- 7 Ağustos 2014
- 227
- 149
- 48
Havuzluhanda hemen giriste sagdaki pijamacida vardi bu en son 135 e birakmisti bana bunu.
ya ne tatlı maşallah :) bizim de kız kardeşimle aramızda 6 yaş var, doğduğunda da kıskanmamıştım ama büyüdükçe hep iyi ki doğurmuşsun dedim anneme. eminim senin kızın da belki şimdi değil ama ileride hep teşekkür edecek sana
benim de pijama takımımın kolu böyle canım, hastane zaten sıcak olur e evi de bebeğe göre ayarlayacağımız için sıcak olacak. bir de lohusalıkta zaten sıcak basıyormuş, ince olmaz diye düşünüyorum o yüzden. bir de lizöz var zaten üzerine giyiverirsin üşürsen :) lizöz bebeği rahatsız etmez bence de, sonuçta emzirirken üzerinde olmayacak. boşver sen duyma hiç, annem bana evlenirken demişti kulağını bazı şeylere kapamayı bileceksin diye. başlarda uygulayamadım tabi çok ağladığım da oldu ama sonra baktım en iyi yöntem bu, şimdi çok rahatım işime geleni duyuyorum gelmeyeni duymuyorum
haklısın canım ya duymamak lazım .. sence krem mi o pijamada pembe mi görmüş müydün pembesini ankara da canım ya ?
Şimdi cnm sıgortamı odeme zorunlulukları yok dimi bunu bilmk istedm benSlm annişler bişey sorcam. Şimdi ben cuma gunu raporumu alıp işyerıne cerıcem. Ve dahada calışmıcam hiç. Şimdi işyerımın napması lazm. Raporu muhasebeye verıcek. Çıkışımı verıcekmı. Sıgortayı odemelerı gerekıyomu. Herkez baska bişey soyluyo kafam cok karıştı. Yani sigortamn burdan devam etmesı zorunlumu. Cvp verrsen sevinirim.
merhaba canım bende doğumdan sonra çalışmayacağım.. raporumu aldım ama benim patronum sigortamı devam ettirecek.. doğum paramı alabilmem için tazminatımıda vericek.. raporum bittikten sonra işten çıkmış gibi gösterip işsizlik maaşından da faydalanıcam.. eğer patronun iyi biriyse sende konuş bilmiyorum özel sektördemi çalışıyosunda. normalde sadece sana tazminatını verirler tekrar çalışmayacağın için ama sen yinede bi konuş..
Ewt sgk nin bi faydasi yok gibi fiyatlar hep ucuk cnm gatada yapsam 5 kurus para vermicem 3 gun de hastanede yatiriyolar ama gatada bir arkadasimin esi yakin zamanda dogum sirasinda vefat etti ondan etkilendigim icin gatada olmak istemiyorum ozel diye israr ediyorum bakalim onuda bu hafta ayarlicam artik..
ni şimdi bır rapor alıcam onu verıcem. Sonra cıkışımı nezamn vercekler. Doktor baska raporda verıcekmı. Bununla ilgili net bilgım yok mlsf. Doktorumda anlatr heraldeŞimdi cnm sıgortamı odeme zorunlulukları yok dimi bunu bilmk istedm ben
Canlarim bu konuda tecrübesi olan varsa paylasabilir mi?Ne kararsiz bir anneyim ben yaaaa. Park yatak icin ve sonrasinda da kullanmak icin uyku seti mi almak mantikli olur yoksa nevresim+yorgan mi alinmali. Kullanis acisindan ben yine kararsizim
Canim ben de pembe begeniyorum sonucta tek bi taneyle kalmazsin bi tane de begendiysen pembe al ne olacak ki.Benim de oglum olacak ama pijama takimimin birini bende pembe alicam napayim begeniyorum.Hem illa erkek anasi olacaz diye mavi yada krem mi giyecez canim aa.üzerinde kiz annesi tarzi seyler yazmiyosa bence gayet de pembe de kirmizi da giyilircanım annem baktı bgn pembesi yokkrem alsak mı bilemedim oğlun olacak krem al dio herkes ama sora pembesi içimde kalacak .. bi de sanki modeli pembe daa ii gösterio lizözde ..
