kaldırıyo canım hiç bi sıkıntı olmadı 2 senedir. zaten herkes öyle kullanıyor. bebek kıyafeti kurutmadım tabi hiç ama arkadaşlar kurutuyorlar. hatta karşı komşum sırf o amaçla aldı bebeği olunca. kışın çabuk çabuk kurusun diye. bi de yüksek ısıda kuruttuğu için sağlıklı da bence. sadece yünlüleri yamuşturuyo diyolar o yüzden ben yünlüleri pek kurutmuyorum makinada. hoş yünlü pek bişeyimiz de yok o ayrı :) faturada ciddi bir artış olmuyo yaa. 20-30 tl belki
yok canım ya ne zararı tam tersi keşke daha önce alsaymışım dedim kullanmaya başlayınca. lüksten çok ihtiyaç benim için. ben normalde de hemen hemen hergün çamaşır yıkarım. bebek olunca günde 2 kere mi yıkarım artık bilemiyorum. zaten çamaşırın tipine göre programı ayarlayabiliyosun. hele şimdiki makinalar daha profesyonelmiş. ütüye bile gerek kalmadan çıkartanları vs.ya onu ben de almak istiyordum ama yok çamaşıra zarar veriyor, solduruyor, yok çok fazla kırıştırıyor vs vs dediler hep. normalde hiç takmam kafama koyduğumu alırım ama nedense insanları dinleyeceğim tuttu. senin böyle şikayetlerin oldu mu hiç canım?
31+4 olduk bugün canım :)
canım ben çalıştığım için mecburen aldım.deforme illaki olacak zaten o da bebişlerin hatırası bize:)benimki geldi bile istiyosan kaçırma fiyatı çok uygunyahu bende alacaktım ama bir arkdşm bırak bebek emsinnnnn memelerin deformasyona uğramaz o aletlerle çok çok deforme olyor muş güyaaa bu da doğru mu acabaaa ne edeceğmi şaşırdım... onu alırsam sterilizasyonda almak gerek ben daha telsizde almadım amannn
eşimin gömleklerinde de hiç sıkıntı yaşamadım canım. bi kırışıklık farkı yaşamadım yani. ben normalde de yumuşatıcı kullanmıyorum zaten.yünlü bir şey giymiyoruz ki aynen. eşinin gömlekleri nasıl peki? kırıştıryormu? havluları çok güzel yapıyormuş, ütülenmeden vernel kullanmadan yumuşacık oluyor diyorlar.
donmeyen tum bebeklere tarkandan Dön bebegim sarkisini armagan ediyorum ogluma hergün bu sarkıyı soyledim en sonunda duydu beni36ya kadar bekle canim bak burdaki arkadaşlar bekle dediler doktorlarda insani sartliyor zorlasiyo donmesi diye sen hic umutsuzlasma benim gibi ultrasonda ilk kafayi gorunce yasadigim saskinligi en kisa zamanda yasarsin insallah :))
ayy canım çok şekersinn maşallah. gerçekten hiç kilon yok gibi duruyor :)
diğer annişler de öyle herkes çok şeker. beni gaza getirmeyin ya ben de koyarım :)
yok canım ya ne zararı tam tersi keşke daha önce alsaymışım dedim kullanmaya başlayınca. lüksten çok ihtiyaç benim için. ben normalde de hemen hemen hergün çamaşır yıkarım. bebek olunca günde 2 kere mi yıkarım artık bilemiyorum. zaten çamaşırın tipine göre programı ayarlayabiliyosun. hele şimdiki makinalar daha profesyonelmiş. ütüye bile gerek kalmadan çıkartanları vs.
