2014 Aralık Anneleri

Canim,en az 5 yikama diyorlar.ve cok iyi durulama istiyorlar. Dogduktan sonrada ayni ayni sekilde bol durulama gerekiyor. Buharli utu icin ise bisi diyemem.ama buharinda oldukca mikrop kirici ozelligi var sonucta )

Cok sik bi takim ama ust kismi cok kisa degil mi? Dogumdan sonra gobek hemen inmiyor ki.oole koca gobek kaliyor bi de sezaryense gazdan oturu hamile halinden daha kocaman oluyor.denemeden alma bence.gobus acikta kalmasin. )

Ne bileyim.zaten erken dogum tehlikesi yuzunden sabahim aksamim karismis bi de dusuk kilo yuzunden girmeyelim erken doguma.bi de drum da soyledi 7. Ayda en az 5,5-6 kg almis olmak gerekiyormus. Saglikli olan o aslinda. Cunku su mankenlere falan bakinca hepsi sirf bu yuzden erken dogum yapmiyor mu?

Hmm anladm cnm. Bende rapor bitince onlar cıkarmş gbi gosterıcekler işsızlık maaşımı almam için. Ama sıgortamZ baska sirketten odeniyo burdan degıl. Ondan odemezler belkı diye düşünüyrm. Raporu verıcem olay bitıcekmi yani. Raporu verdıkten sonra yapmam gerekenlerı bilmiyrm. Yada daha detaylı nerden ogrenebilirım

raporu vereceksin canım muhasebeye.. doğum yaptıktan sonrada eşin doğum yaptığına dair hastaneden rapor alacak onuda tekrar muhasebeye fakslayacaksın.. sonrada doğum paran ile süt paranı alıyorsun ziraat bankasından..

Kixlar baska bir siteye yazdigimi tekrar yazmaya usendim.kilo boy ve dr hakkinda dusuncelerinizi almak istiyorumEki Görüntüle 1272051
Bence ufaklik haftasiyla uyumlu gidiyor.netten baktim. Cati muayenesi ile ilgili dogru soylemis drun.cunku eger sanxin falan olmazsa catin iyi olsa da sezaryen yaparlar. Aman diyim suni sanci alma.alanlardan dinliyoruz olanlari.normal dofum esas ama sart degil bence. Ama evet drun biraz gicikmis.hos degil sozleri.dr olduysa ve o paralari kazaniyorsa ozel hayatini unutacak.ben de avukatim ve malesef bazen muvekkillerin kari koca kavgasina bile teselli veriyorum.o yuzden hos degil yaptigi ama hastanede pek tabi ukasir druna.son haftalarda dr degisimi onerilmiyor ama dofum gibi guzel bi olayi da bi dengesiz yuzunden mahvetme tabi.karar senin rahat degilsen salla gita

canım senin ilk bebeğin mi

İcim rahatladi valla.zira bugun kontrole gittim 400 gr daha vermisim ama ufaklik 4 gunde 200 almis. Oohh.. insallah olmazbisi. Ama cokta zayifim.valla bakiyom aynaya hiic hamile gibi degilim.sanki gazim var. :))) ufaklik iyi masallah seninki gibi bu haftalarda 900 falan oluyorlar bizimki 1250 olnus. Dr yanaklari sarkik bebis olcak dedi zamaninda dogarsa. Allahim yardim etsin nolur yaa.. valla moral oldun bana :)))

Bilmiyorum iste canim herkes oylee diyo. Sarilik olunca sari ortu ortuldugunu de duydum ama sarilik olmamasi icin ve sayet olursa sarilarin icinde sarilik oldugu anlasilmayacagi icin kullanilmazmis.

Cok sik bi takim ama ust kismi cok kisa degil mi? Dogumdan sonra gobek hemen inmiyor ki.oole koca gobek kaliyor bi de sezaryense gazdan oturu hamile halinden daha kocaman oluyor.denemeden alma bence.gobus acikta kalmasin. )

canım haklısın denemedim hiç .. geceliğin üstüne sabahlıklı ayrı bi takım alırım ama bunun pembesinde çok aklım kaldıı ..

Ohooo coook iyi bizimki 29+ 4 de 1500 idi..seninkide super 28. Haftada cok iyi tabikide.hicc kafaya takma valla buyuk olcakta nolcak onemli olan saglikli olsun yeter.buyuk olunca dikiste olur muhakkak 3-3.5 arasi idealdir.elbet buyuyecek iki saatte bir emen cocuk kilo almazmii.benimde karnim 30 a kadar minikti boyda var hic belli olmuodu.hala ayni eteklerimi pardesulerimi giyiyordum.ne zaman 30 oldum anammm hizina yetisemdim karnimin simdi pardesunun o dugmesi kapanmiyor eteklerde ayni durumda :) yani 30 dan sonra nihayet hamileyim diyebiliyorum iki haftadir..daha buyucek annesi hiccc merak etme..ilk bebisler cok kilolu olmazmis genelde..olmasi zor zaten bence.ilk defa dogum heryerimiz korpe biraz zor olur yani :) varsin ince uzun manken olsunlar :)

Hepinize selamlar annişler :) benim çok sık idrar ihtiyacim olmaya başladı ya sanki hep tuvaletim var gibi hissediyorum normal mi boyle olması daha 2 ay var ya nasil olacak boyle son ay yuruyemem heralde. Acaba bebeğim asagida mi öyle bir sorunum yoktu 3 hafta önce gittim doktora. Bir de emzik ve biberon olarak ne onerirsiniz kuzenim emzik için nuk biberon için Dr.brown önerdi ama sizlere de sormak istedim :)

Idrara sık cikma sorunu bendede var ama dr normal dedi bu aylarda, biberon icin chicco nun ve nukun silikon olanlarindan aldim, biberondada anne gogsune en yakin avent natural cam aldim, dr brownu ilk cocukda almistim hic memnun kalmadim tavsiye etmem. biberonda aventin yaninda bide mamos die bi marka vardi babymallde haciyatmaz seklinde bir tanede o hosuma gitti ondan alldim.

Ilahi ya valla dogru dedinyeterli olur bence ya çok detay düşünmeye gerek yok.hele bizim ev yakın bir ihtiyaç olursa alma imkanimiz var.

Kizlar ya camasir degistirmekten usandim günde 2 kez camasir mi degisir pofff Bi anda camasir islaniyo gibi hissediyorum.Bu sari akinti normal mi acaba bu kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…