2014 Aralık Anneleri

Benim şuan iki bebeğin başıda aşağıda yürüyemiyorum Çok fena baskı oluyor Heran doğuruverecekmişim gibi
daha yeni döndüğü için bu duyguları çok yeni yaşıyorum gerçekten zormuş insan fırlayıp gidicekmiş hissine kapılıyor. bide bu aralar bende ishal var wcdeyken korkuyorum vallai.

Ne bileyim canim catlagim yok diye dolasiyodum ortalarda al sana çatlak:) ne diyeyim ilk soku atlattim galiba.. bebisler saglikli dogsun da katlaniriz buna da herhalde:)

Kizlar son gunlerde cok kasilmam oluyo. Yurusem kasiliyorum uzansam kasiliyorum hareket etsem kasiliyorum o derece.. ayakta biraz durunca sanki bacaklarimda derman kalmiyo ve belim kopuyo. Sizde durumlar nasil?
Benimde ozellikle aksamyemek yediktensonra çok agirlasiyrum yuruyemiyorum sabaha kadar da bel agrisindan yatamiyorum.

valla tebrik ederim canım seni. eline sağlık. güzel günlerde kullanın inş. demek ki türkiye olsan sen bu işin ticaretine falan atılacaksın. açardın hemen bi instagram hesabı :)

Kizlar merhaba.sorumu yanitlarsaniz coook sevinirim.devlette ogretmenim.32+0da calisabilir raporu alacagim.37.haftaya kadar calismayi dusunuyorum ama diyelim ki 33.haftada 5 gunluk normal rapor alsam aldigim 5 gunluk rapor dogum izninden mi duser.
evet canım düşer. 32. hafta raporunu aldıktan sonra normal hastalık raporu alamazsın. alırsan doğum izninden düşer.

off hamileyken grip olmak müthiş bi duygu
geçmiş olsun yaa. ben de bugün itibariyle girp olmuş bulunuyorum aylardır koruyorum kendimi hasta olmiyim diye sonunda oldum. ama ankara öyle soğuk ki 2 gündür. gerçi izne ayrıldığımdan beri dışarı pek çıkmıyorum ama kızı kreşe götürüp getiriyorum falan.

evet canım düşer. 32. hafta raporunu aldıktan sonra normal hastalık raporu alamazsın. alırsan doğum izninden düşer.
Benim ilkinde dusmemisti haftaya yine belden bir hafta rapor alicam, ozluk islerime sordum dusmez dedi. O sadece mali kısma gonderiyor, 10 gun ustu ise maliyede cuzi bir kısmını maastan kesiyor.

Benim ilkinde dusmemisti haftaya yine belden bir hafta rapor alicam, ozluk islerime sordum dusmez dedi. O sadece maliyeye gonderiyor, 10 gun ustu ise maliyede cuzi bir kısmını maastan kesiyor.
bizim burda arkadaşın düştü. kadın doğumdan almamasına rağmen 5 gün düştüler doğum izninden

bizim burda arkadaşın düştü. kadın doğumdan almamasına rağmen 5 gün düştüler doğum izninden
Demekki kurumdan kuruma degisiyor bide bu işle ilgilenenlerle ilgili bir durum olabilir cnm. Biraz keyfide olabilir uygulayip uygulamamak.

ben de nihayet dün başladım kıyafetleri yıkamaya. artık çantayı hafta sonuna hazrılıyayım diye. 2 makina yıkadım kuruttum. 2 makinalık daha kaldı yıkaması dert değil de ütüyü düşünüyorum. artık koltukta oturarak ütülerim napayım. eşim de güzel ütü yapar aslında. bi kısmını da ona gazlamayı düşünüyorum :)
halıları verdim yıkamaya. aslında doğuma 10-15 gün kala verecektim ama riske atmiyim nolur nolmaz gelsin hazır olsun.

kızlar günaydın. bişey sorucam sizlere. şimdi benim doktorum çalışabilir raporunu vermek için 6 Kasımda (32+0) yani 33 haftamın başlangıcının ilk gününde çağırdı. gel vereyim dedi. ama o gün perşembeye geliyor. bende üstüne tam 5 hafta çalışabilindiği için son haftamın perşembe cuması çalışıp öyle bırakmak istiyorum işi. ona göre ben rapor almaya 6 Kasım değilde 32+4 te 10 Kasımda alsam acaba sorun olur mu bu tarih? çok geç kalmış olur muyum kızlar

Demekki kurumdan kuruma degisiyor bide bu işle ilgilenenlerle ilgili bir durum olabilir cnm. Biraz keyfide olabilir uygulayip uygulamamak.
aynen öyle cnm. kamu kurumlarında bile farklı uygulamalar yapabiliyorlar. bizim burdaki personel şefi çok babacan biridir aslında ama raporları il müdürlüğüne gönderiyorlar heralde. ordan sıkıntı çıkarmışlardı arkadaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…