135 e sölemen çok ii oldu canım ya zorlasın adamı krem için bari .. hala kararsızım ama pembesi yoksa napalım ..
Canim Dr ununt dediklerine bi anlam veremedim 2 gün önce kontrole gittim 30+4 göründü bebeğim kilosu da 1600 lerde ve gayet normal dedi dr. Ki bence de olmasi gerektiği gibi. Bu haftalarda 2 ya da 2.5 olamaz çok daha riskli hem bebek hem de anne acisindan. Boyu konusunda bisey diyemicem sormayi unuttum zaten bebisi görünce balik krakere bagliyorum heyecandan:) telefonunu verebilirdi öyle demesi hoş olmamis acikcasi ama daha onemlisi dr una guvenmen ve samimiyetine inanman.. Basarili ve gerçekten prensipliyse sen de doğuma onun girmesiyle daha rahat edeceksen devam et yoksa vakit varken başka Dr bul derim:)Kixlar baska bir siteye yazdigimi tekrar yazmaya usendim.kilo boy ve dr hakkinda dusuncelerinizi almak istiyorumEki Görüntüle 1272051
kızlar e bebbekte lansinoh elektrikli süt sağma makinesi 199tl.almayanlar alabilirHoşgeldin canım.
Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Memnun kaldın değil mi ? Bende bekliyorum bakalım Kasım'ın 3 ünde getirecekler.
Merhaba canım. Benim ki dönmüş :) Daha dönmesi için vakit var endişe etme.
Çok güzelmiş canım güle güle kullan. İçine sindiyse zaten olay bitmiştir :)
Çok güzeller. İnsan bunlara bakmaya doyamıyor yaa
Bende lansinoh almıştım. İnş allah memnun kalırız çok övmüşlerdi
ayne canım ya.
Evet canım bende almıştım.
yok canım öğretmen değilim devlet memuryum. valla en iyisini yaparsın haber vermemekle. en yakınların bilsin yeter. ama benim çevremdekilerden bişey saklamak ne mümkün. benden önce bile haberleri olabilir dermişim :)sen öğretmenmiydin canım?
biz arkadaşlara söylemiycez canım ya tarihini. ben biraz yabanimiyim ki bilmiyorum. 2-3 aylıkken evime buyursunlar o zaman veririm ne vereceksem. kurabiye bebek süsü vs.hem resmini de çekerim kuzumun, resimli bişiler yaptırırım. ilk oğlumda da doğduktan sonra resimli magnet yaptırmıştım gelenlere vermek için.
elif dün gece aynı şeyleri düşünmekten uykum kaçtı, oturdum göbek ayarlama kısmının penyesi yırtıldığı için giyemediğim hamile pantolonumun yırtığını diktim gece yarıma kadar. 17 aylıktan beri odasında uyuyan çocuk 2 gecedir sizin yatağa gidelim orda uyuycam demeye başladı. kesinlikle olmaz dedim taviz vermedim kandırıp uyuttum ama doğumdan sonra ben bebeği emzirirken falan tutturursa babası hayatta dayanamaz, hemen yumuşar. baktık olmuyor alışana kadar uykuya dalış bizim odada olup sonra yatağına koyacaz artık napalım.
.
benimde kızıma hamileyken gatada kötü tecrübelerim olduğu için gitmedim bir dahabaşınız sağ olsun. bebek yaşıyor mu? ben tırsıyorum ya gatanın drları çok sert
Canim ben de pembe begeniyorum sonucta tek bi taneyle kalmazsin bi tane de begendiysen pembe al ne olacak ki.Benim de oglum olacak ama pijama takimimin birini bende pembe alicam napayim begeniyorum.Hem illa erkek anasi olacaz diye mavi yada krem mi giyecez canim aa.üzerinde kiz annesi tarzi seyler yazmiyosa bence gayet de pembe de kirmizi da giyilirBegendigini al yani bence
canım annem baktı bgn pembesi yokkrem alsak mı bilemedim oğlun olacak krem al dio herkes ama sora pembesi içimde kalacak .. bi de sanki modeli pembe daa ii gösterio lizözde ..
