canim benim de düşündüğüm bu tarz bi kapi süsü bende istanbuldayim havuzluhandaki suslubebek mağazasında buna benzer birşey gördüm istersen sitesinden bak 60 TL gibi biseydi fiyati
haa o donlardan alacazzzz bende L alam sonrasında atarız
canped alamm S alam onudaa altımdaa bez gözükmesinnn... maşallah kilonda yarasın bende almıyom almıyom dedim 12 kg mı devirdimmm bacım aralığa dek 4 kgm daha alırsam 16 kgmla finish diyecem ama 2 ayda 10 kgm alınca artık bişey demiyom... bende omegacare 3 aldım ondan mı kilo aldımmm.. şimdide haftada 1 hamsi günü birde balık günü yeter ev kokuyor... sonra tüm ocak davlumbaz fayans sil süpür. gerçi annemden taktiklerle 1 vanilyayı tavada yakıyommm yemekten sonra kokusunu alıyorr balığın.... bunu niye dedimmm geçen babymall da febrezin hava şartlandırıcı kokusunu gördükte balığın kokusunu vs alıyormuş... bebek mağazasında da satılınca acaba zararı yokmu diye baya ikilemde kaldık almadım gerçi ama aklıma gelmişken yazam dedimm sana... zaten sana çok yazıyorummm farkındaysannn
allah sağlık versin bacımBirde ikincinin cinsiyetide aynı olursa masraf fazla olmaz ozaman Al al bitmiyor eksikler Bende anneme aldırdım babaanne donlarımı
Eki Görüntüle 1276289 Eki Görüntüle 1276290 Eki Görüntüle 1276291 Eki Görüntüle 1276292 Eki Görüntüle 1276293 Eki Görüntüle 1276294 Eki Görüntüle 1276295 Eki Görüntüle 1276296 Eki Görüntüle 1276297 Eki Görüntüle 1276298 tum ayrintilariyla bu da bizim odamiz kizlarrr ama eksiklerimiz bitmedi..kirli sepeti avize ve yatagimiz eksik onlarda bu ay sonu alinacak insallah..resimlerin yuklemeye devam ediyorum.yorumlarinizi bekliyorum ...
ooo senin eş iymişşş hamsiyi hem ellerime takıyom ben temizliyom yıkıyommm hemde ben pişiryom var sen düşünnnyaz sen bana :)) çılgın seni . inşallah tanışırız isterim ben baharda bir organizasyon yapalım ankaralılar olarak arkadaşlar.
vanilyayı nasıl yakıyorsun?
ya ilk 3 yıl eşim balkonda kızarttı balığı. evim kokacak diye aklım çıkıyordu. her pazar cam balkonda balık. küçük tüpte. balkon 3 gün balık kokuyordu. amaaaaaaaaaaaaaaaan dedim benle mi yaşayacak bu ev bu mutfak. aldım adamı eve sonunda. mutfak kapısını kapatınca odalara koku gitmiyor. aspiratörü ve balkon kapısını full açıp kızartıyo eşim artık napalım. hem bu sayede haftada 2 gün yemek yapmaktan yırtıyorum eşime kalıyor balık işi. yemekten sonra ocağı mutfak dolaplarının dışını iki fısfıs yapıp silince olup bitiyor. birde vanilya yakam tam olsun. cezvede vanilyalı su kaynattım fayda etmedi. tarif bekliyorum.
şeyyyyyyy kızlarrrbişey daha soracağım utanarak :)
şey malum göbişler büyüdü ya kişisel temizlik adınaaa sorum....
ben daha öncesinde lazer yaptırmıştım ama malum yerlerde yine çıkıyor yo illet el yordamıylamı temizliyonuz.. yoksa eş desteğine geçmek gerek mi????? ne bilem geçen ayak tırnaklarımı kestirdim adama 1 saati buldu gıdıklanyom durmuyommm diğer durumu düşünemiyorum bileee
ağdacıya gidememm tüh tüh ne etsemmm bacımmmcanım ağdaya gdiyorum ben hala abla saolsun hem hala benim acı dolu çığlıklarıma tepki vermiyor hemde hızlı hızlı şipşak yapıyor işini en son baktı göbeğim sipsivri kendi beni bi döndürdü çevirdi evirdi .. amaaaan zor ya her işimiz .. ama benim baya bi azaldı tüyler oğluşa gidio sanırımm
balık işi bizde de eşimdedir. gerçi biz genelde dışarda pişirtip getiriyoruz ama her zaman denk gelmiyo tabi. şimdi çıkıyo ya reklamlarda febreze. deneyen var mı? kayınvaldem balık kızarttıktan sonra sirke kaynatır ama o da balıktan beter kokuyo yaa:)yaz sen bana :)) çılgın seni . inşallah tanışırız isterim ben baharda bir organizasyon yapalım ankaralılar olarak arkadaşlar.
vanilyayı nasıl yakıyorsun?
ya ilk 3 yıl eşim balkonda kızarttı balığı. evim kokacak diye aklım çıkıyordu. her pazar cam balkonda balık. küçük tüpte. balkon 3 gün balık kokuyordu. amaaaaaaaaaaaaaaaan dedim benle mi yaşayacak bu ev bu mutfak. aldım adamı eve sonunda. mutfak kapısını kapatınca odalara koku gitmiyor. aspiratörü ve balkon kapısını full açıp kızartıyo eşim artık napalım. hem bu sayede haftada 2 gün yemek yapmaktan yırtıyorum eşime kalıyor balık işi. yemekten sonra ocağı mutfak dolaplarının dışını iki fısfıs yapıp silince olup bitiyor. birde vanilya yakam tam olsun. cezvede vanilyalı su kaynattım fayda etmedi. tarif bekliyorum.
