2014 Aralık Anneleri

Bende anneme kalk gidelim diyorum sürekli. Sende git bekleme 1 ay nasıl dayanıyorsuun

Bende anneme kalk gidelim diyorum sürekli. Sende git bekleme 1 ay nasıl dayanıyorsuun
napimm az büyümüş görürüm diye bekliyorum 2 hafta geçti zaten şimdi ay sonu yada başı gidicemm kendi bebişin olsa demek doktor kapısında yatacaksın

napimm az büyümüş görürüm diye bekliyorum 2 hafta geçti zaten şimdi ay sonu yada başı gidicemm kendi bebişin olsa demek doktor kapısında yatacaksın
Düşünmedim değil aynısını. sanırım doktordan önce gidip kapısında nöbet tutardım. Her gün başka bahane uydurup ultrasona girerdim

hahhaha ultrasonu bozardın kız sonraa
Yada 4 doktora birden giderdim. Her hafta birisine derken 1 ayda 4 kere görmüş olurdum
Neyse bulaşık makinası beni bekler boşaltıp yerleştireyim annem uyurken Kendinize iyi bakınnn

Bi gobek şovda benden gelsn bu 2hafta onceki hali smdi dahada buyuk! Ve hala cocugumun kac kilo oldgunu bile bilmiyorum...ah amerika ah dışı sizi içi beni yakıyor:) hala 3hafta var ultrasona girmeme...ya sabir diyorum ama beklemekte zor!

Eklentiler

• IMG_13315215973589.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 143
Kızlar iki gundur turk kahvesi içiyrm. Zararı varmıdır bebişe acaba. Arada bir içiyorum böyle

Uzuunca bi aradan sonra merhaba sevgili annisler.bugun doktora gittik biz kizimla :)
İlk nst cekildi 1. Olmadi dedi dr 2. İcin o kadar bekledikki 1 sezeryan 1 normal dogum oldu dogumhanedeyken sezeryan olan bebegi gordum normal olandada kadin 10 dk bagirdi sonra dogurdu dikisi bile yokmus cok kolay olmus dr oyle dedi.Darisi tum annelere..
Gelelim bize
Bende plesenta hala asagida gorunen oki sezeryan olacak dedi doktor cok kucuk ihtimal normal olur o firsati bulursamda normal yaparim dedi..
Bebegin iri olacak bide o var dedi dogum tarihi olarakta 28 kasim-5 aralik bi tarih seceriz dedi bende 1 aralik olsun akilda kalsin dedim olabilir dedi doktorum..
2,5 kiloymus masallah kizim 47 cm olmus suyu falan hersey normal cikti.gecen ay 5 kilo birden almistim bu ay hic almamisim kilo neyseki toplam 12 kilo almis oldum..
Vitamini gecen ay biraktik 1 ayda magnezyum kullandim yetermis su an sadece demir hapina devam ediyorum bide gaviscon yazdi mide yanmalarim basladi ama fazla degil yanarsa ic dedi..
Hazirliklarimizda nerdeyse bitti kiyafetlerimiz yikandi utulendi bi tek cantaya yerlestirmek kaldi pompa ve silikon ucta koyucam cantama.bezinide aldikmi tamamdir biz haziriz doguma benden haberler bu kadar biraz uzun oldu ama cok ara verince birikiyo malum :)
Hepinizi opuyorum..

Maşallah sanada bebişinede.

Arkadaslar aranizda garip rüyalar gorenler var mi ya ben rüya görürken birden bire eşime tokat attim adamcagiz neye ugradigini sasirdi bir sıcradi uykusundan hem çok korktum hem üzüldüm eşimin o haline hem de çok gulduk ya osmanli tokadini yapistirdim valla daha önce hic basima boyle birşey gelmemişti bugün de ben sezeryan olmak istemiyorum diye ağlarken gördüm kendimi doktorum ameliyathaneyi hazirlamis beni bekliyordu rüyamda hey allahim ya

Hadı ilk gobiş bizden. Bu bir ay önceki göbişim.her ay cekiyorum.
Bnde koyucam aksama yerimden kalkip bi resim cekebilirsem...Senin resmini göremedim cnm bnde neden cikmiyo ki?Aysegül masallah bebise kocaman olmus.Evlatcigimin dolabini sirkeli suyla sildim belim koptu agridan.Su an yatak dösek yattigimdan kalkamiyorum. Kiyafetleri cikardim sepete yarin bi kac posta yikarim insallah.Daha ütü var,canta yerlestirme var off off.

Ayy canim ben de sacma sapan ruyalar görüyoru.Ama senin olaya cok güldüm valla yazik adamcagiz uyurken iyi korkup da bisey olmamisAyy gözümde canlandirip güldüm valla kizma ama
Napalim biz isteyerek yapmiyoruz ben de gece ne sacma seyler görüyorum uyaninca gercek saniyorum bir bilsen.Biraz kocislerde cekecek bizi napalim el mecburrrr

Masallah bittercim bebise ...Yoklugunda bos durmamissin büyütmüssün bebisi.Saglikli olsun da napalim sezeryan olsun.hayirlisiyla gelsin insallah.O bitirdigin islerr bizde duruyo hala.Daha hic bir is yapmadik yaydik bakalim bu zamana kadar.İns bebisler de bizim gibi relaxtir.Erken gelmeye kalkarlarsa yandik

Gül canim ya ne demek biz hala aklimiza geldikçe guluyoruz gulunmeyecek gibi değil eşim çok anlayisla karsiladi sağolsun ben önce hormonlarin etkisiyle çok üzüldüm yaptigim şeyden dolayı gözlerim doldu ama eşim espiriye vurunca biraz rahatladim hatirladikxa guluyoruz ilginç bir anı oldu bizim için

Cnm o sira uyandinda mi vurdun?Birsey mi gördün rüyanda.Ayyy cok ilginc bu hormoonlar rezil ediyo hakikaten.Esin de hos karsilamis ne güzel.Benim ki napiyosun canim yaaaaaa diye uykulu uykulu basardi serzenisiii

Bittercim meraba canım Nerelerdesiniz fananay ve sen Özlettiniz kendinizi :) Maşallah bebeğine büyümüş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Sezeryanda olsa normalde olsa önemli olan bu canım Hazırlıkları bende tamamladım artık tek eksik bebişlerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…