Yaa ins olmaz benim de yarin kontrolum var 32+1deyim bakalim32 haftadayım canım bebek 34 hafta 5 günlük çıktı bugün sadece 2 kere kasılma hissettim oda nst deyken 4 saattirde bişey yok anlamadım gitti
facebookta sabuncunuz ayla butikDediğin site adı nedir acaba ??
canım bunlar ayak ve biberon şeklinde çok ucuz olunca alayım demiştim 100 tane düşünmüştüm bidesabun tavsiye etmiyorum canım hele ki netten alacaksan kokusu bir acayip ve bebek şeklinde olanların yüzleri hiç sevimli değil tecrübe ile sabit :)
Merhaba canim idare ediyoruz :) siz nasilsiniz bakalim kasim annisleri nasill? Var mi başka doğuran falan?aralık anneleri napıyorsunuz bakayım?
keyıfler yerınde mı nasıl gıdıyor? bebısler nasıl???
canım bunlar ayak ve biberon şeklinde çok ucuz olunca alayım demiştim 100 tane düşünmüştüm bide
Merhaba canim idare ediyoruz :) siz nasilsiniz bakalim kasim annisleri nasill? Var mi başka doğuran falan?
Merak etme canim Rabbim inşallah hepimizin yardimcisi olacak!! Rabbim insallah bize de saglikla kavusmayi nasip etsinay sorma cnm erken dogumlarımız var kuvezde bebeklerımız var
ıyı olacaklar ıns.
son ay zor gecıyor gercekten
doğru sölüyosun valla öle pat diye sölenince ister istemez moralim bozuldu
insanlara bişey söylenmiyo varya gerçekten patavatsızlar bişey söylesek suçlu biz oluyoruz boşver hiç takma kafana rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin hepimize bugün doktora gittim maşallah kuzucuklar iyi 31+1 iz 30 haftayı atlattınya dedi doktor artık korkma bebişlere bişey olmaz dediCanım söylemedimannesine laf söyletmez ki Ben suçlu duruma düşerim Kadın seni düşünmüş sormuş der Tamam düşünsün sorsun ama bebeğin öldüğünü bana niye pat diye telefonda söylüyorsun O kadar kötü oldum ki Birde o bayanla hemen hemem aynıydı haftalarımız Allaha havale ettim artık bu kadarda patavatsız bir insan olamaz
zeyyın bebeklerınden bırı yarın cıkabılır, bırınıde ıstanbula gıdıp gorecek, bılıyorsundur belkı, bırı ıstanbulda anjıyo oldu. kuvezde. zeyy ıyı ama oldukca gucluMerak etme canim Rabbim inşallah hepimizin yardimcisi olacak!! Rabbim insallah bize de saglikla kavusmayi nasip etsinzeyy88 sen haber var miydi ben göremedim de? İnsallah ucu de iyidir... Bir de sonradan doğum yapan anneler falan var mi? Onlar nasil? Umarim herkes iyidir...
ayakları orda olabılır belkıkızlar ya ben bebişimin hareketlerini genelde kasıklarımda hissediyorum aynı durumda olan doktoruna soran var mı bu durumu
İnşallah fatmacım ya O kadar stres oldum ki şu son zamanlar Maşallah kuzularına :) Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşsak yavrularımıza başka bişey umrumda değilinsanlara bişey söylenmiyo varya gerçekten patavatsızlar bişey söylesek suçlu biz oluyoruz boşver hiç takma kafana rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin hepimize bugün doktora gittim maşallah kuzucuklar iyi 31+1 iz 30 haftayı atlattınya dedi doktor artık korkma bebişlere bişey olmaz dedi
kasılma normal kı, hep oluyor sızın haftalarda arada, bu haftalarda sık sık, top top oluyor kuzular, korkmaMaşallah bebeğine canım Sancılar düzenlimiydi peki Bende arada kasılma hissediyorum ama nst de çıkmadı hiç Sen yinede düzenlimi geliyor sancılar kontrol et
yok canım sancılar çok düzensiz nst takıldığında 2 kez hissettim 4 saattirde bişey yok..
Çok güzel canım iyi günlerde giyin :)Kızlar gecelik ve hastane çıkışımızı aldık. Gecelik takımım çok içime sindi, mağazada ilk girdiğimde gözüme çarptı ve aldım çıktım :) Eksiklerimiz tamamlandı. Yani internetten aldıklarım var onlar da gelince tamamlanacak aslında :)
Eki Görüntüle 1271459 Eki Görüntüle 1271463
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?