canım dediğin terliği dün gördüm baya güzeldi .. üzerine isteyen süslü bişey yapar büyük çengelli iğneyle tutturur şahsen ben kendi terliğimi süsleyip direk yapıştırmak yerine öyle yapacağım
evde iş yapmayı geçtim işte çalışıyoruz bide gerçi oturuyorum ama ne kadar otursamda işte olmuyo hareketlerim kısıtlı zaten izin vermiyoki bünye hareket yapmaya bide ilk çocuğumda değil ama diğer kızımda böle olduğumu hatırlamaıyorum ben ya çok sene geçti(10 yıl) unuttum herşeyi yada çok farklı ayrı bi hamilelik geçiriyorum anlama veremedim açıkçasıcanım aynı şeyleri ben de hissediyorum, aslında çok büyük ihtimalle normal bunlar, herkeste oluyo ama dediğin gibi insan erken doğumdan tedirgin oluyo, ben de sırf bu yüzden hareketlerimi kısıtladım ister istemez, fazla iş falan yapmıyorum evde
ya onu ben de almak istiyordum ama yok çamaşıra zarar veriyor, solduruyor, yok çok fazla kırıştırıyor vs vs dediler hep. normalde hiç takmam kafama koyduğumu alırım ama nedense insanları dinleyeceğim tuttu. senin böyle şikayetlerin oldu mu hiç canım?
31+4 olduk bugün canım :)
evde iş yapmayı geçtim işte çalışıyoruz bide gerçi oturuyorum ama ne kadar otursamda işte olmuyo hareketlerim kısıtlı zaten izin vermiyoki bünye hareket yapmaya bide ilk çocuğumda değil ama diğer kızımda böle olduğumu hatırlamaıyorum ben ya çok sene geçti(10 yıl) unuttum herşeyi yada çok farklı ayrı bi hamilelik geçiriyorum anlama veremedim açıkçası
Ben varim hepinizden once sezeryan olcagi icin:))@swift nerdesin yaa, merak ettim :) malum; potada önce ya sen ya ben varız gibi görünüyo.
doğru bende memlkette olsam erkenden çıkardım ama doğumdan sonraya kalsın diye uğraşıyorum malum bakım sıkıntımız olacakher hamilelik farklı oluyo diyolar, doğru o zaman. ben 32de izne ayrıldım direk, o yüzden evdeyim artık, çıkasım da gelmiyo zaten, alışverişi bile netten yapıyorum çoğunlukla.
Sorma canım biraz fazla abartmışız. Ama nevresimler falan ben hiç birini yıkamadım. Onlar da var yani :) Ben sadece yıkıyorum asıyorum, topluyorum birde. Ütütleme işine annem yardım edecek. SEn al ütünü gel zaten minnaklar aynı ütü masasında ikimiz birden ütüleriz dedim de. Çeyiz mi bu canım ne gerek var 2 ütüye dedi :) Görecek gelince o kadar eşya 1 gece de hayatta bitmez. Sen ne güzel bitirmişsin. Bizim daha çantamız bile hazır değil ki_swift_
Yok artik canimm ne yaptin senn 7 makine bebek kiyafeti olamaz.. kiz ne ara giyecek o kadar camasiri cocuk :) bn de kendim cok almisim diyorum. Nasil utulicen o kadar seyi bi anda yapma sakin. Bikac gune yay. Sirt agrisindan mahvolursun. Bizimkileri halamiz utuledi onun bile sirti agridi kac saat utulemekten.. ben butun coraplari eldivenleri sapkalari kiyafetleri hep ters-yuz ettim. O utuledi ben tekrar yuzunu cevirdim bi daha utu basti yakalara kollara faln. Ve bnm de halim kalmadi dusun. Sonra bi de onlari katladim. Yerlestirdik dolaplara. Hasta Bnm cantami hazirladik bidiginkini hazirladik. Hersey cok minik minik ya cok ugrastiriyo. Bu arada ben yorganiydi nevresimiydi o tarz seylerini onceden yikatmistim.
Aynen tırsmıyor değilim yani bende :) Canım yok bende daha her hangi bir belirti. Aman nazar değmesin sonra kendi kendime nazar değdiriyorum :) Kasılma, bıçak saplanması gibi falan ağrılarım yok. SAdece poposunu çok dikiyor göğüs boşluğuma doğru o kadar. Yiyim poposunu haha.inşallah canım inşallah zamanında gelirler de kasım annelerindeki olaylardan sonra insan hafiften bi korkuyo.. var mı sende bu bir iki haftada değişim, benim arada kasılmalarım oluyo hatta ufak ufak sancılar, düzensiz ama bıçak saplanması gibi. bi de inanılmaz derecede saldım ev işlerini ,yapasım gelmiyo. biraz da korkudan tabi. yarın yardımcı gelecek o yüzden. evin temiz durması lazım, nolur nolmaz. sen hastane çantanı falan hazırladın mı? her şeyin tamam mı?
