2014 Aralık Anneleri

canım visko alınmıyor kesinlikle sert olması gerekli .. yastık da önermiyorlar..
Yatadin bebek yataklari var.onlar en iyisi diye biliyorum.yastik ise 1 yasina kadar hic,1 yasindan sonra ise biraz yuksek.oyle yastik gibi degil.yukseltici gibi. Reflusu varsa reflu yastigi ya da yatagin altina birsey koyup yukselterek. Yamuk olcak sekilde. Etraftakiler hep oyle yapiyorlar

Kim dedise yanlis demis. Tecrubeliyim biliyorsun. Ben 24. Haftada ilk kanami yasadim26 da doguma girdim.evet karnim pek yok ama zaten demistim zayifim diye,ki 2 onceki hamileligimde 20 kg almistim 5 ayda ve karnim davul gibiydi.sonrasi malesef. Simdi ise hiic karnim yok diyebilirim.bu hafta biraz oldu o da baya yukarda ama 2 hafta once doguma girdimde durdurduk. Yani oyle yok yukarda yok asagida buyudu kuculdu yalan seyler.ha evet 36 dan sonraki donemde asagi inebiliyor bebek indikce ama o da hiic belli olmaz karin iner bebek iner ama dogum baslamaz.hepsi farkli olgular. Salla milleti.raat ol ))

inşallah canımm benim hayırlı musmutlu pazarlar olsun .. Yusuf ismi içime o kdr sindi ki neden bunu koyuosun eski isim diyenlere sinir oluyorum düşman oluyorum adetaaa güzel haberlerini bekliyoruz kuzucumm ..
sağol canım tşk ederiz.. aman salla öle diyenleri vallahi biz eşimle eski isimleri daha çok seviyoruz çok kaba olmadığı sürece
biz hem peygamber ismi olduğu için hemde evdeki erkiklerimin isimleri uyumlu olsun diye öyle düşündük
eşimin ismi yunus minnak erkegimin yusuf olacak inş.

canım visko alınmıyor kesinlikle sert olması gerekli .. yastık da önermiyorlar..

teşekkür ederim hanımlar

tatlım hiiiç kafaya takma aynısı bana yapıyorlar bak bu 3.gebeliğim 2.bebeğim düştü bana dediler bundan
karnın çok küçük çok aşağıda sanki heran doğurcakmışsın gibi falan fisman doktora gidiyorum doktor
ters birşey söylemiyor banada böle sıkıntı yapmışlardı başta artık umursamıyorum o karnımda
kıpır kıpır oynuor çift kale maç yapıyor sanki ya ben ozaman diyorum çocuğum iyi
gerisi boş kafana takma sen beni görsen naparsın 60.3 kilo ile başladım tam 65 bile değilim az kilo aldım 5 parmağın 5 i bir olmaz

Ayy ne guzel cnm hadi gozun aydin. Darisi benim basima

motheroznr canim takma kafana banada hala 6 aylikmisin diyorlar. Herkezin yapisina gore degisiyor. Ic karnin genistir karin kaslarindan dolayida cok cikmamis olabilir. Bebegin kg su normalde saglikliysa hiiiic sikma canini sakin. Oyle hurafelere de kulak asma. Gobek seklinden ne zaman dogacagi anlasilsaydi doktorlar ne güne var. Sen doktorunun dedigine bak. Baska kimseye degil.

Ben de hep o sarkiyi soyluyorum ama henuz donmedi ,en kisa zamanda bebegimde doner insallah

Kizlar size tavsiye verirken bnde grip oldum esimden bulasti sanirsam5 gündür gripti bugün bnde eslik etmeye basladim.internette azcik baktim tehlikeli filan yaziyor.ilk aylarda bebegin gelisimi son aylarda prematüre erken doguma(Allah'im korusun) sebep olabilir diyo.korktumAtes yok sükür ama bogazim biraz kuru tahris olmus ve burun akiintim var.Bebisim etkilenmez di mi kizlar?Ihlamur balli limonlu su ıciyorum ama baska ne iyi gelir ki?

Gecmis olsun canim aman dikkat et.. gecen gun ben de oyleydim. Hemen bi ihlamur kaynat. Icine cubuk tarcin, mandaluna, elma dilimle o sekilde kaynasin. Icecegin zaman limon damlat biraz da bal.. iki gunde zipkin gibi olursun ben oyle yaptim bi de tarhana cok iyi geliyo.. bnm bogazim aciyodu ve agrisi kulagima vuruyodu gecti..

Canim masallah ikinizede kac kilo aldin toplam? Aramizda 12 gun var masallah siz kocaman olmussunuz bebegin kac kiloydu 15 gune bende ultrasona girmek istiyorum son kez 2.5 kiloyu gorurmuyum acep merak ettim..29+4 de 1.5 idik

29+2 de 1720 gramdi canim. Ama bu aralar baya aldi sanirim agirlastim iyice. Carsamba gunu kontrolum var bakalim ne kadar olmusuz.. seninkinin de kilosu iyiymis. Ben 66 yla hamile kaldim. Su an 72,4 kiloyum sabah tartildim :) 6 kilo civari. ama ilk baslarda 3 kilo vermistim 63 e dusmustum. Onun uzerine aldim yani.

Cok sagol cnm yapicam ihlamur günde 2 bardak iciliyo sanirim en fazla dimi ?Doktora da gitmedim ne yapacak ki gribe ins iyi olurum.Bebegim etkilenmesin de baska bisey istemiyom.internette okuyunca icim karardi.

Bak hemen anladim seninkinin kilolu oldugunu karnindan anlasiliyor icindeki buyuk:) bizimki 100 gr fazlaydi ortalamaya gore.benim icin coook iyi cunku kilo almadim.hala kendi kilomda degilim.uc kilo eksigim var...ne guzel cunku benimde carsamba randevum var ama ben bizim pamugu goremicem o yuzden bi sonraki randevuda 4 d ye gircem ekstra..oyle istiyoruz yani bakalim..hayirlisi.. almanyada 30 hafta itibari ile bebege sadece ekstra ucretle bakiyorlar.bizde cok acildik bu ay malesef.oda kuruldu cok sukur.yakinda paylascam herkesleee son duzenlemelerim kaldi...insanin ici kipir kipir oluyor odaya girince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…