2014 Aralık Anneleri

Kizlar emzirme sutyenlerinizi kac beden aldiniz?? Ben normalde 85B takiyorum. Ama 90B aldim. 85 gogusten tam oldu ama bedeni skti bn de 90 aldim. Bedeni iyi ama gogusten azcik buyuk gibi. Penye ceker dedi satici kiz. Bi de dogumda gogusler 3 kati buyuyebiliyomus. Bnde hala bi degisiklik olmadigi icin hala buyumeyecekler saniyorum. Sizce bir beden buyuk almakla iyi mi yapmisim?? Sut dolunca tam olur heralde dimi??

Canim o da bisey mi ben bi gece rahatsizlandim ve dogumevinin aciline gittik. O zaman 26 haftaliktik. Dr. Bana demesin mi "ben de seni 36 haftalik sandim" yok daha neler dedim ben de.

Cnm bana da aynini dediler ben de 85 takiyorum 90 aldim büyür dediler ama bakalim.

Canim o da bisey mi ben bi gece rahatsizlandim ve dogumevinin aciline gittik. O zaman 26 haftaliktik. Dr. Bana demesin mi "ben de seni 36 haftalik sandim" yok daha neler dedim ben de.
delirmiş millet yaa hiç büyümesinler minicik kalsın bu kuzular. şaka yaptım evet aslında 36 haftalığım deseydin

Bu gobekler ne guzel cikiyo boyle.acaba ne kadar surede geri incekler cok merak ediyorum

yaa bu arada oğlumun odasını ekliyim bari hazır bilgisayarı açmışken yorumları bekliyorum ama daha beşiğimiz ve tekli koltuklarımız gelmedi.

Eklentiler

• 1.webp
    212,4 KB · Görüntüleme: 147
  • 2.webp
    116,1 KB · Görüntüleme: 151
  • 3.webp
    168,3 KB · Görüntüleme: 169
  • 4.webp
    96,9 KB · Görüntüleme: 149
  • 5.webp
    138,2 KB · Görüntüleme: 173
Hurma dogumu cabuklastirmaktansa tetikliyo diye biliyorum.

Su makaleye gore veri olarak ilk fazi kisalttigi gözlemlenmis, hurma yemeyen kontrol grubuna göre yaklasik 6 saatlik fark var. 6 saat cok uzun bir süre degil belki ama tamamen dogal dogum (agri kesici vb olmadan) isteyen biri icin kurtarici olabilir (bu ben oluyorum ) . Dogumu tetiklemesi ayri, o da var. Rahim agzi olgunlasmasini hizlandiriyor, zaten o yüzden son 4 hafta yenmesi tavsiye ediliyor.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21280989

Yok yahu cok iyi bi sureymis. Ben de aksilik olmazsa oyle deniycem. Sagol paylastigin icin.

Tatlim ben 95 beden aldım 90 almistim başta sıktı daha 7 ayliktim ozamn kizmda
kizimdakileri kullanacagim ben normalde
zaten 85-90 giyerm bn.
yaa bu arada oğlumun odasını ekliyim bari hazır bilgisayarı açmışken yorumları bekliyorum ama daha beşiğimiz ve tekli koltuklarımız gelmedi.
ayyy çok tatlı allahım sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin.

oğlan canım Yusuf'ummmm ndn ?
Sipsivri karnin ne kadar cok belli erkek oldugu.sipalar kendilerini belli etmek icin herseyi yapiolarda:) ben cinsiyet icin 21. Haftaya kadar bekledim uc kere gostermedi hep kapaliydi bacaklari...herkes erkek olsa gosterirdi dedi. :) baksana cinsiyeti gostermekle kalmio seklinide belli etmis.kiloda almadin heralde pek sadece karnin var....ismide cok guzel.simdi hatirladim esinin adida yunustu dimi yazmistin.harika bir uyum ve dusunce..adiyla yasasin ins.

Çekebilsem çekeceğim. çaktırmadan zor oluyor biraz Ama annemin karnı hala 6 aylık gibi gözüküyor.
Caktirarak cek o vakit :) benimki de sabah kucucuk oluo.tekmeliyo kuzum ki kalk yemek ye diye:) aman kucuk olsunlar benim catlamalar hala devam ediyor hemde oyle boyle degil..ne yapsam kar etmedi doktir genetik dedi annemde ayniymis..kizimin izlerini saklicam omur boyu:)

Bunu herkesten duydugum icin kafaya cok takmiyorum tartidaki rakamlari.bizde genetik kemik meselesi acayip kalin kemiklerimiz var.ablam 50 kilo oldugunda parmagindaki kemik dolayisiyla yuzuk bedenimiz nerdeyse ayni dusun...herkes 90 kiloyken bile en fazla 75 sin diyor bende guluyorum inanki insan mutlu oluyor.bide hic mi kimse 80 demez..kalp kirmaktan degil...ablanin biri diyorki sen benim gibi degilsinkiii ben 90 kiloyum sen ne giysen yakisiyor diyor :) 44 bedenim iste 40 42 arasi olsam bi iyi olurkiii.zaten dogumdan sonra 85 e duserim enn kotu ihtimalle.sonrada vermeye caliscam.bide hala vitaminlere devam ediyorum ben.et balik tavuk tuketmiyorum mallesef..estagfurullah ayrica bizim grup gevezeyse kasim annelerinin adini nasil koycaz super hizlari var:)

Canim ben normalde 85 g takiyorum.turkiyede bulunmayan bir beden :) hatta dunyada bile sinirlidir herhalde.beden kucucuk ama cup almis basini gitmis.tr deyken hep zorlanirdim burada buldum cok sukur bedenimi.emzirme sutyeni olarakta bildigin sporcu atleti seklinde aldim teli yok yani rahatsiz eder diye.o kadar memnun kaldimki giymeye basladim ben rahat rahat..penye oldugu icin buyusede olur yanibeden olarak 95 g aldim.rahat rahat.olsun die.resmini bulursam ekliyim hatta.

bizde burdayız 32+5 oluyoruz 10 dkya oğlumla :)
Aramizda 8 gun var sanirim:) olsun hamile oldugunu gere gere goster:) benimkine bakaraktan buyuk seninki ama icindeki kiloludur :) sekli farklidir felan..bizim pekte gosterecek gobus yok bende olanlara bakiyorum oyle masallah varsin konussun etraftakiler banada solmussun kilo vermissin besleniyomu virt zirt diolar.herkesin agiz var agzin icinde dilde var.dilin icinde kemikte yok bi o yana bi bu yana kivriliyo iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…