2014 Aralık Anneleri

bence de hem çok sade, çok şık, hem de gayet makul bi fiyata. şu her tarafından güller kurdeleler fışkıran terlikleri ben basit ve abartılı buluyorum. havlu terlik de mantıklı gelmiyo bana, benim gibi düşünen varsa bu terlik gayet yerinde bi seçim olur

evde iş yapmayı geçtim işte çalışıyoruz bide gerçi oturuyorum ama ne kadar otursamda işte olmuyo hareketlerim kısıtlı zaten izin vermiyoki bünye hareket yapmaya bide ilk çocuğumda değil ama diğer kızımda böle olduğumu hatırlamaıyorum ben ya çok sene geçti(10 yıl) unuttum herşeyi yada çok farklı ayrı bi hamilelik geçiriyorum anlama veremedim açıkçası

1 hafta var tam aramızda hadi sağsalim gelsin minnaklar :)

benim hala karar veremediğim 2 şey kaldı. biri küvet meselesi, şu en basit olanlarından mı alsam bu hafta A101e gelecek olanlar gibi, yoksa karibu var katlamalı falan, onlardan mı almalı. çok fiyat farkı var arada, bi de ben bebeğe alışınca birkaç ay sonra kucağımda yıkarım gibi geliyo, annem hep öyle yapardı kardeşimde. ikinci konu da sepet beşik mi park yatak mı konusu... yorgancıoğlu firmasının atlas beşiğini beğendim, nette var. park yatakta ise chicco lullaby ya da kraft calipso beğendim. bi karar veremiyorum. park yatak alınca içine extradan bebek yatağı, uyku seti falan alınıyo mu kızlar? fikirlerinizi neler bu konularda???

her hamilelik farklı oluyo diyolar, doğru o zaman. ben 32de izne ayrıldım direk, o yüzden evdeyim artık, çıkasım da gelmiyo zaten, alışverişi bile netten yapıyorum çoğunlukla.

her hamilelik farklı oluyo diyolar, doğru o zaman. ben 32de izne ayrıldım direk, o yüzden evdeyim artık, çıkasım da gelmiyo zaten, alışverişi bile netten yapıyorum çoğunlukla.
doğru bende memlkette olsam erkenden çıkardım ama doğumdan sonraya kalsın diye uğraşıyorum malum bakım sıkıntımız olacak ondan ötürü ama dayanabildiğim yere kadar artık yapacak bişi yok

Selam kızlar geldik doktordan boyu 40cm
kilosu 1500gr bana az gibi geliyor kızlar kilosu canm sıkıldı açıkçası sizce nasıl ?
diğer herşey güzel bi sıkıntı yok aralığ8 20misinden sonra beklemeye başlıcaz dedi
doktorumuz.
Yaaa kızlar kızımada dönüşte alışveriş yaptık çok mutluyduk taki yolda kızım taşın
üzerine düşp kafasını yarana kadar çok ağladı çok kötüyüz mutsuzum .

Sorma canım biraz fazla abartmışız. Ama nevresimler falan ben hiç birini yıkamadım. Onlar da var yani :) Ben sadece yıkıyorum asıyorum, topluyorum birde. Ütütleme işine annem yardım edecek. SEn al ütünü gel zaten minnaklar aynı ütü masasında ikimiz birden ütüleriz dedim de. Çeyiz mi bu canım ne gerek var 2 ütüye dedi :) Görecek gelince o kadar eşya 1 gece de hayatta bitmez. Sen ne güzel bitirmişsin. Bizim daha çantamız bile hazır değil ki
Aynen tırsmıyor değilim yani bende :) Canım yok bende daha her hangi bir belirti. Aman nazar değmesin sonra kendi kendime nazar değdiriyorum :) Kasılma, bıçak saplanması gibi falan ağrılarım yok. SAdece poposunu çok dikiyor göğüs boşluğuma doğru o kadar. Yiyim poposunu haha.
Ben varim hepinizden once sezeryan olcagi icin:))
Aaaa evet sen varsın bizden önce. Ama tarihin tam belli değildir , belli oldu mu yoksa :)

Maş Allah bebişine. Doktorun her şey iyi dediyse kilosuna falan takılma. Güle güle kullanın aldıklarınızı da ayrıca çocuk bu düşe kalka büyüyecek yapacak bir şey yok. Üzülme boşuna o anda canı çok yanmıştır ağlamıştır ama geçmiştir bile acısı. Çocuklar acılara bizden daha dayanıklıymış.
Oyy göbişe bakkk. Maş Allah. Büyük ama çok sevimli. :) Benim minnak göbişi görenler inanmıyor 1,5 ayım kaldığına Bana kocaman geliyordu halbuki ama dışarda diğer hamişleri görünce karar verdim ki benim iç karnım büyük

Biz de beşiğimizi aldık haftasonu. Bu beşiklere içindeki her şey dahil oluyor ama park yatakta içinin yatağını vs hepsini kendin alıyorsun canım.

Eklentiler

• image.webp
    107 KB · Görüntüleme: 109
1 hafta var tam aramızda hadi sağsalim gelsin minnaklar :)

aminn canım, bakalım ya kim önce kim sonra hiç belli olmuyor bu doğum işleri :)

maşallah canım çok tatlı büyümüş göbiş :) sen de benim gibi topukludan vazgeçemiyorsun sanırım, ben ayaklarım şişip ayakkabının üzerinden hafif hafif pörtlemeye başlayınca bıraktım artık özel bir şey olmadıkça giymiyorum kötü görüntü vermemek için

ben atlas beşik aldım canım yatak odam için. ama ayrıca odada yaptım. ben 6-7 aylıktan sonra ayırmak istiyorum yanımdan çünkü. o yüzden park beşik düşünmedim karyolasıda var diye. yerde kaplamasını istemiyorum açıkçası yatak odamda. ama oda yapmadıysan park yatak daha mantıklı tabi. çünkü atlas beşiklerde çok uzun süre yatıramıyorsun

Ben varim hepinizden once sezeryan olcagi icin:))

tarih verdiler mi canım şimdiden sezeryan için? bi de hastane çantalarınızı hazırladınız mı? ne zaman hazırlayacaksınız? ben tırsıyorum çantayı hazırlamaya yaa. sanki onu gördükçe doğum aklıma gelecekte korkutacakmışım kendimi gibi geliyo

geçmiş olsun canım kıyamam yaa. nazar değmiştir kuzuya
seninle günlerimiz aynı nerdeyse bende 15 inde gitttiğimde doktora 5 gün önce 1400 tü kilosu. bana gayet iyi demişti. 5 günde anca 100 gr almıştır benimkide zaten. gayet iyi hiç kafana takma bence.

kıyamam ya çok geçmiş olsun canım. çocuk işte düşüp kalkıyor, korkuyorsun koruyorsun ama oluyor işte. Allah beterinden saklasın.
bebeğin kilosu da iyi gibi canım, farklı bir durum olsaydı doktorun da söylerdi zaten. ben 28. haftada gittim 1200 gr demişti. zaten senin mesajlarının altında da ortalama 1400 gr diyor, ona göre gayet iyi yani.

güle güle kullanın canım, benim beğendiğim de buna çok benziyo. hayırlısı bakalım

saol canım benim, seçenek çok olunca insan karar veremiyor işte. zamanımız da az kalınca gidip aradan çıkaralım dedik biz de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…