Aynen aynen aynen. ben de 3 ayrı hastane çıkışı için bohça şeklinde yaptım öylece verdik hemşirelere. şimdi 1 gece kalacağımız için 2 takım hastane çıkışı koymayı düşünüyorum. onun dışında aynen saydığın şeyleri koydum. bi de ikramlıklar falan olacak tabi. onlar için ayrıca bir kutu yaparız..
Canim hiccc uzulme.arkadaslar yazmis zaten.ben alti kilo verdim.gram gram alarak iki kiloyu tam tamamlayamadim bile.yani hala eksi dort kilodayim.dusun yani.32 haftalik oldum cok endiselendim baslarda doktor kizdi.karnin buyuyorsa sorun yoktur dedi.benim kafadaki dusunce yani ayda dort kilo degilde bi kilodami almaz insan diyeydi.hani onuda ben almis olmayacagim bebek almis olacak demekki buyumuyor demistim.bide akraba evliligi oldugu icinde auphelenmistim.kac kere benim israrimla ultrasona girdim ekstra.. insan endiseleniyor ama korkma.cok mutluyum artik cunku dogum yapacagim ve eskisinden daha az kiloda olacagim daha ne isterim.ayni performansi lohusaliktada gosteririm insallah.normalde istahli bi insanim cunku insallah o zamanda almayiz kilo derdi odem derdi yok..sen en szindan 4 kilo almissin o bile bisi.bundan sonra 4 daha alirsin bence..doktorun dedigide manasiz geldi bana yani kilon yuzunden erken dogum olmaz bence.korkma...bu arada onemli olan bebisin kilosu..bizimki onden bile gidiyor dusun yani..ferahla sakin ol stres yapma guzel hamisKizlar bende erken dogum ve sezaryen nedeniyle aralik annesi olucam insallah. Ama benim sorunum cok cok. Nerden baslasam anlatsam. Rahimde 2 cme dusen acilma, kasilmalar, kanama vs.. dertli hamileyim yani. Su andaki en buyuk sorunum ise kilo. Okuyorum yazdiklarinizi ve yardim istiyorum. 58 kg ile hamile kaldim ki boyum 1.80. Su an ise kilom 62 ve ben 28 haftalik hamileyim.kilo alamiyorum hiicc..(( dr boyle gidrrse kilondan dolayi erken doguma gireceksiin diyor. Sekerli gidalar yiyemiyorum cunku hamilelikle beraber nefret ettimm.. annem falanda yok!! Sadece evde yardimci var.anne falan olsa veslerdi bni balla borekle.. bana nasil kilo aldiginizi soyler misiniz? Ne yiyim???
Hoşgeldin canım.
Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Memnun kaldın değil mi ? Bende bekliyorum bakalım Kasım'ın 3 ünde getirecekler.
Merhaba canım. Benim ki dönmüş :) Daha dönmesi için vakit var endişe etme.
Çok güzelmiş canım güle güle kullan. İçine sindiyse zaten olay bitmiştir :)
Çok güzeller. İnsan bunlara bakmaya doyamıyor yaa
Bende lansinoh almıştım. İnş allah memnun kalırız çok övmüşlerdi
ayne canım ya.
Evet canım bende almıştım.
güle güle giyinin bacımmmm hey maşallahhçok süslüüü
bugün doğuma hazırlık kursuna başladım hastanede.. normal doğumu anlattılar bugün, doğumhaneyi odaları falan gezdirdiler. çok tuhaf duygular yaa, Allah sağ salim o günleri göstersin. bu arada benim hastanede bebekle ilgili hiçbi şey getirmenize gerek yok, kıyafetlerini bile biz veriyoruz dediler. gerçi ben yine de götürürüm ufak tefek şeyler ama öyle bez falan götürmeyeceğim.
