarın gene minnak göbeğim ama hiç takmıyorum bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra avantaj küçük göbüş çatlamıyor patlamıyor aşağıda olması sadece hareketlerimi zorluyor o da yaştan dolayı diyip geçiyorum
kızlar birde bu emzirme olayına hazırlık olarak göğüs ucunun yara olmasını azaltmak için son 1 ay kala aldığımız özel kremleri sürmemiz gerektiğini tecrübeli bir arkdşm söyledi, sizce ne yapalım kasımda başlayayımmı çatlak kremi gibi bunuda sürmeye..
Kacinci haftadasin canim ben de bu ara kasilma hissediyorum parasindan degildir bence nstde cikmissa vardirkızlar doktora gittim geldim bebeğim yine önden gidiyor 2 hafta 5 gün gidiyor kilosuda 2 kg 400 gr nst ye bağlandım sancım çıktı doktor serum takalım istersen dedi bende yanımda kimse yok şimdi dedim.. annemlerle görüştüm ananem filan işte sancı olmadan doğum mu olur kızım dediler bizde 3 ay önceden başlardı sancılar dediler.. acaba özel hastane diye paramı sızdırıyolar kafam
Maşallah bebeğine canım Sancılar düzenlimiydi peki Bende arada kasılma hissediyorum ama nst de çıkmadı hiç Sen yinede düzenlimi geliyor sancılar kontrol etkızlar doktora gittim geldim bebeğim yine önden gidiyor 2 hafta 5 gün gidiyor kilosuda 2 kg 400 gr nst ye bağlandım sancım çıktı doktor serum takalım istersen dedi bende yanımda kimse yok şimdi dedim.. annemlerle görüştüm ananem filan işte sancı olmadan doğum mu olur kızım dediler bizde 3 ay önceden başlardı sancılar dediler.. acaba özel hastane diye paramı sızdırıyolar kafam karıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?