2014 Aralık Anneleri

canım ben işbirden hava sirkülasyonu olan bebek yastığı aldım. işbirdekiler bana 30 günlük olana kadar yastık kullanma dediler. daha sonra bu kullanıyormuş. çok hafif ve ince bişey zaten. yanında bile taşıyabilirsin.

http://www.isbiryatak.com/urunler/b...ekstili/quallofil-air-allerban-bebek-yastigi/

Kizlar bebiklerin dolaplarini sirkeli suyla sildik ya tekrardan duru suyla silmedim ama gerek var mi sirke zaten ucuyor ne yapsam bilemedim naptiniz?

Anammmm masallah masallah.sivriki ne sivri tam hamile modundasin sen.ben heralde dogumdan bi gun once o modda hissetcem kendimi.gobusu gere gere gez..az kaldi sonra bir butun oldugumuzu ozlicezz

canım tekme atmadığında bile özlüyorsam demek ki geldğinde o boşluğu fazlasyla hssetcem .. geçen eşim dio ki bu göbişin gittiğinde sana zor alışcam çok teşekkür ederim canım benim hepimize maşallah bi sürü

7 kilo benim aaldığım kiloların yanında çok az :) 50yle hamile kaldım ben şu an 66yım

Hayirrr hicte az degil cok iyi cnm.ayni bzim pamuk gibi doktor hersey iyi uc gun onde dedi.30. Haftada gitmistim bende 39+4 du ve 1.5 idi hic kafaya takma saglik ololun yeter.daha 10 haftan var.30-34 arasi inanilmaz karin buyuyor benim iki haftadir kocamann olduuu.3.5 ideal zaten birak saglikli dogup sutumuzden kilolansinlar kilolu olcakta nolcak.4.5 kilo dogdum ve omrum boyunca hep yasitlarimdan daha kiloluydum elime ne geciyo sanki.her istedigini giyeme oylee 44 bedenlerin icinde sap gibi otur.38 40 olmak vardii..

bende bulamazsam bi süre sırt çantalarımdan birini kullancam canım jansport ve adidas 2 tane var , onun haricinde halen yıkamadık valize koyacaklarımızı ve pijamalar eksik ben cidden agırdan almışım stres oldum üzülüyorum bu aralar

canım alışveriş halen bitmedi bi sürü eksik var Yusufumuzun kıyafetleri bitti gibi ama bebek arabası oto koltugu benim pijamalar bebek küveti dağıtılacak hediyelikler bakım çantası fln bi ton eksik .. hızlı bi şekilde tamamlamak istiyorum

yorumlar ve geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler kızlar...

hiç stres olma aynı durumdayız ve bende nedense bir rahatlık var. muhtemelen odası geldikten sonra elim ayağıma dolaşacak pijama o bahsettiğini bulamadın mı yoksa daha bakmadın mı? bulamadıysan ben aldığım yere sorayım belki vardır onlarda.

yaparsn bende heyecandan bır an once yaptım her seyı sadece hastanede dagıtılcak cıkolatalrmı nerden nasıl alcam bıleemdm hastanede oyle cok sey dagıtmıcam yada neler dagıtılıyor bılmıorm odamı suslıcem ona uygun dekorlarda cıkolatamı hazrlatıcam serbet dagtrm belkı bıde seker hamurundan kurabıye istiyorum baskaneler yapılr bılmıorm abartmaktya ıstemıorum nasılsa bebek goruceklern cogu eve gelıcek evde yaparm bsyler dıedusundum

