2014 Aralık Anneleri

Aa kahve dunyasi evet orayada bakim bakalim vok tesekkur ederm... ben esas detayli hazrligi mevlute brakicam hastanede okadr ugrasmicam zaten her seyi tek basima yapiorm annisimle kardesmdebyardmcilar ama herkesn kendinisi gucu var bnde tek basima anca ona yetisirim ama kahve dunyasi fikrinicin saol bide aklima melodi cikikatalarida geldi :)
cok gecmisler olsn grip olmssn salgin var aslnda hepmzn dikkat etmesi lazim kendini iyi koru cabucak iyiles insallah

rica ederim canım ne demek , ben illa bebekli olacak die düşünmüyorum bi de acaba çikolata yerine hastaneye gelenlere lokum mu ikram etsek diorum nazar boncuklu kürdanlara koyup

rica ederim canım ne demek , ben illa bebekli olacak die düşünmüyorum bi de acaba çikolata yerine hastaneye gelenlere lokum mu ikram etsek diorum nazar boncuklu kürdanlara koyup
bebekprensescim esasen lokumu bende dusundum ama ustleri sekerli oluo ya insanlar yerken ustlerne bulasr die vazgectm ama o da hala ihtimaller arasnda tabiki lokum cikolatan daha keyfli ama bnmki yuksek ihtimal cikolata olucak

Cnm ailenin yanında olamaması çok zor. O konuda üzüntünü çok ii anlıyorum.

Ama emin ol burda da uyuşturucu ilkokullara girdi. Güya biz Müslüman ülkeyiz. Bizim zamanımızdaki gibi değil artık. Cinsellik desen belki orda bunu açık açık eğitim diye öğretiyorlar ama burda da durum iç açıcı değil...öğrencilik diye bir şey kalmadı. Okullar pislik yuvası.
Mecburen koleje yöneliyosun o da dünyanın parası.
Almanya'da Türk çok. Türk kurumları yuvaları yok mu? Onları araştırsan?

Ben ne kadar gec alirlarsa o kadar iyi olur diye dusunuyorum, kizim 3 kilo civarinda dogmustu 15 gun erken almislardi, birde ben 24 kasim olsun yay olsun istiyorum:)))) O yuzden sanirim gec donmesi benim icin daha iyi.
Kesinlikle ne kadar içerde durursa kardır :) Allah gönlüne göre versin inş Allah.

Bizim munihte olmamiz da biraz dezavantaj malesef.istanbul gibi aynen..cok turden millet var ve yuvalar burada 3 yasindan sonra mecburi desem yeridir.herkesin cocugu mutlaka gidiyor.cok ucuk fiyatlar yok aylik 200 euroya gidiyor cocuklar..baska illerde o kadar guzel turk yuvalari varmiski bildigin musluman okullari bile var..munihte sansim yok malesef.baska illerde oturanlar yada koyde kasabada oturanlar durumlarindan memnunlar baglari bahceleri varr her istediklerini yapiolar kendi evleri var felan..bizim buradaki ev fiyatlari bildigin havalarda uciyor istanbuluda gecti.ben istanbulda buyudum oralarida boliyorum maleseff..kolejden baska pek sans yok malesef bonzai yasi 8 e dusmus korkunc biseyy..ama en azindan 4-7 yas arasi ogrenme yasinda ozel bi yuva ile daha kolay olur diye dusunuyorum..iki tarafa icler acisi malesef..allahim herkese kolayliklar versin.simdi ilk cocugum ama bi kac yil sonra hamile kalmak allah verdikten sonra cocuk oyuncagi hamilelikte ayniymis dogurmakta hepsinden basitmis dicez asil is buyutmekte.buyudukce dert buyuyecek.nasil basa cikarimdiye kaygilarim var iste.etrafimdaki durum oek ic acici degill.allahim hepimize yardim etsin bu yavrucaklarin hakkina girmekten yine ona siginiriz..cocugunda hakki var sonucta.bi melegin hakkina girmekte basit bi is degil allah korusun