135 e sölemen çok ii oldu canım ya zorlasın adamı krem için bari .. hala kararsızım ama pembesi yoksa napalım ..
sen öğretmenmiydin canım?
biz arkadaşlara söylemiycez canım ya tarihini. ben biraz yabanimiyim ki bilmiyorum. 2-3 aylıkken evime buyursunlar o zaman veririm ne vereceksem. kurabiye bebek süsü vs.hem resmini de çekerim kuzumun, resimli bişiler yaptırırım. ilk oğlumda da doğduktan sonra resimli magnet yaptırmıştım gelenlere vermek için.
elif dün gece aynı şeyleri düşünmekten uykum kaçtı, oturdum göbek ayarlama kısmının penyesi yırtıldığı için giyemediğim hamile pantolonumun yırtığını diktim gece yarıma kadar. 17 aylıktan beri odasında uyuyan çocuk 2 gecedir sizin yatağa gidelim orda uyuycam demeye başladı. kesinlikle olmaz dedim taviz vermedim kandırıp uyuttum ama doğumdan sonra ben bebeği emzirirken falan tutturursa babası hayatta dayanamaz, hemen yumuşar. baktık olmuyor alışana kadar uykuya dalış bizim odada olup sonra yatağına koyacaz artık napalım.
sen erzincanlımısın ben seni hep angaralı diye düşünmüştüm
bilgiye de gidiyorum da geçen hafta medicanaya başladım. Süleyman hocaya. haftaya ctesi tekrar randevum var. hoca ikili test üçlü test şeker testlerime vs baktı. bu değer için mi bu kadar katı diyete soktular seni dedi:))) oturup 1 kavun yeme ama 3 dilim kavun ye misal hiçbir şeyi kısma ölçülü ol dedi. sevdim Süleyman hocayı:)))
medicanada doğurucam ama bilgiyi de bırakmak istemiyorum. haftaya randevum var. nstlere falan yakıncacık gider gelirim bilgiye. ayağımın dibinde . yedekte dursun. doğumdan sonra da falan smear ıvır zıvır rutin kontrol için giderim yine.
Bebek yasiyor cnm 7 aylik dogdu anne yaklasik 10 gun falan yogun bakimda kaldi sonra vefat etti. 10 gun boyunca kan takviyesi yaptilar ama kurtarilamadi. yasi da fazlaydi bayanin 4.cocugu idi.başınız sağ olsun. bebek yaşıyor mu? ben tırsıyorum ya gatanın drları çok sert
Hmm anladm cnm. Bende rapor bitince onlar cıkarmş gbi gosterıcekler işsızlık maaşımı almam için. Ama sıgortamZ baska sirketten odeniyo burdan degıl. Ondan odemezler belkı diye düşünüyrm. Raporu verıcem olay bitıcekmi yani. Raporu verdıkten sonra yapmam gerekenlerı bilmiyrm. Yada daha detaylı nerden ogrenebilirımŞimdi cnm sıgortamı odeme zorunlulukları yok dimi bunu bilmk istedm ben
yok cnm mesela şöyle yapanlarda var işverene ben doğumdan sonra çalışıcam deyip doğum parasını aldıktan sonra çalışmayanlarda var.. bu karşılıklı iyi niyet meselesi
vallai biz özlüyoruz ya 3 haftayi bile bekleyemiyoruz. kaldiki nerdeyse hergün ishal sancisi giriyo ya demir hapi ishal yapiyo yada ben usutuyorum. onu bi gidip sorucam. evde sürekli temizlik daha yeni yikamadan geldi halılar acaba halisizliktanda oluyo olabilirmi farketmeden yere falanmi basiyorum diye düşünüyorum. annem bu hafta dikkat et eger gecmezse gideriz doktora dedi.benim dr 1 aylık ücretsiz muayene ediyor 4 boyutlu cihaz vs... banaa bugün gitsem haftaya yine gel diyip duryor amaaa ben nedense doktora gitmeyi pek sevmiyorumm.. eşim hadi gidek tosunu görelim diyor amaa yok gidip gelmek bana ölüm adetaaa dr sen bebeğin kafası çıakr öyle doğuma gelirsin bu gidişle demişti bende nerdeeeeee inşllh normal doğuruurumda böyle olur demiştimanlayacağnız artık sık sık gitme zamanımız geldi ama nedense kaaçr oldum dr dan eee sona yaklaşyoz ya tırsar mı oldum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?