- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
daha yeni döndüğü için bu duyguları çok yeni yaşıyorum gerçekten zormuş insan fırlayıp gidicekmiş hissine kapılıyor. bide bu aralar bende ishal var wcdeyken korkuyorum vallai.Benim şuan iki bebeğin başıda aşağıda yürüyemiyorum Çok fena baskı oluyor Heran doğuruverecekmişim gibi
Ne bileyim canim catlagim yok diye dolasiyodum ortalarda al sana çatlak:) ne diyeyim ilk soku atlattim galiba.. bebisler saglikli dogsun da katlaniriz buna da herhalde:)bacimmmm ne dion..benim catlaklar fay hatti mubarek duble yollarida gecti:) gozlerin niye doluyorki kizin sana ne guzel izler birakiyor bakip bakip bu gunlerini hatirllayacaksinki kiymetlerini bilelim sagliklarinda(onlarda bizim insallah..)benim 8 haftalkken basladi kirmizi kirmizi her rengi yasadim suan bordomsu morumsu pembemsi beyazimsi ne bilim her renk var zaten damarlarda yesil yesil anlayacagin gokkusagi gibi oldum.alt kisimlarda bile var ben onlara cok sasirdim orasina nolduda catladi cozemedim onu..kilo almadiki ayni duruor alt karin kafayi yerlestirdi oraya ondan heralde...istedigin kadar yaglan o iz kalacaksa kaliyor..beyazlicakmis annem oyle dedi anneminde ayniymis bende ona cekmisim..
Benimde ozellikle aksamyemek yediktensonra çok agirlasiyrum yuruyemiyorum sabaha kadar da bel agrisindan yatamiyorum.Kizlar son gunlerde cok kasilmam oluyo. Yurusem kasiliyorum uzansam kasiliyorum hareket etsem kasiliyorum o derece.. ayakta biraz durunca sanki bacaklarimda derman kalmiyo ve belim kopuyo. Sizde durumlar nasil?
kimyageracil postic 37403395 .!.:boğaz hamileyken grip olmak müthiş bi duygu bol limonlu acik cay ic bende bogaz enfeksiyonu grcirdim parol içtim bi iki gün mecburen antibiyotik kullandimvalls zor geçti.
valla tebrik ederim canım seni. eline sağlık. güzel günlerde kullanın inş. demek ki türkiye olsan sen bu işin ticaretine falan atılacaksın. açardın hemen bi instagram hesabı :)cok sagolun hanimlar..insallah saglikli salim bi sekilde dogsunlarda gerisi yalan dunyanin mesgalesi iste..cook ozeniyorum aslinda ama bizimki elden geldigi kadar hersey esimin ve benim emegim allahim guc kuvvet saglik verdi yaptik.3 aydan itibaren para biriktirmeye basladik.odasiyi arabasiydi kiyafetiydi hep indirim kovaladik allah bereketini verdi kizimin.tek maasla anca bunlari yaptik cok sukur..ikea sistemi gibi almanya herseyi biz kurduk o gordugunuz rafi takana kadar ki maceralarimiz komedi meselasonra boyayi esim yapti uc gun bozunca uc renk olunca tabi hepsini ayri gun yapti...sonra yerdeki haliyi bile kenarliklari bile biz yaptik kuzum icin..butun orguler susler hersey bana ait.bebek sekerinden kapi susune kalplere felan vs.. gordugunuz hersey bide gormediklerinizde var:) allah hepinize daha guzellerini nasip etsin insallah..opuyorum herkesi veda konusmasi gibi oldu heee
evet canım düşer. 32. hafta raporunu aldıktan sonra normal hastalık raporu alamazsın. alırsan doğum izninden düşer.Kizlar merhaba.sorumu yanitlarsaniz coook sevinirim.devlette ogretmenim.32+0da calisabilir raporu alacagim.37.haftaya kadar calismayi dusunuyorum ama diyelim ki 33.haftada 5 gunluk normal rapor alsam aldigim 5 gunluk rapor dogum izninden mi duser.
Günaydınn geçmiş olsun :)Günaydın herkese :) Bende grip oldum hayırlı olsun
Teşekkür edrim canım :)Günaydınn geçmiş olsun :)
geçmiş olsun yaa. ben de bugün itibariyle girp olmuş bulunuyorumoff hamileyken grip olmak müthiş bi duygu
Benim ilkinde dusmemisti haftaya yine belden bir hafta rapor alicam, ozluk islerime sordum dusmez dedi. O sadece mali kısma gonderiyor, 10 gun ustu ise maliyede cuzi bir kısmını maastan kesiyor.evet canım düşer. 32. hafta raporunu aldıktan sonra normal hastalık raporu alamazsın. alırsan doğum izninden düşer.
bizim burda arkadaşın düştü. kadın doğumdan almamasına rağmen 5 gün düştüler doğum iznindenBenim ilkinde dusmemisti haftaya yine belden bir hafta rapor alicam, ozluk islerime sordum dusmez dedi. O sadece maliyeye gonderiyor, 10 gun ustu ise maliyede cuzi bir kısmını maastan kesiyor.
Demekki kurumdan kuruma degisiyor bide bu işle ilgilenenlerle ilgili bir durum olabilir cnm. Biraz keyfide olabilir uygulayip uygulamamak.bizim burda arkadaşın düştü. kadın doğumdan almamasına rağmen 5 gün düştüler doğum izninden
aynen öyle cnm. kamu kurumlarında bile farklı uygulamalar yapabiliyorlar. bizim burdaki personel şefi çok babacan biridir aslında ama raporları il müdürlüğüne gönderiyorlar heralde. ordan sıkıntı çıkarmışlardı arkadaşa.Demekki kurumdan kuruma degisiyor bide bu işle ilgilenenlerle ilgili bir durum olabilir cnm. Biraz keyfide olabilir uygulayip uygulamamak.
geçmiş olsun canım aynen ben de griple başladım güneGünaydın herkese :) Bende grip oldum hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?