raziyesilyaylaaa masallah herseyıın a dan z ye cok begendm elelrınıze saglık cok ozenlı her seyyy yerlı yerınde ne kadarda cok kıyafet almıssın ben okadar cok almadım aldıklarmda zaten dogum cantasında 8 takımım var yanlıs saymadysam oyle gardroba asmalık bsyım yok yanı... ben bayıldımmm her seyeEki Görüntüle 1276339 Eki Görüntüle 1276340 iste bu kadarrr
Kizlaaar az önce fark ettim de ben catir catir catliyorum yaa resmenGöbeğinin alt kisminda olduğu için gormemisim mavi mor kirmizi yaa gözlerim doldu.. bi de basindan beri yaglanmasam oooyy oyy
off hamileyken grip olmak müthiş bi duygu
geçmiş olsun yaa. ben de bugün itibariyle girp olmuş bulunuyorumaylardır koruyorum kendimi hasta olmiyim diye sonunda oldum. ama ankara öyle soğuk ki 2 gündür. gerçi izne ayrıldığımdan beri dışarı pek çıkmıyorum ama kızı kreşe götürüp getiriyorum falan.
ben de nihayet dün başladım kıyafetleri yıkamaya. artık çantayı hafta sonuna hazrılıyayım diye. 2 makina yıkadım kuruttum. 2 makinalık daha kaldı yıkaması dert değil de ütüyü düşünüyorum. artık koltukta oturarak ütülerim napayım. eşim de güzel ütü yapar aslında. bi kısmını da ona gazlamayı düşünüyorum :)
halıları verdim yıkamaya. aslında doğuma 10-15 gün kala verecektim ama riske atmiyim nolur nolmaz gelsin hazır olsun.
Ben ne kadar gec alirlarsa o kadar iyi olur diye dusunuyorum, kizim 3 kilo civarinda dogmustu 15 gun erken almislardi, birde ben 24 kasim olsun yay olsun istiyorum:)))) O yuzden sanirim gec donmesi benim icin daha iyi.
off hamileyken grip olmak müthiş bi duygu
Günaydın herkese :) Bende grip oldum hayırlı olsun
geçmiş olsun yaa. ben de bugün itibariyle girp olmuş bulunuyorumaylardır koruyorum kendimi hasta olmiyim diye sonunda oldum. ama ankara öyle soğuk ki 2 gündür. gerçi izne ayrıldığımdan beri dışarı pek çıkmıyorum ama kızı kreşe götürüp getiriyorum falan.
ben de nihayet dün başladım kıyafetleri yıkamaya. artık çantayı hafta sonuna hazrılıyayım diye. 2 makina yıkadım kuruttum. 2 makinalık daha kaldı yıkaması dert değil de ütüyü düşünüyorum. artık koltukta oturarak ütülerim napayım. eşim de güzel ütü yapar aslında. bi kısmını da ona gazlamayı düşünüyorum :)
halıları verdim yıkamaya. aslında doğuma 10-15 gün kala verecektim ama riske atmiyim nolur nolmaz gelsin hazır olsun.