Sikintim kimsem yok en buyuk dert o. Dusunsenize siz hastanede dogumdasiniz ve anneniz il disi bile olsa atlar gelir iki ablamda annemle ayni sokaktan ev tuttu enisteler Sagolsun annesi karima bakar dediler zor gunlerinde bende istesekte gelemeyecegi kadar uzaktayim..annem hep beni dusunuyormus bebegi dusunuyormus.gelmek istiyor ama malesef su avrupa birliginde olmadigi icin turkiye getiremiyoruz o kadar cok prosedur varki cok masrafli malesef.hadi proseduru maddiyati gectim ama gelmesine izin vermek insanlarin elinde ablamin turist olarak getirtemedim... hamilelikten sanirim hep ben dogumdayken onlar orada ne yapacaklar diye dusunuyorum ici icine sigmaz mecbursn haber vercwmki dualarini eksik etmesinler okusunlar bizim icin...elin memleketinde her sey degisik bitek egitimle is bitmiyorki.evet sistem oturmus belki ama cocuklari cinsel hayat uzerinden o kadar cok etkiliyorlarki kizlar 12 yasinda hap kullanmaya basliyor.insanlarin hallerini gordukce cok korkuyorumm.daha 10 yasindaki cocuga benim evlendikten sonra ogrendiklerimi ders olarak anlatiyorlar ve masumhane bir sdkilde degil malesef anlatsam sizde korkarsiniz hepsini yasadim yasayanlarin agzindan duydum..daha yuvadayken kiz ve erkek cocuklarini birlikte yikayip ciplak ciplak birbirlerinin ureme organlarini gormelerine izin veriyolar..bunlar pedagojik acidan cok sakincaliymis kac tane kitap bitirdim.evet ulkemizdede yap boz sistemi var haklisiniz zaten gelince (insallah) kolej dusunuyoruz.her sene degisim var insanlar hep bunalmislar bu konuda bende boyle duyunca uzuluyorum.ama iki kefeli teraziye koyuyorum ve buradaki eksiler daha cok.he su baska orada cocugun okur sonra lise universite icin baska birasi.cunku cocugun artik yolunu cizmistir onu her yone cekemezsin artik.anlayacagin kaygilarim var bas edebilirmiyim dogru duzgun yetistirebilirmiyim coook zor.mesela cocugun 3 yasinda ve yuvaya vermen lazim almanca ogrenmesi icin ve elhamdulillah musluman olaraktan domuz eti gibi haram bi maddenin vucuduna girmesini istemem ya bilmeden yerse? Cok korkuyorum.is bitek et ilede bitmiyor ki yedigim ekmekte icrigim syda bile katkilar var malesef.cok gevezelik yaptim ama coook kaygilarim var bunlar daha devede kulak

Heeyyy göbüsler görücüye cikmaya başlamış çok tatlisiniz maşallah hepinize ve bebislerinize valla herkesler çok fit görünüyor kimse aldiği kilolari gostermiyo nereye aliyoruz bu kadar kiloyu anlamiyorum ben bizde kiskandik tatli göbüşleri ve hemen foto ekleyelim dedik oldu mu bilmiyorum iste bu da ben ve 30+5 günlük oglumm bakalim bizi begenecek misiniz

Eklentiler

• IMG_20141020_151656.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 111
Kasim 20 gibi aliriz diyordu dr persembe gidicem bakalim ne dicek nst ye falan baglar belki benim bebek donmemiisti en son.

2
Hersey yikali utulu cantalara koymadim henuz, kasim 20 gibi aliriz diyordu dr.

Yastık kullanmıyoruz zaten bebişken. Ben sadece yan yatırma yastığı aldım boğulmasın diye. Daha doğrusu ablamdan kaldı :)
Kasim 20 gibi aliriz diyordu dr persembe gidicem bakalim ne dicek nst ye falan baglar belki benim bebek donmemiisti en son.
Hmmm Kasım annesi olacaksın yani. Hayırlısı olsun bakalım. Zaten sezeryan be canım dönse ne olur dönmese ne olur boşver :) Hayırlısı ile ilk sen alacaksın kucağına inş Allah sonra bol bol bize bilgi aktarırsın :)

Ben ne kadar gec alirlarsa o kadar iyi olur diye dusunuyorum, kizim 3 kilo civarinda dogmustu 15 gun erken almislardi, birde ben 24 kasim olsun yay olsun istiyorum:)))) O yuzden sanirim gec donmesi benim icin daha iyi.

kuzum kahve dünyasına bakacağız biz çikolata için .. söz çikolatamızı oradan yaptırdık çok içimize sinmişti açıkcası aklımda başka bi yer yok .. kurabiyeyi bi arkadaşım yaoacak bize onun haricinde ben sabun yapıyorum prens tacı bir de kolonya hazırlamayı planlıorum ama o mevlutte de dagıtılabilir ..

Gecmis olsn cnm bende grip oldugumda sormustum druma yuksek ates olmadikca bebege gecmez demisti. Atesini kontrol altinda tut.
Cok sagol cnm bugün sicak seyler icip terledim battaniyenin altinda dus alinca baya iyiydim ama yine fena oluyo gibiyim.Atesim cikmaz ins.Simdilik yok sükür.Cok sagol.
7 kilo benim aaldığım kiloların yanında çok az :) 50yle hamile kaldım ben şu an 66yım
Olsun cnm normal olani seninki ben de cok sık yiyemiyorum ondan almiyorum galiba.istahim pek iyi degil zorla yiyorum.Kilo alsam diye bakiyorum inanki.Bebek icin almam lazim biraz sonucta.Dogum sonrasi illaki veririz ben hic dert etmem yani alsam.

kızlar benim vücudumun hiçbiryerinde allaha şükür şiş ödem yok ama dirsekten aşağısı ve parmaklarımı özellikle geceleri kesip atmak istiyorum gün boyu masa pc başında çalışıyorum ve geceleri iyce ağrılarım fazlalaşıyor aynı sıkıntıyı yaşayanınız var mı öleki 7/24 masaj yada parmaklarımı birisinin sıkması gerekli ki rahatlıyabileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…