Biz de beşiğimizi aldık haftasonu. Bu beşiklere içindeki her şey dahil oluyor ama park yatakta içinin yatağını vs hepsini kendin alıyorsun canım.
Maş Allah bebişine. Doktorun her şey iyi dediyse kilosuna falan takılma. Güle güle kullanın aldıklarınızı da ayrıca çocuk bu düşe kalka büyüyecek yapacak bir şey yok. Üzülme boşuna o anda canı çok yanmıştır ağlamıştır ama geçmiştir bile acısı. Çocuklar acılara bizden daha dayanıklıymış.
Oyy göbişe bakkk. Maş Allah. Büyük ama çok sevimli. :) Benim minnak göbişi görenler inanmıyor 1,5 ayım kaldığınaBana kocaman geliyordu halbuki ama dışarda diğer hamişleri görünce karar verdim ki benim iç karnım büyük
aminn canım, bakalım ya kim önce kim sonra hiç belli olmuyor bu doğum işleri :)
maşallah canım çok tatlı büyümüş göbiş :) sen de benim gibi topukludan vazgeçemiyorsun sanırım, ben ayaklarım şişip ayakkabının üzerinden hafif hafif pörtlemeye başlayınca bıraktım artık özel bir şey olmadıkça giymiyorum kötü görüntü vermemek için
Maşallah cok guzel .. Demek dogru yaa erkek de sivri olur derlerdi karınlar .. Bakıyorum da erkek annelerine :)
maşallah hiçte kilolu durmuyorsun valla
merhaba bende kısmetse aralıkta dogurucam aranıza katılabılırmıyım( doktorum normal dogum dedi bende hep normal ıstıodum ama şimdi inanılmaz kokruyorum
hoşgeldin aramıza canım , yalnız şaşırdım doktorlar bu haftalarda pek yorum yapmıyor .. çoğumuzun dileği normal doğum ancak zamana bıraktık gibi yani o andaki şartlar nasıl olur nasıl gider Rabbim bilir,Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin
Kızlar ben bu bebiş yastıklarına cok takıldm. Karar veremıyrm ne alım nasıl alm. Annm yaptrmş baya yastk ama onları bıraz daha buyutunce kullanabilir. Yan yatrma yastıkları var. Bogulma onleyıcı olanlar var. Siz ne tercih ettınız
ben atlas beşik aldım canım yatak odam için. ama ayrıca odada yaptım. ben 6-7 aylıktan sonra ayırmak istiyorum yanımdan çünkü. o yüzden park beşik düşünmedim karyolasıda var diye. yerde kaplamasını istemiyorum açıkçası yatak odamda. ama oda yapmadıysan park yatak daha mantıklı tabi. çünkü atlas beşiklerde çok uzun süre yatıramıyorsun
Yok cnm pek zayif degilim boyum uzun kilomu göstermiyorum diyelim 1.72 boyum zaten iri hamile kaldimmaşallah, ne kadar zayıf görünüyosun.. kaç kilosun
Hoşgeldn cnm. Hepimiz için hayrlısı olsn inşş. Ben bu hagta hazrlıcam cantaları. Ufak tefek eksikler var onları yarn halledıcem inş sonrasnda camasr yıkama utü derken hafta sonunu bulur cantalarhb tesekkur ederim... evet normald eyorum yapmıyorlar ama bebegın gelıs yonu hazır bı aksılık olmazsa senı normal doguma alıcaz dedi... tabi her sey olabilirrr kesin bir şey değil
sizler napıosnuz alısverısler bıttımı hastane cantalarnz hazır mı ?
Yok yarim atlet gibi ya rahat rahat giydim suan plasenta midemin altinda yer aliyor gigus altimda hafif sisik yani cok rahat oldu bi tane deneme amacli aldim.ay basi icin hemen iki tane daha sepete attim.uc tane yeter sanirim.baktsanirim.baktm yetmio alirim.aynen bazen cok stres yapioz sanirim simdi bi tik a bakiyor hersey oturur netten hallederiz herseyi ya.esim iki ay yanimda kalacak benim iznini bekletiyor dogum icin elim ayagim o olacak halleder baba olmak kolaymiiiii.ben almanya munihteyim bu arada.. gurbette tekiz ne diye burdayiz onuda anlamadim ya burdayiz iste...tek istegim cocuklarimin ulkemde okumasi bunun icin kafa utulemeye simdiden basladim bakalimmmAa ilk defa duyuyorum G cup :) o da iyiymis :) iki beden buyuk almissin cok bol kalmaz mi?? Gerci atlet oldugu icin farklidir heralde. Bnm sutyen bedenden rahat, cup bolumu de bol rahat. Penye zaten rahatsizlik vermez. Teli filan da yok balensiz. Amaann baktim cok buyuduler esimi gonderirim bir de emzirme atleti aldiririm ya her seyi cok sorun yapiyorum galiba :-S bu arada yurtdisinda nerede yasiyorsun canm?
