kızlar çok şey soruyorum amaa kusuruma bakmayınnn şunuda bir sorammm...
şimdi frendly denen organik sıvı bebek deterjanını alacaz hafta sonu onu bebeğin ürünlerini yıkamadan kendi hastane pijama gecelik vs yıkayacam sonra bebeğinkiler ama makinenin hangi ayarında yıkayayım 14 dkk mı hijyen ayarımı 39 dkk mı
1000 devir yaptırmak gerekmi ekstradan durulama yaptıracaz mı saçmalıyorsun diyeceksinz ama alerji olmasın yahu yazııkk :)
sonra birde yıkadık diyelim nerede kurutalım balkonda mı yoksa evin içinde mi.... bebek ürünleri kurutma makinesine atılmıyormuş...
hattaaa son olarak benim ütüm kazanlı buharlı ütülerden okuduklarma göre bebeklerin ürünleri buharlı ayarı olmadan ütüleyin diyolardı öyle mi yapacazz...
Cok sik bi takim ama ust kismi cok kisa degil mi? Dogumdan sonra gobek hemen inmiyor ki.oole koca gobek kaliyor bi de sezaryense gazdan oturu hamile halinden daha kocaman oluyor.denemeden alma bence.gobus acikta kalmasin.canım bak benim istediğim de bunun pembesi,
http://www.pijamadunyasi.com.tr/marilyn-3ve39lu-pijama-sabahlik-takim-pmu1368
oğlum gelio ama yine de pembe giyiorum ya neseenakit 150 ye iniyor havuzluhanda istanbulda yalnız içi kolsuz gibi çok mu ince olur diyorum ben onun o kabarık lizözüne bayıldım görümcem de öle bebeği rahatsız edecek seyler alma dioken lafı ağzına tıkadım annemle alışverişe cıkıp begendiğimi alcam die densiz sana ne geceliğimden ben bebeğimi senden çok düşünüyorum herhalde ..insanlar zor ya aman .. hamileyken insanı üzüp kırmasalar bari
merhaba canım. bencede sorun olmaması lazım senin kilo almaman bebek sağlıklı olduktan sonra. ben bazı aylar hiç kilo almadan gidiyordum doktora çok güzel diyordu. bazı aylarda da birde alıyordum kızıyordu. benim doktor bi hastasını mesela hamile kaldığı kilodan daha düşük bir kilo doğum yaptırmış. çokta sağlıklı dedi. doktorlar aslında kilo alınmamasını istiorlar. senin bunu kafana takmana şaşırdım açıkçası.
Bence ufaklik haftasiyla uyumlu gidiyor.netten baktim. Cati muayenesi ile ilgili dogru soylemis drun.cunku eger sanxin falan olmazsa catin iyi olsa da sezaryen yaparlar. Aman diyim suni sanci alma.alanlardan dinliyoruz olanlari.normal dofum esas ama sart degil bence. Ama evet drun biraz gicikmis.hos degil sozleri.dr olduysa ve o paralari kazaniyorsa ozel hayatini unutacak.ben de avukatim ve malesef bazen muvekkillerin kari koca kavgasina bile teselli veriyorum.o yuzden hos degil yaptigi ama hastanede pek tabi ukasir druna.son haftalarda dr degisimi onerilmiyor ama dofum gibi guzel bi olayi da bi dengesiz yuzunden mahvetme tabi.karar senin rahat degilsen salla gitaKixlar baska bir siteye yazdigimi tekrar yazmaya usendim.kilo boy ve dr hakkinda dusuncelerinizi almak istiyorumEki Görüntüle 1272051
Canim hiccc uzulme.arkadaslar yazmis zaten.ben alti kilo verdim.gram gram alarak iki kiloyu tam tamamlayamadim bile.yani hala eksi dort kilodayim.dusun yani.32 haftalik oldum cok endiselendim baslarda doktor kizdi.karnin buyuyorsa sorun yoktur dedi.benim kafadaki dusunce yani ayda dort kilo degilde bi kilodami almaz insan diyeydi.hani onuda ben almis olmayacagim bebek almis olacak demekki buyumuyor demistim.bide akraba evliligi oldugu icinde auphelenmistim.kac kere benim israrimla ultrasona girdim ekstra.. insan endiseleniyor ama korkma.cok mutluyum artik cunku dogum yapacagim ve eskisinden daha az kiloda olacagim daha ne isterim.ayni performansi lohusaliktada gosteririm insallah.normalde istahli bi insanim cunku insallah o zamanda almayiz kilo derdi odem derdi yok..sen en szindan 4 kilo almissin o bile bisi.bundan sonra 4 daha alirsin bence..doktorun dedigide manasiz geldi bana yani kilon yuzunden erken dogum olmaz bence.korkma...bu arada onemli olan bebisin kilosu..bizimki onden bile gidiyor dusun yani..ferahla sakin ol stres yapma guzel hamis
Ne bileyim.zaten erken dogum tehlikesi yuzunden sabahim aksamim karismis bi de dusuk kilo yuzunden girmeyelim erken doguma.bi de drum da soyledi 7. Ayda en az 5,5-6 kg almis olmak gerekiyormus. Saglikli olan o aslinda. Cunku su mankenlere falan bakinca hepsi sirf bu yuzden erken dogum yapmiyor mu?