Nerde oturuyordun? Kafam karisti. :))) ama internette cok guzel kapisusleri var.istersen adreslerini verebilirim.birde bgybutik diye bi yer var facebookta swarowski emzikler falan yapiyorlar. :)) biberon takimli.bayildimm. neler neler yapmak istiyorum ama tecrube kismi fena olunca hep korka korka. Ama bu sefer olacak biliyorum. Allah yanimda.ruyamdada annemi gomustum.kucagima vermisti kizimi bikac ay once.hatta daha cinsiyetini ogrenmeden once soylemistim dra kiz olacak diye. İnsallah Allahim saglikla mutlulukla huzurla aldiracak kizimi kucagima. Gecen seferlerde alip alip dagittim hep. Bu sefer hersey saglikli zaten ben haric. :))) Diyorum Allah dogurayim diye yaratmamis beni. Boole keyif yapayim diye gelmisim dunyaya sonra kocamla tanisip dunyami sastim. :))) ben butun gun netten bakiyorum cicilere.herseyde var nette ister kendin yap ister hazir al.mesela bu sabah kankam geldi bize kapi susu ile cibinligi yaptik beraber. Cok cok guzel oldu. 1 saat surmedi.benim begendigim cibinlik nette 1500 tl idi,kapi susuyle beraber 100 tutmadi.)) aslinda cok basitler. Vaktin olursa yardimci olurum malzemeler icin net adreslerini veririm.malzeme olduktan sonra 5 dakika ).
canım bu yaşa kadar 2-3 kez grip oldu, antibiyotik hiç kullanmadık. ama hava soğudu hemen ilk aydan grip oldu. burnu geçti, ama geniz akıntısı bağamı var, balgam atmayı bilmediği için özellikle gece çok öksürük tutuyor, gıcık geliyor atamıyor. viks baya işe yaradı. sizin kreş yakın mı? nasıl gidiyor?
bizimkini ben götürüp getiriyordum. artık iznime az kaldığı için servise alışsın istedik. geçen hafta servise verdik. ben götürürken arabaya binice montunu çıkarıyordum, inerken tekrar giydiriyordum. şimdi tabi serviste montla oturuyor. terleyip inince üşüyecek diye aklım çıkıyor.
dün ben odasını silerken viledayla oynadı yere ozonlu su döktü, suya dokunacak diye aklım çıktı. sesimi yükselttim ilk defa, yapma oğlum bırak onu çabuk git babanın yanına diye gık demeden döndü arkasını gitti, koridorda yürüyüşü o hali gözümün önünde içim sızlıyor. çağırdım hemen özür diledim sarıldım. hadi sen sil dedim. suları döke saça sildi, sonra kuruladım. neden kızdım hala kendime kızıyorum. kardeş doğunca ilgi çekmek için çok yaramazlık yapacaklar. gerçekten sesimizi yükseltmeden çok anlayışlı davranmak lazım. uykusuzlukla lohusa sendromuyla nasıl baş edecez ilkleri ihmal etmeden üzmeden nasıl altından kalkıcaz ? allahım sabır ve sakinlik huzur versin bize.
bizimki de bundan :) . bunun pembesi yani. bi de ben mecbur iki kızımın da adını yazdırtcamcanım istanbuldayım ben kapı süsü için aklımda olan bu bak ; http://www.bylavita.com/yeni-dogan-...pi-susu-modelleri-kiz-bebek-ve-erkek-bebek-2/
arkadaşımla konuştuk dün kendimiz yapalım çerçeve alıp die bakalım öyle de olabilir sen de cibinliği ve kapısüsünün fotosunu paylaşır mısın canım fikir olsun buarada istanbuldayız haftasonu sabun kutularıma bakcam içime sinen olursa aliim diorum artık hızlanmam gerek büyük ihtimal 37 bitince izne cıkınca halim kalmicak hiçbirseye..
