Kızlar ben bu bebiş yastıklarına cok takıldm. Karar veremıyrm ne alım nasıl alm. Annm yaptrmş baya yastk ama onları bıraz daha buyutunce kullanabilir. Yan yatrma yastıkları var. Bogulma onleyıcı olanlar var. Siz ne tercih ettınız
Anammmm masallah masallah.sivriki ne sivri tam hamile modundasin sen.ben heralde dogumdan bi gun once o modda hissetcem kendimi.gobusu gere gere gez..az kaldi sonra bir butun oldugumuzu ozlicezz
Yok cnm pek zayif degilim boyum uzun kilomu göstermiyorum diyelim 1.72 boyum zaten iri hamile kaldim70 dim sonra 67 oldum simdi 74.5 filan geliyorum yani 7-7.5 almisim toplamda vererek aldigimi da sayarsam.Simdi de grip oldum 2 gündür ins kilo vermem Bebis kilo almiycak diye korkuyorum ben.
Hayirrr hicte az degil cok iyi cnm.ayni bzim pamuk gibi doktor hersey iyi uc gun onde dedi.30. Haftada gitmistim bende 39+4 du ve 1.5 idi hic kafaya takma saglik ololun yeter.daha 10 haftan var.30-34 arasi inanilmaz karin buyuyor benim iki haftadir kocamann olduuu.3.5 ideal zaten birak saglikli dogup sutumuzden kilolansinlar kilolu olcakta nolcak.4.5 kilo dogdum ve omrum boyunca hep yasitlarimdan daha kiloluydum elime ne geciyo sanki.her istedigini giyeme oylee 44 bedenlerin icinde sap gibi otur.38 40 olmak vardii..Selam kızlar geldik doktordan boyu 40cm
kilosu 1500gr bana az gibi geliyor kızlar kilosu canm sıkıldı açıkçası sizce nasıl ?
diğer herşey güzel bi sıkıntı yok aralığ8 20misinden sonra beklemeye başlıcaz dedi
doktorumuz.
Yaaa kızlar kızımada dönüşte alışveriş yaptık çok mutluyduk taki yolda kızım taşın
üzerine düşp kafasını yarana kadar çok ağladı çok kötüyüz mutsuzum .
çok saol canım, bizimki de kasımın ilk haftası gelecek inş ve ben 26. haftamda olacağım. yapacak bir şey yok n'apalım yetiştireceğiz bir şekilde :)
benim de çantam yok daha, kafama göre bulabilirsem alacağım. olmazsa eşimin spor çantasını kullanırım herkes sırt çantasını öneriyor zaten
minik bir valizim var hastaneye onu götürmeyi düşünüyorum ama hazır değil tabi ki daha eşyalarımız yıkanıp ütülenecek. en başta hazırlıklarım hızlı gitti, şimdi de duruyorum öylece. korkudan mıdır nedir :)
hb tesekkur ederim... evet normald eyorum yapmıyorlar ama bebegın gelıs yonu hazır bı aksılık olmazsa senı normal doguma alıcaz dedi... tabi her sey olabilirrr kesin bir şey değil
sizler napıosnuz alısverısler bıttımı hastane cantalarnz hazır mı ?
Maş Allah bebişine. Doktorun her şey iyi dediyse kilosuna falan takılma. Güle güle kullanın aldıklarınızı da ayrıca çocuk bu düşe kalka büyüyecek yapacak bir şey yok. Üzülme boşuna o anda canı çok yanmıştır ağlamıştır ama geçmiştir bile acısı. Çocuklar acılara bizden daha dayanıklıymış.
Oyy göbişe bakkk. Maş Allah. Büyük ama çok sevimli. :) Benim minnak göbişi görenler inanmıyor 1,5 ayım kaldığınaBana kocaman geliyordu halbuki ama dışarda diğer hamişleri görünce karar verdim ki benim iç karnım büyük
geçmiş olsun canım kıyamam yaa. nazar değmiştir kuzuya
seninle günlerimiz aynı nerdeyse bende 15 inde gitttiğimde doktora 5 gün önce 1400 tü kilosu. bana gayet iyi demişti. 5 günde anca 100 gr almıştır benimkide zaten. gayet iyi hiç kafana takma bence.
kıyamam ya çok geçmiş olsun canım. çocuk işte düşüp kalkıyor, korkuyorsun koruyorsun ama oluyor işte. Allah beterinden saklasın.
bebeğin kilosu da iyi gibi canım, farklı bir durum olsaydı doktorun da söylerdi zaten. ben 28. haftada gittim 1200 gr demişti. zaten senin mesajlarının altında da ortalama 1400 gr diyor, ona göre gayet iyi yani.
