2014 Aralık Anneleri

neyin ürünüydü bu bacım... markası aldığın yer ve fiyatı nedir?
internetten alabilirsin canm. amazon.com dan dolar uzeri alabilirsin.ben almanyadayim bende amazon.de sitesinden euro uzerinden aldim.markasi brovado..cook memnun kalmasam onermezdim ozellikle buyuk goguslu olup benim gibi sikinti yasayan hanimlar icin. cup buyuklugu g bedene kadar var kiii bu dunyada bulunmaz bi nimet:) ceken bilir benim turkiyede yasarken heryerim o tellerden yara olurdu buradada telli kullaniyorum ama kullandigim markadan cok memnunum(hunkemoller) emzirmekte ayri dert oldu bu koca goguslerle..giydirecek kap bulamadim:) allahtanki benide dusunmus birileri

kızlar bebek yastıkları için ne düşünüyorsunuz? doktorlar önermiyor ben de kararsız kaldım bir de bebeğin yatacağı döşek nasıl olmalı benim aldığım sepetteki yatak bana göre sert bilemedim ya

mother care de bu kağıt gibi külotlardan vardı 5 li. 5,90 tl miydi neydi. ama sadece s bedeni kalmıştı almadım.aklınızda olsun

evet bende bu külottan kullandım. jokerden aldım.

canım sen Cüneyt beye gitmiyormuydun. hatun dr nerden çıktı?

bu bezler marketlerde satılan bezlerden farklı mı bacım.. almak gerek yani ben koteksciyim koteks büyük gece alacaktım ayrıca bunlardanda alayım ama bunlara sığacak donu nerden bulam

Canım bundan eczanelerde var mıdır

acaba depend olmazmıı .. şokta satılıyor da depend

Kullan at külot mu bunlar aceba

kızlar koteks molped orkid vs hepsinin gece boyu var ama doğum bu yani. kanama illaki reglden fazla olacak diye bir şey yok ama olma ihtimalini düşünerek bir paket almakta fayda var. ben bildirici yunus akyurt tarzı normal boy marketlerde bile görüyorum ki karfur Migros kipada haydi haydi bulunur.
külot değil bu. dev bir ped diyeyim.

Allah seni ya güldürdün sabah sabah :))) Bana ilk doğumdan çıknca altıma hasta bezi koydular Bir kaç saat öyle durdum Ebeler sürekli kontrol ediyolardı Şimdi sezeryan olcam hemen giyerim külot heralde Büyük hamile külodu aldım bende bir kaç tanede geniş babaanne sonu aldım

Günaydın kızlar,
Hiç uykumu alamıyorum ya çok da geç yatmıyorum aslında ama kalitesiz uyuyorum sanırım başta doğurana kadar çalışacağım diyordum ama işe gelmek bazen o kadar zor geliyor ki.
Perşembe gününe de randevumuzu aldık, tam 32 hafta olacağız. ilk defa bu kadar heyecanlı ve tedirginim kontrole gitme konusunda, inşallah kızım büyümüştür, suyu da iyidir :)

gayet sert olmalı yatak... yastıkta yok ilk aylarda ama bebeğin yatışın kulaklarını bozmamak için ve de azcık sağ azcık sol yan yatırmak için sevi bebenin yan yatma yastığı aldım ben o kadar bacım

uyku sorunu bizde de varrr
inşallah iyidir bıdığınız bizimki kafası sağda çıktı döner dedi daha erken dedi doktor suyuda oksijenide önemli inşallah sizinde iyi çıkar bacım

harika olmuş canım eline sağlık, güle güle kullanın kuzucukla birlikte inşallah

benim yengem de doğum çantasına gece boyu ped koymuştu ama hastanedeki hemşireler bu olmaz deyip hasta bezi aldırmıştı bize. ben de koyacağım, hazırlıklı olalım. bütün marketlerde var dediğin gibi, geçen bebek bezine bakarken çağdaşta falan da görmüştüm. küçük boyundan 1 paket alıp koymak lazım.

hımmmmm altımıza da bi zahmet hastane sersin onuda mı biz alacazzzz... amannnn ne masraflı işmiş bu veled yapma... 3 yıl sonra hemen 2.yi yapıp bu aldıklarımızı onda da kullanıp 2.yi bedavaya getireyim diyom birde ikiz olurmuşşş sen gibi çifte para gitmesi :) heyyy ALLAHIMMM ... olmayanlara ver rabbim bizim gibilerede bol rızık para ver ne diyimmmm...