Olmayacak o belli oldu zaten :) Hayır birde çamaşırlığı açmaya yerim bile yok ki doğru düzgün. 2+1 bizim evimiz. Oturduğumuz odamızı yani salon baya büyük orda rahat açılır ama her daim dağınık kalır onu da ben sevmem. Bilmiyorum valla ne yapacağız. Önceden bebişin odasında oturup salonda kurutuyordum. Şimdi salonda oturunca nerde kuruturum offf offff.çocuklu ev tek çamaşırlıkla olmuyor canım. ben de hamileyken ikinciyi almıştım. hatta dün eşime dedim üçüncü bir tane daha alalım diye:)
Ben eşimi ikna edebilsem hemen alacağımda bakalım mecbur yola gelecek.kurutma makinasını şiddetle tavsiye ederim kızlar. ben 2 sene önce almıştım öyle işime yarıyor ki. hele şimdi 2 çocukla iyice elim kolum olacak.
Buralardayım canım da işi bırakacağım ya 10 Kasım da işleri toparlıyorum mu dağıtıyorum mu daha çok bilmiyorum. Çok yoğun geçiyor günler valla. Evet potada biz varız da daha dur çok erken hazırlıklar bitmedi. Zamanında gelsinler :)
Canim ben normalde 85 g takiyorum.turkiyede bulunmayan bir beden :) hatta dunyada bile sinirlidir herhalde.beden kucucuk ama cup almis basini gitmis.tr deyken hep zorlanirdim burada buldum cok sukur bedenimi.emzirme sutyeni olarakta bildigin sporcu atleti seklinde aldim teli yok yani rahatsiz eder diye.o kadar memnun kaldimki giymeye basladim ben rahat rahat..penye oldugu icin buyusede olur yanibeden olarak 95 g aldim.rahat rahat.olsun die.resmini bulursam ekliyim hatta.
Olmayacak o belli oldu zaten :) Hayır birde çamaşırlığı açmaya yerim bile yok ki doğru düzgün. 2+1 bizim evimiz. Oturduğumuz odamızı yani salon baya büyük orda rahat açılır ama her daim dağınık kalır onu da ben sevmem. Bilmiyorum valla ne yapacağız. Önceden bebişin odasında oturup salonda kurutuyordum. Şimdi salonda oturunca nerde kuruturum offf offff.
Ben eşimi ikna edebilsem hemen alacağımda bakalım mecbur yola gelecek.
Buralardayım canım da işi bırakacağım ya 10 Kasım da işleri toparlıyorum mu dağıtıyorum mu daha çok bilmiyorum. Çok yoğun geçiyor günler valla. Evet potada biz varız da daha dur çok erken hazırlıklar bitmedi. Zamanında gelsinler :)
ya onu ben de almak istiyordum ama yok çamaşıra zarar veriyor, solduruyor, yok çok fazla kırıştırıyor vs vs dediler hep. normalde hiç takmam kafama koyduğumu alırım ama nedense insanları dinleyeceğim tuttu. senin böyle şikayetlerin oldu mu hiç canım?31+4 olduk bugün canım :)
kızlar bu arada geçen demiştim ya hastanede kursa gittim diye, doğum katında dolaşan bi kadın vardı, yeni sezaryen olmuş ayağa kalkmış, abartılı bi lohusa terliği vardı ayağında süslü püslü ama surat tabi kireç gibi, ben o görüntüyü hoş bulmadım. daha sade şeyler olsa en azından duruma daha uygun düşer gibi geliyo bana. benim gibi düşünen varsa lcw'da bi terlik var. ben aldım, krem rengi, üzeri örgü desenli, yanında ufak bi kurdele var, gerçi kurdele pembe, benim oğlum olacağı için onu söküp mavi kurdele yapıcam.
merhabalar kızlar ya bu sancı meselesi hep okuyordum ama çok oralı olmamıştım açıkçası ama bi haftadan beri felan bendede ciddi kasık ağrıları ve kasılmalar başladı ayakta duramıyorum desem yeri var bu cuma gidicem inşallah çalışabilir raporumu almaya erkenden izne çıkmak istemiyrum ama şikayetlerimide söylemem lazım erken doğumdan korkar oldum vallahi ne olacak bizim bu halimiz çok kararsızım düşünceliyim açıkçası bzen hiç halim dermanım kalmıyo elimi kaldırmaya bile bide çalışcaz diye uğraşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?