2014 Aralık Anneleri

yünlü bir şey giymiyoruz ki aynen. eşinin gömlekleri nasıl peki? kırıştıryormu? havluları çok güzel yapıyormuş, ütülenmeden vernel kullanmadan yumuşacık oluyor diyorlar.

yok canım ya ne zararı tam tersi keşke daha önce alsaymışım dedim kullanmaya başlayınca. lüksten çok ihtiyaç benim için. ben normalde de hemen hemen hergün çamaşır yıkarım. bebek olunca günde 2 kere mi yıkarım artık bilemiyorum. zaten çamaşırın tipine göre programı ayarlayabiliyosun. hele şimdiki makinalar daha profesyonelmiş. ütüye bile gerek kalmadan çıkartanları vs.

canım ben çalıştığım için mecburen aldım.deforme illaki olacak zaten o da bebişlerin hatırası bize:)benimki geldi bile istiyosan kaçırma fiyatı çok uygun

yünlü bir şey giymiyoruz ki aynen. eşinin gömlekleri nasıl peki? kırıştıryormu? havluları çok güzel yapıyormuş, ütülenmeden vernel kullanmadan yumuşacık oluyor diyorlar.
eşimin gömleklerinde de hiç sıkıntı yaşamadım canım. bi kırışıklık farkı yaşamadım yani. ben normalde de yumuşatıcı kullanmıyorum zaten.

ahahahah çok güldüm dön bebeğim olayına doktorum 37 ye kadar döner dedi ya ben şaşırdım ama hala güçlü ittirmeler tekmeler ama dönmüyor yusuf bey .. ya da özcan dan ama dön desem seviyorum seni gel desem i mi sölesem .. poffff

ayy canım çok şekersinn maşallah. gerçekten hiç kilon yok gibi duruyor :)
diğer annişler de öyle herkes çok şeker. beni gaza getirmeyin ya ben de koyarım :)

çok saol canım senden de bekliyoruz, görelim güzel göbişleri :)
bende de çok çamaşır oluyor hiç anlamıyorum, haftasonuna kadar biriktirip hepsini aynı gün halledeyim diyorum ama olmuyor. o yüzden kurutma da problem. hele kışın tam eziyet. dediğin gibiyse iyiymiş hemen bi araştırma yapayım, çok zorlamazsa doğumdan önce alırım rahat da olur.

canım istanbuldayım ben kapı süsü için aklımda olan bu bak ; http://www.bylavita.com/yeni-dogan-...pi-susu-modelleri-kiz-bebek-ve-erkek-bebek-2/

arkadaşımla konuştuk dün kendimiz yapalım çerçeve alıp die bakalım öyle de olabilir sen de cibinliği ve kapısüsünün fotosunu paylaşır mısın canım fikir olsun buarada istanbuldayız haftasonu sabun kutularıma bakcam içime sinen olursa aliim diorum artık hızlanmam gerek büyük ihtimal 37 bitince izne cıkınca halim kalmicak hiçbirseye..

canım ne kadar düşüncelisin gözlerim doldu okurken inşallah Rabbim bi kolaylık verir .. unutmayalımm her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır .. bence oğlun çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için kendini sakın üzme bu konuda

bunu oku canım bol bol .. (inşirah suresi)
"İnşirâh" açılmak, genişlemek, sevinmek manalarına gelir. Duhâ sûresinden sonra Mekke'de inmiştir. 8 (sekiz) âyettir. Bu sûrede Peygamberimizin, çocukluğunda risalete hazırlamak üzere kalbinnin açılıp arıtılmasından söz edilmektedir. Ayrıca, onun getirdiği dindeki kolaylıklara dikkat çekilerek Allah'a şükretmeye teşvik edilmektedir.

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.

1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?

2. Yükünü senden alıp atmadık mı?

3. O senin belini büken yükü .

4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?

5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.

6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.

7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,

8. Yalnız Rabbine yönel.

bizimki de bundan :) . bunun pembesi yani. bi de ben mecbur iki kızımın da adını yazdırtcam

kızlar ben ne zaman elimi karnıma koysam kızım hissediyor heralde hareket etmeye başlıyor.. çok güzel bir duygu o kadar güzel bir iletişimimiz var ki yerim onun minnak totosunu.. rabbim olmayanlara en yakın zamanda nasip etsin inşallah.. hepinizi kıskandım bende evde göbişimi çekip kayacağımmm niha ha ha ha :)):):) öpüldünüz..

çocuklu ev tek çamaşırlıkla olmuyor canım. ben de hamileyken ikinciyi almıştım. hatta dün eşime dedim üçüncü bir tane daha alalım diye:)
Olmayacak o belli oldu zaten :) Hayır birde çamaşırlığı açmaya yerim bile yok ki doğru düzgün. 2+1 bizim evimiz. Oturduğumuz odamızı yani salon baya büyük orda rahat açılır ama her daim dağınık kalır onu da ben sevmem. Bilmiyorum valla ne yapacağız. Önceden bebişin odasında oturup salonda kurutuyordum. Şimdi salonda oturunca nerde kuruturum offf offff.
kurutma makinasını şiddetle tavsiye ederim kızlar. ben 2 sene önce almıştım öyle işime yarıyor ki. hele şimdi 2 çocukla iyice elim kolum olacak.
Ben eşimi ikna edebilsem hemen alacağımda bakalım mecbur yola gelecek.
S swift nerdesin yaa, merak ettim :) malum; potada önce ya sen ya ben varız gibi görünüyo.
Buralardayım canım da işi bırakacağım ya 10 Kasım da işleri toparlıyorum mu dağıtıyorum mu daha çok bilmiyorum. Çok yoğun geçiyor günler valla. Evet potada biz varız da daha dur çok erken hazırlıklar bitmedi. Zamanında gelsinler :)