Aaaa evet sen varsın bizden önce. Ama tarihin tam belli değildir , belli oldu mu yoksa :)Ben varim hepinizden once sezeryan olcagi icin:))
Maş Allah bebişine. Doktorun her şey iyi dediyse kilosuna falan takılma. Güle güle kullanın aldıklarınızı da ayrıca çocuk bu düşe kalka büyüyecek yapacak bir şey yok. Üzülme boşuna o anda canı çok yanmıştır ağlamıştır ama geçmiştir bile acısı. Çocuklar acılara bizden daha dayanıklıymış.Selam kızlar geldik doktordan boyu 40cm
kilosu 1500gr bana az gibi geliyor kızlar kilosu canm sıkıldı açıkçası sizce nasıl ?
diğer herşey güzel bi sıkıntı yok aralığ8 20misinden sonra beklemeye başlıcaz dedi
doktorumuz.
Yaaa kızlar kızımada dönüşte alışveriş yaptık çok mutluyduk taki yolda kızım taşın
üzerine düşp kafasını yarana kadar çok ağladı çok kötüyüz mutsuzum .
Oyy göbişe bakkk. Maş Allah. Büyük ama çok sevimli. :) Benim minnak göbişi görenler inanmıyor 1,5 ayım kaldığınakızlaaaar sizin o minnak göbeklerinizi yerimmmmbende bikaç foto gönderiyorum şimdi aşırı sivri göbişimi sevecek misiniz bakalımm 59 la hamiş kaldımm şuan 71.5 maşallahım var yanii
Eki Görüntüle 1275569 Eki Görüntüle 1275570 Eki Görüntüle 1275571
benim hala karar veremediğim 2 şey kaldı. biri küvet meselesi, şu en basit olanlarından mı alsam bu hafta A101e gelecek olanlar gibi, yoksa karibu var katlamalı falan, onlardan mı almalı. çok fiyat farkı var arada, bi de ben bebeğe alışınca birkaç ay sonra kucağımda yıkarım gibi geliyo, annem hep öyle yapardı kardeşimde. ikinci konu da sepet beşik mi park yatak mı konusu... yorgancıoğlu firmasının atlas beşiğini beğendim, nette var. park yatakta ise chicco lullaby ya da kraft calipso beğendim. bi karar veremiyorum. park yatak alınca içine extradan bebek yatağı, uyku seti falan alınıyo mu kızlar? fikirlerinizi neler bu konularda???
1 hafta var tam aramızda hadi sağsalim gelsin minnaklar :)
kızlaaaar sizin o minnak göbeklerinizi yerimmmmbende bikaç foto gönderiyorum şimdi aşırı sivri göbişimi sevecek misiniz bakalımm 59 la hamiş kaldımm şuan 71.5 maşallahım var yanii
Biz de beşiğimizi aldık haftasonu. Bu beşiklere içindeki her şey dahil oluyor ama park yatakta içinin yatağını vs hepsini kendin alıyorsun canım.
benim hala karar veremediğim 2 şey kaldı. biri küvet meselesi, şu en basit olanlarından mı alsam bu hafta A101e gelecek olanlar gibi, yoksa karibu var katlamalı falan, onlardan mı almalı. çok fiyat farkı var arada, bi de ben bebeğe alışınca birkaç ay sonra kucağımda yıkarım gibi geliyo, annem hep öyle yapardı kardeşimde. ikinci konu da sepet beşik mi park yatak mı konusu... yorgancıoğlu firmasının atlas beşiğini beğendim, nette var. park yatakta ise chicco lullaby ya da kraft calipso beğendim. bi karar veremiyorum. park yatak alınca içine extradan bebek yatağı, uyku seti falan alınıyo mu kızlar? fikirlerinizi neler bu konularda???
Maşallah cok guzel .. Demek dogru yaa erkek de sivri olur derlerdi karınlar .. Bakıyorum da erkek annelerine :)kızlaaaar sizin o minnak göbeklerinizi yerimmmmbende bikaç foto gönderiyorum şimdi aşırı sivri göbişimi sevecek misiniz bakalımm 59 la hamiş kaldımm şuan 71.5 maşallahım var yanii
Ben varim hepinizden once sezeryan olcagi icin:))
Selam kızlar geldik doktordan boyu 40cm
kilosu 1500gr bana az gibi geliyor kızlar kilosu canm sıkıldı açıkçası sizce nasıl ?
diğer herşey güzel bi sıkıntı yok aralığ8 20misinden sonra beklemeye başlıcaz dedi
doktorumuz.
Yaaa kızlar kızımada dönüşte alışveriş yaptık çok mutluyduk taki yolda kızım taşın
kızlaaaar sizin o minnak göbeklerinizi yerimmmmbende bikaç foto gönderiyorum şimdi aşırı sivri göbişimi sevecek misiniz bakalımm 59 la hamiş kaldımm şuan 71.5 maşallahım var yanii
Selam kızlar geldik doktordan boyu 40cm
doktorumuz.
güle güle kullanın canım, benim beğendiğim de buna çok benziyo. hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?