sıkma canını ALLAHIM ikisinide sağlıcakla kucağına almanı uykusuz geceler geçirmeni nasip eylesin daha ne diyim biri bir taraftan ağlasın biri bir taraftan dermişim :) bacım bizim ailede de ikiz çok gayet iyiii boşver diyen der dilediğini sen şimdilik keyfine bak zamanlarımız azalyorrrCanım söylemedimannesine laf söyletmez ki Ben suçlu duruma düşerim Kadın seni düşünmüş sormuş der Tamam düşünsün sorsun ama bebeğin öldüğünü bana niye pat diye telefonda söylüyorsun O kadar kötü oldum ki Birde o bayanla hemen hemem aynıydı haftalarımız Allaha havale ettim artık bu kadarda patavatsız bir insan olamaz
evet doğumu tetiklermiş ama fazlada değil dediğn gibi 36 -37 de başlayacam bende zaten öyle masaj falan yapmak yok sadece sürecez be bacımgöğüs ucuyla oynamanın, masaj falan yapmanın doğumu tetiklediğini söylüyolar, bence 37de başlayalım sürmeye, en azından "full term" olur o saatten sonra, doğsa da inşallah sorun olmaz. ben de aldım lansinohun kremini ama birkaç hafta daha sürmem.
benimde karnımda değilde sol bacağımın üstünde hissettim pembeleşmeleri eee göbeğime karnıma sürüyordum tek mustelayı demek bacak kalça vs de sürmek gerekirmiş hoş bilyordumda bilerek sürmedim ailede çatlakda yok ama demek o bölgelerimden kilo almışım ne yapalım artıkkızlar çatlaklar başladımı benim karnımda bayaa varmış dün gece farkettim ama rengi böyle hafif pembemsi gibi o yüzden pek anlaşılmıyo gibi çok dikkatli bakınca anlaşılıyo. bugün eşim gelince dışarı çıkıcaz gidip bio oil alıcam.
Canim hangi tarihte alirsan 5hafta sonrasinda ayriliyosun.bende 1 kadim da slicam 32+4oluyorum 5 hafta sonra 37+4olucakKizlar bilen varsa cevap yazsin doktorum bisey dermi acaba 32+4de alsam dogum da filan izinde sorun olur mu?Rapor alanlar raporda 32.hafta mi yaziyo sadece 32+mi yaziyo?
benim 5. aydan beri öyle hatta sağ kasığım ağrıdan ağlatı bile her defasında gittiğimizde bebek aşağıda dinlen uzan dedi gönderdi dr hatta 5. ayımda ne biçim korkuttu iyi dinlen rapor al heyet raporu aldım yoksa bebeğin erken doğar ve yaşamaz bile demişti yazmıştım burayada bunu ...şükürler olsun yine kasıklarımda ağrısı ama bebeğim yaşıyor ve doğurmadım henüz :)kızlar ya ben bebişimin hareketlerini genelde kasıklarımda hissediyorum aynı durumda olan doktoruna soran var mı bu durumu
Hoşgeldin canım.Selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıyorum biraz geç oldu amaAnkaradayım ben de gecelik,pijama falan alamadım daha.bi de lohusa tacı satan yerler var mı biliyomusunuz? nkaradaki arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Memnun kaldın değil mi ? Bende bekliyorum bakalım Kasım'ın 3 ünde getirecekler.günaydın kızlarrr .çok şükür odamız geldıııo dertte bıttı cok sukur sımdı bebıs kaldı sadece:)
Merhaba canım. Benim ki dönmüş :) Daha dönmesi için vakit var endişe etme.Arkadaşlar mrb ben de ikinci çocuğumu bekliyorum 2011 mart doğumlu bi oğlum var,belki aranızda Mart annesi olan vardır karnımdaki cimcime 32.haftayı bitirmesine rağmen dönmememiş makat pozisyonunda( sizinkiler ne durumda dönmüş mü ?doktor henüz erken daha dönebilir dedi ama benim kafaya bi tilki düştü, normal doğum olsun çok istiyorm...
