2014 Aralık Anneleri

Canim,en az 5 yikama diyorlar.ve cok iyi durulama istiyorlar. Dogduktan sonrada ayni ayni sekilde bol durulama gerekiyor. Buharli utu icin ise bisi diyemem.ama buharinda oldukca mikrop kirici ozelligi var sonucta )
tamamm 5 yıkama ve ekstra durulama yaptırcamm buharlı ütünün buharı nemlendirdiğinden bakteri oluşumunu tetikliyormuş... birde kuzenime sordum bugün o iç dış kısımdan ütüle dedi tek yönlü ütüleme dedi özellikle iç kısmını ütüle dedi daha neler nelerrr

ben biberonu avent aldım kolik önleyici ve de naturel başlıklı emziktede avent ve nuk

acaip sırtım ağrıyor hanımlarr benn kaçarrr iyi haftasonları sözdee yarın yada pazara babymall a götürcekmiş eşim ama annesinede uğrama durumu var eryamanaa o yüzden gitmeyede bilirimmm hiç çekemeyecem

bebekprenses

Canım ikisi de çok güzel duruyor ama krem daha ağır gösteriyor tabi. Başka aldıysan onların renklerine göre ver kararını, renkli varsa başka pijaman bunu krem al. Ama pembe çok hoşuna gittiyse onu al, o da çok şık görünüyordu.

Sana da iyi haftasonları, git dinlen canım yorma kendini.
Ayrıca sürekli evdesin haftasonu çık gez mağazaları değişiklik olur, sırf bebek mağazalarını gezmek için kayınvalideye gitmeye razı olunur bence

Oyyy.. hani konya falan degil ardahan.Almanya. yalniz olmakta zor.farkli kulturler.ama iyi yani simdi sen neler neler yapmissindir.ayyy..benim simdiki hayalim sipa dogdugunda kosa kosa bi yabanci ulkeye gidip bebis cicileri almak. Mesela gecen kizima soz verdim eger 36. Haftayi beklerse burberry ya da diordan hastane cikisi alicam diye ama sonra bi baktim nette turkiyede yokki bu markalarin hastane cikisi bi kac tane tulum falan buldum. Yikildim.avrupa iyidir,amerika daha iyidiirrr.. ))(

Hmmm..buharli kisim ilgili cekti.mantikli. demek ki sadece cok fazla isi gerekiyor. Okdir. Aldim kayitlara..

merhaba günaydınlar
pazartesi kontrolüm var annemgile geldim internet varken girim dedim nasılsınız ??
iyisiniz inş...

Daha önce sezeryan doğum yapmış olan arkadaşlar bişey sorucam.Nasıl bi iç çamaşırı koymak lazım çantaya. Şu hamile kilotlarından mı yoksa normal büyük beden geniş külot mu koysak.? Dikişleri acıtır mı normal çamaşır bilemedim,

Canim,en az 5 yikama diyorlar.ve cok iyi durulama istiyorlar. Dogduktan sonrada ayni ayni sekilde bol durulama gerekiyor. Buharli utu icin ise bisi diyemem.ama buharinda oldukca mikrop kirici ozelligi var sonucta )
Ayde oner narinde yukayin dedi cuma gubu radyoda. 1000 devir cok yuksek gibi.

Günaydın kızlar, haftasonu iş güç yok ama erkenden uyandım
Bu arada farkettim de bizim kız gece 11, sabaha doğru 4-5 gibi ve sabah 9 sıralarında çok hareketli. Değişmiyor hiç. Doğduktan sonra da aynı olur diyorlar bakalım gerçekten öyle mi

Anneannem tam tersini soyler. Sari sariligi cikartir der:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…