- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 33
Tatlim cok hos huzurlu bir oda olmuş.Gercekten begendim.Saglikla büyüt insallah.Eki Görüntüle 1276289 Eki Görüntüle 1276290 Eki Görüntüle 1276291 Eki Görüntüle 1276292 Eki Görüntüle 1276293 Eki Görüntüle 1276294 Eki Görüntüle 1276295 Eki Görüntüle 1276296 Eki Görüntüle 1276297 Eki Görüntüle 1276298 tum ayrintilariyla bu da bizim odamiz kizlarrr ama eksiklerimiz bitmedi..kirli sepeti avize ve yatagimiz eksik onlarda bu ay sonu alinacak insallah..resimlerin yuklemeye devam ediyorum.yorumlarinizi bekliyorum ...
Eki Görüntüle 1276339 Eki Görüntüle 1276340 iste bu kadarrr
Tatlim cok hos huzurlu bir oda olmuş.Gercekten begendim.Saglikla büyüt insallah.
Massallah canim hepsini coookk begendimm.. yavrucun saglikla buyusun bu cici odasinda. Butun suslemeleri kendin mi yaptin? hepsine tek tek baktim. Emegine saglik valla canm..
cok sagolun hanimlar..insallah saglikli salim bi sekilde dogsunlarda gerisi yalan dunyanin mesgalesi iste..cook ozeniyorum aslinda ama bizimki elden geldigi kadar hersey esimin ve benim emegim allahim guc kuvvet saglik verdi yaptik.3 aydan itibaren para biriktirmeye basladik.odasiyi arabasiydi kiyafetiydi hep indirim kovaladik allah bereketini verdi kizimin.tek maasla anca bunlari yaptik cok sukur..ikea sistemi gibi almanya herseyi biz kurduk o gordugunuz rafi takana kadar ki maceralarimiz komedi meselaraziyesilyayla herşey çok güzel görünüyor Ne kadar özendiğin belli :) Huzurlu huzurlu mışıl mışıl uyusun kızın odasında :)
Canim ben de ogretmenim.sormustum bunu ben.eger kadin dogum disinda baska bi doktordsn alirsan dusmuyomus.kadin dogumdan alirsak dusuyomus.ysni biyle defi herkes bana.Kizlar merhaba.sorumu yanitlarsaniz coook sevinirim.devlette ogretmenim.32+0da calisabilir raporu alacagim.37.haftaya kadar calismayi dusunuyorum ama diyelim ki 33.haftada 5 gunluk normal rapor alsam aldigim 5 gunluk rapor dogum izninden mi duser.
Benim şuan iki bebeğin başıda aşağıda yürüyemiyorum Çok fena baskı oluyor Heran doğuruverecekmişim gibioff kafasının aşağıda olması nekadar zormuş hareketlerim çok kısıtlandı bide baskıda oluyomuş yeni yeni öğreniyorum
Ben de oyle biliyordum ama sordugum birkac kisi farkli 6anitlar verince kuskuya dustum.kimi ben aldim birsey olmadi dedi kimi de iznimden gitti dediCanim ben de ogretmenim.sormustum bunu ben.eger kadin dogum disinda baska bi doktordsn alirsan dusmuyomus.kadin dogumdan alirsak dusuyomus.ysni biyle defi herkes bana.
bendede yoktu anacim isteyip azmedince oluyor e bide yurt disinda olup kapi susunu bile yaptiracak kimse bulamayinca is basa dusuyor:) onun bunun arastirmasi derken bide bakmissinki telefonunda galerin dolmus tasiyor yapmak istediklerinle.suan icimdekilerin hepsini yaptim.dis kapimi tulle suslicem dun butun gun esimle genis kapsamli temizlik yaptik oda iside btince...simdi bi kac eksigi tamamlayip kuzumu bekleme vakti insraziyesilyayla asıl güzel olan herşeyde emeğinin olması Maşallah beceriklisin kendin yapabiliyorsun.Bende oda yok malesef :)
Suan pit pit atior :) acep diordum cok hareketlide benim pasam damara mi baski yapiorda bole atior diordum :) sayamayacak kadar cok devam edior ama ozellikle geceleri yapior bunu uyutmuor sonra :)Aaaaa ciddimisin ben basindan beri biliyordum ve onlari oturup dinlemek cok zevkliii.bu aralar gunde 3 kere hickiriyor benim pamugum.kafa asagida oldugu icin sanirim asagida hissediyorum.yani gogus kisminin bulundugu yerde hissediyorum hep..en kisa zamanda hickiriklarini say bak cok zsvkli gorceksin...akciger gelistiriyor kuzum..
Eet canim oylemiymis aman masallah diyelim hickirsin bol bol :) buaralar benimde son bi haftadir nerdeyse hergun yasiorum bu durumu.Hickirikmis canm. Nefes alip verme egzersizi yapiyomus. Yani guzel bi durum. Bu aralar surekli tutuyo. Demek ki cigerleri gelisimini tamamliyo. Bu da mutluluk verici tabiki
canım valla yıllık izin aldım ders çalışıyorum evde.haftayada raporumu alıp vericem bitirdik artık iş macerasını şimdilik:) bebek iyi çok şükür en son c.tesi gittim.kocaman olmuş.sen neler yapıyorsun? bebişin nasıl ?canım nasılsın uzun süredir seni göremiyorum.bebeişin nasıl bakım
evet ben o hickirinca kendimde hickirip sikligina bakiyodum hizina yetismek mumkun degil:) cok zevkli degilmii..oyyy seninki gececi demekki benimki sabah ogle aksam duzenli hickiriyor:)Suan pit pit atior :) acep diordum cok hareketlide benim pasam damara mi baski yapiorda bole atior diordum :) sayamayacak kadar cok devam edior ama ozellikle geceleri yapior bunu uyutmuor sonra :)
bacimmmm ne dion..benim catlaklar fay hatti mubarek duble yollarida gecti:) gozlerin niye doluyorki kizin sana ne guzel izler birakiyor bakip bakip bu gunlerini hatirllayacaksinki kiymetlerini bilelim sagliklarinda(onlarda bizim insallah..)benim 8 haftalkken basladi kirmizi kirmizi her rengi yasadim suan bordomsu morumsu pembemsi beyazimsi ne bilim her renk var zaten damarlarda yesil yesil anlayacagin gokkusagi gibi oldum.alt kisimlarda bile var ben onlara cok sasirdim orasina nolduda catladi cozemedim onu..kilo almadiki ayni duruor alt karin kafayi yerlestirdi oraya ondan heralde...istedigin kadar yaglan o iz kalacaksa kaliyor..beyazlicakmis annem oyle dedi anneminde ayniymis bende ona cekmisim..Kizlaaar az önce fark ettim de ben catir catir catliyorum yaa resmenGöbeğinin alt kisminda olduğu için gormemisim mavi mor kirmizi yaa gözlerim doldu.. bi de basindan beri yaglanmasam oooyy oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?