2014 Aralık Anneleri

Günaydın canım :) Sabah erken uyanma dışında herşey yolunda gibi
Malesef ben birde işe geldim düşün halimi Şu cumartesi yarım gün çalışmayı kaldırsınlar artık yaa. Çok sıkıldım. Ama bebişten sonra diyeceğim patronuma. Süt iznimi cumartesi gelmeyerek kullanmak istiyorum diye banane

Çalışan hamişlerin Allah yardımcısı olsun Maşallah sanada doğuma kadar çalışacaksın sanırım :) Ben evde yatmaktan bile yorulur oldum

Ben bi sitede oturuyorum ve burasi allahin mubarek yeri.masallah herkeste en az 2 cocuk. Gordugum kadariyla netedeyse 2 yasina kadar oetunmuyor cocuklar. Uyku tulumlari kullaniyor anneler.garantili sonucta.
Ben ablama pazardan yuksek belli kulot almistim.bi suru.kan oluncada atmistik.o zaman hemsire anlatamiyoruz kadinlara,bak ne guzel kulot almissiniz.dikise denk gelmiyor demisti.hamile kulotlari hem cok pahali,hem de hastaneden eve kanli kanli getirmekle ugrastiriyor.ucuz ve yuksek belli candir bence.kullan at ))

Bende anneme aldırayım o zaman Kullan at çok mantıklı

Dün akşamki traji komik durumumuzu anlatayım size kızlar. Yemek yiyiyoruz ben birden ıslaklık hissettim altımda zaten tetikte beklediğim için kan zannettim. Eşime dedim kalk bişeyler oluyo. Adam nerdeyse kalp krizi geçirecek Neyse direk tualete koştum baktım sadece ıslak, kan değil, biraz rahatladım. Eşime dedim su var. O da diyo suyun gelmiştir. Dedim delirme 31. haftada ne suyu. Sandalyeye su dökülmüş olabileceği aklımızın ucundan bile geçmedi o an. Sonra baktık ki sandalye ıslak. Aklımız fikrimiz bebek olmuş. Aklıma ilk gelmesi gereken şey en son geliyo Adam diyo sayende ölüyoduk burda.Akşam akşam aksiyon yaşattım evde. Deliriyorum galba

Haha iyiymişya. Benmkide cok paniktır. Ozaman gelince napar bılmıyorum yani

Kızlar birde bı dogum izni maası falan la ilgili kaçı arıyoduk bilgı almak için

Yaptik biseyler ben herseyimi paylasmistim odamiz kaldi bitek.resimli kiyafet bolumumuz var ya oradan bakabilirsin aldikalrima.ama tam tersi hastane takimimi bende tr den aldim tam set olarak burada yok diye :) bazi seyler tr den geldi lcw den felan..burada genelde zara dan sterntaler den benetton dan yaptim alisverislerini.euro olarak uygun ama tabi tl fiyatina vurunca fahis fiyatlar oluyor malesef... sana deger ama sag salim al kucagina yavrunu o zaman tum markalari hakeder bebis

daha yeni sezaryen olmuş arkadaşlarım var, onların tavsiyesi şu yönde. beli yüksek hamile kilotları iyi oluyomuş, bir de mothercarede falan lohusa kilotları var tek kullanımlık. onlardan al dediler 2 3 paket. Aldım ben de. Normal kilotlar tam dikiş yerine gelirse acıtır dediler

Zorlu da burberry var. Yenidoğan, yani yalnız 1 ay giyebileceği hastane çıkışı 400 tl di :) çok şirin ama 1 ay için çok fazla bence. Ben de alacağımdan değil merak ettim de sormuştum.

Zorlu da burberry var. Yenidoğan, yani yalnız 1 ay giyebileceği hastane çıkışı 400 tl di :) çok şirin ama 1 ay için çok fazla bence. Ben de alacağımdan değil merak ettim de sormuştum.
Oyle mii..supeerr.. benim ki adak gibi..kiz ya. Ozensinde zamaninda gelsin )) zaten minimum hastane cikisi 150 200 arasi.. sag salim saglikla gelsin de 1000 tllik tulum da alirim.. ))

Slm kizlaaarrr butun kiyafetlerimizi yikadik bizzz bu aksam da hepsini utulicezzz :))) bu arada son bir haftadir her gece ruyamda bebegimi goruyorummm oyle bir ozlem ki bu her gece ruyamda bebegimleyim

Slm kizlaaarrr butun kiyafetlerimizi yikadik bizzz bu aksam da hepsini utulicezzz :))) bu arada son bir haftadir her gece ruyamda bebegimi goruyorummm oyle bir ozlem ki bu her gece ruyamda bebegimleyim
ohhhh yıkamışsın ne güzel ütü kalmışş,daha benim yıkamam ütüm çanta hazırlamam varr kolay gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…