2014 Aralık Anneleri

Owww seninde benim kiz kardes gibi. 37 haftalik dogurdu ama olcumlerde 40 haftalik gorunuyordu. Yuruyus falan yaptinmi donmesi icin? Gerci dr lar 36 37 ye kdr doner diyorlar ama benim gibi normal dogum icin dua eden birisi olarak evhamlaniyorum iste
canim hergün karnima tek bi yöne dogru masaj yaptim bide evde bile olsam hic yan gelip yatmadim bide gezmeyi cok seviyorum ya hep arkadaşlarima giderim yada hep avmlerdeyim haftasonuda esimde evde durmayi cok sevmez mutlaka disari cikariz tislaya tislaya heryere yururum deli gibi merdiven cikarim asansör olsa bile merdivne tercih ettigim olmustur. kasilsamda çıkarım o merdiveni belki yanlis yapıyorum ama belkde oglum böyle döndü normal istedigim icin yan gelip yatmiyorum canim insallah doner seninkide

Normal dogum icinde donmesi icinde hareket sart. Rahim kisaligi cikmadan bende gunde 3 4 saat yururdum ama simdi cok yormam yasaklandi. Pilates bile yasaklandi dr sadece sallana sallana yuru dedi ama bide bobrek tasi cikti sancisindan gelde yuru. Bi tek duaya kaldi benim iş

Hahahhahahah kafa asagi donmusse asagida sertlik olmadi mi? Gerci benimki hala ordan oraya donup duruyo popo bi sagda bi solda bazen ayaklarini yanlarima vuruyo biseyler yapiyo icerde genis genis
evet dönünce göğüslerimin alti bi rahatladi hatta bi kac gece önce esime sordum askim sanki biraz karnim asagiya inmis diye oda bende ayni seyi soyliycektim dedi demekki o günlerde bizimki bi isler ceviriyodu

evet dönünce göğüslerimin alti bi rahatladi hatta bi kac gece önce esime sordum askim sanki biraz karnim asagiya inmis diye oda bende ayni seyi soyliycektim dedi demekki o günlerde bizimki bi isler ceviriyodu

Insallah oyle kalir daha. Bide doguma yakin karın iyice asagi iniyo bebek kanala girdikce. Oyyy az kaldiii

Allah gönlüne göre versin canim. hic belli olmuyo bu isler onum sagligi herseyden önemli ben diyorum ya sezaryani kabullenmistim simdi bile döndü diye kesin normal olucak diye bisi yok o yüzden vekle sabret hakkimizda hayirlisi olsun.

Aminnn cnm insallah. Saglikla kucagimiza alalimda tek istegim o.

Gunaydın canım . Sıncan körü ücret neydi acaba
Canim sincan koru 1750 lr dr u iyi ama hastane biras vasat gibi geldi bana mahalle arasinda kucuk bi yer, birde dogumhane katinda ailen falan bekliyemiyor o kata kimseyi almiyorlar oda pek hosuma gitmedi.

arkadasimin bebegi 28 haftada dönmüştu ama saatlerce sanci cekti ve sadece 1 cm acilma vardi ki o benden kat kat daha hareketliydi toplu tasimalara inerdi binerdi viz gelirdi zayiftida atom karinca gibi hamileydi ama sezaryan oldu cunku sanci 100de 100 cikiyomus ama acilma yokmus 1 cmde kafayi yedim artık diyodu yani bebisler bi yana ilk dogumda vücudumuzuda taniycaz kimisi var bi gidiyo dogurmak üzere kimiside benim arkadas gibi ne yapsa bos. o yuzden ben artık biraktim nasil geliyosa gelsin ben donmesine sevindim aslinda şaşırdım herseyimi sezaryan a göre ayarlamistim

bilgi tıp merkezinden aldım keçiören
bunun haricinde doğum izninden sonra alacağım 2 3 yer daha var demetevler tarafında
Bilgi tip merkezi derken batikent bigi hastanesi degil demi, benim isyeri demette, demette neresi veriyor ivedik cad de bi tip merkezi var orasimi ismini unuttum simdi neyse ozaman gelsin haberlesiriz senle cnm banada solersin bende soyle birer aylik iki kere alsam rapor yeter bana, biz bide askeriyede calistigimiz icin sivilin verdigi raporu gataya onaylatmak zorunda kaliyoruz onlarin lutfunda kabul etmek

maşallah canım uzun uzun gelioo bebişin ben esnerken görünce bayıldım kocaman geldi bi de .. aynen hareketler çok kuvvetli artık canım yanıyor ernediğini hissediyorum bazen içerden itttiriyor annesini canım biz ayın 28 ine aldık randevuyu ama değiştirmeyi düşünüyorum 15 gün sora gel dedi biz acele edip orda asistanından 28 ine söledik değiştirip 3 kasım yapmayı düşünüyorum seninki n zmn?
buarada 2 hafta sora istanbuldan edirneye gitmeyi düşünüyoruz sizce sakıncası var mı doktoruma da soracağımm ..

inşallah canımm benim hayırlı musmutlu pazarlar olsun .. Yusuf ismi içime o kdr sindi ki neden bunu koyuosun eski isim diyenlere sinir oluyorum düşman oluyorum adetaaa güzel haberlerini bekliyoruz kuzucumm ..