Çok güzelmiş canım güle güle kullan. İçine sindiyse zaten olay bitmiştir :)Kızlar gecelik ve hastane çıkışımızı aldık. Gecelik takımım çok içime sindi, mağazada ilk girdiğimde gözüme çarptı ve aldım çıktım :) Eksiklerimiz tamamlandı. Yani internetten aldıklarım var onlar da gelince tamamlanacak aslında :)
Eki Görüntüle 1271459 Eki Görüntüle 1271463
Çok güzeller. İnsan bunlara bakmaya doyamıyor yaaBunlar da annemin hazırlıklarının bir kısmı, anneme gelmişken çekeyim dedim :)
Bende lansinoh almıştım. İnş allah memnun kalırız çok övmüşlerdiEvt pazar gunu bizde sirayla istanbul yolunda ne kadar magaza varsa babymall, ebebek, baby marche hepsine girdik ve yine dayanamayip herseyimiz tam olmasina ragmen aldik bisiler.. bu arada sagma makinesi aldinizmi bende lansinoshun ikili olanini siparis vercem en uygu gittigidiorda buldum. Evde manuel vardi ama bide elektrikliyi deneyelim dedik arkadasim almis cok memnun simdi.
ayne canım ya.:) aynen kolaylık lazım bize, hakikaten 3olu haftaları geçince her şey zorlaşıyomuş. en basit iş bile gözümde büyüyo.
Evet canım bende almıştım.Babymall in üstünde işle ilgili bi görüşmem vardı nasıl koşa koşa gittim anlatamam :) önceden eziyet gelirdi bana taa oraya gitmek
Ben manuel aldım, hemen işe başlamayacağım için elektrikli almadım şimdilik. Ama lansinohunkini beğeniyor çoğu kişi. Swift de ondan almıştı sanırım
Amin canım ya inşallah :) tatlı yorgunluk onlar hep yeterki onların canı sağolsunsıkma canını ALLAHIM ikisinide sağlıcakla kucağına almanı uykusuz geceler geçirmeni nasip eylesin daha ne diyim biri bir taraftan ağlasın biri bir taraftan dermişim :) bacım bizim ailede de ikiz çok gayet iyiii boşver diyen der dilediğini sen şimdilik keyfine bak zamanlarımız azalyorrriyice yorulcaz ama sen iki misli yorulcan dilerim rabbimden herşey yolunda gider de mutlu yorgunlukların olurr bacım :)
güle güle giyinin bacımmmm hey maşallahhKızlar gecelik ve hastane çıkışımızı aldık. Gecelik takımım çok içime sindi, mağazada ilk girdiğimde gözüme çarptı ve aldım çıktım :) Eksiklerimiz tamamlandı. Yani internetten aldıklarım var onlar da gelince tamamlanacak aslında :)
Eki Görüntüle 1271459 Eki Görüntüle 1271463
ben de öğrtmenim erken doğarsa kullanmadığın izin haftaların doğum sonrasına eklenir tabi yaz tatili hariç :)Kizlar meb de ögretmenim simdi 2013te degusen kanuna göre bebek erken dogarsa kullanmadigimiz 1-2 hafta analik iznine ekleniyomus dogru mu?
Birde 32. Hafta calisabilir raporunu 32+4 de alsam ne gibi sorun olur?Verilen raporda 32. Hafta mi yazar sadece.Yardim edin nolur.Kafam karisti iyice
Anladim cnm bn mecburiyetten32+4 de almak zorunda kalcam sanirim ondan soruyorum kizlar kusura bakmayin emin olamadum.Yani esime uzak is yerim calismsk istiyorum ama görevlendirmem olursa.Olup olmayacagi haftaya belli olucak ondan 32+4de alsam diyorum.Senin doktorun mu dedi 32+4de gel diye 32+1de niye gelmedin derse diye korktumCanim hangi tarihte alirsan 5hafta sonrasinda ayriliyosun.bende 1 kadim da slicam 32+4oluyorum 5 hafta sonra 37+4olucak
Hoşgeldin canım.
Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Memnun kaldın değil mi ? Bende bekliyorum bakalım Kasım'ın 3 ünde getirecekler.
Merhaba canım. Benim ki dönmüş :) Daha dönmesi için vakit var endişe etme.
Çok güzelmiş canım güle güle kullan. İçine sindiyse zaten olay bitmiştir :)
Çok güzeller. İnsan bunlara bakmaya doyamıyor yaa
Bende lansinoh almıştım. İnş allah memnun kalırız çok övmüşlerdi
ayne canım ya.
Evet canım bende almıştım.
canim son dk bile dönermiş bebeler, moralini psikolojini rahatlat.daha çokk varArkadaşlar mrb ben de ikinci çocuğumu bekliyorum 2011 mart doğumlu bi oğlum var,belki aranızda Mart annesi olan vardır karnımdaki cimcime 32.haftayı bitirmesine rağmen dönmememiş makat pozisyonunda( sizinkiler ne durumda dönmüş mü ?doktor henüz erken daha dönebilir dedi ama benim kafaya bi tilki düştü, normal doğum olsun çok istiyorm...
ay canimmm cok saol gercekten iyi geldi bunu duymak..benim de ilkbende maşallah diyorum valla çok hizlilar herseyleri tamamladı hamarat anneler :) benim ilk bebeğim olacak ama hicbir şey almadim bi tek odasi geldi bi de kendime lohusa tacı ve mevlit süsleri yaptim o kadar. İstanbulda oturmanin avantajı işte canim bence aceleye gerek yok annemi de yanima alip herseyini 1 günde meşhur havuzlu handan alicaz dönüşte de sarachaneden arabasini alip evimize donucez hepsi bir günlük is ama buradaki cogu annis calistigi için vakitleri yok o yüzden boyle hizlilar sen panik yapma herşey hallolur relaxxx
canim koku icin vanilya tozuyla silmeyi öneriyolar.ama denemedim tabi ben.sadece duydum.işe yarayabilirevet canım cok memnun kaldım tam ıstediğim gibi oyle uzunda surmedı kurması ama baya bı koku var havalanndıırıyoruz bakalım
Canim ben de ogretmenim.o tarihi doktorum kendisi verdi.yani 37+4e kadar calisicam boyle bi durumdaAnladim cnm bn mecburiyetten32+4 de almak zorunda kalcam sanirim ondan soruyorum kizlar kusura bakmayin emin olamadum.Yani esime uzak is yerim calismsk istiyorum ama görevlendirmem olursa.Olup olmayacagi haftaya belli olucak ondan 32+4de alsam diyorum.Senin doktorun mu dedi 32+4de gel diye 32+1de niye gelmedin derse diye korktum
Cnm ben bilemedim salak gibi erken aldim bi onceki randevuda dr sormustum o bana 32 hafta icinde alacaksin dedi, bende hep sali gidioduk drye sali aldim yani 31+4 de raporda 32 hafta yazio bu yuzden ben isten haftaya sali gunu ayrilmak zorunda kalicam, bilseydim carsamba alirdim, 32 4 de alsan sorun olmaz diye dusunuyrm32 yazar ve sen aldigin gunden itibaren 5 hafta calisirsin, sorun olmaz izninide o tarihe gore hesaplarsin o tarihe 16 hafta eklersen baslama tarihini bulursunCanim cok sagol peki ya calisamazsan 32 de ayrilirsan bebek 38 de dogarsa 2 hafta sonrasina aktariliyor mu?
Bide cnm 32+4de alsam raporu sorun olur mu?
Cnm ben bankada uzmanim oturuyrm surekli oglan rahatsiz oluo oturmak zorlasti hem asagidan hem yukaridan sikinti verio, kaburgalari tekmelio kasiga kafa atio :) batiyor canin yanio:)ekimm mi vuhuuuuu çok heyecanlıya zorlanıyor musun şimdilerde nasıl durumun ben artık başladım zorlanmaya ya .. bi de 37nin sonuna kadar çalışmayı planlıorum inş bi sıkıntı çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?