Aa ilk defa duyuyorum G cup :) o da iyiymis :) iki beden buyuk almissin cok bol kalmaz mi?? Gerci atlet oldugu icin farklidir heralde. Bnm sutyen bedenden rahat, cup bolumu de bol rahat. Penye zaten rahatsizlik vermez. Teli filan da yok balensiz. Amaann baktim cok buyuduler esimi gonderirim bir de emzirme atleti aldiririm ya her seyi cok sorun yapiyorum galiba :-S bu arada yurtdisinda nerede yasiyorsun canm?

_swift_
Yok artik canimm ne yaptin senn 7 makine bebek kiyafeti olamaz.. kiz ne ara giyecek o kadar camasiri cocuk :) bn de kendim cok almisim diyorum. Nasil utulicen o kadar seyi bi anda yapma sakin. Bikac gune yay. Sirt agrisindan mahvolursun. Bizimkileri halamiz utuledi onun bile sirti agridi kac saat utulemekten.. ben butun coraplari eldivenleri sapkalari kiyafetleri hep ters-yuz ettim. O utuledi ben tekrar yuzunu cevirdim bi daha utu basti yakalara kollara faln. Ve bnm de halim kalmadi dusun. Sonra bi de onlari katladim. Yerlestirdik dolaplara. Hasta Bnm cantami hazirladik bidiginkini hazirladik. Hersey cok minik minik ya cok ugrastiriyo. Bu arada ben yorganiydi nevresimiydi o tarz seylerini onceden yikatmistim.

inşallah canım inşallah zamanında gelirler de kasım annelerindeki olaylardan sonra insan hafiften bi korkuyo.. var mı sende bu bir iki haftada değişim, benim arada kasılmalarım oluyo hatta ufak ufak sancılar, düzensiz ama bıçak saplanması gibi. bi de inanılmaz derecede saldım ev işlerini ,yapasım gelmiyo. biraz da korkudan tabi. yarın yardımcı gelecek o yüzden. evin temiz durması lazım, nolur nolmaz. sen hastane çantanı falan hazırladın mı? her şeyin tamam mı?

Camasirlarin makineden cikmis kokusu kayboluyor. Az once ustunden cikarmisin gibi yani kullanilmis gibi bi yumusakligi oluyor. Benim eskimis carsaf ve gomleklerimin bazilari yirtildi eskimis yerlerinden kurutma makinasinsan sonra. Hep yer bezi oldular. Kirisikligi da normal kurutmayi secince evet fazla oluyor gomleklerde falan. Faturan da oynuyor tabi artis oluyor. Biz aksam 10'dan sonra elektrikli alet calistiriyoruz. Biraz gurultusu oluyor. Bunlar kotu yanlari..

İyi tarafi da giysideki tum tozu cekiyor. Sen fark etmeden ustunde bissuru tozla dolasiyorsun bunu kurutma makinandan sonra anliyorsun. Evde kopek vardi bi ara. Giysilerden coraplardan ozellikle ancak kurutma makinasi sayesinde cikti o tuyleri. Bir de evde kalabalik olmuyo iste.

Bizimki beko d70k modeli. B sinifi. Arcelik makinemizin ustune monte. Daha cok param olsa a sinifi alirdim. Bunu alirken bi de arcelik buharika almistik. Guzel indirim yapmislardi.

merhabalar kızlar ya bu sancı meselesi hep okuyordum ama çok oralı olmamıştım açıkçası ama bi haftadan beri felan bendede ciddi kasık ağrıları ve kasılmalar başladı ayakta duramıyorum desem yeri var bu cuma gidicem inşallah çalışabilir raporumu almaya erkenden izne çıkmak istemiyrum ama şikayetlerimide söylemem lazım erken doğumdan korkar oldum vallahi ne olacak bizim bu halimiz çok kararsızım düşünceliyim açıkçası bzen hiç halim dermanım kalmıyo elimi kaldırmaya bile bide çalışcaz diye uğraşıyoruz

kızlar bu arada geçen demiştim ya hastanede kursa gittim diye, doğum katında dolaşan bi kadın vardı, yeni sezaryen olmuş ayağa kalkmış, abartılı bi lohusa terliği vardı ayağında süslü püslü ama surat tabi kireç gibi, ben o görüntüyü hoş bulmadım. daha sade şeyler olsa en azından duruma daha uygun düşer gibi geliyo bana. benim gibi düşünen varsa lcw'da bi terlik var. ben aldım, krem rengi, üzeri örgü desenli, yanında ufak bi kurdele var, gerçi kurdele pembe, benim oğlum olacağı için onu söküp mavi kurdele yapıcam.

canım dediğin terliği dün gördüm baya güzeldi .. üzerine isteyen süslü bişey yapar büyük çengelli iğneyle tutturur şahsen ben kendi terliğimi süsleyip direk yapıştırmak yerine öyle yapacağım

canım aynı şeyleri ben de hissediyorum, aslında çok büyük ihtimalle normal bunlar, herkeste oluyo ama dediğin gibi insan erken doğumdan tedirgin oluyo, ben de sırf bu yüzden hareketlerimi kısıtladım ister istemez, fazla iş falan yapmıyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…