2014 Aralık Anneleri

Supersin valla... ) yakin otursak hergun gel takil bana derdim..

Supersin valla... ) yakin otursak hergun gel takil bana derdim..
Canim o kadar uzagiz ki arada sehirler varr bildigin... ven almanyadayim malesef..ulkemde olaydim hepinizin kapisini simdiye caldiydim elimde kizima yaptigim hediyelerin aynindan getirirdim.burada durum cok can sikici.etrafta arkadas var bi kac tane ama hic biri benim gibi yada bizler gibi oda yapmamis hic biseyden cakmiyolar..ben bi ayda cin gibi arastirdim herseyiii.bi ogrendimki hiccc sorma almanlara bile tas cikaririm :))) bide oz guven bide oz guven buda neyse :)

Yedim cnm özüm gecti gecen ay pazarda budum aldim mis gibi kokuyordu:)) dalan roxy sanirim isteyim simdi yanlis hatirlamiyosam buydu adı, babymallden almistim memnunda kaldim.
afiyet bal şeker ola bacımm valla bize bile kısmet oldu cimin üzümü babam sağolsun yollamış bıdıkta sayemde yemiş oldu...
roxy de bakalım hacışakir vari bir ürün anlaşılan fiyatıda uygunsa onu alırım artık yada 1 paket sıvı deterjanla ilk 1 ayını çıkarırırz sonra roxy deneni alırımm çok sağol hemşom benim

he gurbannn hemide 24 ayar erzincanlıyım :)
gerçi erzincandan daha çok ankarada yaşamış okumuşum yaaa neyseee :) sen angaralısın di mi bacım

değişiyor türüne göre. ben epidural sezaryan olucam. 3850
koruda muayene ücreti ne kadar? medicana da muayene 187
sana teeee ne zaman özel mesaj attım kutun mu dolu cevap vermedin
esra bacım vede babylove hemşom benim doktor dada liste var fiyat listesi onu paylaşırım bir araaa ama şöyle bir durum varmış güven tobb gibi hastanelerde yenidoğan hizmeti yapmıyorlarmış hrs akay gibi hastanelerde olaki sıkıntılarda yenidoğan ücreti yokmuş...beni tek bağlayan kısmı o yani devletçalışan biz devlet memurlarına en azından devletle alakalı bir özel hastane olsun meblağda ödenekler bişeyler olyormuşşş
neeeeee çok kötü oldummmmmmm hay ALLAH korusun herkesin yavrusunu analı babalı büyütmeyi nasip eylesin allahım içim ürküldü

Canlarim bu konuda tecrübesi olan varsa paylasabilir mi?Ne kararsiz bir anneyim ben yaaaa. Park yatak icin ve sonrasinda da kullanmak icin uyku seti mi almak mantikli olur yoksa nevresim+yorgan mi alinmali. Kullanis acisindan ben yine kararsizim
aynı kararsızlık bende de vardı ben uykuseti aldım funny babyden 286 du e bebekteyken inidirimden 178 mi almıştık ne ama annemde yorgan yastık yapmış taçtanda nevresimleri diktirtmiş pike bile yaptırttmış hattta diyorki altın kırneti bile yaptırttım amannn işte biz doğulu oluncaaa sanyorki bizim eşin ailesindende çok takan olur amaa kadın bilmiyorrr bunlarda aile bağı 0 diye

bende funny baby aldım ama karyola çevirmeside olan bişey baya kapsamlı geldii banaa onuda mı yıkayacam bacımmm birde diyolar ilk 4-5 ay üstünü örtmeyecekmişiz yorganla falan boğulurmuş allah korusun okadar uyku seti yorgan 2 adet biri beşik(park yatak için) diğeri büyüyen karyolası için birde özdilekten kışlık battaniyeee bizim ev doldu taştı bunları hurçlayıp bebeğin dolabına koycam amannnn ben çok abartmışım çok 4 üz doğursammm yeter ürünler

kızlar e bebbekte lansinoh elektrikli süt sağma makinesi 199tl.almayanlar alabilir
yahu bende alacaktım ama bir arkdşm bırak bebek emsinnnnn memelerin deformasyona uğramaz o aletlerle çok çok deforme olyor muş güyaaa bu da doğru mu acabaaa ne edeceğmi şaşırdım... onu alırsam sterilizasyonda almak gerek ben daha telsizde almadım amannn

Ya hatunlar yaaa kasim anneleri gobuss sova baslamis hani bizde yok oyle bisi...koymak isteyenler koysada gorsek amaaaaa

Bebek yasiyor cnm 7 aylik dogdu anne yaklasik 10 gun falan yogun bakimda kaldi sonra vefat etti. 10 gun boyunca kan takviyesi yaptilar ama kurtarilamadi. yasi da fazlaydi bayanin 4.cocugu idi.
hayyy yarabbi ne denir mekanı cennet olsun çok çok acı.... bu arada gatanın doktorlarının bir çoğu istifa edip koruya gidiyor bizzzat tanıdığım var o yüzden sincan koru veya koru düşünenne demek istedim

Kixlar baska bir siteye yazdigimi tekrar yazmaya usendim.kilo boy ve dr hakkinda dusuncelerinizi almak istiyorum
canım usgye göre 30+6 demişsin normalde de bu mu haftan.benim de bugun kontrolum vardı 32+2deyim ve 1727gr 42cm bebeğim.doktorum da gayet iyi her sey normal dedi seninki neden öyle dedi anlamadım hangisi doğru acaba?

ben de medicana da süleyman beye gidiyorum, memnunum kendisinden. doğum da orda olacak inşallah
benim doktorda süleymana git o sana heyet verir demişti parayı basınca veryormuş :) demek o süleyman bu süleymanmış :)
esraaaaaaaaaaa bacımmm bak bunuda kayda al süleymanda veryo rapor

Huseyin pehlivan Var sincan koruda ozgecmisine baktim oda gatadan.ayrilmaymis

benim doktorda süleymana git o sana heyet verir demişti parayı basınca veryormuş :) demek o süleyman bu süleymanmış :)
esraaaaaaaaaaa bacımmm bak bunuda kayda al süleymanda veryo rapor
Off bu rapor iside kabusum oldu, kizlar dogum izinleri bittikten sonra haberleselim rapor kim veriyorsa en azindan birbirimizi haberdar edelim, ne kadarsa veririz artik. Ben ucretsiz izin kullanamiycam cunku ne kadar rapor alabilirsem okadar iyi.

dikkat et üşütmee bacım...
benimde yediğimden mi yoksa demirhapı ve kan hapı olan hap dışkılamamı adeta ineklerin mayısları gibi yeşil renkte olmasına mı neden olyor ne...yoksa et bakliyat yiyorum öyle yeşillikte pek yediğim yok ama dışkılama rengimizi bile değiştirdi bu gebelik :)

Off bu rapor iside kabusum oldu, kizlar sogum izinleri bittikten sonra haberleselim rapor kimveriyorsa en azindan birbirimizi haberdar edelim, ne kadarsa veririz artik. Ben ucretsiz izin kullanamiycam xunku ne kadar rapor alabilirsem okadar iyi.
bencede ben aldığım yerleri alanların yerlerni yazarımm 450 tl piyasası 30 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…