Canim bunu kullanan arkadasim sutunde farkedilir bicimde bir artis oldugunu soyleyince aldim, bide yorumlari okuyunca herkes olumlu yorum yapmis neyse denemekde fayda var baktik olmuyor kullanmayi birakiriz. Derotu, bulgur, mercimek, tahin helvasi bunlarin sut artirdigi dogru ama tabi bunlarda kalori yapici seyler, neyse artik alcagimiz kadar kilo aldik batti balik yan gider bebeklerimiz icin aliriz artik biraz daha..

canım şeker ve hamurdan uzak duramıorum resmen ya nerde pasta börek orda ben ama buarada meyve sebzeyi de ihmal etmiyorum yazın bol bol kavun yedim aşerdiğim ilk şeydi sanırım sonra da muza ağırlık verdim kramplardan dolayı şimdilerde de mandalina çıktı ohh mis .. bende bavulla gideceğim hastaneye dediğin gibi bebişlerin takımlarını ayırmak en mantıklısı bizim ciciler daha fazla yer kaplayacak cidden .. hastaneye az kişi gelir düşüncesiyle 25er kolonya ve sabun götüreceğim büyük ihtimalle kalanını eve gelenlere mevlute gelenlere dagıtmayı planlıyorum ki mevlütü inş bi hafta sorasında yapacağız inş kendimi ii hissedersem .. kapı süsünü ve diğer eksiklerimi çalışırken halletmem gerek cidden .. artık panik oluyorumm Allah yardımcımız olsun ..

huhuuuu çok sevindim canım .. bizim prens de dönmedi hala dua et bizimki de dönsün ya hu bende yürümeye çalışıyorum ama işten pek zaman kalmıyor .. yine de hareketli olduğumu düşünüyorum bakalım 37 ye kadar dönecek mi .. normal çok istiyorum herkes dua edio bakalımm Rabbim hayırlısını nasip etsin inş

donmeyen tum bebeklere tarkandan Dön bebegim sarkisini armagan ediyorum ogluma hergün bu sarkıyı soyledim en sonunda duydu beni 36ya kadar bekle canim bak burdaki arkadaşlar bekle dediler doktorlarda insani sartliyor zorlasiyo donmesi diye sen hic umutsuzlasma benim gibi ultrasonda ilk kafayi gorunce yasadigim saskinligi en kisa zamanda yasarsin insallah :))

Dogru cnm donmesiyle bitmiyo is. Benim kiz kardesim ilk cocugunda normal dogum odasindan ameliyathaneye gecti. Cikmadi bebek kafasinda odem olmaya basladi hemen sezeryana aldilar. Hayirlisi neyse o olsun artik diyelim

Kızlar benmkı hamilelıgın basından berı hep yan duruyodu. Tek farklı olarak arada onunu donuyodu. Ondada yan yatıp yuzunu aşaya gomüp ellerıylede kapatıyodu.gecen hafta kontrole gıttgmzde donmustu kafası asaya inşş hep oyle kalır. İnşş rabbim gonlumuze gore verr herseyı

Nerde oturuyordun? Kafam karisti. :))) ama internette cok guzel kapisusleri var.istersen adreslerini verebilirim.birde bgybutik diye bi yer var facebookta swarowski emzikler falan yapiyorlar. :)) biberon takimli.bayildimm. neler neler yapmak istiyorum ama tecrube kismi fena olunca hep korka korka. Ama bu sefer olacak biliyorum. Allah yanimda.ruyamdada annemi gomustum.kucagima vermisti kizimi bikac ay once.hatta daha cinsiyetini ogrenmeden once soylemistim dra kiz olacak diye. İnsallah Allahim saglikla mutlulukla huzurla aldiracak kizimi kucagima. Gecen seferlerde alip alip dagittim hep. Bu sefer hersey saglikli zaten ben haric. :))) Diyorum Allah dogurayim diye yaratmamis beni. Boole keyif yapayim diye gelmisim dunyaya sonra kocamla tanisip dunyami sastim. :))) ben butun gun netten bakiyorum cicilere.herseyde var nette ister kendin yap ister hazir al.mesela bu sabah kankam geldi bize kapi susu ile cibinligi yaptik beraber. Cok cok guzel oldu. 1 saat surmedi.benim begendigim cibinlik nette 1500 tl idi,kapi susuyle beraber 100 tutmadi. )) aslinda cok basitler. Vaktin olursa yardimci olurum malzemeler icin net adreslerini veririm.malzeme olduktan sonra 5 dakika ).

40 a kadar daha cok sekil degistirmez mi yaff. Ben pek merak etmiyorum donecek mi diye cunku drum zaten 36 da alacak bu sefer kesin. Riske atamiycaz biz. Ama kasmayin derim normal diye.hayirlisi ile dogsunda. ) nerden nasil geldiginin onemi yok.saglikli olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…