2014 Aralık Anneleri

anladım bacımmmm roxy ne yahuuu.... geçen bayram dönüşü babamlar erzincan üzümü yollamış valla aklıma geldin sen
Yedim cnm özüm gecti gecen ay pazarda budum aldim mis gibi kokuyordu:)) dalan roxy sanirim isteyim simdi yanlis hatirlamiyosam buydu adı, babymallden almistim memnunda kaldim.

Canim kirlenir falan o yuzden 3 tane olsun diyorum ben. Bi suru battaniyemiz var ama hep sari renkte olmus yaa.. yenidogana sari ortulmezmis. Sariligi artar diyorlar.. normalde bi tane beyaz-sari orgu battaniyemiz var cok da guzel. Bi tane sari penye, bi tane de sari kadife battaniye var. bunlari goturemicem tabi sadece hastane cikisimzin penye battaniyesi var beyaz-lacivert onu koyucam cantaya. Bi tane de ince pelus kadife gibi var bebek mavisi. Ince ama sicak tutar. Bu ikisini koyucam cantaya. Bi de sari kadife olani gotursem nolur ki yaa fermuarli bi de cok guzel. Ister fermuarini ac uzerine ort. Istersen hastaneden cikarken icine koy bebisi bi de port bebe var ona koyucam zatn hic usumez. Bi battaniye daha almak istemiyorum. Ortalik battaniyeye gitti cunku bi tane de ip orgu var rengarenk ama o bebek arabasinda ortmek icin. Ne yapsam sence? Cok mu abartiyoruz acaba?? Zaten kat kat giydiricez cocugu. Dunyanin citcitli badisini aldim. Bi de 3 kat battaniye cok galiba. Cocuk minnak dogacak kiyafetten battaniyeden gozukmeyecek

Ewt gorustum cnm cukurambarda umit bey yaparsa 3500, sincan koru olursa 1750 kararsizim cukurambar yeni acilmis gayet guzel diyolar sinxan koruyada gitmedim netten baktim kucuk biyere benziyor bilemedim yani(

Havuzluhanda hemen giriste sagdaki pijamacida vardi bu en son 135 e birakmisti bana bunu.

5e girdi canim küçük sayilmaz artik.cok seviyo kardesini hergun karnimi seviyo konusuyo onunla ama bakalim karnimdan cikinca durumlar nolcak:)

ya ne tatlı maşallah :) bizim de kız kardeşimle aramızda 6 yaş var, doğduğunda da kıskanmamıştım ama büyüdükçe hep iyi ki doğurmuşsun dedim anneme. eminim senin kızın da belki şimdi değil ama ileride hep teşekkür edecek sana

benim de pijama takımımın kolu böyle canım, hastane zaten sıcak olur e evi de bebeğe göre ayarlayacağımız için sıcak olacak. bir de lohusalıkta zaten sıcak basıyormuş, ince olmaz diye düşünüyorum o yüzden. bir de lizöz var zaten üzerine giyiverirsin üşürsen :) lizöz bebeği rahatsız etmez bence de, sonuçta emzirirken üzerinde olmayacak. boşver sen duyma hiç, annem bana evlenirken demişti kulağını bazı şeylere kapamayı bileceksin diye. başlarda uygulayamadım tabi çok ağladığım da oldu ama sonra baktım en iyi yöntem bu, şimdi çok rahatım işime geleni duyuyorum gelmeyeni duymuyorum

Siz suyunuz gelince hastaneye gelirsiniz hemsireler bana ulasir dedi.muhtemelen herhangi bir saat de olsa gelir.ama kadin o kadar suratsiz ki.azarlaya azarlaya yanitliyor sorularimi

özel mi canım doktorun? gerçi özel de olsa devlet de hiç bir doktorun hastasına böyle davranmaya hakkı yok ama devlet hastanelerinde böyle doktorlara daha sık rastlanabiliyor o yüzden soruyorum.

aa sarıörtülmez miymiş? bizde tam aksini yaparlar, sarılık için sarı örtü örterler diye biliyorum. muhtemelen iki türlüsü de gerçekle alakası olmayan inanışlardır canım ne istiyorsan onu ört giydir bence :)
bir sürü battaniyeniz varmış daha fazla alma hep kalıyormuş onlar sonra :)

Ewt gorustum cnm cukurambarda umit bey yaparsa 3500, sincan koru olursa 1750 kararsizim cukurambar yeni acilmis gayet guzel diyolar sinxan koruyada gitmedim netten baktim kucuk biyere benziyor bilemedim yani(

yarı yarıya mı far ediyor sincanda da önerilen bir doktor var mı ona da bir bak istersen canım, yoksa tabi ki içine sinen çukurambarsa oraya git. ümit beyi ben de duymuştum birkaç kişiden, nette de iyi yorumlar vardı.

