- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 33
Masallah oda da super olmus bu arada cok geni ve ferah duruyor.bende eklicem az kaldi.sizin bayagi esyalar var yaaa benim dolaplarin ici bos kaldi.azmi aldim acep.kirli sepeti sanirim o da cok guzel ben istedigim gibi uygun fiyatli bisey bulamadim eksik kaldi malesef.avizemizde daha takilmadiyaa bu arada oğlumun odasını ekliyim bari hazır bilgisayarı açmışken yorumları bekliyorum ama daha beşiğimiz ve tekli koltuklarımız gelmedi.
evet sivri herkez öle demişti oğlan diye 3 aylıkken gitiğim doktor oğlana benzio ama kimseye söleme dedi daha 4 aylıkken gittiğimde zaten mal meydanda derler yaSipsivri karnin ne kadar cok belli erkek oldugu.sipalar kendilerini belli etmek icin herseyi yapiolarda:) ben cinsiyet icin 21. Haftaya kadar bekledim uc kere gostermedi hep kapaliydi bacaklari...herkes erkek olsa gosterirdi dedi. :) baksana cinsiyeti gostermekle kalmio seklinide belli etmis.kiloda almadin heralde pek sadece karnin var....ismide cok guzel.simdi hatirladim esinin adida yunustu dimi yazmistin.harika bir uyum ve dusunce..adiyla yasasin ins.
Bizimki nasil sakliyordu bacaklar meydanda ama ortasi kapali...herkes dedi kesin kiz diye :) arkadaslarin coxuklar hep erkek ulttrasonlarda bildigin acmislae bacaklari :) ortada minnacik bisi portlemisgünaydınlarr kızlar bugün 9.45 randevum var oğluşumu görücem yaşasınnnn....
evet sivri herkez öle demişti oğlan diye 3 aylıkken gitiğim doktor oğlana benzio ama kimseye söleme dedi daha 4 aylıkken gittiğimde zaten mal meydanda derler yaaynen öledi bnm sıpa ben erkegim diye çıktı hemen ortaya
duan içn sağol canım.
Günaydın canım Çok sevindim doğurmamana :) inşallah kasımı bekler bebeğin :)kaşımı bın annecikler,
34+1 olarak hepinize selam ederiz. Dün hastaneden imza atarak çıktık. Çünkü asıl Dr umuz hafta içi tlf etti. Durumu anlattım. Kuzum durum öyle olsa şimdiye doğururdun dedi. Muayeneye gittik. Senin Rahim yapın farklı sadece uzman bir göz doğru ölçebilir dedi ve durumun o kdr da kötü olmadığını söyledi.
Şu an evdeyiz. Aralık bebesi olamıycaz ama kasıma ulaşabilmek için dua ediyoruz.
Öpüyoruz hepinizi:)
Gercektenmii cok sevindim surekli seni anlatiyodum esime hadi masallah 37 ye kadar sabretsinlerde sonra basimiz gozumuz ustune buyursun gelsinler..masallah masallahGünaydın annecikler,
34+1 olarak hepinize selam ederiz. Dün hastaneden imza atarak çıktık. Çünkü asıl Dr umuz hafta içi tlf etti. Durumu anlattım. Kuzum durum öyle olsa şimdiye doğururdun dedi. Muayeneye gittik. Senin Rahim yapın farklı sadece uzman bir göz doğru ölçebilir dedi ve durumun o kdr da kötü olmadığını söyledi.
