- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Masallah cnm büyümüs kocaman olmus sipa.Cok güzelsiniz.Hadi bi gobek show da benle oglusumdan gelsin
Eki Görüntüle 1274775 31+3 ve biz:)
Masallah bebislere ve göbislere.simdiki hamilelerin hepsi fit masallahEki Görüntüle 1274811
bir gobekde bizden gelsin:)
bende de oluor bu pıt pıtlar ama hıc hıckırıktır dıe dusunmemıstım :)Kizlar su bikac gundur bebegimi cok hickirik tutuyo yaa.. seyimin az ust tarafinda dakikalarca pit pit pit atiyo.. sizde de oluyo mu??
Sagol cnm elhamdulillah bizi uzmediler uzmicekler ins. Senden de alsak bi gobis...Masallah bebislere ve göbislere.simdiki hamilelerin hepsi fit masallah
Aaaaa ciddimisin ben basindan beri biliyordum ve onlari oturup dinlemek cok zevkliii.bu aralar gunde 3 kere hickiriyor benim pamugum.kafa asagida oldugu icin sanirim asagida hissediyorum.yani gogus kisminin bulundugu yerde hissediyorum hep..en kisa zamanda hickiriklarini say bak cok zsvkli gorceksin...akciger gelistiriyor kuzum..bende de oluor bu pıt pıtlar ama hıc hıckırıktır dıe dusunmemıstım :)
Bak hemen anladim seninkinin kilolu oldugunu karnindan anlasiliyor icindeki buyuk:) bizimki 100 gr fazlaydi ortalamaya gore.benim icin coook iyi cunku kilo almadim.hala kendi kilomda degilim.uc kilo eksigim var...ne guzel cunku benimde carsamba randevum var ama ben bizim pamugu goremicem o yuzden bi sonraki randevuda 4 d ye gircem ekstra..oyle istiyoruz yani bakalim..hayirlisi.. almanyada 30 hafta itibari ile bebege sadece ekstra ucretle bakiyorlar.bizde cok acildik bu ay malesef.oda kuruldu cok sukur.yakinda paylascam herkesleee son duzenlemelerim kaldi...insanin ici kipir kipir oluyor odaya girince
Masallah cnm büyümüs kocaman olmus sipa.Cok güzelsiniz.
bende de oluor bu pıt pıtlar ama hıc hıckırıktır dıe dusunmemıstım :)
Bende esimi dun aksam odasinda pufun ustinde oturmus yakaladim ellerini besige dayamis bos besik izliyorBebegin odasinda saglikla buyusun insallah canim.. bizim odamiz geleli bir ay kadar oluyo. Hala daha surekli odaya girip bakiyorum seviyorum cikiyorum :)) sen de oyle olacaksin. Esim de arada giriyo odadan siritarak cikiyo :) su an kac kilosun merak ettim?? Bebis adeta seni yemis yaniii :) bnm de yedigim hep bebise gidiyo. Su an 6 kilo fazlam var. Dogum yapinca hepsi gidecek gibi. Hala kilo almamana dr bisey demiyo mu?
çook geçmiş olsun canım dikkat et minnağa ve kendineKizlar size tavsiye verirken bnde grip oldum esimden bulasti sanirsam5 gündür gripti bugün bnde eslik etmeye basladim.internette azcik baktim tehlikeli filan yaziyor.ilk aylarda bebegin gelisimi son aylarda prematüre erken doguma(Allah'im korusun) sebep olabilir diyo.korktum Ates yok sükür ama bogazim biraz kuru tahris olmus ve burun akiintim var.Bebisim etkilenmez di mi kizlar?Ihlamur balli limonlu su ıciyorum ama baska ne iyi gelir ki?
Seninkinin cinsiyet neydi cnm? Supersiniz..bir göbik şowda bizden hanımlar...
[/url][/IMG]
resim fazla büyük oldu ama k.bakmayın yapamadım öbür türlü anca böle oldu :)
oğlan canımSeninkinin cinsiyet neydi cnm? Supersiniz..
Bizim bdt ayni gozukuyor annenle caktirmadan cekte bi bakiyim canim yaaa..benimki bi garip duruyo sankim:)
Hurma dogumu cabuklastirmaktansa tetikliyo diye biliyorum.Bebek hala transverse konumda, aktif doguma kadar dönme sansi var. Mental olarak tek doguma hazirlanmiyorum ama olur da dönerse diye ebemin de tavsiyesiyle vajinal doguma yardimci bazi bitkisel seylere baslamaya karar verdim. Belki denemek isteyenleriniz olabilir, size de yazayim. Ayni sekilde sizin de bildiginiz, doktorunuz ya da ebenizce önerilen tavsiyeler varsa söyleyin lütfen.
Ilk olarak bu hafta itibariyle günde bir fincan 10 dk demlenmis ahududu yapragi cayi icmeye basladim (ahududu cayi degil), haftalar kisaldikca miktari 4-5 fincana arttiricam, aktif dogum asamasini kisaltiyor rahimi kuvvetlendirdigi icin. Dogum sonrasi da rahimin geri toparlanmasina yardimci, süt arttirici özelligi de var. Sonraki haftalarda cuha cicegi yagina da basliycam, 1 tane vajinal fitil ve 2 hap olarak. fitil olarak kullaninca, kesi ve yirtik engelleyebiliyormus. Yatmadan önce hapta minik bir delik acarak rahime agzina yakin yerlestirmek gerekiyor. Rahim olgunlasmasi icin de 35. hafta günde 6 hurma yemeye basliycam (iyak!), suni sanci, induksiyon gibi dis müdaheleleri azaltip, ilk dogumlarda bile dogum süresini kisaltabiliyormus.
Cok sagol canim agzim cok kuruyo ve burnum akiyo napicam bilmem insallah Allah'im tez sifa verir bana.çook geçmiş olsun canım dikkat et minnağa ve kendine
Canim cok yersen dogumu kolaylastiriyor ve baslatiyor evet ama günde 1 -2 tane yiyor herkes ben de yiyorum bazen aklima gelince.Hurma dogumu cabuklastirmaktansa tetikliyo diye biliyorum.
Bende esimi dun aksam odasinda pufun ustinde oturmus yakaladim ellerini besige dayamis bos besik izliyorben cok kiloluyum coooookkk.o yuzden doktorum hiccc bisey demedi cok mutlu cok seviniyor benim adima.bende en baslarda normal degildir diye dusundum ama hic alakasi yokmus.bizimki gercekten beni yedi tuketti.bende annemi yiyip tuketip 4.500 kilo dogmusum.napcan etme bulma dunyasi:) 94 - 6 = 88 oldum suan 32. haftada 90-91 arasinda gidip geliyorum...insallah dogumdan sonra bollll kilo vermeler bana.ben hamilelikten once bebege karar verdigimizde vitamin testi yaptirmistim.orada b 12 demir ve folik asit duzeyleri yerlerdeydi coook kotuydu ben turkiyede tatildeyken ev doktorum arayip kesinlikle hamile kalmamam gerektigini ve tedavi olmam gerektigini soyledi..gunde dokuz vitamin ictim aylarca onlar beni sisirdi malesef.e tabi bu vitaminlerden once 4 yildir kullandigim dogum kontrol hapida cabasi... malesef yani kilomdan cok rahatsiz degildim yinede.boyum uzun cok sukur ve kemiklerim iri.yani hep yapiliydim zaten...ama tabikide bi 15 kilo versem hiccc fena olmaz yani.hatta gobek atar elime kina yakarim gevezelikte had safhada bende pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?