merhaba bende kısmetse aralıkta dogurucam aranıza katılabılırmıyım( doktorum normal dogum dedi bende hep normal ıstıodum ama şimdi inanılmaz kokruyorum
bebişim güle güle kullan bizim aldığımızda bu tarza benzio inşallah 10-15 kasım gibi gelecek .. baya geç gelio böle düşününce yaa üzülüyorumm hala pijamam yok koca haftasonu çanta bulamadım ..
hb amin hepimizinki saglıkla gelsın ınsallah bsy kalmadı... eksikler malesef bitmiyorHoşgeldn cnm. Hepimiz için hayrlısı olsn inşş. Ben bu hagta hazrlıcam cantaları. Ufak tefek eksikler var onları yarn halledıcem inş sonrasnda camasr yıkama utü derken hafta sonunu bulur cantalar
merhaba canım. bende hep normal olsun istiyorum ablam 2 doğum yaptı 2 side sezeryen oldu. çokta çabuk iyileşti. sabah sezeryana girdi akşam yürümeye başladı. sezeryanları hep kolay olduğu için bana sezeryan yap nasıl çekicen o acıyı diyip duruyokıyamadığı için herhalde. baştan cesaretle söylüyodum ama günlerimiz yaklaştıkça korku başladı bendede. normaldir zaten ya
çok saol canım, bizimki de kasımın ilk haftası gelecek inş ve ben 26. haftamda olacağım. yapacak bir şey yok n'apalım yetiştireceğiz bir şekilde :)
benim de çantam yok daha, kafama göre bulabilirsem alacağım. olmazsa eşimin spor çantasını kullanırım herkes sırt çantasını öneriyor zaten
minik bir valizim var hastaneye onu götürmeyi düşünüyorum ama hazır değil tabi ki daha eşyalarımız yıkanıp ütülenecek. en başta hazırlıklarım hızlı gitti, şimdi de duruyorum öylece. korkudan mıdır nedir :)
Anammmm masallah masallah.sivriki ne sivri tam hamile modundasin sen.ben heralde dogumdan bi gun once o modda hissetcem kendimi.gobusu gere gere gez..az kaldi sonra bir butun oldugumuzu ozlicezzkızlaaaar sizin o minnak göbeklerinizi yerimmmmbende bikaç foto gönderiyorum şimdi aşırı sivri göbişimi sevecek misiniz bakalımm 59 la hamiş kaldımm şuan 71.5 maşallahım var yanii
Eki Görüntüle 1275569 Eki Görüntüle 1275570 Eki Görüntüle 1275571
Walla kuzum derdine bak. Bu kdr rezil eğitim sistemine sokup napcaksın çocuklarını? Benim fırsatım olsa 1 dk düşünmem yurt dışında okuturum ve inş da nasip olur. Yaz boz tahtasına çevirdiler eğitimi. Bırak adamakıllı eğitim alsınlar. Vatan sevgisi ayrı bişey onu aşılamak senin elinde.Yok yarim atlet gibi ya rahat rahat giydim suan plasenta midemin altinda yer aliyor gigus altimda hafif sisik yani cok rahat oldu bi tane deneme amacli aldim.ay basi icin hemen iki tane daha sepete attim.uc tane yeter sanirim.baktsanirim.baktm yetmio alirim.aynen bazen cok stres yapioz sanirim simdi bi tik a bakiyor hersey oturur netten hallederiz herseyi ya.esim iki ay yanimda kalacak benim iznini bekletiyor dogum icin elim ayagim o olacak halleder baba olmak kolaymiiiii.ben almanya munihteyim bu arada.. gurbette tekiz ne diye burdayiz onuda anlamadim ya burdayiz iste...tek istegim cocuklarimin ulkemde okumasi bunun icin kafa utulemeye simdiden basladim bakalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?