Yatadin bebek yataklari var.onlar en iyisi diye biliyorum.yastik ise 1 yasina kadar hic,1 yasindan sonra ise biraz yuksek.oyle yastik gibi degil.yukseltici gibi. Reflusu varsa reflu yastigi ya da yatagin altina birsey koyup yukselterek. Yamuk olcak sekilde. Etraftakiler hep oyle yapiyorlarcanım visko alınmıyor kesinlikle sert olması gerekli .. yastık da önermiyorlar..
Kim dedise yanlis demis. Tecrubeliyim biliyorsun. Ben 24. Haftada ilk kanami yasadim26 da doguma girdim.evet karnim pek yok ama zaten demistim zayifim diye,ki 2 onceki hamileligimde 20 kg almistim 5 ayda ve karnim davul gibiydi.sonrasi malesef. Simdi ise hiic karnim yok diyebilirim.bu hafta biraz oldu o da baya yukarda ama 2 hafta once doguma girdimde durdurduk. Yani oyle yok yukarda yok asagida buyudu kuculdu yalan seyler.ha evet 36 dan sonraki donemde asagi inebiliyor bebek indikce ama o da hiic belli olmaz karin iner bebek iner ama dogum baslamaz.hepsi farkli olgular. Salla milleti.raat olya kızlar bu insanlar neden böleherkes bişiler sölüyo ister istemz insan kafasına takıyo ben 30 haftadayım karnım hamileligimbüyümedi ve öle çok yukarıda da değil bi arkadaşım yok senin karnın yüksekte değil böleler erken doğum yapar vs vs canımı sıktı hamile bi insana sölenir mi zaten çok hassas ve stresliyiz bu dönemde
sağol canım tşk ederiz.. aman salla öle diyenleri vallahi biz eşimle eski isimleri daha çok seviyoruz çok kaba olmadığı süreceinşallah canımm benim hayırlı musmutlu pazarlar olsun .. Yusuf ismi içime o kdr sindi ki neden bunu koyuosun eski isim diyenlere sinir oluyorum düşman oluyorum adetaaagüzel haberlerini bekliyoruz kuzucumm ..
canım visko alınmıyor kesinlikle sert olması gerekli .. yastık da önermiyorlar..
Yatadin bebek yataklari var.onlar en iyisi diye biliyorum.yastik ise 1 yasina kadar hic,1 yasindan sonra ise biraz yuksek.oyle yastik gibi degil.yukseltici gibi. Reflusu varsa reflu yastigi ya da yatagin altina birsey koyup yukselterek. Yamuk olcak sekilde. Etraftakiler hep oyle yapiyorlar
tatlım hiiiç kafaya takma aynısı bana yapıyorlar bak bu 3.gebeliğim 2.bebeğim düştü bana dediler bundanya kızlar bu insanlar neden böleherkes bişiler sölüyo ister istemz insan kafasına takıyo ben 30 haftadayım karnım benim fazla büyümedi ve öle çok yukarıda da değil bi arkadaşım yok senin karnın yüksekte değil böleler erken doğum yapar vs vs canımı sıktı hamile bi insana sölenir mi zaten çok hassas ve stresliyiz bu dönemde
Ayy ne guzel cnm hadi gozun aydin. Darisi benim basimaKızlar benmkı hamilelıgın basından berı hep yan duruyodu. Tek farklı olarak arada onunu donuyodu. Ondada yan yatıp yuzunu aşaya gomüp ellerıylede kapatıyodu.gecen hafta kontrole gıttgmzde donmustu kafası asaya inşş hep oyle kalır. İnşş rabbim gonlumuze gore verr herseyı
MAşallah :) Annemin göbekte bu şekil :)Eki Görüntüle 1274811
bir gobekde bizden gelsin:)
donmeyen tum bebeklere tarkandan Dön bebegim sarkisini armagan ediyorum ogluma hergün bu sarkıyı soyledim en sonunda duydu beni36ya kadar bekle canim bak burdaki arkadaşlar bekle dediler doktorlarda insani sartliyor zorlasiyo donmesi diye sen hic umutsuzlasma benim gibi ultrasonda ilk kafayi gorunce yasadigim saskinligi en kisa zamanda yasarsin insallah :))
Ben de hep o sarkiyi soyluyorum ama henuz donmedi ,en kisa zamanda bebegimde doner insallahdonmeyen tum bebeklere tarkandan Dön bebegim sarkisini armagan ediyorum ogluma hergün bu sarkıyı soyledim en sonunda duydu beni36ya kadar bekle canim bak burdaki arkadaşlar bekle dediler doktorlarda insani sartliyor zorlasiyo donmesi diye sen hic umutsuzlasma benim gibi ultrasonda ilk kafayi gorunce yasadigim saskinligi en kisa zamanda yasarsin insallah :))
Bizim bdt ayni gozukuyor annenle caktirmadan cekte bi bakiyim canim yaaa..benimki bi garip duruyo sankim:)MAşallah :) Annemin göbekte bu şekil :)
Canim masallah ikinizede kac kilo aldin toplam? Aramizda 12 gun var masallah siz kocaman olmussunuz bebegin kac kiloydu 15 gune bende ultrasona girmek istiyorum son kez 2.5 kiloyu gorurmuyum acep merak ettim..29+4 de 1.5 idikHadi bi gobek show da benle oglusumdan gelsin
Kizlar size tavsiye verirken bnde grip oldum esimden bulasti sanirsam5 gündür gripti bugün bnde eslik etmeye basladim.internette azcik baktim tehlikeli filan yaziyor.ilk aylarda bebegin gelisimi son aylarda prematüre erken doguma(Allah'im korusun) sebep olabilir diyo.korktum Ates yok sükür ama bogazim biraz kuru tahris olmus ve burun akiintim var.Bebisim etkilenmez di mi kizlar?Ihlamur balli limonlu su ıciyorum ama baska ne iyi gelir ki?
Canim masallah ikinizede kac kilo aldin toplam? Aramizda 12 gun var masallah siz kocaman olmussunuz bebegin kac kiloydu 15 gune bende ultrasona girmek istiyorum son kez 2.5 kiloyu gorurmuyum acep merak ettim..29+4 de 1.5 idik
Bak hemen anladim seninkinin kilolu oldugunu karnindan anlasiliyor icindeki buyuk:) bizimki 100 gr fazlaydi ortalamaya gore.benim icin coook iyi cunku kilo almadim.hala kendi kilomda degilim.uc kilo eksigim var...ne guzel cunku benimde carsamba randevum var ama ben bizim pamugu goremicem o yuzden bi sonraki randevuda 4 d ye gircem ekstra..oyle istiyoruz yani bakalim..hayirlisi.. almanyada 30 hafta itibari ile bebege sadece ekstra ucretle bakiyorlar.bizde cok acildik bu ay malesef.oda kuruldu cok sukur.yakinda paylascam herkesleee son duzenlemelerim kaldi...insanin ici kipir kipir oluyor odaya girince29+2 de 1720 gramdi canim. Ama bu aralar baya aldi sanirim agirlastim iyice. Carsamba gunu kontrolum var bakalim ne kadar olmusuz.. seninkinin de kilosu iyiymis. Ben 66 yla hamile kaldim. Su an 72,4 kiloyum sabah tartildim :) 6 kilo civari. ama ilk baslarda 3 kilo vermistim 63 e dusmustum. Onun uzerine aldim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?