2014 Aralık Anneleri

hastane çıkışlarınıda poşetlemek çok mantıklı. hemşireye verirken parça parça çantanın içini dağıtmamış oluruz. çünkü hastane çıkışının küçük küçük ıvır zıvırı çok. böylelikle toplu durur.hatta üstüne numara bile yazılabilir. sırayla hangisi giydirilecekse ona göre alınır çantadan.

Canim hiccc uzulme.arkadaslar yazmis zaten.ben alti kilo verdim.gram gram alarak iki kiloyu tam tamamlayamadim bile.yani hala eksi dort kilodayim.dusun yani.32 haftalik oldum cok endiselendim baslarda doktor kizdi.karnin buyuyorsa sorun yoktur dedi.benim kafadaki dusunce yani ayda dort kilo degilde bi kilodami almaz insan diyeydi.hani onuda ben almis olmayacagim bebek almis olacak demekki buyumuyor demistim.bide akraba evliligi oldugu icinde auphelenmistim.kac kere benim israrimla ultrasona girdim ekstra.. insan endiseleniyor ama korkma.cok mutluyum artik cunku dogum yapacagim ve eskisinden daha az kiloda olacagim daha ne isterim.ayni performansi lohusaliktada gosteririm insallah.normalde istahli bi insanim cunku insallah o zamanda almayiz kilo derdi odem derdi yok..sen en szindan 4 kilo almissin o bile bisi.bundan sonra 4 daha alirsin bence..doktorun dedigide manasiz geldi bana yani kilon yuzunden erken dogum olmaz bence.korkma...bu arada onemli olan bebisin kilosu..bizimki onden bile gidiyor dusun yani..ferahla sakin ol stres yapma guzel hamis

Çok saol canım, aynen öyle hazırlıklar daha da mutlu ediyor insanı :)

güle güle giyinin bacımmmm hey maşallahh çok süslüüü

saol canım, birazcık süslü olalom dedik :)
bu arada dün senin mesajına cevap vermiştim ama cepten girdiğimden sanırım göndermemiş. fakirin steam mop unu kullananlar çok memnun, ben de ondan almak istiyorum. süpür, sil, toz al hepsini ayrı ayrı yapmaya gerek kalmıyor. biraz pahalı ama iyi bir şey olsun diyoruz paraya kıyacağız artık yapacak bir şey yok :)

canım sen Bursa'da değilmiydin? hangi hastaneye gidiyorsun?

biz de yok ikramlık vs. ilkinde de kimseye haber etmedik .gelenimiz olmadı. sadece annem babam kardeşlerim geldi uğradı gitti. arkadaşlarımıza vs söylemedik, ne kadar çok ziyaretçi o kadar çok enfeksiyon riski.

valla ben de ilk duydum bebek kilo aldı ama anne kilo almadı diye erken doğum riski. tuhaf bir dr imiş. tüm drlar anne almasın minumum alsın ister , çok aldın diye fırçalar moral bozar:))

ne güzel yapmışsın canım, en azından o iş çıkmış olmuş aradan. ben de 32. haftama girdim ama daha yeni başladım hazırlıklara. inşallah sürpriz yapmaz kızım hazırlıksız yakalamaz beni :)

Allah yardımcın olsun, diğer problemler ilerlemesin de kilo önemli değil canım ya. yapınla alakalıdır, bebek besleniyorsa kilosu normalse demek ki yediklerin yeterli. normalde de zayıfmışsın, 180e 58 kiloysan baya zayıf olmalısın yani demek ki yapın öyle. doktor neden öyle demiş bilmiyorum tabi, kan değerlerin vs normalse, bebek de iyiyse zayıf olman neden erken doğuma sebep olsun ki

Kixlar baska bir siteye yazdigimi tekrar yazmaya usendim.kilo boy ve dr hakkinda dusuncelerinizi almak istiyorum

15

Ben bu şekilde bir tane bohça gibi hazırladım hemşireye onu verdim Diğerlerini çantadan alıp kendimiz giydirdik zaten Ama senin yaptğın daha düzenli olmuş Şimdide ikisine ayrı ayrı iki tane bohça hazırladım Diğerleri çantada öylece dürüp koymuştum Hepsini bohçalasam mı ki

bende 176yım. bayrama 12 kilo ile gittim bayram beni batırdı. 17 aldım totalde. turşu kurduk bu sene ilk defa. ve eşim karşımda löp löp yerken dayanamıyorum. bi çatal alıyım derken oluyor 5 çatal 10 çatal. sonra da ödemmmmmmm

kgokce canim sen bebek erken dogarsa peki atiyorum 38 de dogdu calismasan da 32 den sonra 2 haftayi analik iznine eklettirebiliyo musun yani?
evet ekletiliyor diye biliyorum yakın zamanda bir arkdşm doğum yaptı doğumunu sezeryanla oldu ve bebeği doğum raporlarına göre doktoru 37. haftada aldıklarını yazdı dolayısıla öncesindeki haftaları doğum sonrasına ekledi ve bu dönemi kapayacak halde izin işlemlerni yaptılar bacım

o vaina ağrısı bende de mevcut bebeğin duruşu ve tüm gün azcık ayakta kal gez (avm de bende kendimi kaybediyorum ona bak buna bak yorulmak bilmez gibi) derken sonraki 1 hafta bu acaip ağrıyı çekiyorum inan.. zaten 32. haftamızdan sonra benim dr 2 haftada bir gel dedi ben gitmem o ayrı erinyom dr a gitmeyeee 34 den sonrada her hafta gel demişti pehhh gidip gelmek iyice vajina ağrısı yapıyorr

hangi şehir ve hangi hastane bu bacım
.