Şu an evdeyiz. Aralık bebesi olamıycaz ama kasıma ulaşabilmek için dua ediyoruz.
aynen yaaa vallahi :)Bizimki nasil sakliyordu bacaklar meydanda ama ortasi kapali...herkes dedi kesin kiz diye :) arkadaslarin coxuklar hep erkek ulttrasonlarda bildigin acmislae bacaklari :) ortada minnacik bisi portlemiskomedi ya ah bu erkekler ah simdiden boylelerse :)
ay çok şekerler :)Eki Görüntüle 1275300 Kizimin odasindan bir kare..bu balonlari elimde tasarladim kece kumas elyaf ve kartondan..pencere uzerindeki bi cikintiya monteledik kurdelelar asagiya iniyo cok tatli oldu :)
Günaydın annecikler,
Günaydın kızlar :)) Mutlu bir hafta olsun hepimiz için... Dün internetten bebek bakım ürünlerimizide aldık artık eksiğimiz kalmadı gibi Bu arada kızımda hasta çok üzülüyorumBir ayda 3. kez hasta oluyo Kreşe başladı bu sene o yüzden sık hastalanıyor diyo herkes off kafayı yicem
Eki Görüntüle 1275300 Kizimin odasindan bir kare..bu balonlari elimde tasarladim kece kumas elyaf ve kartondan..pencere uzerindeki bi cikintiya monteledik kurdelelar asagiya iniyo cok tatli oldu :)
Sagol cnm.hadi bakalim hayirli haberlerle ins..aynen yaaa vallahi :)
ay çok şekerler :)
ben kaçtım kızlar randevuya geç kalmak istemem minnak erkegimi görcem by byyy
Anammmm hic kilo yok ya sendeeee masallah sadece karin cikmisss.Buyrun teyzoşlar bu da bizzz :) biraz kırpmak zorunda kaldım ama göbek her türlü kendini belli ediyor zaten
Buyrun teyzoşlar bu da bizzz :) biraz kırpmak zorunda kaldım ama göbek her türlü kendini belli ediyor zaten
Anammmm hic kilo yok ya sendeeee masallah sadece karin cikmisss.
ayy maşallah canım. hakkaten doğumdan sonra göbek gitse bişey kalmıcakkaç kilo aldın. çok hoş duruyor. Allah nazarlardan saklasın
ayy çok mutlu oldum sözlerinizeama sanırım fotoğraftan öyle görünüyor. 12 kilo aldım kızlar, üstelik bebeğim de minnacık
he gurbannn hemide 24 ayar erzincanlıyım :)
gerçi erzincandan daha çok ankarada yaşamış okumuşum yaaa neyseee :) sen angaralısın di mi bacım
tamamm 5 yıkama ve ekstra durulama yaptırcamm buharlı ütünün buharı nemlendirdiğinden bakteri oluşumunu tetikliyormuş... birde kuzenime sordum bugün o iç dış kısımdan ütüle dedi tek yönlü ütüleme dedi özellikle iç kısmını ütüle dedi daha neler nelerrr
Daha önce sezeryan doğum yapmış olan arkadaşlar bişey sorucam.Nasıl bi iç çamaşırı koymak lazım çantaya. Şu hamile kilotlarından mı yoksa normal büyük beden geniş külot mu koysak.? Dikişleri acıtır mı normal çamaşır bilemedim,
Sabahtan beri ıhlamur içiriyorum kızıma Ateşi çok yükseldi şimdiSuyuna limonda sıkayım çabuk iyileşsin kuzum Benimde boğazım yanmaya başladı
Gunaydin. Malt iceceklere hic bakma derim.zira bi ise yaramiyorlar sadece tombis yapiyorlar insani. Onun yerine bol taze sogan,dereotu ve roka gibi yiyecekler daha iyi sut yapiyorlar. Sen zaten super bi yerde yasiyorsun.dogal dogal,isirgan ispanak gibi gidalar cok daha saglikli.icinde katki yok bisety yok. Onlardan yiyin bol bol. Bi de karadenizlilerin su kara lahanali fasulyeli bi corbasi var.o,
29+2 de 1720 gramdi canim. Ama bu aralar baya aldi sanirim agirlastim iyice. Carsamba gunu kontrolum var bakalim ne kadar olmusuz.. seninkinin de kilosu iyiymis. Ben 66 yla hamile kaldim. Su an 72,4 kiloyum sabah tartildim :) 6 kilo civari. ama ilk baslarda 3 kilo vermistim 63 e dusmustum. Onun uzerine aldim yani.
Günaydın annecikler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?