Boşuna mı 4 kapılı aldık canım. Bizim eşyalara da yer kalsın
Çocuklar büyüdükçe eşyaları büyüyecek bize yer kalmayacak

Sincandada huseyin bey ve meltem hnma iyi diolar ama kadin dr istemem. Ewt fiyat farki baya var umit beyde dogum yapan cok arkadasim var hepside cok memnun, sen nerde yapicaksin dogumu?

Slm annişler bişey sorcam. Şimdi ben cuma gunu raporumu alıp işyerıne cerıcem. Ve dahada calışmıcam hiç. Şimdi işyerımın napması lazm. Raporu muhasebeye verıcek. Çıkışımı verıcekmı. Sıgortayı odemelerı gerekıyomu. Herkez baska bişey soyluyo kafam cok karıştı. Yani sigortamn burdan devam etmesı zorunlumu. Cvp verrsen sevinirim.

en güzeli. işyerindeki stajerler bile geleceklerini söylüyolar. arkadaşlar keza öyle. allahtan ankarada akrabamız yok :)

sen öğretmenmiydin canım?
biz arkadaşlara söylemiycez canım ya tarihini. ben biraz yabanimiyim ki bilmiyorum. 2-3 aylıkken evime buyursunlar o zaman veririm ne vereceksem. kurabiye bebek süsü vs.hem resmini de çekerim kuzumun, resimli bişiler yaptırırım. ilk oğlumda da doğduktan sonra resimli magnet yaptırmıştım gelenlere vermek için.

elif dün gece aynı şeyleri düşünmekten uykum kaçtı, oturdum göbek ayarlama kısmının penyesi yırtıldığı için giyemediğim hamile pantolonumun yırtığını diktim gece yarıma kadar. 17 aylıktan beri odasında uyuyan çocuk 2 gecedir sizin yatağa gidelim orda uyuycam demeye başladı. kesinlikle olmaz dedim taviz vermedim kandırıp uyuttum ama doğumdan sonra ben bebeği emzirirken falan tutturursa babası hayatta dayanamaz, hemen yumuşar. baktık olmuyor alışana kadar uykuya dalış bizim odada olup sonra yatağına koyacaz artık napalım.

anladım bacımmmm roxy ne yahuuu.... geçen bayram dönüşü babamlar erzincan üzümü yollamış valla aklıma geldin sen

sen erzincanlımısın ben seni hep angaralı diye düşünmüştüm

Sen naptin bilgiye mi gidiyosun hala?
bilgiye de gidiyorum da geçen hafta medicanaya başladım. Süleyman hocaya. haftaya ctesi tekrar randevum var. hoca ikili test üçlü test şeker testlerime vs baktı. bu değer için mi bu kadar katı diyete soktular seni dedi:))) oturup 1 kavun yeme ama 3 dilim kavun ye misal hiçbir şeyi kısma ölçülü ol dedi. sevdim Süleyman hocayı:)))
medicanada doğurucam ama bilgiyi de bırakmak istemiyorum. haftaya randevum var. nstlere falan yakıncacık gider gelirim bilgiye. ayağımın dibinde . yedekte dursun. doğumdan sonra da falan smear ıvır zıvır rutin kontrol için giderim yine.

N
Medicana ne kadar istiyor sgk anlaşmali cnm?

N

Medicana ne kadar istiyor sgk anlaşmali cnm?

değişiyor türüne göre. ben epidural sezaryan olucam. 3850
koruda muayene ücreti ne kadar? medicana da muayene 187
sana teeee ne zaman özel mesaj attım kutun mu dolu cevap vermedin

değişiyor türüne göre. ben epidural sezaryan olucam. 3850
koruda muayene ücreti ne kadar? medicana da muayene 187
sana teeee ne zaman özel mesaj attım kutun mu dolu cevap vermedin
Ne msji attin cnm msj falan gelmedi bana ozelden, sincan koru sanirim 77 muayne ucreti

Sincandada huseyin bey ve meltem hnma iyi diolar ama kadin dr istemem. Ewt fiyat farki baya var umit beyde dogum yapan cok arkadasim var hepside cok memnun, sen nerde yapicaksin dogumu?

memorialda yapıcam inş, en baştan beri oraya devam ediyorum

valla ben sgklı olarak muayene oldum 187 verdik. oğlum acıbademli, profa muayene oldu 12 lira.

anlamıyorum sgk mız da olmasa ne ödeyecez acaba.
Ewt sgk nin bi faydasi yok gibi fiyatlar hep ucuk cnm gatada yapsam 5 kurus para vermicem 3 gun de hastanede yatiriyolar ama gatada bir arkadasimin esi yakin zamanda dogum sirasinda vefat etti ondan etkilendigim icin gatada olmak istemiyorum ozel diye israr ediyorum bakalim onuda bu hafta ayarlicam artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…