herkese günaydınnn bende grip oldum hamile hamile hiç çekilmio duş aldım kendıme geldım azıcıkkk
raziyesilyaylaaa masallah herseyıın a dan z ye cok begendm elelrınıze saglık cok ozenlı her seyyy yerlı yerınde ne kadarda cok kıyafet almıssın ben okadar cok almadım aldıklarmda zaten dogum cantasında 8 takımım var yanlıs saymadysam oyle gardroba asmalık bsyım yok yanı... ben bayıldımmm her seye
hiç sorma bende 3 hafta once catlamaya basladım agladım zırladım esım kıyamadı gttı bana krem aldı ama neye yaradı hıc bsyenapalım hatıra kaldı kızımdan oyle avutuyorum kendımı bari goguslerıme kadr catlamaasa
cok gecmıs olsun kımyager bende sendenım bugun valla burnum tıkalı sesim catallı hiç çekilcek gibi değil zencefıllı bal yedm belkı ıyı gelır sende deneyeblrsn
gecmişlerrr olsunnnn elifceee dikkat ettt
hadı bakalım baslamıssın ben o faslı coktan bitrdm biraz zor kucuk parca dıe kolay utulenıolar ama yinede parca sayısı fazla oldgu ıcın yorucu oturarak yap hatta arkana yastıkta koy bnm belım koptu annişim yardm etti snra saolsn
bilgi tıp keçiörende bacımBilgi tip merkezi derken batikent bigi hastanesi degil demi, benim isyeri demette, demette neresi veriyor ivedik cad de bi tip merkezi var orasimi ismini unuttum simdi neyse ozaman gelsin haberlesiriz senle cnm banada solersin bende soyle birer aylik iki kere alsam rapor yeter bana, biz bide askeriyede calistigimiz icin sivilin verdigi raporu gataya onaylatmak zorunda kaliyoruz onlarin lutfunda kabul etmek
aa yay erkekleri çok iyidir yay olsun yay :)benim oğlum da 24-25 kasım gibi yay olacak. ben akrep olsun istiyorum aslında ama sırf akrep olsun diye 3-5 gün az kalmasın anne karnında diye yaya razı oldum:)
grip arkadaşlarım çok geçmiş olsun.. sulandırılmış pekmeze karabiber atıp hafifi ılıtıp içmek iyi geliyormuş.
benim halılar kaldı elifcim yaaaa. öyle böyle derken hava soğudu, oğlan hep yerde oynuyor arabalarıyla. yeni iyileşti zaten. neydecem bilmiyorumama en azından antre ve mutfağı vereyim diyorum bi yandan otur oturduğun yerde seneye ver diyorum. böyle karmaşığım.
Sağol canım sanada geçmiş olsun O kadar da dikkat ettim ama kızımdan bulaştı sanırımgeçmiş olsun canım aynen ben de griple başladım güne
ya arkadaşımın eşi de yay. illa akrep olsun sakın yay olmasın diyor, anlatıyor eşini. gözüm korktu:))aa yay erkekleri çok iyidir yay olsun yay :)
sağol canım deniycem onu. hem gözlerim akıyo hem burnum akıyo çok fenayım
valla doğuma yakın vercektim ama dediğin gibi havalar birden soğuyunca vereyim de gelsin bir an önce dedim. kullanmadığım bi halı vardı. onu serdim oturduğumuz odaya. ama diğer yerler çıplak kaldı. allahtan benim ki ev ayakkabılarını pek çıkarmaz ayağından. ama ister istemez oturuyo falan yerlere bi şekilde. olmadı 2 parça halinde ver. vermediklerini çok kullandığınız yerlere serersin.
mother care de bu kağıt gibi külotlardan vardı 5 li. 5,90 tl miydi neydi. ama sadece s bedeni kalmıştı almadım.aklınızda olsunkızlar geçenlerde hastane çantasındna bahsetmiştim. unuttuğum bir ayrıntı var. hasta bezi.
http://www.starling-emarket.com/K569,hasta-bakim-urunleri.htm
ped yetmeyebilir. en güzeli bu. tek kullanımlık kilot ve bundan kullanmıştım hastanede. eve geçincede nene donu:)
sagol cnm daha iyileri sizin olsun..ama tr de olsam inanki hemen acardim bi hesap tum isler itina ile yapilir yazardim:) kurabiye sus pus tac kapi susu orguler vs vs... hepsini yapardim.hatta ben orada olaydim en azindan istanbul ve civarindakileri subat mart gibi bi toparlardim organizasyon benim isim:)valla tebrik ederim canım seni. eline sağlık. güzel günlerde kullanın inş. demek ki türkiye olsan sen bu işin ticaretine falan atılacaksın. açardın hemen bi instagram hesabı :)
bu bezler marketlerde satılan bezlerden farklı mı bacım.. almak gerek yani ben koteksciyim koteks büyük gece alacaktım ayrıca bunlardanda alayım ama bunlara sığacak donu nerden bulamkızlar geçenlerde hastane çantasındna bahsetmiştim. unuttuğum bir ayrıntı var. hasta bezi.
