2014 Aralık Anneleri

Kacinci haftadasin canim ben de bu ara kasilma hissediyorum parasindan degildir bence nstde cikmissa vardir

32 haftadayım canım bebek 34 hafta 5 günlük çıktı bugün sadece 2 kere kasılma hissettim oda nst deyken 4 saattirde bişey yok anlamadım gitti

Maşallah bebeğine canım Sancılar düzenlimiydi peki Bende arada kasılma hissediyorum ama nst de çıkmadı hiç Sen yinede düzenlimi geliyor sancılar kontrol et

yok canım sancılar çok düzensiz nst takıldığında 2 kez hissettim 4 saattirde bişey yok..

Yaa ins olmaz benim de yarin kontrolum var 32+1deyim bakalim

en iyisi devlet hastanesinede bi gidip baktırayım ne dersin?

kızlar ya ben bebişimin hareketlerini genelde kasıklarımda hissediyorum aynı durumda olan doktoruna soran var mı bu durumu

ay sorma cnm erken dogumlarımız var kuvezde bebeklerımız var

ıyı olacaklar ıns.

son ay zor gecıyor gercekten
Merak etme canim Rabbim inşallah hepimizin yardimcisi olacak!! Rabbim insallah bize de saglikla kavusmayi nasip etsin zeyy88 sen haber var miydi ben göremedim de? İnsallah ucu de iyidir... Bir de sonradan doğum yapan anneler falan var mi? Onlar nasil? Umarim herkes iyidir...

doğru sölüyosun valla öle pat diye sölenince ister istemez moralim bozuldu

ahahahahaa şoktayım bu kadar olur bana erken doğum yaparsın diyen arkadaşım baygınlık geçirdi ve burda yazdığım için vicdan azabı çekmiştim şimdi geri geldi ve hamileymişşşş

insanlara bişey söylenmiyo varya gerçekten patavatsızlar bişey söylesek suçlu biz oluyoruz boşver hiç takma kafana rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin hepimize bugün doktora gittim maşallah kuzucuklar iyi 31+1 iz 30 haftayı atlattınya dedi doktor artık korkma bebişlere bişey olmaz dedi

zeyyın bebeklerınden bırı yarın cıkabılır, bırınıde ıstanbula gıdıp gorecek, bılıyorsundur belkı, bırı ıstanbulda anjıyo oldu. kuvezde. zeyy ıyı ama oldukca guclu

demek oyle ve tugcegtr nın bebeklerı kuvezde kılo almasını beklıyorlar

tıkıta ıyı eve cıktı.

oyle cnm durumlar :)

İnşallah fatmacım ya O kadar stres oldum ki şu son zamanlar Maşallah kuzularına :) Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşsak yavrularımıza başka bişey umrumda değil

kasılma normal kı, hep oluyor sızın haftalarda arada, bu haftalarda sık sık, top top oluyor kuzular, korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…