2014 Aralık Anneleri

Sağol canım Benimde ağzım burnum tıkalı valla Kız bir taraftan hasta Korkuyorum artık kış gelecek diye

Sağol canım Senin oğlanda bu yıl başladı dimi kreşe Çok hasta oluyomu Herkes okula başladığı ilk yıl böyle olur diyo

Cok guzel.normal çamaşırlar benim gögüsleride tartmaz oldu.yarim atlet gibi ve siki cok begendim.nettenmi sipariş vercez cnm.ben internetten hic sipariş vermedim.bilgilendirirmisin benii[/QUOTE]
Amazon.com a girip bravado nursing bra yaxinca cikiyor canim.bu isimle netten bulabilirsin.ben almanyada oldugum icin amazon.de sitesinden euro uzerinden aldim.sende .com olarak dolar uzerinden alabilirsin.benim sutyen anlaminda cok sikintim vardi.emzirme sutyeni icin 57 euro dediler ben internetten 35 euroya aldim ama indirinliydi aldigim sitede normalde 50 euro idi.. ya da bilmiyorum varmi tr de ama burada kesfettigim diger markada hunkemöller bunada bayiliyorum.tum camasirlarim pijamalarim oradan...10 tane olacagina 3 tane olsun kullanisli olsun o yeter bana:)

buaralar yine cok sık uykum geliyo nereye kivrilsam uyuyorum bide horluyorumki evlere senlik :))
Ayy sorma valla o horlama bende de varmış Bazen eşimi uyutmayacak derecede fazla oluyormuş. Sırf o rahat uyusun diye tedirgin yatıyorum resmen. Gece uyandıkça onu da uyandırıp horladım mı diye soruyorum ?
Çok kötü bir durum valla. Hamişlikte olabiliyormuş ama
Nerelerdesin kuzum sen ya. Özlettiniz valla kendinizi. Maş allah bebişinede nazar değmesin.
Ohh hazılıklar da bitmiş. Hadi hayırlısı ile gelsinler o zaman zamanında :)
3 kerede yıkadıysan bile süpermiş. Ben kaç gecedir yıka yıka bitiremedim. 1 tane çamaşırlığım var. Gece de 1 makine yıkayabiliyorum. Şu ana kadar 3 makine yıkadım. Daha rahat 4 makinelik yıkanacak var. Benim makinede 7 kg. Ayy birde kuruma problemi var. KEşke iyi havalarda yıkasaymışız. Kurumak bilmiyor valla. Daha ütüsü de var. İşler çok yani bende Bitirenler yardıma gelsin :)
Maş Allah kuzuna. Sağlıkla gelsin inş allah. Raporun da hayırlı olsun. Darısı çalışamaz raporu almaya :)
CAnım hatırlamazmıyım hatırlıyorum tabi. Çok sağolasın. Allah razı olsun iyi dileklerin için. Rabbim de sana en kısa sürede anne olmayı tattırsın inş Allah.
Maş Allah nazar değmesin.
Çok sevindim canım ya. Boşuna mı korkutmuşlar seni yani. Hadi 34 ü bitirdiniz. Az daha sabrettiniz mi olacak bu iş :)

Sağol canım Senin oğlanda bu yıl başladı dimi kreşe Çok hasta oluyomu Herkes okula başladığı ilk yıl böyle olur diyo

canım bu yaşa kadar 2-3 kez grip oldu, antibiyotik hiç kullanmadık. ama hava soğudu hemen ilk aydan grip oldu. burnu geçti, ama geniz akıntısı bağamı var, balgam atmayı bilmediği için özellikle gece çok öksürük tutuyor, gıcık geliyor atamıyor. viks baya işe yaradı. sizin kreş yakın mı? nasıl gidiyor?
bizimkini ben götürüp getiriyordum. artık iznime az kaldığı için servise alışsın istedik. geçen hafta servise verdik. ben götürürken arabaya binice montunu çıkarıyordum, inerken tekrar giydiriyordum. şimdi tabi serviste montla oturuyor. terleyip inince üşüyecek diye aklım çıkıyor.
dün ben odasını silerken viledayla oynadı yere ozonlu su döktü, suya dokunacak diye aklım çıktı. sesimi yükselttim ilk defa, yapma oğlum bırak onu çabuk git babanın yanına diye gık demeden döndü arkasını gitti, koridorda yürüyüşü o hali gözümün önünde içim sızlıyor. çağırdım hemen özür diledim sarıldım. hadi sen sil dedim. suları döke saça sildi, sonra kuruladım. neden kızdım hala kendime kızıyorum. kardeş doğunca ilgi çekmek için çok yaramazlık yapacaklar. gerçekten sesimizi yükseltmeden çok anlayışlı davranmak lazım. uykusuzlukla lohusa sendromuyla nasıl baş edecez ilkleri ihmal etmeden üzmeden nasıl altından kalkıcaz ? allahım sabır ve sakinlik huzur versin bize.