saol canım benim, seçenek çok olunca insan karar veremiyor işte. zamanımız da az kalınca gidip aradan çıkaralım dedik biz de :)
yorumlar ve geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler kızlar...Hayirrr hicte az degil cok iyi cnm.ayni bzim pamuk gibi doktor hersey iyi uc gun onde dedi.30. Haftada gitmistim bende 39+4 du ve 1.5 idi hic kafaya takma saglik ololun yeter.daha 10 haftan var.30-34 arasi inanilmaz karin buyuyor benim iki haftadir kocamann olduuu.3.5 ideal zaten birak saglikli dogup sutumuzden kilolansinlar kilolu olcakta nolcak.4.5 kilo dogdum ve omrum boyunca hep yasitlarimdan daha kiloluydum elime ne geciyo sanki.her istedigini giyeme oylee 44 bedenlerin icinde sap gibi otur.38 40 olmak vardii..
bende bulamazsam bi süre sırt çantalarımdan birini kullancam canım jansport ve adidas 2 tane var , onun haricinde halen yıkamadık valize koyacaklarımızı ve pijamalar eksik ben cidden agırdan almışım stres oldum üzülüyorum bu aralar
canım alışveriş halen bitmedi bi sürü eksik var Yusufumuzun kıyafetleri bitti gibi ama bebek arabası oto koltugu benim pijamalar bebek küveti dağıtılacak hediyelikler bakım çantası fln bi ton eksik .. hızlı bi şekilde tamamlamak istiyorum
Sikintim kimsem yok en buyuk dert o. Dusunsenize siz hastanede dogumdasiniz ve anneniz il disi bile olsa atlar gelir iki ablamda annemle ayni sokaktan ev tuttu enisteler Sagolsun annesi karima bakar dediler zor gunlerinde bende istesekte gelemeyecegi kadar uzaktayim..annem hep beni dusunuyormus bebegi dusunuyormus.gelmek istiyor ama malesef su avrupa birliginde olmadigi icin turkiye getiremiyoruz o kadar cok prosedur varki cok masrafli malesef.hadi proseduru maddiyati gectim ama gelmesine izin vermek insanlarin elinde ablamin turist olarak getirtemedim... hamilelikten sanirim hep ben dogumdayken onlar orada ne yapacaklar diye dusunuyorum ici icine sigmaz mecbursn haber vercwmki dualarini eksik etmesinler okusunlar bizim icin...elin memleketinde her sey degisik bitek egitimle is bitmiyorki.evet sistem oturmus belki ama cocuklari cinsel hayat uzerinden o kadar cok etkiliyorlarki kizlar 12 yasinda hap kullanmaya basliyor.insanlarin hallerini gordukce cok korkuyorumm.daha 10 yasindaki cocuga benim evlendikten sonra ogrendiklerimi ders olarak anlatiyorlar ve masumhane bir sdkilde degil malesef anlatsam sizde korkarsiniz hepsini yasadim yasayanlarin agzindan duydum..daha yuvadayken kiz ve erkek cocuklarini birlikte yikayip ciplak ciplak birbirlerinin ureme organlarini gormelerine izin veriyolar..bunlar pedagojik acidan cok sakincaliymis kac tane kitap bitirdim.evet ulkemizdede yap boz sistemi var haklisiniz zaten gelince (insallah) kolej dusunuyoruz.her sene degisim var insanlar hep bunalmislar bu konuda bende boyle duyunca uzuluyorum.ama iki kefeli teraziye koyuyorum ve buradaki eksiler daha cok.he su baska orada cocugun okur sonra lise universite icin baska birasi.cunku cocugun artik yolunu cizmistir onu her yone cekemezsin artik.anlayacagin kaygilarim var bas edebilirmiyim dogru duzgun yetistirebilirmiyim coook zor.mesela cocugun 3 yasinda ve yuvaya vermen lazim almanca ogrenmesi icin ve elhamdulillah musluman olaraktan domuz eti gibi haram bi maddenin vucuduna girmesini istemem ya bilmeden yerse? Cok korkuyorum.is bitek et ilede bitmiyor ki yedigim ekmekte icrigim syda bile katkilar var malesef.cok gevezelik yaptim ama coook kaygilarim var bunlar daha devede kulakWalla kuzum derdine bak. Bu kdr rezil eğitim sistemine sokup napcaksın çocuklarını? Benim fırsatım olsa 1 dk düşünmem yurt dışında okuturum ve inş da nasip olur. Yaz boz tahtasına çevirdiler eğitimi. Bırak adamakıllı eğitim alsınlar. Vatan sevgisi ayrı bişey onu aşılamak senin elinde.
