2014 Aralık Anneleri

Slm annişler bişey sorcam. Şimdi ben cuma gunu raporumu alıp işyerıne cerıcem. Ve dahada calışmıcam hiç. Şimdi işyerımın napması lazm. Raporu muhasebeye verıcek. Çıkışımı verıcekmı. Sıgortayı odemelerı gerekıyomu. Herkez baska bişey soyluyo kafam cok karıştı. Yani sigortamn burdan devam etmesı zorunlumu. Cvp verrsen sevinirim.

merhaba canım bende doğumdan sonra çalışmayacağım.. raporumu aldım ama benim patronum sigortamı devam ettirecek.. doğum paramı alabilmem için tazminatımıda vericek.. raporum bittikten sonra işten çıkmış gibi gösterip işsizlik maaşından da faydalanıcam.. eğer patronun iyi biriyse sende konuş bilmiyorum özel sektördemi çalışıyosunda. normalde sadece sana tazminatını verirler tekrar çalışmayacağın için ama sen yinede bi konuş..

Havuzluhanda hemen giriste sagdaki pijamacida vardi bu en son 135 e birakmisti bana bunu.

canım annem baktı bgn pembesi yok krem alsak mı bilemedim oğlun olacak krem al dio herkes ama sora pembesi içimde kalacak .. bi de sanki modeli pembe daa ii gösterio lizözde ..
135 e sölemen çok ii oldu canım ya zorlasın adamı krem için bari .. hala kararsızım ama pembesi yoksa napalım ..

Canlarim bu konuda tecrübesi olan varsa paylasabilir mi?Ne kararsiz bir anneyim ben yaaaa. Park yatak icin ve sonrasinda da kullanmak icin uyku seti mi almak mantikli olur yoksa nevresim+yorgan mi alinmali. Kullanis acisindan ben yine kararsizim

Şimdi cnm sıgortamı odeme zorunlulukları yok dimi bunu bilmk istedm ben

başınız sağ olsun. bebek yaşıyor mu? ben tırsıyorum ya gatanın drları çok sert

Ya
ni şimdi bır rapor alıcam onu verıcem. Sonra cıkışımı nezamn vercekler. Doktor baska raporda verıcekmı. Bununla ilgili net bilgım yok mlsf. Doktorumda anlatr heralde

Canim ben de pembe begeniyorum sonucta tek bi taneyle kalmazsin bi tane de begendiysen pembe al ne olacak ki.Benim de oglum olacak ama pijama takimimin birini bende pembe alicam napayim begeniyorum.Hem illa erkek anasi olacaz diye mavi yada krem mi giyecez canim aa.üzerinde kiz annesi tarzi seyler yazmiyosa bence gayet de pembe de kirmizi da giyilirBegendigini al yani bence

Kixlar baska bir siteye yazdigimi tekrar yazmaya usendim.kilo boy ve dr hakkinda dusuncelerinizi almak istiyorumEki Görüntüle 1272051
Canim Dr ununt dediklerine bi anlam veremedim 2 gün önce kontrole gittim 30+4 göründü bebeğim kilosu da 1600 lerde ve gayet normal dedi dr. Ki bence de olmasi gerektiği gibi. Bu haftalarda 2 ya da 2.5 olamaz çok daha riskli hem bebek hem de anne acisindan. Boyu konusunda bisey diyemicem sormayi unuttum zaten bebisi görünce balik krakere bagliyorum heyecandan:) telefonunu verebilirdi öyle demesi hoş olmamis acikcasi ama daha onemlisi dr una guvenmen ve samimiyetine inanman.. Basarili ve gerçekten prensipliyse sen de doğuma onun girmesiyle daha rahat edeceksen devam et yoksa vakit varken başka Dr bul derim:)

kızlar e bebbekte lansinoh elektrikli süt sağma makinesi 199tl.almayanlar alabilir

yok canım öğretmen değilim devlet memuryum. valla en iyisini yaparsın haber vermemekle. en yakınların bilsin yeter. ama benim çevremdekilerden bişey saklamak ne mümkün. benden önce bile haberleri olabilir dermişim :)

öff valla doğum nasıl olacak bebek gazlı mı olcak uykusuz geceler olcak mı vs diye hiç düşünmüyorum hiç aklıma gelmiyo tek düşüncem eve yeni bir kardeş gelmesi sürecini nasıl yöneteceğiz. bizim kız çok hassas bi de. çok duygusal. şimdiye kadar el bebek gül bebek büyüdü bi dediği iki edilmedi. hele babasına aşık. benden bile kıskanıyo yeri gelince. gelir aramıza oturur falan :) aynen dediğin gibi önce onu uyutup yatırıp sonra kurcaz düzeni

canım stokta olsa gözüm kapanırdı ama şimdi bu modelde kremde biterse üzülürümm .. annem dönüyor eminönü çok kalabalıklaştı dedi ya bakalım bi de beşiktaştaki marilyn e sorcam..dediğin gibi diğerlerini krem mavi vs alcaz ztn bi de bu takımın lizözü pembe de ii duruo

yok cnm mesela şöyle yapanlarda var işverene ben doğumdan sonra çalışıcam deyip doğum parasını aldıktan sonra çalışmayanlarda var.. bu karşılıklı iyi niyet meselesi

Mavilide vardi o dedigim giristeki dukkanda erkekse onuda dusunebilirsin tabi icine hangisi siniyorsa onu al. bide sezeryan Olcaklar gecelik gotursun benden ilkinde gecelik istediler hem emzirmek kolay hemde dikis yerlerini acitabiliyor pijama

ben de medicana da süleyman beye gidiyorum, memnunum kendisinden. doğum da orda olacak inşallah

başınız sağ olsun. bebek yaşıyor mu? ben tırsıyorum ya gatanın drları çok sert
Bebek yasiyor cnm 7 aylik dogdu anne yaklasik 10 gun falan yogun bakimda kaldi sonra vefat etti. 10 gun boyunca kan takviyesi yaptilar ama kurtarilamadi. yasi da fazlaydi bayanin 4.cocugu idi.

Hmm anladm cnm. Bende rapor bitince onlar cıkarmş gbi gosterıcekler işsızlık maaşımı almam için. Ama sıgortamZ baska sirketten odeniyo burdan degıl. Ondan odemezler belkı diye düşünüyrm. Raporu verıcem olay bitıcekmi yani. Raporu verdıkten sonra yapmam gerekenlerı bilmiyrm. Yada daha detaylı nerden ogrenebilirım

vallai biz özlüyoruz ya 3 haftayi bile bekleyemiyoruz. kaldiki nerdeyse hergün ishal sancisi giriyo ya demir hapi ishal yapiyo yada ben usutuyorum. onu bi gidip sorucam. evde sürekli temizlik daha yeni yikamadan geldi halılar acaba halisizliktanda oluyo olabilirmi farketmeden yere falanmi basiyorum diye düşünüyorum. annem bu hafta dikkat et eger gecmezse gideriz doktora dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…