babanne donuna gelince pazar mazar yokki eskiden 3 tanesi 5 tl den olurdu pazarlarda şimdi bende gidemiyom ya bakalım

yaaa küçükboyundan mı alalım orta mı unutmadan onu da aldırayımm amannnnnnnn ufffffffff aylar sonra kanama olmakta ayrı bir ruha bürüyecek ya neyse

uyku sorunu bizde de varrr
inşallah iyidir bıdığınız bizimki kafası sağda çıktı döner dedi daha erken dedi doktor suyuda oksijenide önemli inşallah sizinde iyi çıkar bacım

inşallah canım, ben en son gittiğimde kafası aşağıdaydı ama son zamanlarda o kadar farklı yerlerden hareketlerini hissediyorum ki, dönüyor ha bire galiba :) zaten doktor da demişti hep bu pozisyonda kalmayabilir değişebilir diye. doğum zamanı dönsün de inşallah, şimdi nasıl istiyorlarsa öyle dolansınlar o önemli değil

şu şekeryüklemesinden beri cüneyti çizdirdi eşimmm şükranı buldu banaa ona kalmışş bana kadın doktor bulmak yok daha rahat açarmışım yok daha rahat olurmuşum vs... ama dün ki muayeneden sonra bizimki istersen cüneyte geçelim bu kadının dırdırından gereksiz konuşmasından sıkıldım diye söylendi durdu... ama cidden ne gereksiz bir hatun

küvette bende ucuz alam dedimm ki kovası maşrapası iyisindendi ama sonra yine sevi baby nin giderlisinden aldım en azından plastiğinde petrol türevi yok diye zaten 25.9 a aldık.. yatağa gelince bizim odamız var ama park yatak alacaz yinede haftasonu onun için çıktık alamadan geldik be bacım.. chicco ve grago hariç kraft bile çinde üretiliyormuşşş yoksa kraft rumba alacaktık .. içinede park yatak süngerli yatağı alınmalı sertlerindennn... bazıları park yatak uykuseti almış ama ben almayacam normal karyola uykusetine bayılmışım parayı zaten birde buna verememm...

Birde ikincinin cinsiyetide aynı olursa masraf fazla olmaz ozaman Al al bitmiyor eksikler Bende anneme aldırdım babaanne donlarımı

avmlerde koray loya vs çamaşırcı var ya oralarda oluyor nene donu. tutku berrak falan L XL XXL cüssene göre:))

yaaa küçükboyundan mı alalım orta mı unutmadan onu da aldırayımm amannnnnnnn ufffffffff aylar sonra kanama olmakta ayrı bir ruha bürüyecek ya neyse

ben 176 yım doğuma giderken 78 kilo idim. tek kullanımlık külotları L, canped hasta pedini M kullanmıştım. ordan pay biç kendi bedenine canım.

böhüüüüü bunda şimdiden 83üm. ah bu turşular ahhhh. bir de yakın bir iş arkadaşım daha gebe. aynı şeylerle beslendik. o 12 kilo ile perşembe doğuruyor. ben 17 kilo aldım daha 1 ay var. arkadaşım balık yağı yaptı seni diyor. ilk gebelikte içmemiştim. bundaki dr verdi balık yağı ben de içtim. şimdi bıraktım balıkyağını. yağını bıraktım balığa başladım. haftada 2-3 yemeye çalışıyorum.

a
aman geçmiş olsun nasıl şimdi kızın. dieğr bebişinde kilosu 20 aralıkdaysa doğum benimki gibi olması gerekn kiloda ama kulağa çok az geliyor kiloları... acaba son aylarda kaçar kilo alacazz bakalım

haa o donlardan alacazzzz bende L alam sonrasında atarız
canped alamm S alam onudaa altımdaa bez gözükmesinnn... maşallah kilonda yarasın bende almıyom almıyom dedim 12 kg mı devirdimmm bacım aralığa dek 4 kgm daha alırsam 16 kgmla finish diyecem ama 2 ayda 10 kgm alınca artık bişey demiyom... bende omegacare 3 aldım ondan mı kilo aldımmm.. şimdide haftada 1 hamsi günü birde balık günü yeter ev kokuyor... sonra tüm ocak davlumbaz fayans sil süpür. gerçi annemden taktiklerle 1 vanilyayı tavada yakıyommm yemekten sonra kokusunu alıyorr balığın.... bunu niye dedimmm geçen babymall da febrezin hava şartlandırıcı kokusunu gördükte balığın kokusunu vs alıyormuş... bebek mağazasında da satılınca acaba zararı yokmu diye baya ikilemde kaldık almadım gerçi ama aklıma gelmişken yazam dedimm sana... zaten sana çok yazıyorummm farkındaysannn

evet doğumda dönsün çatır çatır doğuralım inşallah... bizimki birde bebeğin sözde boynuna baktı kordonun konumuna bişeyler gösteryor ama bilemedim... haaa şu haftalar oldu doktor o 4 boyut değilde siyahlı ekranından yine kalbini vs. gösterir ya ilkkez bebeğimizin kalp kulakçıklarını gördüm 4 adet hey yarabbim neleri nasıl yaratıyon nasıl bir mucizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…