Gunaydın canım . Sıncan körü ücret neydi acabaGünaydin kizlar dun hastane hastane dolandim odalarini gezdim, bilgi aldim. Sincan koru ve cukurambar koruya bide memoriala gittim. Enson fiyatlari aldim. Cukurambar koru dusunuyordum ama yeni acildigi icin daha oturmamis gibi geldi halen insaat devam ediyor ve yenidogan unitesi hala aktif degilmis. Memorialı cok begendim ama biraz fiyatı ucuk,sincan koruda boyle mahalle arasinda kucuk bir hastane ama personwl dr ve hemsireler guleryuzlu sicakti. Fiyat olarakda en uygun orasi. bide dun ebebekde lansinoh ikili pompa 199 lr idi ondan aldim, bide anne sutunu artirici malt icecegi vardi 120 lr dan 59 lr ya falan dusmustu 24 lü ondan aldim. Almak isteyenlere duyrulur.
güzelll anneleeeer musmutlu haftasonlarımız olsunn
prensimizi gördük bgn kocamaaaaan olmuş2140 gram ve 44 cm. doktorumuz çok begendi maşallah dedi hep bi de yine burnumuza bayıldı bende bana benzio yaa die kendimi begenmişlikte zirve yaptım doktoruna şımaran hasta olarak tarihe geçicem sanırımm 17 günde 560 gr almış yaa çok mutlu oldum .. her sabah yumurta yiorum rafadan peynir ekmek zeytin nutella ve pekmez çoğu zaman .. öğlen akşam değişiyor ama yemek seçmiyorum vee gün içinde kuru üzüm kuru kayısı hurma ve ceviz yiorum .. 1.5 lt su içip 1-2 bardak süt içiyorum normalde çok çay içerdim şimdi baya azalttım çünkü hem doktor demir eksikliği yapar dedi hem de çok şeker atıorum .. pasta börek kek devam ediorum doktor azalt dedi ama onlardan vazgeçemiorum bencee bebeğe kilo aldıran yoğurt süt yumurta .. şirketteki doktor sebze meyveye dikkat et diyor dikkat etmeye çalışıyorum bebeği zayıf olan arkadaşlar için ayrıntılı yazmak istedim inşallah hepimizin bebişi hayırlısıyla sağlıklı gelir ..
bebişimizin dönüşü gerçekleşmemiş buarada doktor henüz erken 37.haftaya kadar vakit var dedi..makat geliş dedi yine .. döner Yusufumuz inş üzmez bizi teyzelerriii
buarada bi sürü yere hastane çantası için baktım bgn ı ıhh istediğim gibi bişey yoküzülüorum çok sonlara bıraktım die biraz baştan mı başlasaydık şu alışveriş işlerine bilemedimm .. gıcık oluyorum bazen kendime de uyuşuk muyum neyim pofff . hersey yetişecek mi die düşünüp duruorum artıkk buarada çalışabilir raporumuzu da bugün aldık hadi bakalımm hayırlısı olsun 20 -21 kasım gibi elveda diorum iş yerime .. sanırım o ara baya ağırlaşmış olcam haftasonları bitirmem lazım o zamana kadarr Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarımmmmmm sizi çook seviyorumm seviyoruzzz
güzelll anneleeeer musmutlu haftasonlarımız olsunn
prensimizi gördük bgn kocamaaaaan olmuş2140 gram ve 44 cm. doktorumuz çok begendi maşallah dedi hep bi de yine burnumuza bayıldı bende bana benzio yaa die kendimi begenmişlikte zirve yaptım doktoruna şımaran hasta olarak tarihe geçicem sanırımm 17 günde 560 gr almış yaa çok mutlu oldum .. her sabah yumurta yiorum rafadan peynir ekmek zeytin nutella ve pekmez çoğu zaman .. öğlen akşam değişiyor ama yemek seçmiyorum vee gün içinde kuru üzüm kuru kayısı hurma ve ceviz yiorum .. 1.5 lt su içip 1-2 bardak süt içiyorum normalde çok çay içerdim şimdi baya azalttım çünkü hem doktor demir eksikliği yapar dedi hem de çok şeker atıorum .. pasta börek kek devam ediorum doktor azalt dedi ama onlardan vazgeçemiorum bencee bebeğe kilo aldıran yoğurt süt yumurta .. şirketteki doktor sebze meyveye dikkat et diyor dikkat etmeye çalışıyorum bebeği zayıf olan arkadaşlar için ayrıntılı yazmak istedim inşallah hepimizin bebişi hayırlısıyla sağlıklı gelir ..