Cnm ben normal zamandan hıc farklı yemıyorum, zaten 5 ay mıdem bulandı 4 ay yemek yıyemedım. ıstahım hıc yok hala mıde sıkıntılarım var. eskıden nasıl yıyosam oyle yıyorum ama kılo aldım. sıslıkte 10 gundur basladı. tıpımde hıc kılo almıs tıpı yok

nerde bu kılolar bende anlamıyorum

sende masallah cok uzunmussun ama az tut bogazını bundan sonra daha cok kılo alıyor ınsan

bebıs kac gr?? bnm 32 de 2600 di 35 de 3000

benim ilk 5-6 aylık sürecimde 51 kgmla hamile kalmama rağmen 50.5 51 arasında devam etmişti kilom... derken doktorum böyle giderse diyetisyenle plan yapacaz dedi senin dr un diyetisyene yönlendirmiyor mu? ben bol bol ceviz fındık badem yedim... mantı hamurişi de cabası :) haaa oğlan çocuktan dolayımı ne bugünlerde de koska tahinli helva yiyip duruyorum ve şimdi 60 kgmlardayımmm bacımmm... ayrıca ben yemekelri çok çok az yağla yapardım yağ oranını artır azcık demişti doktor salatamı yiycen bas sosuna zeytin yağını hem kabızlığa engel hemde yararlı... öyleki her hafta sonu patates biber kızartması yapıp yedim kiiiii ben asla yemezdim sebebi davlumbazın yağ olmasından dolayı evde kızartma yapmazdım firitözümde yok hani :) tembellikten anlayacağın... günde 2 hurma yiyip ve de erik hoşafı içtim :) benden özel olarak bunları diyebilirimmm...

Kixlar baska bir siteye yazdigimi tekrar yazmaya usendim.kilo boy ve dr hakkinda dusuncelerinizi almak istiyorumEki Görüntüle 1272051

ya bu doktorların da her biri ayrı bir alem. kilosu gayet iyi gibi ya o haftalarda giden arkadaşların bebeklerinin kilosu da aşağı yukarı böyle. senin mesajının altındaki bölümde de ortalama ağırlık 1650 gr yazıyor neden öyle dedi ki acaba doktor
valla ben şimdi gitsem 1700 gr dese havalara uçarım sanırım :)
çatı konusunda benim de doktorum aynı görüşte canım, çünkü bir sıkıntı çıkmazsa normal doğum olsun istiyoruz ve normal olamazsa da son ana kadar beklemek istiyorum açıkçası. o yüzden bana da mantıksız gelmedi doktorumun düşüncesi.
telefon muhabbetinde de eski hastanesindeyken kimseye vermiyormuş no.sunu bizim doktor da, çok kalabalıkmış orası ama şimdi o kadar çok hastası olmadığı için veriyor.
hangi gün ve saat kaç olursa olsun gelecek mi doktorun doğuma, onu görüştün mü? yani geleceğim dediyse hastaneden ulaşırlar ona canım. ama içine sinmediyse sen bilirsin tabi, önemli olan senin huzurlu olman. değiştireceksen de bir an önce araştır ve kararını ver ki çok geç olmasın.

ya evet süslü anniş senii o derece süsülüki tacını mavide yapsan ekruda alsan kırmızıda yapsan herşekil gider yani :)
fakire karar verdim bende ama buhar gücünden tereddütlüyüm mağazada bir görüp test edeyim bakalım bencede almışken iyi olsun yaza zaten sürünecek bebişler inşallah bu moplardan almak şart oldu ama sanırım azcık daha araştırcam alcam

bilemedim canım. bohça yapmasan da gruplandır bari. ne bilem çorapları bir buzdolabı poşetine kot. bodyleri bir buzdolabı poşetine gibi.

Kixlar baska bir siteye yazdigimi tekrar yazmaya usendim.kilo boy ve dr hakkinda dusuncelerinizi almak istiyorumEki Görüntüle 1272051
özel doktor mu bunu yapan...
hepsi cep tlfununu verirde hani doğum bu buzamana dek vermemesi anormalmiş ben tiroidlerimden dolayı aylık ölçüm yaptırırı mail atar doktorumu arardım hele bi açmasınnn

bilemedim canım. bohça yapmasan da gruplandır bari. ne bilem çorapları bir buzdolabı poşetine kot. bodyleri bir buzdolabı poşetine gibi.
ben küçük hurçlara koycammm tabi alırsammmmm sadece planım varrr icraate diyorum ya henüz başlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…