Ohooo coook iyi bizimki 29+ 4 de 1500 idi..seninkide super 28. Haftada cok iyi tabikide.hicc kafaya takma valla buyuk olcakta nolcak onemli olan saglikli olsun yeter.buyuk olunca dikiste olur muhakkak 3-3.5 arasi idealdir.elbet buyuyecek iki saatte bir emen cocuk kilo almazmii.benimde karnim 30 a kadar minikti boyda var hic belli olmuodu.hala ayni eteklerimi pardesulerimi giyiyordum.ne zaman 30 oldum anammm hizina yetisemdim karnimin simdi pardesunun o dugmesi kapanmiyor eteklerde ayni durumda :) yani 30 dan sonra nihayet hamileyim diyebiliyorum iki haftadir..daha buyucek annesi hiccc merak etme..ilk bebisler cok kilolu olmazmis genelde..olmasi zor zaten bence.ilk defa dogum heryerimiz korpebiraz zor olur yani :) varsin ince uzun manken olsunlar :)
Canim o kadar uzagiz ki arada sehirler varr bildigin... ven almanyadayim malesef..ulkemde olaydim hepinizin kapisini simdiye caldiydim elimde kizima yaptigim hediyelerin aynindan getirirdim.burada durum cok can sikici.etrafta arkadas var bi kac tane ama hic biri benim gibi yada bizler gibi oda yapmamis hic biseyden cakmiyolar..ben bi ayda cin gibi arastirdim herseyiii.bi ogrendimki hiccc sorma almanlara bile tas cikaririm :))) bide oz guven bide oz guven buda neyse :)Supersin valla...) yakin otursak hergun gel takil bana derdim..
afiyet bal şeker ola bacımm valla bize bile kısmet oldu cimin üzümü babam sağolsun yollamış bıdıkta sayemde yemiş oldu...Yedim cnm özüm gecti gecen ay pazarda budum aldim mis gibi kokuyordu:)) dalan roxy sanirim isteyim simdi yanlis hatirlamiyosam buydu adı, babymallden almistim memnunda kaldim.
he gurbannn hemide 24 ayar erzincanlıyım :)sen öğretmenmiydin canım?
biz arkadaşlara söylemiycez canım ya tarihini. ben biraz yabanimiyim ki bilmiyorum. 2-3 aylıkken evime buyursunlar o zaman veririm ne vereceksem. kurabiye bebek süsü vs.hem resmini de çekerim kuzumun, resimli bişiler yaptırırım. ilk oğlumda da doğduktan sonra resimli magnet yaptırmıştım gelenlere vermek için.
sen erzincanlımısın ben seni hep angaralı diye düşünmüştüm
esra bacım vede babylove hemşom benim doktor dada liste var fiyat listesi onu paylaşırım bir araaa ama şöyle bir durum varmış güven tobb gibi hastanelerde yenidoğan hizmeti yapmıyorlarmış hrs akay gibi hastanelerde olaki sıkıntılarda yenidoğan ücreti yokmuş...beni tek bağlayan kısmı o yani devletçalışan biz devlet memurlarına en azından devletle alakalı bir özel hastane olsun meblağda ödenekler bişeyler olyormuşşşdeğişiyor türüne göre. ben epidural sezaryan olucam. 3850
koruda muayene ücreti ne kadar? medicana da muayene 187
sana teeee ne zaman özel mesaj attım kutun mu dolu cevap vermedin
neeeeee çok kötü oldummmmmmm hay ALLAH korusun herkesin yavrusunu analı babalı büyütmeyi nasip eylesin allahım içim ürküldüEwt sgk nin bi faydasi yok gibi fiyatlar hep ucuk cnm gatada yapsam 5 kurus para vermicem 3 gun de hastanede yatiriyolar ama gatada bir arkadasimin esi yakin zamanda dogum sirasinda vefat etti ondan etkilendigim icin gatada olmak istemiyorum ozel diye israr ediyorum bakalim onuda bu hafta ayarlicam artik..
