2014 Aralık Anneleri

bende de oluor bu pıt pıtlar ama hıc hıckırıktır dıe dusunmemıstım :)
Aaaaa ciddimisin ben basindan beri biliyordum ve onlari oturup dinlemek cok zevkliii.bu aralar gunde 3 kere hickiriyor benim pamugum.kafa asagida oldugu icin sanirim asagida hissediyorum.yani gogus kisminin bulundugu yerde hissediyorum hep..en kisa zamanda hickiriklarini say bak cok zsvkli gorceksin...akciger gelistiriyor kuzum..

Bebegin odasinda saglikla buyusun insallah canim.. bizim odamiz geleli bir ay kadar oluyo. Hala daha surekli odaya girip bakiyorum seviyorum cikiyorum :)) sen de oyle olacaksin. Esim de arada giriyo odadan siritarak cikiyo :) su an kac kilosun merak ettim?? Bebis adeta seni yemis yaniii :) bnm de yedigim hep bebise gidiyo. Su an 6 kilo fazlam var. Dogum yapinca hepsi gidecek gibi. Hala kilo almamana dr bisey demiyo mu?

Masallah cnm büyümüs kocaman olmus sipa.Cok güzelsiniz.

Tesekkur ederim canm bnm :) buyudu tabii minnosluktan terfi ediyo yavastan randevum ayin 28 indeydi. Meraktan dayanamadik esimle. Randevuyu carsambaya cektik :) bkalim ne kadar olmusuz..

bende de oluor bu pıt pıtlar ama hıc hıckırıktır dıe dusunmemıstım :)

Hickirikmis canm. Nefes alip verme egzersizi yapiyomus. Yani guzel bi durum. Bu aralar surekli tutuyo. Demek ki cigerleri gelisimini tamamliyo. Bu da mutluluk verici tabiki

off telefondan foto yuklemeye çalışıyorum karnimi ters gosteriyo şimdi disardayim eve gidince yukliycem bende karnimi ama beni gorenler dogum cok yakin galiba diyo çünkü karnim biraz büyük cokta tın 37.haftadayim diyorum bende yalann konusturuolar hadsizler oglumun totosunun yesinler siskoyuz biz insn once bi kac hafta kaldi der

Bende esimi dun aksam odasinda pufun ustinde oturmus yakaladim ellerini besige dayamis bos besik izliyor ben cok kiloluyum coooookkk.o yuzden doktorum hiccc bisey demedi cok mutlu cok seviniyor benim adima.bende en baslarda normal degildir diye dusundum ama hic alakasi yokmus.bizimki gercekten beni yedi tuketti.bende annemi yiyip tuketip 4.500 kilo dogmusum.napcan etme bulma dunyasi:) 94 - 6 = 88 oldum suan 32. haftada 90-91 arasinda gidip geliyorum...insallah dogumdan sonra bollll kilo vermeler bana.ben hamilelikten once bebege karar verdigimizde vitamin testi yaptirmistim.orada b 12 demir ve folik asit duzeyleri yerlerdeydi coook kotuydu ben turkiyede tatildeyken ev doktorum arayip kesinlikle hamile kalmamam gerektigini ve tedavi olmam gerektigini soyledi..gunde dokuz vitamin ictim aylarca onlar beni sisirdi malesef.e tabi bu vitaminlerden once 4 yildir kullandigim dogum kontrol hapida cabasi... malesef yani kilomdan cok rahatsiz degildim yinede.boyum uzun cok sukur ve kemiklerim iri.yani hep yapiliydim zaten...ama tabikide bi 15 kilo versem hiccc fena olmaz yani.hatta gobek atar elime kina yakarim gevezelikte had safhada bende pardon

çook geçmiş olsun canım dikkat et minnağa ve kendine

Hurma dogumu cabuklastirmaktansa tetikliyo diye biliyorum.

Kizlar resim boyutunu nasil kücültecegim bilemiyorum telefondan?Biz simdi kalktik pasamla gripli gripli bir göbek resmi cektik ama yükleyemiyom

çook geçmiş olsun canım dikkat et minnağa ve kendine
Cok sagol canim agzim cok kuruyo ve burnum akiyo napicam bilmem insallah Allah'im tez sifa verir bana.
Hurma dogumu cabuklastirmaktansa tetikliyo diye biliyorum.
Canim cok yersen dogumu kolaylastiriyor ve baslatiyor evet ama günde 1 -2 tane yiyor herkes ben de yiyorum bazen aklima gelince.

Hadi canimm sen nasil 90 kilosun canm bnm fotoda valla gayet fit biri oldugunu dusundum yeminle. Hatta benden zayif dedim icimden. Karnin da fazla yok ya ondan heralde. Ah o hormon icerikli haplar.. ben de bekarken 3 ay kullanmistim hem de yoktan yeree.. hic yedigim yaramazdi. Hatta 50 kiloyu gecemezdim. Boyum da normal 1.65. O ilaclardan sonra gunumuze kadar hep aldim hic veremedim. Gerci 50 kiloda cok zayif oluyorum. 60 kararinda bnm de dogumdan sonra fazlam kalmazsa emzirirken onceki kilomun altina duserim insallahh.. sen zaten verirsin. dogumda 9 kilo gidebiliyo cnku. Ne gevezesi ask olsun :) bn sendn dha gevezeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…