2014 Aralık Anneleri

sıkma canını ALLAHIM ikisinide sağlıcakla kucağına almanı uykusuz geceler geçirmeni nasip eylesin daha ne diyim biri bir taraftan ağlasın biri bir taraftan dermişim :) bacım bizim ailede de ikiz çok gayet iyiii boşver diyen der dilediğini sen şimdilik keyfine bak zamanlarımız azalyorrr iyice yorulcaz ama sen iki misli yorulcan dilerim rabbimden herşey yolunda gider de mutlu yorgunlukların olurr bacım :)

evet doğumu tetiklermiş ama fazlada değil dediğn gibi 36 -37 de başlayacam bende zaten öyle masaj falan yapmak yok sadece sürecez be bacım

benimde karnımda değilde sol bacağımın üstünde hissettim pembeleşmeleri eee göbeğime karnıma sürüyordum tek mustelayı demek bacak kalça vs de sürmek gerekirmiş hoş bilyordumda bilerek sürmedim ailede çatlakda yok ama demek o bölgelerimden kilo almışım ne yapalım artık

Kizlar bilen varsa cevap yazsin doktorum bisey dermi acaba 32+4de alsam dogum da filan izinde sorun olur mu?Rapor alanlar raporda 32.hafta mi yaziyo sadece 32+mi yaziyo?
Canim hangi tarihte alirsan 5hafta sonrasinda ayriliyosun.bende 1 kadim da slicam 32+4oluyorum 5 hafta sonra 37+4olucak

kızlar ya ben bebişimin hareketlerini genelde kasıklarımda hissediyorum aynı durumda olan doktoruna soran var mı bu durumu
benim 5. aydan beri öyle hatta sağ kasığım ağrıdan ağlatı bile her defasında gittiğimizde bebek aşağıda dinlen uzan dedi gönderdi dr hatta 5. ayımda ne biçim korkuttu iyi dinlen rapor al heyet raporu aldım yoksa bebeğin erken doğar ve yaşamaz bile demişti yazmıştım burayada bunu ...şükürler olsun yine kasıklarımda ağrısı ama bebeğim yaşıyor ve doğurmadım henüz :)

Hoşgeldin canım.
günaydın kızlarrr .çok şükür odamız geldıııo dertte bıttı cok sukur sımdı bebıs kaldı sadece:)
Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Memnun kaldın değil mi ? Bende bekliyorum bakalım Kasım'ın 3 ünde getirecekler.
Merhaba canım. Benim ki dönmüş :) Daha dönmesi için vakit var endişe etme.
Çok güzelmiş canım güle güle kullan. İçine sindiyse zaten olay bitmiştir :)
Bunlar da annemin hazırlıklarının bir kısmı, anneme gelmişken çekeyim dedim :)
Çok güzeller. İnsan bunlara bakmaya doyamıyor yaa
Bende lansinoh almıştım. İnş allah memnun kalırız çok övmüşlerdi
:) aynen kolaylık lazım bize, hakikaten 3olu haftaları geçince her şey zorlaşıyomuş. en basit iş bile gözümde büyüyo.
ayne canım ya.
Evet canım bende almıştım.

Amin canım ya inşallah :) tatlı yorgunluk onlar hep yeterki onların canı sağolsun

ben de öğrtmenim erken doğarsa kullanmadığın izin haftaların doğum sonrasına eklenir tabi yaz tatili hariç :)
sonra zaten 32. haftadan sonra eğer 37 dek çalışacaksan bu kez doktorunda çalışabilir raporunu alıp kurumuna götürmen gerek onu ister 32 de al ister 32+3 de yani sen 32 de gittin ve usg de bebiş büyük çıktı 32+5 çıktı no problem yani bacım... ama sen son ana dek çalışacaksan çalışabilir raporu alıcan...

banada pazartesi doktor 32 olucam iş göremez raporu verecek ve direkt izne çıkıcam.. yani çalışmak içinde çalışmamak içinde 32 lerde bir rapor alınıyor diye biliyorum ve de uygulamaları var

Canim hangi tarihte alirsan 5hafta sonrasinda ayriliyosun.bende 1 kadim da slicam 32+4oluyorum 5 hafta sonra 37+4olucak
Anladim cnm bn mecburiyetten32+4 de almak zorunda kalcam sanirim ondan soruyorum kizlar kusura bakmayin emin olamadum.Yani esime uzak is yerim calismsk istiyorum ama görevlendirmem olursa.Olup olmayacagi haftaya belli olucak ondan 32+4de alsam diyorum.Senin doktorun mu dedi 32+4de gel diye 32+1de niye gelmedin derse diye korktum

evet canım cok memnun kaldım tam ıstediğim gibi oyle uzunda surmedı kurması ama baya bı koku var havalanndıırıyoruz bakalım

canim son dk bile dönermiş bebeler, moralini psikolojini rahatlat.daha çokk var
ay canimmm cok saol gercekten iyi geldi bunu duymak..benim de ilkherseyi hallederiz kisa surede dedigin gibi insallah

kgokce canim sen bebek erken dogarsa peki atiyorum 38 de dogdu calismasan da 32 den sonra 2 haftayi analik iznine eklettirebiliyo musun yani?

Canim ben de ogretmenim.o tarihi doktorum kendisi verdi.yani 37+4e kadar calisicam boyle bi durumda

Canim cok sagol peki ya calisamazsan 32 de ayrilirsan bebek 38 de dogarsa 2 hafta sonrasina aktariliyor mu?
Bide cnm 32+4de alsam raporu sorun olur mu?
Cnm ben bilemedim salak gibi erken aldim bi onceki randevuda dr sormustum o bana 32 hafta icinde alacaksin dedi, bende hep sali gidioduk drye sali aldim yani 31+4 de raporda 32 hafta yazio bu yuzden ben isten haftaya sali gunu ayrilmak zorunda kalicam, bilseydim carsamba alirdim, 32 4 de alsan sorun olmaz diye dusunuyrm32 yazar ve sen aldigin gunden itibaren 5 hafta calisirsin, sorun olmaz izninide o tarihe gore hesaplarsin o tarihe 16 hafta eklersen baslama tarihini bulursun

Diger bir konuda 32 de ayrilan bi kisi 36 da dogurursa 4 haftayi aktarmis olur, yani 12 hafta d iZni kullanir.

ekimm mi vuhuuuuu çok heyecanlı ya zorlanıyor musun şimdilerde nasıl durumun ben artık başladım zorlanmaya ya .. bi de 37nin sonuna kadar çalışmayı planlıorum inş bi sıkıntı çıkmazsa
Cnm ben bankada uzmanim oturuyrm surekli oglan rahatsiz oluo oturmak zorlasti hem asagidan hem yukaridan sikinti verio, kaburgalari tekmelio kasiga kafa atio :) batiyor canin yanio:)

İs yerimde mudurum iyi sen artk cok calisma dio ondan nispeten rahatim, reflu mahvedio bide baski arttikca, calisanilirsen calisirsin ins, bnm dr calisma yanlisi degil, bide sismeye basladim :)

member: 492607"]kasılma normal kı, hep oluyor sızın haftalarda arada, bu haftalarda sık sık, top top oluyor kuzular, korkms

İçimi rahatlattin canım çok sağol

Kizlar bilen varsa cevap yazsin doktorum bisey dermi acaba 32+4de alsam dogum da filan izinde sorun olur mu?Rapor alanlar raporda 32.hafta mi yaziyo sadece 32+mi yaziyo?

Canim benim doktorum 31 hafta 5 günlükken verdi ve 32 hafta yaziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…