- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Kanszlık ilerı derecede cnm bende. İlaçla azck toparladk. Cay hc içmiyrm oyuzden. Cıkolatada gunde ufak bır tane yıyorum. Kahvede içmezdm normalde iki gundur içesim geldi.Cnm internette kafein toplam kac mg alinmali yaziyor.Günde 1 kahve icilebilir deniyo.Ama cay-cikolata filan o gün abartma fazla.
Doğumdan sonra tekrar dönmücek misin işine cnmKızlar pztesı son iş gunum inş. İçimde burukluk var. Arkadaslarm bırakmıyo beni. Evde biraz sıkılıcam ama calışmaktanda yoruldm artk. Dahada calışmıcam. Bebişimi ben buyutucem inş
Yok cnm donmicem. Bebegmı ben buyutmk istyrm. Borclar var zorlancaz ama rabbim yardm eder inşallh. Yani oylede olmasa ailemden uzagım ıkı saatlık mesafedeyız onlarn bakması cok zor.Doğumdan sonra tekrar dönmücek misin işine cnm
O zmn günde 1 kahve normal bnce canim nette de öyle yaziyo.Bi hamis arkadasta cay icmiyorum bn hakkimi günde 1 kahveye kullaniyorum diyodu.Okulda hergün 1 kahvesi vardi.Canin cekiyosa 1 tane icilebilir bence.Kanszlık ilerı derecede cnm bende. İlaçla azck toparladk. Cay hc içmiyrm oyuzden. Cıkolatada gunde ufak bır tane yıyorum. Kahvede içmezdm normalde iki gundur içesim geldi.
Hayırlısı olsun canım Bebeğin bereket getirsin evinizeYok cnm donmicem. Bebegmı ben buyutmk istyrm. Borclar var zorlancaz ama rabbim yardm eder inşallh. Yani oylede olmasa ailemden uzagım ıkı saatlık mesafedeyız onlarn bakması cok zor.
Maşallahı var kuzunun :) çok açma arayı özlüyoruz sonra kaç zamandır yoksun :)Uzuunca bi aradan sonra merhaba sevgili annisler.bugun doktora gittik biz kizimla :)
İlk nst cekildi 1. Olmadi dedi dr 2. İcin o kadar bekledikki 1 sezeryan 1 normal dogum oldu dogumhanedeyken sezeryan olan bebegi gordum normal olandada kadin 10 dk bagirdi sonra dogurdu dikisi bile yokmus cok kolay olmus dr oyle dedi.Darisi tum annelere..
Gelelim bize
Bende plesenta hala asagida gorunen oki sezeryan olacak dedi doktor cok kucuk ihtimal normal olur o firsati bulursamda normal yaparim dedi..
Bebegin iri olacak bide o var dedi dogum tarihi olarakta 28 kasim-5 aralik bi tarih seceriz dedi bende 1 aralik olsun akilda kalsin dedim olabilir dedi doktorum..
2,5 kiloymus masallah kizim 47 cm olmus suyu falan hersey normal cikti.gecen ay 5 kilo birden almistim bu ay hic almamisim kilo neyseki toplam 12 kilo almis oldum..
Vitamini gecen ay biraktik 1 ayda magnezyum kullandim yetermis su an sadece demir hapina devam ediyorum bide gaviscon yazdi mide yanmalarim basladi ama fazla degil yanarsa ic dedi..
Hazirliklarimizda nerdeyse bitti kiyafetlerimiz yikandi utulendi bi tek cantaya yerlestirmek kaldi pompa ve silikon ucta koyucam cantama.bezinide aldikmi tamamdir biz haziriz doguma benden haberler bu kadar biraz uzun oldu ama cok ara verince birikiyo malum :)
Hepinizi opuyorum..
