tamamm 5 yıkama ve ekstra durulama yaptırcamm buharlı ütünün buharı nemlendirdiğinden bakteri oluşumunu tetikliyormuş... birde kuzenime sordum bugün o iç dış kısımdan ütüle dedi tek yönlü ütüleme dedi özellikle iç kısmını ütüle dedi daha neler nelerrrCanim,en az 5 yikama diyorlar.ve cok iyi durulama istiyorlar. Dogduktan sonrada ayni ayni sekilde bol durulama gerekiyor. Buharli utu icin ise bisi diyemem.ama buharinda oldukca mikrop kirici ozelligi var sonucta)
ben biberonu avent aldım kolik önleyici ve de naturel başlıklıHepinize selamlar annişler :) benim çok sık idrar ihtiyacim olmaya başladı ya sanki hep tuvaletim var gibi hissediyorum normal mi boyle olması daha 2 ay var ya nasil olacak boyle son ay yuruyemem heralde. Acaba bebeğim asagida mi öyle bir sorunum yoktu 3 hafta önce gittim doktora. Bir de emzik ve biberon olarak ne onerirsiniz kuzenim emzik için nuk biberon için Dr.brown önerdi ama sizlere de sormak istedim :)
Evet aldigin yerleri yazarsan sevinirim cnm veririz artik 450 30 gun icin elimiz mahkumbencede ben aldığım yerleri alanların yerlerni yazarımm 450 tl piyasası 30 gün
acaip sırtım ağrıyor hanımlarr benn kaçarrr iyi haftasonları sözdee yarın yada pazara babymall a götürcekmiş eşim ama annesinede uğrama durumu var eryamanaa o yüzden gitmeyede bilirimmm hiç çekemeyecem
Günaydınlar
Saat 5 ten beri uyanığım off nolcak bu uykusuzluk
Oyyy.. hani konya falan degil ardahan.Almanya. yalniz olmakta zor.farkli kulturler.ama iyi yani simdi sen neler neler yapmissindir.ayyy..benim simdiki hayalim sipa dogdugunda kosa kosa bi yabanci ulkeye gidip bebis cicileri almak. Mesela gecen kizima soz verdim eger 36. Haftayi beklerse burberry ya da diordan hastane cikisi alicam diye ama sonra bi baktim nette turkiyede yokki bu markalarin hastane cikisi bi kac tane tulum falan buldum. Yikildim.avrupa iyidir,amerika daha iyidiirrr..Canim o kadar uzagiz ki arada sehirler varr bildigin... ven almanyadayim malesef..ulkemde olaydim hepinizin kapisini simdiye caldiydim elimde kizima yaptigim hediyelerin aynindan getirirdim.burada durum cok can sikici.etrafta arkadas var bi kac tane ama hic biri benim gibi yada bizler gibi oda yapmamis hic biseyden cakmiyolar..ben bi ayda cin gibi arastirdim herseyiii.bi ogrendimki hiccc sorma almanlara bile tas cikaririm :))) bide oz guven bide oz guven buda neyse :)
Hmmm..buharli kisim ilgili cekti.mantikli. demek ki sadece cok fazla isi gerekiyor. Okdir. Aldim kayitlara..tamamm 5 yıkama ve ekstra durulama yaptırcamm buharlı ütünün buharı nemlendirdiğinden bakteri oluşumunu tetikliyormuş... birde kuzenime sordum bugün o iç dış kısımdan ütüle dedi tek yönlü ütüleme dedi özellikle iç kısmını ütüle dedi daha neler nelerrr
Şimdiden antrenman oluyor bize de :):)))) sanirim doganin bi yaptirimi bu. Bebisler geldikten sonra afallamayalim diye her gece uyandiriyor en az bir kere..
Günaydın güzel haberlerle gelirsin inşallahmerhaba günaydınlar
pazartesi kontrolüm var annemgile geldim internet varken girim dedim nasılsınız ??
iyisiniz inş...
Ayde oner narinde yukayin dedi cuma gubu radyoda. 1000 devir cok yuksek gibi.Canim,en az 5 yikama diyorlar.ve cok iyi durulama istiyorlar. Dogduktan sonrada ayni ayni sekilde bol durulama gerekiyor. Buharli utu icin ise bisi diyemem.ama buharinda oldukca mikrop kirici ozelligi var sonucta)
Anneannem tam tersini soyler. Sari sariligi cikartir der:)Canim kirlenir falan o yuzden 3 tane olsun diyorum ben. Bi suru battaniyemiz var ama hep sari renkte olmus yaa.. yenidogana sari ortulmezmis. Sariligi artar diyorlar.. normalde bi tane beyaz-sari orgu battaniyemiz var cok da guzel. Bi tane sari penye, bi tane de sari kadife battaniye var. bunlari goturemicem tabisadece hastane cikisimzin penye battaniyesi var beyaz-lacivert onu koyucam cantaya. Bi tane de ince pelus kadife gibi var bebek mavisi. Ince ama sicak tutar. Bu ikisini koyucam cantaya. Bi de sari kadife olani gotursem nolur ki yaa fermuarli bi de cok guzel. Ister fermuarini ac uzerine ort. Istersen hastaneden cikarken icine koy bebisi bi de port bebe var ona koyucam zatn hic usumez. Bi battaniye daha almak istemiyorum. Ortalik battaniyeye gitti cunku bi tane de ip orgu var rengarenk ama o bebek arabasinda ortmek icin. Ne yapsam sence? Cok mu abartiyoruz acaba?? Zaten kat kat giydiricez cocugu. Dunyanin citcitli badisini aldim. Bi de 3 kat battaniye cok galiba. Cocuk minnak dogacak kiyafetten battaniyeden gozukmeyecek
Günaydın canım :) Sabah erken uyanma dışında herşey yolunda gibiGünaydın Kızlar nasılsınız, her şey yolunda mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?