Malesef ben birde işe geldim düşün halimiGünaydın canım :) Sabah erken uyanma dışında herşey yolunda gibi
Çalışan hamişlerin Allah yardımcısı olsun Maşallah sanada doğuma kadar çalışacaksın sanırım :) Ben evde yatmaktan bile yorulur oldumMalesef ben birde işe geldim düşün halimiŞu cumartesi yarım gün çalışmayı kaldırsınlar artık yaa. Çok sıkıldım. Ama bebişten sonra diyeceğim patronuma. Süt iznimi cumartesi gelmeyerek kullanmak istiyorum diye banane
Ben bi sitede oturuyorum ve burasi allahin mubarek yeri.masallah herkeste en az 2 cocuk. Gordugum kadariyla netedeyse 2 yasina kadar oetunmuyor cocuklar. Uyku tulumlari kullaniyor anneler.garantili sonucta.bende funny baby aldım ama karyola çevirmeside olan bişey baya kapsamlı geldii banaa onuda mı yıkayacam bacımmm birde diyolar ilk 4-5 ay üstünü örtmeyecekmişiz yorganla falan boğulurmuş allah korusun okadar uyku seti yorgan 2 adet biri beşik(park yatak için) diğeri büyüyen karyolası için birde özdilekten kışlık battaniyeee bizim ev doldu taştı bunları hurçlayıp bebeğin dolabına koycam amannnn ben çok abartmışım çok 4 üz doğursammm yeter ürünler
Ben ablama pazardan yuksek belli kulot almistim.bi suru.kan oluncada atmistik.o zaman hemsire anlatamiyoruz kadinlara,bak ne guzel kulot almissiniz.dikise denk gelmiyor demisti.hamile kulotlari hem cok pahali,hem de hastaneden eve kanli kanli getirmekle ugrastiriyor.ucuz ve yuksek belli candir bence.kullan atDaha önce sezeryan doğum yapmış olan arkadaşlar bişey sorucam.Nasıl bi iç çamaşırı koymak lazım çantaya. Şu hamile kilotlarından mı yoksa normal büyük beden geniş külot mu koysak.? Dikişleri acıtır mı normal çamaşır bilemedim,
Bende anneme aldırayım o zaman Kullan at çok mantıklıBen bi sitede oturuyorum ve burasi allahin mubarek yeri.masallah herkeste en az 2 cocuk. Gordugum kadariyla netedeyse 2 yasina kadar oetunmuyor cocuklar. Uyku tulumlari kullaniyor anneler.garantili sonucta.
Ben ablama pazardan yuksek belli kulot almistim.bi suru.kan oluncada atmistik.o zaman hemsire anlatamiyoruz kadinlara,bak ne guzel kulot almissiniz.dikise denk gelmiyor demisti.hamile kulotlari hem cok pahali,hem de hastaneden eve kanli kanli getirmekle ugrastiriyor.ucuz ve yuksek belli candir bence.kullan at))
Aminnn canım amin. Evet 37 ye kadar çalışacağım kısmetse. 10 Kasım da son yanlış hesaplamıyorsam :)Çalışan hamişlerin Allah yardımcısı olsun Maşallah sanada doğuma kadar çalışacaksın sanırım :) Ben evde yatmaktan bile yorulur oldum
Gunaydınn guzel annişlerr
Günaydın hekese
Haha iyiymişya. Benmkide cok paniktır. Ozaman gelince napar bılmıyorum yaniDün akşamki traji komik durumumuzu anlatayım size kızlar. Yemek yiyiyoruz ben birden ıslaklık hissettim altımda zaten tetikte beklediğim için kan zannettim. Eşime dedim kalk bişeyler oluyo. Adam nerdeyse kalp krizi geçirecekNeyse direk tualete koştum baktım sadece ıslak, kan değil, biraz rahatladım. Eşime dedim su var. O da diyo suyun gelmiştir. Dedim delirme 31. haftada ne suyu. Sandalyeye su dökülmüş olabileceği aklımızın ucundan bile geçmedi o an. Sonra baktık ki sandalye ıslak. Aklımız fikrimiz bebek olmuş. Aklıma ilk gelmesi gereken şey en son geliyo Adam diyo sayende ölüyoduk burda.Akşam akşam aksiyon yaşattım evde. Deliriyorum galba
Yaptik biseyler ben herseyimi paylasmistim odamiz kaldi bitek.resimli kiyafet bolumumuz var ya oradan bakabilirsin aldikalrima.ama tam tersi hastane takimimi bende tr den aldim tam set olarak burada yok diye :) bazi seyler tr den geldi lcw den felan..burada genelde zara dan sterntaler den benetton dan yaptim alisverislerini.euro olarak uygun ama tabi tl fiyatina vurunca fahis fiyatlar oluyor malesef... sana deger ama sag salim al kucagina yavrunu o zaman tum markalari hakeder bebisOyyy.. hani konya falan degil ardahan.Almanya. yalniz olmakta zor.farkli kulturler.ama iyi yani simdi sen neler neler yapmissindir.ayyy..benim simdiki hayalim sipa dogdugunda kosa kosa bi yabanci ulkeye gidip bebis cicileri almak. Mesela gecen kizima soz verdim eger 36. Haftayi beklerse burberry ya da diordan hastane cikisi alicam diye ama sonra bi baktim nette turkiyede yokki bu markalarin hastane cikisi bi kac tane tulum falan buldum. Yikildim.avrupa iyidir,amerika daha iyidiirrr..))(
günaydınn canımmmmherkese günaydınn:) mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiylee
Daha önce sezeryan doğum yapmış olan arkadaşlar bişey sorucam.Nasıl bi iç çamaşırı koymak lazım çantaya. Şu hamile kilotlarından mı yoksa normal büyük beden geniş külot mu koysak.? Dikişleri acıtır mı normal çamaşır bilemedim,
Zorlu da burberry var. Yenidoğan, yani yalnız 1 ay giyebileceği hastane çıkışı 400 tl di :) çok şirin ama 1 ay için çok fazla bence. Ben de alacağımdan değil merak ettim de sormuştum.Oyyy.. hani konya falan degil ardahan.Almanya. yalniz olmakta zor.farkli kulturler.ama iyi yani simdi sen neler neler yapmissindir.ayyy..benim simdiki hayalim sipa dogdugunda kosa kosa bi yabanci ulkeye gidip bebis cicileri almak. Mesela gecen kizima soz verdim eger 36. Haftayi beklerse burberry ya da diordan hastane cikisi alicam diye ama sonra bi baktim nette turkiyede yokki bu markalarin hastane cikisi bi kac tane tulum falan buldum. Yikildim.avrupa iyidir,amerika daha iyidiirrr..))(
Oyle mii..supeerr.. benim ki adak gibi..kiz ya. Ozensinde zamaninda gelsinZorlu da burberry var. Yenidoğan, yani yalnız 1 ay giyebileceği hastane çıkışı 400 tl di :) çok şirin ama 1 ay için çok fazla bence. Ben de alacağımdan değil merak ettim de sormuştum.
ohhhh yıkamışsın ne güzel ütü kalmışş,daha benim yıkamam ütüm çanta hazırlamam varrSlm kizlaaarrr butun kiyafetlerimizi yikadik bizzz bu aksam da hepsini utulicezzz :))) bu arada son bir haftadir her gece ruyamda bebegimi goruyorummm oyle bir ozlem ki bu her gece ruyamda bebegimleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?