ya kafaya takılacak sey mı o, sıkma canını ne var bundaya kızlar bu insanlar neden böleherkes bişiler sölüyo ister istemz insan kafasına takıyo ben 30 haftadayım karnım benim fazla büyümedi ve öle çok yukarıda da değil bi arkadaşım yok senin karnın yüksekte değil böleler erken doğum yapar vs vs canımı sıktı hamile bi insana sölenir mi zaten çok hassas ve stresliyiz bu dönemde
Canım söylemedimannesine laf söyletmez ki Ben suçlu duruma düşerim Kadın seni düşünmüş sormuş der Tamam düşünsün sorsun ama bebeğin öldüğünü bana niye pat diye telefonda söylüyorsun O kadar kötü oldum ki Birde o bayanla hemen hemem aynıydı haftalarımız Allaha havale ettim artık bu kadarda patavatsız bir insan olamaz
çok şükür biz iyiyiz canım bi sürü eksik gedik var nasıl başa çıkacağımızı düşünüyoruz genel olarak Rabbim yardımcımız olsun bi yandan bana sürekli hediye geliyor iş yerinden bi arkadaşım çok hoş puset battaniyesi örmüş şok oldum annesi de minicik bi süveter Allahım musmutlu edio biz hamişleri diyorum dünde minibüs şoförü çok titredi üzerime aman siz oturun aman siz dikkatli inin ben beklerim die hemencecik duygulandı Yusufun annesi .. siz nasılsınız kasım annesi olacaksınız di mi insaralık anneleri napıyorsunuz bakayım?
keyıfler yerınde mı nasıl gıdıyor? bebısler nasıl???
çok şükür biz iyiyiz canım bi sürü eksik gedik var nasıl başa çıkacağımızı düşünüyoruz genel olarak Rabbim yardımcımız olsun bi yandan bana sürekli hediye geliyor iş yerinden bi arkadaşım çok hoş puset battaniyesi örmüş şok oldum annesi de minicik bi süveter Allahım musmutlu edio biz hamişleri diyorum dünde minibüs şoförü çok titredi üzerime aman siz oturun aman siz dikkatli inin ben beklerim die hemencecik duygulandı Yusufun annesi .. siz nasılsınız kasım annesi olacaksınız di mi ins
evet dogru artık ızınler yanmıyor aktarılıyorKizlar meb de ögretmenim simdi 2013te degusen kanuna göre bebek erken dogarsa kullanmadigimiz 1-2 hafta analik iznine ekleniyomus dogru mu?
Birde 32. Hafta calisabilir raporunu 32+4 de alsam ne gibi sorun olur?Verilen raporda 32. Hafta mi yazar sadece.Yardim edin nolur.Kafam karisti iyice
mesela sen ne zaman dogurursan dogur, 15.03.2015 te işe başlamak gerek (32 haftada ızne ayrılmadın vrasayımı ıle)Kizlar meb de ögretmenim simdi 2013te degusen kanuna göre bebek erken dogarsa kullanmadigimiz 1-2 hafta analik iznine ekleniyomus dogru mu?
Birde 32. Hafta calisabilir raporunu 32+4 de alsam ne gibi sorun olur?Verilen raporda 32. Hafta mi yazar sadece.Yardim edin nolur.Kafam karisti iyice
inş cnm, Allah bebısının sansını daim etsın, kıymetlı bebek
eksıklerde zamanlar olur ya bnm hala var, kuzumun ates olcerı bıle yok
saglıklı dogsunlarda hepsı olur
bız kasım annesı olcaz belkı ekım, cok ozluyrm oglumu dogsun ıstıyrm takatim kalmadı beklemeye
Canim cok sagol peki ya calisamazsan 32 de ayrilirsan bebek 38 de dogarsa 2 hafta sonrasina aktariliyor mu?mesela sen ne zaman dogurursan dogur, 15.03.2015 te işe başlamak gerek (32 haftada ızne ayrılmadın vrasayımı ıle)
canım benimde öleydi doktor bebeğin oturur konumda durduğu için böyle olabilir korkmAa dediikızlar ya ben bebişimin hareketlerini genelde kasıklarımda hissediyorum aynı durumda olan doktoruna soran var mı bu durumu
Kızlar gecelik ve hastane çıkışımızı aldık. Gecelik takımım çok içime sindi, mağazada ilk girdiğimde gözüme çarptı ve aldım çıktım :) Eksiklerimiz tamamlandı. Yani internetten aldıklarım var onlar da gelince tamamlanacak aslında :)
Eki Görüntüle 1271459 Eki Görüntüle 1271463
hımmm ikiside güzel isimler ama abisini üzmeyin onurlar çok akıllı oluyor :) ardalar yaramaz diye genelleme yaparmışım bacım... yok yok bidaha isimi böyle önceden dillendirmeyecez bu bize iyice ders oldubiz de onur koyucaz dedik, herkese söyledik. ama eşim iki akşamdır arda mı koysak demeye başladı. benim için farketmez ama abisi onura çok alıştı. aylardır onur diye seviyor karnımı, şimdi nerden çıktı bu arda diyecek bebeğimin kafası karışacak
hiç duyma kimseyi. doğunca da neler diyecekler peeeh. he de geç. çok tepen atarsa lafı yapıştır geç:)
benim dün başına göre 31+3 karna göre 31+1 boyuna göre 31+5 di doktorum pazartesi 32 yazarım izne çık dedi yani 32+0 yeterli oluyor be bacımKizlar bilen varsa cevap yazsin doktorum bisey dermi acaba 32+4de alsam dogum da filan izinde sorun olur mu?Rapor alanlar raporda 32.hafta mi yaziyo sadece 32+mi yaziyo?
ben ketılı bile hazırlık listeme koymuşum yahu bacımm liste hazırda icraat yokBen bir tane bebişlere bir tanede kendime hazırladım Çok fazla abartmadım ben hastane eve çok yakın Eksik bişey olursa evden getirilir
Zaman yaklaştıkca heyecan artıyor Doğuncada o tekmeleri özlücez :)
Çok güzel canım iyi günlerde giyin :)
canımm güle güle kullan ikisi de çok hoş.. bende marilyn den lizözü kabarık güllü gibi olan takım beğenmiştim bayadır bakıorum başka bişey sinmedi içime yarın annem alacak inş eminönünden sen nereden aldın beşiktaşta mağaza var ama benim istediğim takım yazdan beri 270 çok pahalı eminönünde havuzlu handaki pijamacı nakit 150 olur en son demişti .. onun haricinde gecelik bulamadım hepsi çok fantezi ayıcıklıları da beğenemedim yeni inci ye bakcam bi ara ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?