ped yetmeyebilir. en güzeli bu. tek kullanımlık kilot ve bundan kullanmıştım hastanede. eve geçincede nene donu:)
Canım bundan eczanelerde var mıdırkızlar geçenlerde hastane çantasındna bahsetmiştim. unuttuğum bir ayrıntı var. hasta bezi.
neyin ürünüydü bu bacım... markası aldığın yer ve fiyatı nedir?Eki Görüntüle 1275311 Kizlar emzirme sutyeni icin ornek sizlere ben cok memnun kaldim sirtinda kopce felan olmamasi cok iyi..ve emzirmek icin olan kopceyi actiginizda kesinlikle arkaya kacmiyor askisi onun icin guzel bi sistem bulmuslar:)
acaba depend olmazmıı .. şokta satılıyor da dependCanım bundan eczanelerde var mıdır
valla bacım şimdi şu evimizde yaşasa bebek aman yarabbi düşünemiyorum evimizi pokkk götüryor ALLAH kimseyi yatalak gibi etmesin... eşimin eline düşürmesinnn...evet canım ben ankaralıyım
canım biraz rahat ol ütünün buharından bakteri üreyecek diye pimpirirsen bebek emeklerken napacan sen??
doktorların hiç sevmediği anne tipidir pimpirik anne, çocuğu mikrop değil pimpirik anne hasta eder demişti bir arkadaşıma dru.
ilk 2-3 gün için jokerde falan satılan tek kullanımlık çamaşırlardan kullandım. sonrasında da penye yüksek bel 4 beden falan çuval gibi babaanne donu giydim ben. 1-2 ay o donlardan kullandım.
canım öksürük varsa göğsüne viks sür çok rahatlatıyor. çok geçmiş olsun.
soğan bulgur lahana süt yaprmı bilmem ama bebeği gazdan çatlatır. süt için su , çorba ve komposto yeterli.
ben de 66 ile kaldım 83üm((((
maşallah canım,35e girdin bile, 37 olsan yeter. ha gayret kaldı 15 gün.
Kullan at külot mu bunlar acebaacaba depend olmazmıı .. şokta satılıyor da depend
hımmmm bilemedimmm ne etsemmm weewelin telsizi ateşölçeri sterilizasyon dekennn bir sürü alet edevat oluyor süreç içinde mi alsam ne etsem valla para pul da kalmadıcanım ben çalıştığım için mecburen aldım.deforme illaki olacak zaten o da bebişlerin hatırası bize:)benimki geldi bile istiyosan kaçırma fiyatı çok uygun
sagol canimm ay bi mutlu oldumki sabah bi kalktim bildirimler havada ucuyo:) bende kiyafet az diyorum..benim bebis cantasinda sadece bi tane var cunku oda hastane cikis setimiz o kadar...burada hastanemiz temin edecekmis herseyi sterilize edilmis kiyafetler giydiriliyomus izin yokmus baska biseye sadece melegimi eve getircegim gun giydircem.bizim askidakiler hep tulum.ici uzun kollu badi disi sifir kollu kadife tulumlar aldik bayiliyorum o tulumlara.gobusu icin tulum al dedi annem acitmayalim diye...yatak eksik isteraziyesilyaylaaa masallah herseyıın a dan z ye cok begendm elelrınıze saglık cok ozenlı her seyyy yerlı yerınde ne kadarda cok kıyafet almıssın ben okadar cok almadım aldıklarmda zaten dogum cantasında 8 takımım var yanlıs saymadysam oyle gardroba asmalık bsyım yok yanı... ben bayıldımmm her seye
inann hiç bilmiyom bacımmm külot gibi bişey diyolardı ama depende ama kaçırır maçırır rezil rüsva oluruzz :) bir bakmak incelemek gerek... acaba dependi alsakkk içinede pamuklu bez koysakkk ne bilemm altını doldurmuş çocuklar gibi ortamız büyük büyük gözükmez miKullan at külot mu bunlar aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?