Aynen aynen aynen. ben de 3 ayrı hastane çıkışı için bohça şeklinde yaptım öylece verdik hemşirelere. şimdi 1 gece kalacağımız için 2 takım hastane çıkışı koymayı düşünüyorum. onun dışında aynen saydığın şeyleri koydum. bi de ikramlıklar falan olacak tabi. onlar için ayrıca bir kutu yaparız..
valla ben de ilk duydum bebek kilo aldı ama anne kilo almadı diye erken doğum riski. tuhaf bir dr imiş. tüm drlar anne almasın minumum alsın ister , çok aldın diye fırçalar moral bozar:))Canim hiccc uzulme.arkadaslar yazmis zaten.ben alti kilo verdim.gram gram alarak iki kiloyu tam tamamlayamadim bile.yani hala eksi dort kilodayim.dusun yani.32 haftalik oldum cok endiselendim baslarda doktor kizdi.karnin buyuyorsa sorun yoktur dedi.benim kafadaki dusunce yani ayda dort kilo degilde bi kilodami almaz insan diyeydi.hani onuda ben almis olmayacagim bebek almis olacak demekki buyumuyor demistim.bide akraba evliligi oldugu icinde auphelenmistim.kac kere benim israrimla ultrasona girdim ekstra.. insan endiseleniyor ama korkma.cok mutluyum artik cunku dogum yapacagim ve eskisinden daha az kiloda olacagim daha ne isterim.ayni performansi lohusaliktada gosteririm insallah.normalde istahli bi insanim cunku insallah o zamanda almayiz kilo derdi odem derdi yok..sen en szindan 4 kilo almissin o bile bisi.bundan sonra 4 daha alirsin bence..doktorun dedigide manasiz geldi bana yani kilon yuzunden erken dogum olmaz bence.korkma...bu arada onemli olan bebisin kilosu..bizimki onden bile gidiyor dusun yani..ferahla sakin ol stres yapma guzel hamis
Slm ben de bebegimin eşyalarıni hazırladım. İlk çocugum da kız oldugu için onun kıyafetlerini saklamıştım.o kadar çok almışız ki ilk heyecanla. Simdi bir hastane çıkışı ve bir iki takım aldım. Onları yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirdim. Çantamı da hazırladım. Bebege 3 takım kıyafet. 2 penye battaniye,bir de kalın battaniye koydum. Daha 32. Haftadayım ama belli olmaz hazır dursun.
Kizlar bende erken dogum ve sezaryen nedeniyle aralik annesi olucam insallah. Ama benim sorunum cok cok. Nerden baslasam anlatsam. Rahimde 2 cme dusen acilma, kasilmalar, kanama vs.. dertli hamileyim yani. Su andaki en buyuk sorunum ise kilo. Okuyorum yazdiklarinizi ve yardim istiyorum. 58 kg ile hamile kaldim ki boyum 1.80. Su an ise kilom 62 ve ben 28 haftalik hamileyim.kilo alamiyorum hiicc..(( dr boyle gidrrse kilondan dolayi erken doguma gireceksiin diyor. Sekerli gidalar yiyemiyorum cunku hamilelikle beraber nefret ettimm.. annem falanda yok!! Sadece evde yardimci var.anne falan olsa veslerdi bni balla borekle.. bana nasil kilo aldiginizi soyler misiniz? Ne yiyim???
15180mi maşallah bacım. kaç kilo aldın merak ettim..
raporum önümde cnaım. bak ne yazıyor .
hastanın muayenesi sırasında 32 haftalık gebelik tespit edilmiştir. hastanın 8 haftalık yasal izninin 5 haftasının doğum sonrasına aktarılmasında..............
ketılı napacan anacım sallama çay mı içecen hastanede nescafemi:)) unut onları:)) hastanede humana içecen, komposto içecen..
bebek kilo alıyorsa sorun ne? kilo almayan hatta veren gebeler bile var. komşum 7 kilo vererek bitirdi gebeliği 3,5 kilo bebek doğdu.
