- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Canim o kadar seyi bir anda yikadin mi nereye serdin?Camasirlikta mi kuruttun hepsini?Koltuklara fulan sersek yine kirlenir degil mi off of.Kendi camasirlarimizdan bir türlü bebeginkilere gecemedik.Kac yikama kac durulama yaptin bakalim neyle yikadin? Muhabbete bak ya neleri merak eder oldukSlm kizlaaarrr butun kiyafetlerimizi yikadik bizzz bu aksam da hepsini utulicezzz :))) bu arada son bir haftadir her gece ruyamda bebegimi goruyorummm oyle bir ozlem ki bu her gece ruyamda bebegimleyim
Açılışı sen yap şekerımHanımlar göbekleri görsek ya
annen yapıversin showuuBenim göbek boş ben yapamam
annem daha 6 aylık gözüküyo ondan show olmazannen yapıversin showuu
göbek deliği çıkmaya mı başlamışHadı ilk gobiş bizden. Bu bir ay önceki göbişim.her ay cekiyorum.
31+2 haftalık canm. Ama bunu cektgmde 29 haftalık falandıgöbek deliği çıkmaya mı başlamışkaç haftalık olmuştunn Bende annemin göbüşü çekebilrsem atarım gizli gizli
maşallah benim annemin göbüş bunun yarısı hamile değil kilolu gibi duruyor31+2 haftalık canm. Ama bunu cektgmde 29 haftalık falandı
Hmm. Bebiş saglıklı olsunda gerısı bünyeye vücuda gore değişiyo canm.maşallah benim annemin göbüş bunun yarısı hamile değil kilolu gibi duruyor
Aynen ablacıım. 27-28 haftalıkken kemikleri sayılıyordu. Ama geçen gittiğimizde tombik tombik yanakları vardı. Kilo alıyor, gelişiyor ya gerisi pek önemli değil :)Hmm. Bebiş saglıklı olsunda gerısı bünyeye vücuda gore değişiyo canm.
Aynen cnm. Ben daha bebişimn yuzunu bikere gordum oda detaylıda. Kilosu falan iyi cok şükür ama yuzunu cok merak edıyorumAynen ablacıım. 27-28 haftalıkken kemikleri sayılıyordu. Ama geçen gittiğimizde tombik tombik yanakları vardı. Kilo alıyor, gelişiyor ya gerisi pek önemli değil :)
Bizimkini renklide göremedik biz. Burada ayrıntılı falan yokmuş. (karabük)Aynen cnm. Ben daha bebişimn yuzunu bikere gordum oda detaylıda. Kilosu falan iyi cok şükür ama yuzunu cok merak edıyorum
Bilmiyrmki cnm. Bakalm hepimiz merakla sabırla bebişlerımızı bekliyoruz.Bizimkini renklide göremedik biz. Burada ayrıntılı falan yokmuş. (karabük)
Ama en son gittiğimizde tam yüzüne denk geldik herşeyi belli oluyordu. Genelde doğunca ultrasona benzemiyor diyenleri duydum ama bilemiyorum
annem daha 6 aylık gözüküyo ondan show olmaz
Şafak sayıyorum benn. Annem dalga geçiyor. Doğunca istemezsin atarsın camdan aşağı diyeBilmiyrmki cnm. Bakalm hepimiz merakla sabırla bebişlerımızı bekliyoruz.
Ama öyle uyuz ablacım
iyiyim canıımmmmŞafak sayıyorum benn. Annem dalga geçiyor. Doğunca istemezsin atarsın camdan aşağı diye
Ama öyle uyuz ablacımSen nasılsın, bebek nasıl?
Bizi 3 haftada bir çağırıyor. Bu aydan sonra artık 2 haftaya düşer heralde. İyi olmanıza sevindiimiyiyim canıımmmmbebişde iyi çok şükürrr gün sayıyorumm bi an önce doktora gitmek için hala ayda 1 gidiyorum
bende bu gidişimde artık 2 haftada bi çağırir diye düşünüyorum,çağırmasa da gidicem valaaBizi 3 haftada bir çağırıyor. Bu aydan sonra artık 2 haftaya düşer heralde. İyi olmanıza sevindiim
Bu arada en son 30. haftada gittik biz. Bebek yan duruyordu.Bu sıralar dönmesi gerekmez miydi hayır anlamıyorum hala oraya nasıl yan sığıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?