Canim hiccc uzulme.arkadaslar yazmis zaten.ben alti kilo verdim.gram gramrak iki kiloyu tam tamamlayamadim bile.yani hala eksi dort kilodayim.dusun yani.32 haftalik oldum cok endiselendim baslarda doktor kizdi.karnin buyuyorsa sorun yoktur dedi.benim kafadaki dusunce yani ayda dort kilo degilde bi kilodami almaz insan diyeydi.hani onuda ben almis olmayacagim bebek almis olacak demekki buyumuyor demistim.bide akraba evliligi oldugu icinde auphelenmistim.kac kere benim israrimla ultrasona girdim ekstra.. insan endiseleniyor ama korkma.cok mutluyum artik cunku dogum yapacagim ve eskisinden daha az kiloda olacagim daha ne isterim.ayni performansi lohusaliktada gosteririm insallah.normalde istahli bi insanim cunku insallah o zamanda almayiz kilo derdi odem derdi yok..sen en szindan 4 kilo almissin o bile bisi.bundan sonra 4 daha alirsin bence..doktorun dedigide manasiz geldi bana yani kilon yuzunden erken dogum olmaz bence.korkma...bu arada onemli olan bebisin kilosu..bizimki onden bile gidiyor dusun yani..ferahla sakin ol stres yapma guzel hamis
ya ne tatlı maşallah :) bizim de kız kardeşimle aramızda 6 yaş var, doğduğunda da kıskanmamıştım ama büyüdükçe hep iyi ki doğurmuşsun dedim anneme. eminim senin kızın da belki şimdi değil ama ileride hep teşekkür edecek sana
benim de pijama takımımın kolu böyle canım, hastane zaten sıcak olur e evi de bebeğe göre ayarlayacağımız için sıcak olacak. bir de lohusalıkta zaten sıcak basıyormuş, ince olmaz diye düşünüyorum o yüzden. bir de lizöz var zaten üzerine giyiverirsin üşürsen :) lizöz bebeği rahatsız etmez bence de, sonuçta emzirirken üzerinde olmayacak. boşver sen duyma hiç, annem bana evlenirken demişti kulağını bazı şeylere kapamayı bileceksin diye. başlarda uygulayamadım tabi çok ağladığım da oldu ama sonra baktım en iyi yöntem bu, şimdi çok rahatım işime geleni duyuyorum gelmeyeni duymuyorum
özel mi canım doktorun? gerçi özel de olsa devlet de hiç bir doktorun hastasına böyle davranmaya hakkı yok ama devlet hastanelerinde böyle doktorlara daha sık rastlanabiliyor o yüzden soruyorum.
aa sarıörtülmez miymiş? bizde tam aksini yaparlar, sarılık için sarı örtü örterler diye biliyorum. muhtemelen iki türlüsü de gerçekle alakası olmayan inanışlardır canım ne istiyorsan onu ört giydir bence :)
bir sürü battaniyeniz varmış daha fazla alma hep kalıyormuş onlar sonra :)
Cok sik bi takim ama ust kismi cok kisa degil mi? Dogumdan sonra gobek hemen inmiyor ki.oole koca gobek kaliyor bi de sezaryense gazdan oturu hamile halinden daha kocaman oluyor.denemeden alma bence.gobus acikta kalmasin.)
Cok begendiysen al gitsin. Bugunler geri gelmez en kotu emzirirken giyersin.şıkıdım şıkıdım gezersin evde. Sefaaan olsuunn..canım haklısın denemedsihiç .. geceliğin üstüne sabahlıklı ayrı bi takım alırım ama bunun pembesinde çok aklım kaldıı ..