Ben bu şekilde bir tane bohça gibi hazırladım hemşireye onu verdim Diğerlerini çantadan alıp kendimiz giydirdik zaten Ama senin yaptğın daha düzenli olmuş Şimdide ikisine ayrı ayrı iki tane bohça hazırladım Diğerleri çantada öylece dürüp koymuştum Hepsini bohçalasam mı kiben ilk doğumda çantamı şu şekilde yaptım. pufpuf battaniye var ya ne diye satılıyor bilmiyorum. battaniyeyi açtım. içine iç dış zıbın, çıtçıtlı body ( hemşireler hangisini giydirirse diye ikisini de koydum) iki tane bez, çorap, patikli alt pijama, tulum, penye yelek koydum. ve battaniyeyi katladım, bohça yaptım. bunu da temiz bir poşete koydum. epidural için beni hazırlamaya geldiklerinde bebeğin kıyafetlerini istediler, poşeti verdim hemşirelere. bu bohça şeklinde 3 bohça hazırladım.düzenli tertipli oldu hastane bavulumuz. yani her şeyden 3er takım götürmüş oldum. tabi ilave bez ve unibaby yeni doğan ıslak mendil koydum yetti arttı. kendime iki gecelik bir sabahlık koydum. lansinoh göğüs kremi diş fırçası tarak makyaj çantası ıvır zıvır koydum. emziğe karşı olduğum için emzik almadım. sütüm gelmezse vs diye biberon da koymadım. çünkü son kontrolde hastane bebek biberona alışırsa onun rahat akışını tercih eder, emmeye yormaz kendini, biz biberona karşıyız demişti. sütüm ilk gece azdı, hemşire şırıngaya mama koyup şırıngadan verdi mamayı. sabahına süt iyice arttı zaten.
napacağımı biliyorum ya şimdi rahatım. haftaya hazırlarım çantayı.
evet ekletiliyor diye biliyorum yakın zamanda bir arkdşm doğum yaptı doğumunu sezeryanla oldu ve bebeği doğum raporlarına göre doktoru 37. haftada aldıklarını yazdı dolayısıla öncesindeki haftaları doğum sonrasına ekledi ve bu dönemi kapayacak halde izin işlemlerni yaptılar bacımkgokce canim sen bebek erken dogarsa peki atiyorum 38 de dogdu calismasan da 32 den sonra 2 haftayi analik iznine eklettirebiliyo musun yani?
o vaina ağrısı bende de mevcut bebeğin duruşu ve tüm gün azcık ayakta kal gez (avm de bende kendimi kaybediyorum ona bak buna bak yorulmak bilmez gibi) derken sonraki 1 hafta bu acaip ağrıyı çekiyorum inan.. zaten 32. haftamızdan sonra benim dr 2 haftada bir gel dedi ben gitmem o ayrı erinyom dr a gitmeyeee 34 den sonrada her hafta gel demişti pehhh gidip gelmek iyice vajina ağrısı yapıyorramaan ilk görünce biraz üzüldüm ama şimdi düşününce hiçte umrumda değil ben zaten hergün kremlendim duşaldım yağlandım ama demekki olacağı varmış eğerki bişi yapmadan çatlasaydım çok üzülürdüm. eşimle avmye gittik biraz yürüyünce altım çok ağrıdı yaa vajina ağrısını ilk defa bukadar şiddetli yaşadım vede karnım biraz aşağı inmiş gibi geldi acaba bu hafta doktoramı gitsem?
.bugün doğuma hazırlık kursuna başladım hastanede.. normal doğumu anlattılar bugün, doğumhaneyi odaları falan gezdirdiler. çok tuhaf duygular yaa, Allah sağ salim o günleri göstersin. bu arada benim hastanede bebekle ilgili hiçbi şey getirmenize gerek yok, kıyafetlerini bile biz veriyoruz dediler. gerçi ben yine de götürürüm ufak tefek şeyler ama öyle bez falan götürmeyeceğim.