ooooo ne güzel bacımm hoşgelmişin hamilemisin peki???Bende erzincan liyim hemde erzincan da yasiyorum
aynı kararsızlık bende de vardı ben uykuseti aldım funny babyden 286 du e bebekteyken inidirimden 178 mi almıştık ne ama annemde yorgan yastık yapmış taçtanda nevresimleri diktirtmiş pike bile yaptırttmış hattta diyorki altın kırneti bile yaptırttım amannn işte biz doğulu oluncaaa sanyorki bizim eşin ailesindende çok takan olur amaa kadın bilmiyorrr bunlarda aile bağı 0 diyeCanlarim bu konuda tecrübesi olan varsa paylasabilir mi?Ne kararsiz bir anneyim ben yaaaa. Park yatak icin ve sonrasinda da kullanmak icin uyku seti mi almak mantikli olur yoksa nevresim+yorgan mi alinmali. Kullanis acisindan ben yine kararsizim
bende funny baby aldım ama karyola çevirmeside olan bişey baya kapsamlı geldii banaa onuda mı yıkayacam bacımmm birde diyolar ilk 4-5 ay üstünü örtmeyecekmişiz yorganla falan boğulurmuş allah korusun okadar uyku seti yorgan 2 adet biri beşik(park yatak için) diğeri büyüyen karyolası için birde özdilekten kışlık battaniyeee bizim ev doldu taştı bunları hurçlayıp bebeğin dolabına koycam amannnn ben çok abartmışım çok 4 üz doğursammm yeter ürünlerpark yatak uyku seti var. onu tavsiye ederim. ben şundan aldım http://www.funnababy.com/urun/bebek...k-uyku-seti/leo-teo/4109-park-yatak-uyku-seti
yahu bende alacaktım ama bir arkdşm bırak bebek emsinnnnn memelerin deformasyona uğramaz o aletlerle çok çok deforme olyor muş güyaaa bu da doğru mu acabaaa ne edeceğmi şaşırdım... onu alırsam sterilizasyonda almak gerek ben daha telsizde almadım amannnkızlar e bebbekte lansinoh elektrikli süt sağma makinesi 199tl.almayanlar alabilir
hayyy yarabbi ne denir mekanı cennet olsun çok çok acı.... bu arada gatanın doktorlarının bir çoğu istifa edip koruya gidiyor bizzzat tanıdığım varBebek yasiyor cnm 7 aylik dogdu anne yaklasik 10 gun falan yogun bakimda kaldi sonra vefat etti. 10 gun boyunca kan takviyesi yaptilar ama kurtarilamadi. yasi da fazlaydi bayanin 4.cocugu idi.
canım usgye göre 30+6 demişsin normalde de bu mu haftan.benim de bugun kontrolum vardı 32+2deyim ve 1727gr 42cm bebeğim.doktorum da gayet iyi her sey normal dedi seninki neden öyle dedi anlamadım hangisi doğru acaba?Kixlar baska bir siteye yazdigimi tekrar yazmaya usendim.kilo boy ve dr hakkinda dusuncelerinizi almak istiyorum
benim doktorda süleymana git o sana heyet verir demişti parayı basınca veryormuş :) demek o süleyman bu süleymanmış :)ben de medicana da süleyman beye gidiyorum, memnunum kendisinden. doğum da orda olacak inşallah
Huseyin pehlivan Var sincan koruda ozgecmisine baktim oda gatadan.ayrilmaymishayyy yarabbi ne denir mekanı cennet olsun çok çok acı.... bu arada gatanın doktorlarının bir çoğu istifa edip koruya gidiyor bizzzat tanıdığım varo yüzden sincan koru veya koru düşünenne demek istedim
Off bu rapor iside kabusum oldu, kizlar dogum izinleri bittikten sonra haberleselim rapor kim veriyorsa en azindan birbirimizi haberdar edelim, ne kadarsa veririz artik. Ben ucretsiz izin kullanamiycam cunku ne kadar rapor alabilirsem okadar iyi.benim doktorda süleymana git o sana heyet verir demişti parayı basınca veryormuş :) demek o süleyman bu süleymanmış :)
esraaaaaaaaaaa bacımmm bak bunuda kayda al süleymanda veryo rapor
dikkat et üşütmee bacım...vallai biz özlüyoruz ya 3 haftayi bile bekleyemiyoruz. kaldiki nerdeyse hergün ishal sancisi giriyo ya demir hapi ishal yapiyo yada ben usutuyorum. onu bi gidip sorucam. evde sürekli temizlik daha yeni yikamadan geldi halılar acaba halisizliktanda oluyo olabilirmi farketmeden yere falanmi basiyorum diye düşünüyorum. annem bu hafta dikkat et eger gecmezse gideriz doktora dedi.
bencede ben aldığım yerleri alanların yerlerni yazarımm 450 tl piyasası 30 günOff bu rapor iside kabusum oldu, kizlar sogum izinleri bittikten sonra haberleselim rapor kimveriyorsa en azindan birbirimizi haberdar edelim, ne kadarsa veririz artik. Ben ucretsiz izin kullanamiycam xunku ne kadar rapor alabilirsem okadar iyi.
vallaaa yakın bi arkdşn eşide öylee ben eşini tanıdığmdan gitmemm utanırımm diyeHuseyin pehlivan Var sincan koruda ozgecmisine baktim oda gatadan.ayrilmaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?