geçmiş olsun yaa. ben de bugün itibariyle girp olmuş bulunuyorumaylardır koruyorum kendimi hasta olmiyim diye sonunda oldum. ama ankara öyle soğuk ki 2 gündür. gerçi izne ayrıldığımdan beri dışarı pek çıkmıyorum ama kızı kreşe götürüp getiriyorum falan.
alırsın alırsın parada haber ver sen bacım :)Kızlarrr :))
ben çok tembel bir kız annesiyim. bebeğin bir sepet beşiği var okadar.
daha odasını seçmedim.( ilk etapda sepet beşikde yatacağı için)
daha arabasını almadık.( ben istiyorum ki travel sistem olsun ama karar veremiyorum.) siz hangi arabaları aldınız?? birde hani bu travel sistemdeki oto koltuğuyla bebek çıkartılıyor hastaneden.?
daha bebek bakım ürünleri almadım. herkes biz alırız alırız diyo benide erteliyorlar?
emzik konusunda ne düşünüyorsunuz. bebek emziğe alışmalı mı alışmamalı mı? :S
kıyafetler tamam.ama benim lohusa geceliğim yok:S
asıl önemlisi kızımın ismi daha yok
ve doğumdan çok korkuyorum(((
izne çıkıcam taşeron firması olduğum için şirketim değişmiş. doğum parası alamazsın diyorlar( 90 gün çalışmış olmuyorsun diyorlar) ssg alırsın diyor?
benim doktorum ssk geçmiyor. ondan raporu alsam geçerli olurmu acaba?
yoksa gidip ssk geçen bir doktordan mı almalıyım?
kafamda deli sorular ....
alırsın alırsın parada haber ver sen bacım :)
travel sistem ai tabi anakucağı ile olan quinny zap extra öneririm amaa ben bu ürünü almak için gittim o ay e bebekte nuna pepp travel indirimdeydi onu aldım öyle dağ bayır sürmeyecem nasılsa en fazla arabayla gideriz pikniğe avmye vs oraalrda süreriz diye... bebek bakım ürünlerinde bübchen şampuan krem ve sudockrem pişik kremi vs bir sürü bişey önerebilirim... emzikte aventin nuk un ortodondik diş çene yapısına zarar vermeyenlerden al... illaki alacan ahanda bunu buraya yazıyomm emzik genelde almam diyenler çeşit çeşit alır oldu :)
kıyafetlerniz tamammış ne güzel bizim hepsi 3-6 aylık olmuş farkında olmadanngeceliğnide alıver artıkımmm bacımm izin olayını ben memurum devlet hastanesinden izine çıkma raporunu alıyon beya özel hastaneden öyle gittiğin herhangi bir poliklnk veya özel dr vermiyor veremiyor yani :)
sıkma canını kız bebiş buldunda isim mi bulamayacannn benim kız kız olsun diye öldüm bittim ve hatta doktor ısrarla 13.haftamızda erkek diyince inann ağladımm ama kız olmalıydı ismi bile hazır demiştimmm... dr ooo hazır olan ismi olsun demişti :)
MİNA diyordum ama olmadı oğlana döndük :) sende eminim çok güzel isimler bulacaksındır bacımm sağlıcakla doğur yeter
beni kendime getirdin:))
çok pis gaza geldim :))) heheheheh
hemen verdiğin markaları araştırıyorum :) mina ismine bayılıyorum. yalniz bizde 2 tane mina var.
allahım herşeyin hayırlısın versin inşallah :)
Peki cnm son bisey daha sorcam hangi drdan aliyosun psikiyatridenmi? Sonra dosyamiza falan işlemesin:))bilgi tıp keçiörende bacım
diğerleri demette ortadoğu tıp merkezi ve tepe tıp merkezi şimdilik bunlar.. ayrıca bir tıp merkezinden bir kerelik alınabiliyor :)
şeyyyyyyy kızlarrrbişey daha soracağım utanarak :)
şey malum göbişler büyüdü ya kişisel temizlik adınaaa sorum....
ben daha öncesinde lazer yaptırmıştım ama malum yerlerde yine çıkıyor yo illet el yordamıylamı temizliyonuz.. yoksa eş desteğine geçmek gerek mi????? ne bilem geçen ayak tırnaklarımı kestirdim adama 1 saati buldu gıdıklanyom durmuyommm diğer durumu düşünemiyorum bileee
Benim eşim de yay. Allah razı olsun çok iyi bi insandır. Tek problemli yönleri çene ve kararsızlık heralde:) O kadar da olsun artık. Bence korkma o kadar. Hekesin bi kusuru var.ya arkadaşımın eşi de yay. illa akrep olsun sakın yay olmasın diyor, anlatıyor eşini. gözüm korktu:))
Benimde ozellikle aksamyemek yediktensonra çok agirlasiyrum yuruyemiyorum sabaha kadar da bel agrisindan yatamiyorum.
ağdacıya gidememm tüh tüh ne etsemmm bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?