2014 Aralık Anneleri

Dusuk devirde yika cnm ben kisa programdan attim, 30 derecede temiz zarten dalan roxy ile yikadim mis gibide koktu, utuledimde allahtan o isim bitti. Icerde cekasta kuruttum. Normal ayardada utuledim okadar ince dusunme biseycik olmaz:)

valla benimki de batmadı neden batsın anlamadım. doğunca yanımda giydirdiler zaten, dikişim yapılırken karşımda tartıldı topuk kanı alındı giydirildi.genel muayenesi yapıldı. seyrettim hepsini. giydirdikleri kıyafetle taburcu bile edilebilirdik. sıkıldımda değiştirdim ben ertesi gün.

Merhaba kizlar ben hala gataya gidiyorum ozele gecicem ama hala karar veremedim, cukurambar koru yada sincan koru zaten surda bir ayim kaldi bu hafta hastana işini halletmem lazim off ne zor iş bunlar

bu hafta hallet canım 36dan sonra almıor bazı hastaneler.

_swift_ benim kızı iyi silmemişler sanırım Birde saçlı doğdu saçlarında hep kan vardı yanımıza geldiğinde İlk kıyafetleri batmıştı yani canım

biz de yok ikramlık vs. ilkinde de kimseye haber etmedik .gelenimiz olmadı. sadece annem babam kardeşlerim geldi uğradı gitti. arkadaşlarımıza vs söylemedik, ne kadar çok ziyaretçi o kadar çok enfeksiyon riski.

en güzeli. işyerindeki stajerler bile geleceklerini söylüyolar. arkadaşlar keza öyle. allahtan ankarada akrabamız yok :)

aaaa neye ikrammm gelenler bana ikramlık getirmez miii
gelenler de getirir belki. ya ikram dediğim lohusa şerbeti, bebek çikolatası ve süslü kurabiylerden ikram etmeyi düşünüyorum hastaneye ziyarete gelenlere. benim eşimin iş ortamı biraz böyle şeylere zorluyo diyim sana. bi yerde mecburiyet gibi oluyo.

off kızlar ben geleceğimi çok karanlık görüyorum. benim kızı normalde kendi odasında yatıyoruz. daha doğrusu onunla yatıp masalını okuyup sütünü içiriyoruz uyuyor. bazı geceler uyanı yanımıza da geliyor tabi. tam tamına ayrılamadık malesef. bi de kıyamadığımız için zorlamadık hiç. dün gece ben yatağımda yatmıcam senle yatıcam anne dedi. hayır olmaz falan dedim dudaklarını büzdü ama kardeşimle hergün beraber yatıorsunuz dedi :) bi de diyo ki kardeşi doğunca kardeşiyle kendi yatağında beraber yatacakmış. planları yapmış kendince bakalım napacaz..

Dusuk devirde yika cnm ben kisa programdan attim, 30 derecede temiz zarten dalan roxy ile yikadim mis gibide koktu, utuledimde allahtan o isim bitti. Icerde cekasta kuruttum. Normal ayardada utuledim okadar ince dusunme biseycik olmaz:)
anladım bacımmmm roxy ne yahuuu.... geçen bayram dönüşü babamlar erzincan üzümü yollamış valla aklıma geldin sen

a a a doğru ya eşimin işyerinden gelen olur mu acaba ben hep kendi çerçevemden bakıyorum ya haklısın

benim kuzenin oğlunuda giydirmişlerdi odaya bir çıktık bir pok yapmış bezinimi iyi bağlamamışlar sırtından zıbın mıbın battaniyeye dek kara yeşil poktu hiç unutamıyom

_swift_ benim kızı iyi silmemişler sanırım Birde saçlı doğdu saçlarında hep kan vardı yanımıza geldiğinde İlk kıyafetleri batmıştı yani canım
İşte batmadı diyeni de duyuyoruz Esr06 gibi, doubleanne nin dediği gibisini de :)
Neyse artık takımların hepsi güzel vereceğiz birini giydirecek. Şansımıza batar mı batmaz mı göreceğiz.
Allah yardımcın olsun. Kızla uğraşmak daha yorucu olacak senin için.

Merhaba kizlar ben hala gataya gidiyorum ozele gecicem ama hala karar veremedim, cukurambar koru yada sincan koru zaten surda bir ayim kaldi bu hafta hastana işini halletmem lazim off ne zor iş bunlar

en azından 2ye indirmişsin canım ihtimalleri. hangisi yakın sana ve fiyat çok fark ediyor mu görüştün mü ikisiyle de?

yerim ben o prensesi ya :) kaç yaşında canım, küçükse birazcık zorlanabilirsin ama kardeşim kardeşim dediğine göre kabullenmiş en azından durumu. inşallah en güzel şekilde geçirirsiniz ilk dönemleri :)

ayy canım hayırlı olsun. çok güzel olmuşşş.. küçük beşikte çok tatlı duruyo yaa bende aldım ondan hep içinde hayal ediyorum bebişimi şimdi. güle güle kullanın inşallah.

saol canım cok seker oldu ya gırıp gırıp bakıyo insan :)sen yerleştirmişsindir artık eşyaları falanda

saol canım cok seker oldu ya gırıp gırıp bakıyo insan :)sen yerleştirmişsindir artık eşyaları falanda

evet ben eşyalarınıda yıkayıp ütüleyip yerleştirdim. 1 hafta falan havalandırdım. sirkeli suyla sildim. geçti kokusu. ama eşyalar minik minik doldurmadı dolabı. çok kullanılacak yeri var gardrobun falan. bize bile yer kaldı valla ben kendi eşyalarımdanda koyucam bi tarafına.

5e girdi canim küçük sayilmaz artik.cok seviyo kardesini hergun karnimi seviyo konusuyo onunla ama bakalim karnimdan cikinca durumlar nolcak:)

canım bak benim istediğim de bunun pembesi,
http://www.pijamadunyasi.com.tr/marilyn-3ve39lu-pijama-sabahlik-takim-pmu1368
oğlum gelio ama yine de pembe giyiorum ya nesee nakit 150 ye iniyor havuzluhanda istanbulda yalnız içi kolsuz gibi çok mu ince olur diyorum ben onun o kabarık lizözüne bayıldım görümcem de öle bebeği rahatsız edecek seyler alma dioken lafı ağzına tıkadım annemle alışverişe cıkıp begendiğimi alcam die densiz sana ne geceliğimden ben bebeğimi senden çok düşünüyorum herhalde ..insanlar zor ya aman .. hamileyken insanı üzüp kırmasalar bari

Siz suyunuz gelince hastaneye gelirsiniz hemsireler bana ulasir dedi.muhtemelen herhangi bir saat de olsa gelir.ama kadin o kadar suratsiz ki.azarlaya azarlaya yanitliyor sorularimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…