Cok sik bir kapi susu ki beninkide cok benzer sadece levhasi ayna.cicbinligi yikadiktan sobra tamamlayip kaldiricam.o Zmn paylasirim fotosunu ))

Hayirlisi olsun canim. Gurbette zor yaa hicbir akraba yoksa bi de 2 kat zor.. arkadasla nereye kadar dimi.. cok iyi anlastigin biri olmasi lazim.. Allah kolaylik versin. Bnm de berlinde arkadasim var. Ama onun ailesi de orda.

merhaba kızlar bakamadım bu aralar foruma geçmişi de okuyamadım nasılsınız??

canım internette yok pembesini istiorum haftasonu mertere gidicez annemle orda da pijamacılar varmış ama sen müsait bi vktinde sorarsan cok mutlu olurum

Hayirlisi olsun canim. Gurbette zor yaa hicbir akraba yoksa bi de 2 kat zor.. arkadasla nereye kadar dimi.. cok iyi anlastigin biri olmasi lazim.. Allah kolaylik versin. Bnm de berlinde arkadasim var. Ama onun ailesi de orda.
Bi ablam yada sadece annem olsa bile yeter...dayim var ama o da erkek ne anlayacak bu islerden..benim kocise ben ogrettim ama onda tik yok...bizim ogrettigimiz kadar biliyor erkekler bu konulari

Bi ablam yada sadece annem olsa bile yeter...dayim var ama o da erkek ne anlayacak bu islerden..benim kocise ben ogrettim ama onda tik yok...bizim ogrettigimiz kadar biliyor erkekler bu konulari

Haklisin canim ama eslerimizden Allah razi olsun. Valla benimki kimseyi aratmiyo. Bak benim annem de kvalidem de burda ayni sehirde ama bana bi yardimlari yok. Esim sagolsun herseyime yardimci oldu hamileligimde. O yuzden cok uzme kendini. Bnmkiler var da ne oluyo ki.. bir evlat boyle zamnlarda ihtiyac duyuyo en cok anneye babaya. Bazen gorumcem gelip bisiler yapiyo gene saolsun. Ama ne kadar yapabilir ki. Onun da kucuk evladi var is ariyo. Kocasindan bosanma asamasinda. Gene Rabbim bize ve eslerimize guc kuvvet versin ki evlatlarimiza bakabilelim.. skma canini.. herkes biseyden muzdarip iste. Babamin 2.evliligi gorusmuyrm zatn ama bi karisi var 4-4 luk yani. Kardeslerm de var o evlilikten. Erkek kardesim mesela bitiyo yegenim diye.. annesi de bir ton hediye gonderdi. Yelekler hirkalar battaniyeler ormus ordurmus, hediyeler almis. Geri ceviremedim. Dedim Rabbim bir yerden veriyo iste. Amann konu konuyu acti cenem dustu kuzum k.bkma olur mu :)

Kizlar son gunlerde cok kasilmam oluyo. Yurusem kasiliyorum uzansam kasiliyorum hareket etsem kasiliyorum o derece.. ayakta biraz durunca sanki bacaklarimda derman kalmiyo ve belim kopuyo. Sizde durumlar nasil?

canim benim de düşündüğüm bu tarz bi kapi süsü bende istanbuldayim havuzluhandaki suslubebek mağazasında buna benzer birşey gördüm istersen sitesinden bak 60 TL gibi biseydi fiyati

Estagfurullah cnm ne demek dedigin gibi herkesin sikintisi bi baska..zaten kime dokunsan bin ah isitiyorsun hayat zor..mutluluk kolay elde edilmiyor.allahtan dedigin gibi eslerimiz yanimizda..allah razi olsun kocisden ama onada cok uzuluyorum.buyuk kuzumun beli agridi oda kuracam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…