o 12 kilonun hepsi göbekte bence doğum yapınca gidecek hepsi. altta üstte bişey yok şekerim süpersin

saol canım her ne kadar kiloları takmıyoruz bebişlere feda olsun desek de kadınız işte mutlu ediyor böyle sözler

çocuklu ev tek çamaşırlıkla olmuyor canım. ben de hamileyken ikinciyi almıştım. hatta dün eşime dedim üçüncü bir tane daha alalım diye:)

Gecmis olsn cnm bende grip oldugumda sormustum druma yuksek ates olmadikca bebege gecmez demisti. Atesini kontrol altinda tut.

Maşallah canım Benim kızım çok hasta oluyor Grip hemen bronşite çeviriyor antibiyotiksiz geçmiyor Okula servisle gidip geliyor sabah erken soğuk oluyor ceket giydiriyorum Tabi servisin içi daha sıcak oluyo Ceketle oturuyo Kreşte de hoplayıp zıplıyolar teri sırtında soğuyo Evde olsa dikkar ederim hemen sırtına bez koyarım atletini değiştiririm ama kreşte pek dikkat etmiyolar sanırım
Ben kızıma bu aralar çok sıkça sesimi yükseltiyorum Sonra üzülüyorum İyice gerildim son zamanlarda sürekli evde yatmaktan bunaldım Birde doğum sonrası depresyonuna girmeyiz inşallah

çocuklu ev tek çamaşırlıkla olmuyor canım. ben de hamileyken ikinciyi almıştım. hatta dün eşime dedim üçüncü bir tane daha alalım diye:)
kurutma makinasını şiddetle tavsiye ederim kızlar. ben 2 sene önce almıştım öyle işime yarıyor ki. hele şimdi 2 çocukla iyice elim kolum olacak.

kurutma makinasını şiddetle tavsiye ederim kızlar. ben 2 sene önce almıştım öyle işime yarıyor ki. hele şimdi 2 çocukla iyice elim kolum olacak.

markası ne canım, kurutmalı çamaşır makinası mı ayrı mı? bir de yer sorunumuz var. nereye koydun sen?

markası ne canım, kurutmalı çamaşır makinası mı ayrı mı? bir de yer sorunumuz var. nereye koydun sen?
yok canım kurutmalı makina değil. ayrıca aldık kurutma makinasını arçelik. çamaşır makinasının üstüne koyduk. zaten öyle kullanılıyor üst üste. yer sorunu olmaz yani.

yok canım kurutmalı makina değil. ayrıca aldık kurutma makinasını arçelik. çamaşır makinasının üstüne koyduk. zaten öyle kullanılıyor üst üste. yer sorunu olmaz yani.
makine kaldırabiliyor mu canım o yükü? elektrik faturası nasıl oldu peki? bebek kıyafetleri de kurutulabiliyormu ?

ya onu ben de almak istiyordum ama yok çamaşıra zarar veriyor, solduruyor, yok çok fazla kırıştırıyor vs vs dediler hep. normalde hiç takmam kafama koyduğumu alırım ama nedense insanları dinleyeceğim tuttu. senin böyle şikayetlerin oldu mu hiç canım?

maşallah kaç haftadasın canım

31+4 olduk bugün canım :)

Buyrun teyzoşlar bu da bizzz :) biraz kırpmak zorunda kaldım ama göbek her türlü kendini belli ediyor zaten
ayy canım çok şekersinn maşallah. gerçekten hiç kilon yok gibi duruyor :)
diğer annişler de öyle herkes çok şeker. beni gaza getirmeyin ya ben de koyarım :)

evet yıpratıyor kırıştırıyor gibi yorumlar var. kafam karıştı benimde.

makine kaldırabiliyor mu canım o yükü? elektrik faturası nasıl oldu peki? bebek kıyafetleri de kurutulabiliyormu ?
kaldırıyo canım hiç bi sıkıntı olmadı 2 senedir. zaten herkes öyle kullanıyor. bebek kıyafeti kurutmadım tabi hiç ama arkadaşlar kurutuyorlar. hatta karşı komşum sırf o amaçla aldı bebeği olunca. kışın çabuk çabuk kurusun diye. bi de yüksek ısıda kuruttuğu için sağlıklı da bence. sadece yünlüleri yamuşturuyo diyolar o yüzden ben yünlüleri pek kurutmuyorum makinada. hoş yünlü pek bişeyimiz de yok o ayrı :) faturada ciddi bir artış olmuyo yaa. 20-30 tl belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…