2014 Aralık Anneleri

ya kafaya takılacak sey mı o, sıkma canını ne var bunda

bebegın ıyı mı gerısı hıkaye

ayrıca 32 den sonra helekı 34 ten sonra oyle buyuyorkı karın

kucuk karın bence avantaj bıle bebek ıyıolduktan sonra

herkesın de karın yapısı farklı kımı bebegını asagıda tasır kımı yukarıda, ben heryerde tasıyrm oglan durmuyor gogsume ayaklarını uzatıyor kasıklarıma kafa atıyor, 180 lık anasına sıgamadı kuzu

Allah yardımcın olsun canım ne diim bilemedim .. eşine de akıl fikir versin böle bi noktada anne savunulamaz gibi geliyor bana

Kizlar meb de ögretmenim simdi 2013te degusen kanuna göre bebek erken dogarsa kullanmadigimiz 1-2 hafta analik iznine ekleniyomus dogru mu?
Birde 32. Hafta calisabilir raporunu 32+4 de alsam ne gibi sorun olur?Verilen raporda 32. Hafta mi yazar sadece.Yardim edin nolur.Kafam karisti iyice

aralık anneleri napıyorsunuz bakayım?

keyıfler yerınde mı nasıl gıdıyor? bebısler nasıl???

çok şükür biz iyiyiz canım bi sürü eksik gedik var nasıl başa çıkacağımızı düşünüyoruz genel olarak Rabbim yardımcımız olsun bi yandan bana sürekli hediye geliyor iş yerinden bi arkadaşım çok hoş puset battaniyesi örmüş şok oldum annesi de minicik bi süveter Allahım musmutlu edio biz hamişleri diyorum dünde minibüs şoförü çok titredi üzerime aman siz oturun aman siz dikkatli inin ben beklerim die hemencecik duygulandı Yusufun annesi .. siz nasılsınız kasım annesi olacaksınız di mi ins

inş cnm, Allah bebısının sansını daim etsın, kıymetlı bebek

eksıklerde zamanlar olur ya bnm hala var, kuzumun ates olcerı bıle yok

saglıklı dogsunlarda hepsı olur

bız kasım annesı olcaz belkı ekım, cok ozluyrm oglumu dogsun ıstıyrm takatim kalmadı beklemeye

evet dogru artık ızınler yanmıyor aktarılıyor

mesela 34 te dogum oldu, 2 hafta calısılabıldı,

kalan 6 hafta ve dogum sonrası 8 hafta ıle beraber 14 hafta ızın oluyor

yanı ne olursa olsun 32 haftaya 16 hafta ekleyın, ıse baslayıs tarıhınız o oluyor. ne zaman dogrursanız dogurun o tarıh degısmıyor. (32 hafta ızne cıkılmadıgı varsayımı ıle)

mesela sen ne zaman dogurursan dogur, 15.03.2015 te işe başlamak gerek (32 haftada ızne ayrılmadın vrasayımı ıle)

Merhaba arkadaşlar aranızda gebelik kolestazı geçiren varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Bu hafta değerlerim yüksek çıktı ve bu teşhis kondu maalesef. Erken doğuma sebep olabileceği söylendi.

ekimm mi vuhuuuuu çok heyecanlı ya zorlanıyor musun şimdilerde nasıl durumun ben artık başladım zorlanmaya ya .. bi de 37nin sonuna kadar çalışmayı planlıorum inş bi sıkıntı çıkmazsa

Bunlar da annemin hazırlıklarının bir kısmı, anneme gelmişken çekeyim dedim :)

Eklentiler

• image.webp
    181,7 KB · Görüntüleme: 84
  • image.webp
    185,9 KB · Görüntüleme: 96
  • image.webp
    164,9 KB · Görüntüleme: 91
mesela sen ne zaman dogurursan dogur, 15.03.2015 te işe başlamak gerek (32 haftada ızne ayrılmadın vrasayımı ıle)
Canim cok sagol peki ya calisamazsan 32 de ayrilirsan bebek 38 de dogarsa 2 hafta sonrasina aktariliyor mu?
Bide cnm 32+4de alsam raporu sorun olur mu?

kızlar çatlaklar başladımı benim karnımda bayaa varmış dün gece farkettim ama rengi böyle hafif pembemsi gibi o yüzden pek anlaşılmıyo gibi çok dikkatli bakınca anlaşılıyo. bugün eşim gelince dışarı çıkıcaz gidip bio oil alıcam.

canımm güle güle kullan ikisi de çok hoş .. bende marilyn den lizözü kabarık güllü gibi olan takım beğenmiştim bayadır bakıorum başka bişey sinmedi içime yarın annem alacak inş eminönünden sen nereden aldın beşiktaşta mağaza var ama benim istediğim takım yazdan beri 270 çok pahalı eminönünde havuzlu handaki pijamacı nakit 150 olur en son demişti .. onun haricinde gecelik bulamadım hepsi çok fantezi ayıcıklıları da beğenemedim yeni inci ye bakcam bi ara ..

Kizlar bilen varsa cevap yazsin doktorum bisey dermi acaba 32+4de alsam dogum da filan izinde sorun olur mu?Rapor alanlar raporda 32.hafta mi yaziyo sadece 32+mi yaziyo?

hımmm ikiside güzel isimler ama abisini üzmeyin onurlar çok akıllı oluyor :) ardalar yaramaz diye genelleme yaparmışım bacım... yok yok bidaha isimi böyle önceden dillendirmeyecez bu bize iyice ders oldu

Kizlar bilen varsa cevap yazsin doktorum bisey dermi acaba 32+4de alsam dogum da filan izinde sorun olur mu?Rapor alanlar raporda 32.hafta mi yaziyo sadece 32+mi yaziyo?
benim dün başına göre 31+3 karna göre 31+1 boyuna göre 31+5 di doktorum pazartesi 32 yazarım izne çık dedi yani 32+0 yeterli oluyor be bacım

Ben bir tane bebişlere bir tanede kendime hazırladım Çok fazla abartmadım ben hastane eve çok yakın Eksik bişey olursa evden getirilir
Zaman yaklaştıkca heyecan artıyor Doğuncada o tekmeleri özlücez :)
ben ketılı bile hazırlık listeme koymuşum yahu bacımm liste hazırda icraat yok bende farklı bir tarzım galiba

Çok güzel canım iyi günlerde giyin :)

Saol canım

Saol canım Benimki de ikisi de marilyn, pijama takımını 90 liraya almış annem, gecelik takımını da biraz şirinlik yaparak 130a indirebildim ancak canım :) yani sabahlıklı takıma 150 dediyse iyimiş bence, kalitesi kumaşı falan da güzel. Ben ankaradayım bu arada canım, pijama dünyası diye bir mağazadan aldım internet sitesi de varmış bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…