bebişimizin dönüşü gerçekleşmemiş buarada doktor henüz erken 37.haftaya kadar vakit var dedi..makat geliş dedi yine .. döner Yusufumuz inş üzmez bizi teyzelerriii
buarada bi sürü yere hastane çantası için baktım bgn ı ıhh istediğim gibi bişey yoküzülüorum çok sonlara bıraktım die biraz baştan mı başlasaydık şu alışveriş işlerine bilemedimm .. gıcık oluyorum bazen kendime de uyuşuk muyum neyim pofff . hersey yetişecek mi die düşünüp duruorum artıkk buarada çalışabilir raporumuzu da bugün aldık hadi bakalımm hayırlısı olsun 20 -21 kasım gibi elveda diorum iş yerime .. sanırım o ara baya ağırlaşmış olcam haftasonları bitirmem lazım o zamana kadarr Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarımmmmmm sizi çook seviyorumm seviyoruzzz
ohh ohh sizede manş. allahım miniklerimizi nazarlardan korusun ayy allahım inş. bende yarın böle güzel haberler veririm size siz böle anlattıkça heycanım artıor özledim oğluşumu görmeyi :)canım maşallah bebeişeebende dun gıttım benımkıde 2 kılo 47 cm doktorum gayet iyi dedi kıpır kıpır maşalah harekttlerı cok kuvvetlı dedı kemık gelısımı fln cok ıyı dedı maşallah ay iyi olsunda sağlıklı saatli kucagımıza lalaım inşallah bidaha 2 hafta sonra çağırdı sen namzn gıdıceksın
Amin canım sağol Rabbimde sana tekrar nasip etsin inşallah Umarım sende daha iyisindir :)Herkese Merhaba
Hatırlayanlarınız vardır yaklaşık 7-8 ay önce bu foruma birlikte başlamıştık ve ben sizleri, bebeğim de beni 5. Ayımızda yarı yolda bırakmıştık...
Aylar sonra siteye girdim ve size yaklaşan doğumlarınızda bol şans dilemek istedim...
Takip etmediğim için bilemiyorum ama umarım benden başka kayıp yoktur, umarım sizlerde minikleriniz de çok sağlıklısınızdır
Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin, yar ve yardımcınız olsun...
evet canim rüyamda kavga ediyordum çok sinirlenmistim sonra esimi tokatlarken uyandim gördüm yani vurduğumuCnm o sira uyandinda mi vurdun?Birsey mi gördün rüyanda.Ayyy cok ilginc bu hormoonlar rezil ediyo hakikaten.Esin de hos karsilamis ne güzel.Benim ki napiyosun canim yaaaaaa diye uykulu uykulu basardi serzenisiii
aynennn öyle yaptık ama bugün bacağımdan duramıyorummmm.. uff ufffSana da iyi haftasonları, git dinlen canım yorma kendini.
Ayrıca sürekli evdesin haftasonu çık gez mağazaları değişiklik olur, sırf bebek mağazalarını gezmek için kayınvalideye gitmeye razı olunur bence
bilgi tıp merkezinden aldım keçiörenEvet aldigin yerleri yazarsan sevinirim cnm veririz artik 450 30 gun icin elimiz mahkum
heyy selammm bacımmm bende bakayım şu ahududu yaprağını aktarlaraa.. banada son 4 haftada karanfil tüket dediler dur bakalım doğum koçumuz olan sözde hemşirem bişey önerecek mi yarın kontrolümüz var bizimdeBebek hala transverse konumda, aktif doguma kadar dönme sansi var. Mental olarak tek doguma hazirlanmiyorum ama olur da dönerse diye ebemin de tavsiyesiyle vajinal doguma yardimci bazi bitkisel seylere baslamaya karar verdim. Belki denemek isteyenleriniz olabilir, size de yazayim. Ayni sekilde sizin de bildiginiz, doktorunuz ya da ebenizce önerilen tavsiyeler varsa söyleyin lütfen.
Ilk olarak bu hafta itibariyle günde bir fincan 10 dk demlenmis ahududu yapragi cayi icmeye basladim (ahududu cayi degil), haftalar kisaldikca miktari 4-5 fincana arttiricam, aktif dogum asamasini kisaltiyor rahimi kuvvetlendirdigi icin. Dogum sonrasi da rahimin geri toparlanmasina yardimci, süt arttirici özelligi de var. Sonraki haftalarda cuha cicegi yagina da basliycam, 1 tane vajinal fitil ve 2 hap olarak. fitil olarak kullaninca, kesi ve yirtik engelleyebiliyormus. Yatmadan önce hapta minik bir delik acarak rahime agzina yakin yerlestirmek gerekiyor. Rahim olgunlasmasi icin de 35. hafta günde 6 hurma yemeye basliycam (iyak!), suni sanci, induksiyon gibi dis müdaheleleri azaltip, ilk dogumlarda bile dogum süresini kisaltabiliyormus.
