2014 Aralık Anneleri

Gunaydın canım . Sıncan körü ücret neydi acaba

Hayırlı pazarlar kızlar..gününüz güzel olsun.

Ohh ooh manş. manş..Aaa bizde oğlumuzun adını Yusuf koyucaz adaş olucak minnaklar desene Yusufcuklar :) inş.
bende yarın kontrole gittiğimde böyle güzel haberlerle gelirim ...

Herkese Merhaba
Hatırlayanlarınız vardır yaklaşık 7-8 ay önce bu foruma birlikte başlamıştık ve ben sizleri, bebeğim de beni 5. Ayımızda yarı yolda bırakmıştık...
Aylar sonra siteye girdim ve size yaklaşan doğumlarınızda bol şans dilemek istedim...
Takip etmediğim için bilemiyorum ama umarım benden başka kayıp yoktur, umarım sizlerde minikleriniz de çok sağlıklısınızdır
Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin, yar ve yardımcınız olsun...

canım maşallah bebeişee bende dun gıttım benımkıde 2 kılo 47 cm doktorum gayet iyi dedi kıpır kıpır maşalah harekttlerı cok kuvvetlı dedı kemık gelısımı fln cok ıyı dedı maşallahay iyi olsunda sağlıklı saatli kucagımıza lalaım inşallah bidaha 2 hafta sonra çağırdı sen namzn gıdıceksın

ohh ohh sizede manş. allahım miniklerimizi nazarlardan korusun ayy allahım inş. bende yarın böle güzel haberler veririm size siz böle anlattıkça heycanım artıor özledim oğluşumu görmeyi :)

Amin canım sağol Rabbimde sana tekrar nasip etsin inşallah Umarım sende daha iyisindir :)

Cnm o sira uyandinda mi vurdun?Birsey mi gördün rüyanda.Ayyy cok ilginc bu hormoonlar rezil ediyo hakikaten.Esin de hos karsilamis ne güzel.Benim ki napiyosun canim yaaaaaa diye uykulu uykulu basardi serzenisiii
evet canim rüyamda kavga ediyordum çok sinirlenmistim sonra esimi tokatlarken uyandim gördüm yani vurduğumu gercekten rezil oldum ama işte herkese söylemiş babama falan da anlatmis karımdan tokat yedim diye çok gulmusler napim ama bilerek yapmadim o da o yüzden kızmadı hic :)

aynennn öyle yaptık ama bugün bacağımdan duramıyorummmm.. uff ufff
ayrıca alacaklarımız bitti derken alttarafı park yatak alalım dedik bi gittik adam kraft rumba da cin de yapılyor hepsi çin chicco hariç dedi anlayacağnız vaz geçtik yine alamadık...
bunun yanı sıra tam 550 tl para çıkmış farkında bile değiliz aldıklarımız deterjanları yan yatma yastığı wewell telsizi
küveti
bir kaç giyisi ve baby mall da battanye indirimdeydi onu aldık 1 nuk emzik
chicco tulum alalım dedik derken bebek bezleri kapış kapış gittiğinden 4 paket bez aldk 1 adet 1 beden 2 adet 2 beden 1 adet 3 beden prima primum care al sana 550 tlcikkk para çıkışı

Evet aldigin yerleri yazarsan sevinirim cnm veririz artik 450 30 gun icin elimiz mahkum
bilgi tıp merkezinden aldım keçiören
bunun haricinde doğum izninden sonra alacağım 2 3 yer daha var demetevler tarafında

heyy selammm bacımmm bende bakayım şu ahududu yaprağını aktarlaraa.. banada son 4 haftada karanfil tüket dediler dur bakalım doğum koçumuz olan sözde hemşirem bişey önerecek mi yarın kontrolümüz var bizimde

Birşey sormak istiyoruum.
Yastık nasıl olmalı ve yatak? bebekler için yatak biraz sert olmalı diye okumuştum. Doğruluğunu bilemiyorum.
Biri bana bu konu hakkında fikir verebilir mi

Birşey sormak istiyoruum.
Yastık nasıl olmalı ve yatak? bebekler için yatak biraz sert olmalı diye okumuştum. Doğruluğunu bilemiyorum.
Biri bana bu konu hakkında fikir verebilir mi

yastıgı işbirden aldım canım bebek yastıgı çok az yukseklıgı 2 cm flndır oyle yuksek yastıkta yatırılmıyomus 2 yaşına kadar bu yastıkta yatması gerekıomus 50 tl ydı fıyatı

kizlar dün gece esimle hastaneye gittik gobek deligimin alt kismi karnim aciyodu sanki kesilmis gibi aciyodu. bide kac gündür devam eden ishal gibi durumumda vardi bende telaslandim gittik. megersem oglum dönmüş aciyi ondan hissedebilirmisim gerginliklten. nstye bagladilar duzensiz agrilar cikti ama bisey yok eve gidebilirsiniz dedi. yani normal dogum hayallerim yine yeserdi cok mutluyum.

Ayy cok sevindimmmmm. Hadi banada dua et benimkide donsun hala ayaklari asagida

Sağol canım annem evkura bakcam demişti, kaz tüyü falan demişti, pamuklu falan o fark ediyor mu ki. Ona göre internetten sipariş veririz diye düşünüyordum ben.
Maşallah aferin ona Bizimkiside dönmüş, yan yatıyordu sürekli. Başaşağı konuma geçmiş

Ayy cok sevindimmmmm. Hadi banada dua et benimkide donsun hala ayaklari asagida
canım insallah doner vallahi bizimkinin kilosuda fazla doktorlar gebelik ilerledikcr dönüş zorlasir diyodu oglum yapti yapacagini maşallah :)) ben bugün 32+4um ama ultrasonda 34+5cikti. hatta bpd 35+1 ac 34+2 fl 34+4 cikti. ultrasona göre dogum tarihim 23 kasim görünüyor

donmeyecek diye okadar sartlamislarki doktorlar beni ultrasonda ilk kafayi gorunce esimle ilk algilayamadik biz artik kesin sezaryan diyoduk. kac gundur kafasi diye poposunu seviyodum belkide

Owww seninde benim kiz kardes gibi. 37 haftalik dogurdu ama olcumlerde 40 haftalik gorunuyordu. Yuruyus falan yaptinmi donmesi icin? Gerci dr lar 36 37 ye kdr doner diyorlar ama benim gibi normal dogum icin dua eden birisi olarak evhamlaniyorum iste

donmeyecek diye okadar sartlamislarki doktorlar beni ultrasonda ilk kafayi gorunce esimle ilk algilayamadik biz artik kesin sezaryan diyoduk. kac gundur kafasi diye poposunu seviyodum belkide
Hahahhahahah kafa asagi donmusse asagida sertlik olmadi mi? Gerci benimki hala ordan oraya donup duruyo popo bi sagda bi solda bazen ayaklarini yanlarima vuruyo biseyler yapiyo icerde genis genis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…