2014 Aralık Anneleri

Slm kizlaaarrr butun kiyafetlerimizi yikadik bizzz bu aksam da hepsini utulicezzz :))) bu arada son bir haftadir her gece ruyamda bebegimi goruyorummm oyle bir ozlem ki bu her gece ruyamda bebegimleyim
Canim o kadar seyi bir anda yikadin mi nereye serdin?Camasirlikta mi kuruttun hepsini?Koltuklara fulan sersek yine kirlenir degil mi off of.Kendi camasirlarimizdan bir türlü bebeginkilere gecemedik.Kac yikama kac durulama yaptin bakalim neyle yikadin? Muhabbete bak ya neleri merak eder olduk

Hadı ilk gobiş bizden. Bu bir ay önceki göbişim.her ay cekiyorum.

Hmm. Bebiş saglıklı olsunda gerısı bünyeye vücuda gore değişiyo canm.
Aynen ablacıım. 27-28 haftalıkken kemikleri sayılıyordu. Ama geçen gittiğimizde tombik tombik yanakları vardı. Kilo alıyor, gelişiyor ya gerisi pek önemli değil :)

Aynen ablacıım. 27-28 haftalıkken kemikleri sayılıyordu. Ama geçen gittiğimizde tombik tombik yanakları vardı. Kilo alıyor, gelişiyor ya gerisi pek önemli değil :)
Aynen cnm. Ben daha bebişimn yuzunu bikere gordum oda detaylıda. Kilosu falan iyi cok şükür ama yuzunu cok merak edıyorum

Aynen cnm. Ben daha bebişimn yuzunu bikere gordum oda detaylıda. Kilosu falan iyi cok şükür ama yuzunu cok merak edıyorum
Bizimkini renklide göremedik biz. Burada ayrıntılı falan yokmuş. (karabük)
Ama en son gittiğimizde tam yüzüne denk geldik herşeyi belli oluyordu. Genelde doğunca ultrasona benzemiyor diyenleri duydum ama bilemiyorum

Bizimkini renklide göremedik biz. Burada ayrıntılı falan yokmuş. (karabük)
Ama en son gittiğimizde tam yüzüne denk geldik herşeyi belli oluyordu. Genelde doğunca ultrasona benzemiyor diyenleri duydum ama bilemiyorum
Bilmiyrmki cnm. Bakalm hepimiz merakla sabırla bebişlerımızı bekliyoruz.

Şafak sayıyorum benn. Annem dalga geçiyor. Doğunca istemezsin atarsın camdan aşağı diye

Ama öyle uyuz ablacım Sen nasılsın, bebek nasıl?
iyiyim canıımmmm bebişde iyi çok şükürrr gün sayıyorumm bi an önce doktora gitmek içinhala ayda 1 gidiyorum

iyiyim canıımmmm bebişde iyi çok şükürrr gün sayıyorumm bi an önce doktora gitmek içinhala ayda 1 gidiyorum
Bizi 3 haftada bir çağırıyor. Bu aydan sonra artık 2 haftaya düşer heralde. İyi olmanıza sevindiim
Bu arada en son 30. haftada gittik biz. Bebek yan duruyordu. Bu sıralar dönmesi gerekmez miydi hayır anlamıyorum hala oraya nasıl yan sığıyor

bende bu gidişimde artık 2 haftada bi çağırir diye düşünüyorum,çağırmasa da gidicem valaa abende 29. haftada gittim makat geliş duruyordu yani ters,doktor bu aralar sürekli döner dedi ondan döner diye bekliyorum bakalımm her türlü sığıyolar baksana şunlaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…