Birşey sormak istiyoruum.
Yastık nasıl olmalı ve yatak? bebekler için yatak biraz sert olmalı diye okumuştum. Doğruluğunu bilemiyorum.
Biri bana bu konu hakkında fikir verebilir mi
Ayy cok sevindimmmmm. Hadi banada dua et benimkide donsun hala ayaklari asagidakizlar dün gece esimle hastaneye gittik gobek deligimin alt kismi karnim aciyodu sanki kesilmis gibi aciyodu. bide kac gündür devam eden ishal gibi durumumda vardi bende telaslandim gittik. megersem oglum dönmüşaciyi ondan hissedebilirmisim gerginliklten. nstye bagladilar duzensiz agrilar cikti ama bisey yok eve gidebilirsiniz dedi. yani normal dogum hayallerim yine yeserdi cok mutluyum.
Sağol canım annem evkura bakcam demişti, kaz tüyü falan demişti, pamuklu falan o fark ediyor mu ki. Ona göre internetten sipariş veririz diye düşünüyordum ben.yastıgı işbirden aldım canım bebek yastıgı çok az yukseklıgı 2 cm flndır oyle yuksek yastıkta yatırılmıyomus 2 yaşına kadar bu yastıkta yatması gerekıomus 50 tl ydı fıyatıEki Görüntüle 1274491
Maşallah aferin onakizlar dün gece esimle hastaneye gittik gobek deligimin alt kismi karnim aciyodu sanki kesilmis gibi aciyodu. bide kac gündür devam eden ishal gibi durumumda vardi bende telaslandim gittik. megersem oglum dönmüşaciyi ondan hissedebilirmisim gerginliklten. nstye bagladilar duzensiz agrilar cikti ama bisey yok eve gidebilirsiniz dedi. yani normal dogum hayallerim yine yeserdi cok mutluyum.
canım insallah doner vallahi bizimkinin kilosuda fazla doktorlar gebelik ilerledikcr dönüş zorlasir diyodu oglum yapti yapacagini maşallah :)) ben bugün 32+4um ama ultrasonda 34+5cikti. hatta bpd 35+1 ac 34+2 fl 34+4 cikti. ultrasona göre dogum tarihim 23 kasim görünüyorAyy cok sevindimmmmm. Hadi banada dua et benimkide donsun hala ayaklari asagida
donmeyecek diye okadar sartlamislarki doktorlar beni ultrasonda ilk kafayi gorunce esimle ilk algilayamadik biz artik kesin sezaryan diyoduk. kac gundur kafasi diye poposunu seviyodum belkideSağol canım annem evkura bakcam demişti, kaz tüyü falan demişti, pamuklu falan o fark ediyor mu ki. Ona göre internetten sipariş veririz diye düşünüyordum ben.
Maşallah aferin onaBizimkiside dönmüş, yan yatıyordu sürekli. Başaşağı konuma geçmiş
Owww seninde benim kiz kardes gibi. 37 haftalik dogurdu ama olcumlerde 40 haftalik gorunuyordu. Yuruyus falan yaptinmi donmesi icin? Gerci dr lar 36 37 ye kdr doner diyorlar ama benim gibi normal dogum icin dua eden birisi olarak evhamlaniyorum istecanım insallah doner vallahi bizimkinin kilosuda fazla doktorlar gebelik ilerledikcr dönüş zorlasir diyodu oglum yapti yapacagini maşallah :)) ben bugün 32+4um ama ultrasonda 34+5cikti. hatta bpd 35+1 ac 34+2 fl 34+4 cikti. ultrasona göre dogum tarihim 23 kasim görünüyor
ilahi yaaadonmeyecek diye okadar sartlamislarki doktorlar beni ultrasonda ilk kafayi gorunce esimle ilk algilayamadik biz artik kesin sezaryan diyoduk. kac gundur kafasi diye poposunu seviyodum belkide
Hahahhahahah kafa asagi donmusse asagida sertlik olmadi mi? Gerci benimki hala ordan oraya donup duruyo popo bi sagda bi solda bazen ayaklarini yanlarima vuruyo biseyler yapiyo icerde genis genisdonmeyecek diye okadar sartlamislarki doktorlar beni ultrasonda ilk kafayi gorunce esimle ilk algilayamadik biz artik kesin sezaryan diyoduk. kac gundur kafasi diye poposunu seviyodum belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?