Geçmiş olsun Benimde kızım grip oldu off Kendimide iyi hissetmiyorum Napıcamı şaşırdımkizlar oglum bugün cok hareketli masallah oturdugumuz yerde göbek atiyoruzbide okadar dikkat ettim ama yinede grip oldum
İnsallah zamaninda gelir bebisler.Bizim icin onemli olan saglikli olmasi tabiki..Masallah bittercim bebise ...Yoklugunda bos durmamissin büyütmüssün bebisi.Saglikli olsun da napalim sezeryan olsun.hayirlisiyla gelsin insallah.O bitirdigin islerr bizde duruyo hala.Daha hic bir is yapmadik yaydik bakalim bu zamana kadar.İns bebisler de bizim gibi relaxtir.Erken gelmeye kalkarlarsa yandik
Biz fananayla birlikte yeni formata alisamadik o yuzden girmiyoruz ben yine ara sira okuyorum ama fananay hepten birakti sanirim :)Bittercim meraba canım Nerelerdesiniz fananay ve sen Özlettiniz kendinizi :) Maşallah bebeğine büyümüş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Sezeryanda olsa normalde olsa önemli olan bu canım Hazırlıkları bende tamamladım artık tek eksik bebişlerimiz :)
Haklisin tatlim tembellik yapiyorum ama siteye her girdigimde telefonumun sarji bitiyo bende gicik oluyorum :)Maşallahı var kuzunun :) çok açma arayı özlüyoruz sonra kaç zamandır yoksun :)
kizlar oglum bugün cok hareketli masallah oturdugumuz yerde göbek atiyoruzbide okadar dikkat ettim ama yinede grip oldum
Kizlar hemen balli limonlu ilik su yapin icin.Bol bol c vitamini alin ki cabuk atlatabilesiniz.Benim de esim grip bogazim aciyo gibi oluyo bnmde balli limonlu sicak su diriltiyo baya.tirilaylom nasılsın ne durumdasın cnm
ay canim aksam aksam ne güldüm yaa..alemsinArkadaslar aranizda garip rüyalar gorenler var mi ya ben rüya görürken birden bire eşime tokat attimadamcagiz neye ugradigini sasirdi bir sıcradi uykusundan hem çok korktum hem üzüldüm eşimin o haline hem de çok gulduk ya osmanli tokadini yapistirdim valla daha önce hic basima boyle birşey gelmemişti bugün de ben sezeryan olmak istemiyorum diye ağlarken gördüm kendimi doktorum ameliyathaneyi hazirlamis beni bekliyordu rüyamda hey allahim ya
Bizde iyiyiz çok şükür Erken doğum riskinden dolayı yatıyorum genelde Az kaldı artık Heyecan dorukta :)İnsallah zamaninda gelir bebisler.Bizim icin onemli olan saglikli olmasi tabiki..
Biz fananayla birlikte yeni formata alisamadik o yuzden girmiyoruz ben yine ara sira okuyorum ama fananay hepten birakti sanirim :)
Ben hic uzulmuyorum sezeryan olacak diye alistirdim kendimi bu fikre gecen muayeneden demisti cunku biz dogum tarihimizi bile sectik 1 Aralik insallah bi aksilik cikmazsa.Senin bebisler nasillar canim?
Haklisin tatlim tembellik yapiyorum ama siteye her girdigimde telefonumun sarji bitiyo bende gicik oluyorum :)
Sabahtan beri ıhlamur içiriyorum kızıma Ateşi çok yükseldi şimdiKizlar hemen balli limlimoik su yapin icin.Bol bol c vitamini alin ki cabuk atlatabilesiniz.Benim de esim grip bogazim aciyo gibi oluyo bnmde balli limonlu sicak su diriltiyo baya.
sabah esim ise giderken kalkip balli süt yapip ictim. biraz mandalina yedim. zaten öyle cok burnum akmiyo sadece agzim burnum kuruyo bide geniz akintim var. yaa gecen arkadaşima gittim 2 aylik bebegi var kendide bebisde gripti. yok değiliz dedi ama onda kaptim sifayi.Kizlar hemen balli limonlu ilik su yapin icin.Bol bol c vitamini alin ki cabuk atlatabilesiniz.Benim de esim grip bogazim aciyo gibi oluyo bnmde balli limonlu sicak su diriltiyo baya.
Sabahtan beri ıhlamur içiriyorum kızıma Ateşi çok yükseldi şimdiSuyuna limonda sıkayım çabuk iyileşsin kuzum Benimde boğazım yanmaya başladı
sabah esim ise giderken kalkip balli süt yapip ictim. biraz mandalina yedim. zaten öyle cok burnum akmiyo sadece agzim burnum kuruyo bide geniz akintim var. yaa gecen arkadaşima gittim 2 aylik bebegi var kendide bebisde gripti. yok değiliz dedi ama onda kaptim sifayi.
Canim normalde son adet tarihim 12 mart ama gec dollenme olmus.usgyle tahmini dollenme tarihi tutuyor.canım usgye göre 30+6 demişsin normalde de bu mu haftan.benim de bugun kontrolum vardı 32+2deyim ve 1727gr 42cm bebeğim.doktorum da gayet iyi her sey normal dedi seninki neden öyle dedi anlamadım hangisi doğru acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?