5. Hamileligim canim([/Qhepsi yaşıyor değil mi allah uzun sağlıklı ömür versin
Zaten 4 cocukla buraya gircek firsatimmi olurdu hatta sanirim hamile kalmaya da pek kalmazdi firsat :)))))Yak canimm..oyle olsa simdi buralarda derman ara miyim. :))) ama hersey allahtan.kismet.
Ohooo coook iyi bizimki 29+ 4 de 1500 idi..seninkide super 28. Haftada cok iyi tabikide.hicc kafaya takma valla buyuk olcakta nolcak onemli olan saglikli olsun yeter.buyuk olunca dikiste olur muhakkak 3-3.5 arasi idealdir.elbet buyuyecek iki saatte bir emen cocuk kilo almazmii.benimde karnim 30 a kadar minikti boyda var hic belli olmuodu.hala ayni eteklerimi pardesulerimi giyiyordum.ne zaman 30 oldum anammm hizina yetisemdim karnimin simdi pardesunun o dugmesi kapanmiyor eteklerde ayni durumda :) yani 30 dan sonra nihayet hamileyim diyebiliyorum iki haftadir..daha buyucek annesi hiccc merak etme..ilk bebisler cok kilolu olmazmis genelde..olmasi zor zaten bence.ilk defa dogum heryerimiz korpeİcim rahatladi valla.zira bugun kontrole gittim 400 gr daha vermisim ama ufaklik 4 gunde 200 almis. Oohh.. insallah olmazbisi. Ama cokta zayifim.valla bakiyom aynaya hiic hamile gibi degilim.sanki gazim var. :))) ufaklik iyi masallah seninki gibi bu haftalarda 900 falan oluyorlar bizimki 1250 olnus. Dr yanaklari sarkik bebis olcak dedi zamaninda dogarsa. Allahim yardim etsin nolur yaa.. valla moral oldun bana :)))
Idrara sık cikma sorunu bendede var ama dr normal dedi bu aylarda, biberon icin chicco nun ve nukun silikon olanlarindan aldim, biberondada anne gogsune en yakin avent natural cam aldim, dr brownu ilk cocukda almistim hic memnun kalmadim tavsiye etmem. biberonda aventin yaninda bide mamos die bi marka vardi babymallde haciyatmaz seklinde bir tanede o hosuma gitti ondan alldim.Hepinize selamlar annişler :) benim çok sık idrar ihtiyacim olmaya başladı ya sanki hep tuvaletim var gibi hissediyorum normal mi boyle olması daha 2 ay var ya nasil olacak boyle son ay yuruyemem heralde. Acaba bebeğim asagida mi öyle bir sorunum yoktu 3 hafta önce gittim doktora. Bir de emzik ve biberon olarak ne onerirsiniz kuzenim emzik için nuk biberon için Dr.brown önerdi ama sizlere de sormak istedim :)
Ilahi ya valla dogru dedinCanim kirlenir falan o yuzden 3 tane olsun diyorum ben. Bi suru battaniyemiz var ama hep sari renkte olmus yaa.. yenidogana sari ortulmezmis. Sariligi artar diyorlar.. normalde bi tane beyaz-sari orgu battaniyemiz var cok da guzel. Bi tane sari penye, bi tane de sari kadife battaniye var. bunlari goturemicem tabisadece hastane cikisimzin penye battaniyesi var beyaz-lacivert onu koyucam cantaya. Bi tane de ince pelus kadife gibi var bebek mavisi. Ince ama sicak tutar. Bu ikisini koyucam cantaya. Bi de sari kadife olani gotursem nolur ki yaa fermuarli bi de cok guzel. Ister fermuarini ac uzerine ort. Istersen hastaneden cikarken icine koy bebisi bi de port bebe var ona koyucam zatn hic usumez. Bi battaniye daha almak istemiyorum. Ortalik battaniyeye gitti cunku bi tane de ip orgu var rengarenk ama o bebek arabasinda ortmek icin. Ne yapsam sence? Cok mu abartiyoruz acaba?? Zaten kat kat giydiricez cocugu. Dunyanin citcitli badisini aldim. Bi de 3 kat battaniye cok galiba. Cocuk minnak dogacak kiyafetten battaniyeden gozukmeyecek
Normal cnm bendede cok sık oluyo. Doktorum normal dedıKizlar ya camasir degistirmekten usandim günde 2 kez camasir mi degisir pofffBi anda camasir islaniyo gibi hissediyorum.Bu sari akinti normal mi acaba bu kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?