Kasim 20 gibi aliriz diyordu dr persembe gidicem bakalim ne dicek nst ye falan baglar belki benim bebek donmemiisti en son.Sorma canım biraz fazla abartmışız. Ama nevresimler falan ben hiç birini yıkamadım. Onlar da var yani :) Ben sadece yıkıyorum asıyorum, topluyorum birde. Ütütleme işine annem yardım edecek. SEn al ütünü gel zaten minnaklar aynı ütü masasında ikimiz birden ütüleriz dedim de. Çeyiz mi bu canım ne gerek var 2 ütüye dedi :) Görecek gelince o kadar eşya 1 gece de hayatta bitmez. Sen ne güzel bitirmişsin. Bizim daha çantamız bile hazır değil ki
Aynen tırsmıyor değilim yani bende :) Canım yok bende daha her hangi bir belirti. Aman nazar değmesin sonra kendi kendime nazar değdiriyorum :) Kasılma, bıçak saplanması gibi falan ağrılarım yok. SAdece poposunu çok dikiyor göğüs boşluğuma doğru o kadar. Yiyim poposunu haha.
Aaaa evet sen varsın bizden önce. Ama tarihin tam belli değildir , belli oldu mu yoksa :)
2tarih verdiler mi canım şimdiden sezeryan için? bi de hastane çantalarınızı hazırladınız mı? ne zaman hazırlayacaksınız? ben tırsıyorum çantayı hazırlamaya yaa. sanki onu gördükçe doğum aklıma gelecekte korkutacakmışım kendimi gibi geliyo
Yastık kullanmıyoruz zaten bebişken. Ben sadece yan yatırma yastığı aldım boğulmasın diye. Daha doğrusu ablamdan kaldı :)Kızlar ben bu bebiş yastıklarına cok takıldm. Karar veremıyrm ne alım nasıl alm. Annm yaptrmş baya yastk ama onları bıraz daha buyutunce kullanabilir. Yan yatrma yastıkları var. Bogulma onleyıcı olanlar var. Siz ne tercih ettınız
Hmmm Kasım annesi olacaksın yani. Hayırlısı olsun bakalım. Zaten sezeryan be canım dönse ne olur dönmese ne olur boşver :) Hayırlısı ile ilk sen alacaksın kucağına inş Allah sonra bol bol bize bilgi aktarırsın :)Kasim 20 gibi aliriz diyordu dr persembe gidicem bakalim ne dicek nst ye falan baglar belki benim bebek donmemiisti en son.
Ben ne kadar gec alirlarsa o kadar iyi olur diye dusunuyorum, kizim 3 kilo civarinda dogmustu 15 gun erken almislardi, birde ben 24 kasim olsun yay olsun istiyorum:)))) O yuzden sanirim gec donmesi benim icin daha iyi.Yastık kullanmıyoruz zaten bebişken. Ben sadece yan yatırma yastığı aldım boğulmasın diye. Daha doğrusu ablamdan kaldı :)
Hmmm Kasım annesi olacaksın yani. Hayırlısı olsun bakalım. Zaten sezeryan be canım dönse ne olur dönmese ne olur boşver :) Hayırlısı ile ilk sen alacaksın kucağına inş Allah sonra bol bol bize bilgi aktarırsın :)
yaparsn bende heyecandan bır an once yaptım her seyı sadece hastanede dagıtılcak cıkolatalrmı nerden nasıl alcam bıleemdm hastanede oyle cok sey dagıtmıcam yada neler dagıtılıyor bılmıorm odamı suslıcem ona uygun dekorlarda cıkolatamı hazrlatıcam serbet dagtrm belkı bıde seker hamurundan kurabıye istiyorum baskaneler yapılr bılmıorm abartmaktya ıstemıorum nasılsa bebek goruceklern cogu eve gelıcek evde yaparm bsyler dıedusundum
Cok sagol cnm bugün sicak seyler icip terledim battaniyenin altinda dus alinca baya iyiydim ama yine fena oluyo gibiyim.Atesim cikmaz ins.Simdilik yok sükür.Cok sagol.Gecmis olsn cnm bende grip oldugumda sormustum druma yuksek ates olmadikca bebege gecmez demisti. Atesini kontrol altinda tut.
Olsun cnm normal olani seninki ben de cok sık yiyemiyorum ondan almiyorum galiba.istahim pek iyi degil zorla yiyorum.Kilo alsam diye bakiyorum inanki.Bebek icin almam lazim biraz sonucta.Dogum sonrasi illaki veririz ben hic dert etmem yani alsam.7 kilo benim aaldığım kiloların yanında çok az :) 50yle hamile kaldım ben şu an 66yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?