Cnm ben normal zamandan hıc farklı yemıyorum, zaten 5 ay mıdem bulandı 4 ay yemek yıyemedım. ıstahım hıc yok hala mıde sıkıntılarım var. eskıden nasıl yıyosam oyle yıyorum ama kılo aldım. sıslıkte 10 gundur basladı. tıpımde hıc kılo almıs tıpı yokbende 176yım. bayrama 12 kilo ile gittim bayram beni batırdı. 17 aldım totalde. turşu kurduk bu sene ilk defa. ve eşim karşımda löp löp yerken dayanamıyorum. bi çatal alıyım derken oluyor 5 çatal 10 çatal. sonra da ödemmmmmmm
benim ilk 5-6 aylık sürecimde 51 kgmla hamile kalmama rağmen 50.5 51 arasında devam etmişti kilom... derken doktorum böyle giderse diyetisyenle plan yapacaz dedi senin dr un diyetisyene yönlendirmiyor mu? ben bol bol ceviz fındık badem yedim... mantı hamurişi de cabası :) haaa oğlan çocuktan dolayımı ne bugünlerde de koska tahinli helva yiyip duruyorum ve şimdi 60 kgmlardayımmm bacımmm... ayrıca ben yemekelri çok çok az yağla yapardım yağ oranını artır azcık demişti doktor salatamı yiycen bas sosuna zeytin yağını hem kabızlığa engel hemde yararlı... öyleki her hafta sonu patates biber kızartması yapıp yedim kiiiii ben asla yemezdim sebebi davlumbazın yağ olmasından dolayı evde kızartma yapmazdım firitözümde yok hani :) tembellikten anlayacağın... günde 2 hurma yiyip ve de erik hoşafı içtim :) benden özel olarak bunları diyebilirimmm...Kizlar bende erken dogum ve sezaryen nedeniyle aralik annesi olucam insallah. Ama benim sorunum cok cok. Nerden baslasam anlatsam. Rahimde 2 cme dusen acilma, kasilmalar, kanama vs.. dertli hamileyim yani. Su andaki en buyuk sorunum ise kilo. Okuyorum yazdiklarinizi ve yardim istiyorum. 58 kg ile hamile kaldim ki boyum 1.80. Su an ise kilom 62 ve ben 28 haftalik hamileyim.kilo alamiyorum hiicc..(( dr boyle gidrrse kilondan dolayi erken doguma gireceksiin diyor. Sekerli gidalar yiyemiyorum cunku hamilelikle beraber nefret ettimm.. annem falanda yok!! Sadece evde yardimci var.anne falan olsa veslerdi bni balla borekle.. bana nasil kilo aldiginizi soyler misiniz? Ne yiyim???
Kixlar baska bir siteye yazdigimi tekrar yazmaya usendim.kilo boy ve dr hakkinda dusuncelerinizi almak istiyorumEki Görüntüle 1272051
ya evet süslü anniş senii o derece süsülüki tacını mavide yapsan ekruda alsan kırmızıda yapsan herşekil gider yani :)Çok saol canım, aynen öyle hazırlıklar daha da mutlu ediyor insanı :)
saol canım, birazcık süslü olalom dedik :)
bu arada dün senin mesajına cevap vermiştim ama cepten girdiğimden sanırım göndermemiş. fakirin steam mop unu kullananlar çok memnun, ben de ondan almak istiyorum. süpür, sil, toz al hepsini ayrı ayrı yapmaya gerek kalmıyor. biraz pahalı ama iyi bir şey olsun diyoruz paraya kıyacağız artık yapacak bir şey yok :)
Ben bu şekilde bir tane bohça gibi hazırladım hemşireye onu verdim Diğerlerini çantadan alıp kendimiz giydirdik zaten Ama senin yaptğın daha düzenli olmuş Şimdide ikisine ayrı ayrı iki tane bohça hazırladım Diğerleri çantada öylece dürüp koymuştum Hepsini bohçalasam mı ki
özel doktor mu bunu yapan...Kixlar baska bir siteye yazdigimi tekrar yazmaya usendim.kilo boy ve dr hakkinda dusuncelerinizi almak istiyorumEki Görüntüle 1272051
ben küçük hurçlara koycammm tabi alırsammmmmbilemedim canım. bohça yapmasan da gruplandır bari. ne bilem çorapları bir buzdolabı poşetine kot. bodyleri bir buzdolabı poşetine gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?