2014 Aralık Anneleri

şeyyyyyyy kızlarrr bişey daha soracağım utanarak :)
şey malum göbişler büyüdü ya kişisel temizlik adınaaa sorum....
ben daha öncesinde lazer yaptırmıştım ama malum yerlerde yine çıkıyor yo illet el yordamıylamı temizliyonuz.. yoksa eş desteğine geçmek gerek mi????? ne bilem geçen ayak tırnaklarımı kestirdim adama 1 saati buldu gıdıklanyom durmuyommm diğer durumu düşünemiyorum bileee

yaz sen bana :)) çılgın seni . inşallah tanışırız isterim ben baharda bir organizasyon yapalım ankaralılar olarak arkadaşlar.
vanilyayı nasıl yakıyorsun?
ya ilk 3 yıl eşim balkonda kızarttı balığı. evim kokacak diye aklım çıkıyordu. her pazar cam balkonda balık. küçük tüpte. balkon 3 gün balık kokuyordu. amaaaaaaaaaaaaaaaan dedim benle mi yaşayacak bu ev bu mutfak. aldım adamı eve sonunda. mutfak kapısını kapatınca odalara koku gitmiyor. aspiratörü ve balkon kapısını full açıp kızartıyo eşim artık napalım. hem bu sayede haftada 2 gün yemek yapmaktan yırtıyorum eşime kalıyor balık işi. yemekten sonra ocağı mutfak dolaplarının dışını iki fısfıs yapıp silince olup bitiyor. birde vanilya yakam tam olsun. cezvede vanilyalı su kaynattım fayda etmedi. tarif bekliyorum.

çok ciciş olmuş canımm maşaallahhhhh 41 kere kız odaları beni benden alıyor ya şimdiden 2. bebişin hayalini kurabiliorum 3-4 sene içinde yine birlikte topikcekk hamiş kalalım kızlaaaarr inşş

Kızlarrr :))

ben çok tembel bir kız annesiyim. bebeğin bir sepet beşiği var okadar.
daha odasını seçmedim.( ilk etapda sepet beşikde yatacağı için)
daha arabasını almadık.( ben istiyorum ki travel sistem olsun ama karar veremiyorum.) siz hangi arabaları aldınız?? birde hani bu travel sistemdeki oto koltuğuyla bebek çıkartılıyor hastaneden.?
daha bebek bakım ürünleri almadım. herkes biz alırız alırız diyo benide erteliyorlar?
emzik konusunda ne düşünüyorsunuz. bebek emziğe alışmalı mı alışmamalı mı? :S
kıyafetler tamam.ama benim lohusa geceliğim yok:S
asıl önemlisi kızımın ismi daha yok
ve doğumdan çok korkuyorum (((
izne çıkıcam taşeron firması olduğum için şirketim değişmiş. doğum parası alamazsın diyorlar( 90 gün çalışmış olmuyorsun diyorlar) ssg alırsın diyor?

benim doktorum ssk geçmiyor. ondan raporu alsam geçerli olurmu acaba?
yoksa gidip ssk geçen bir doktordan mı almalıyım?

kafamda deli sorular ....

ooo senin eş iymişşş hamsiyi hem ellerime takıyom ben temizliyom yıkıyommm hemde ben pişiryom var sen düşünnn bizim adam opsesif ona kalsaa sıcak suyla yıkar hamsileriii haşlama yeriz :)
doğru demişin ev senlemi yaşayacak allah sağlık versinnn...
bende hamsiyi tavada sevenlerdenim yoksa fırın olayı balıkda daha kolayy ama ne edersinnn az daha yiyecez bakalım
dediğin gibi açıyom davlumbazı balkonu heryeri kapat pişir ye tabi üşütmemek gerek ben bu haftasonu üşüdüm vallaaa :)
sonra yemek sonrası makineye herşeyi attıkmı ocakta eski bir sosluk veya tavaya vanilya var ya pastalar için o tozu döküyom ocakta altını aç dumanı adetaaa içerde pasta kokusu veriyor tabi pasta kokusunu seviyorsannız :)
ayrıca yaza doğru tanışırız inşallahhh

canım ağdaya gdiyorum ben hala abla saolsun hem hala benim acı dolu çığlıklarıma tepki vermiyor hemde hızlı hızlı şipşak yapıyor işini en son baktı göbeğim sipsivri kendi beni bi döndürdü çevirdi evirdi .. amaaaan zor ya her işimiz .. ama benim baya bi azaldı tüyler oğluşa gidio sanırımm

ağdacıya gidememm tüh tüh ne etsemmm bacımmm

balık işi bizde de eşimdedir. gerçi biz genelde dışarda pişirtip getiriyoruz ama her zaman denk gelmiyo tabi. şimdi çıkıyo ya reklamlarda febreze. deneyen var mı? kayınvaldem balık kızarttıktan sonra sirke kaynatır ama o da balıktan beter kokuyo yaa:)

canım çok geçmiş olsun bol bol meyve ye pekmez fln ye cok hasta moduna girme daa kötü olursun bırakma kendini hemencecik iyileşirsin inşallahh

alırsın alırsın parada haber ver sen bacım :)
travel sistem ai tabi anakucağı ile olan quinny zap extra öneririm amaa ben bu ürünü almak için gittim o ay e bebekte nuna pepp travel indirimdeydi onu aldım öyle dağ bayır sürmeyecem nasılsa en fazla arabayla gideriz pikniğe avmye vs oraalrda süreriz diye... bebek bakım ürünlerinde bübchen şampuan krem ve sudockrem pişik kremi vs bir sürü bişey önerebilirim... emzikte aventin nuk un ortodondik diş çene yapısına zarar vermeyenlerden al... illaki alacan ahanda bunu buraya yazıyomm emzik genelde almam diyenler çeşit çeşit alır oldu :)
kıyafetlerniz tamammış ne güzel bizim hepsi 3-6 aylık olmuş farkında olmadann geceliğnide alıver artıkımmm bacımm izin olayını ben memurum devlet hastanesinden izine çıkma raporunu alıyon beya özel hastaneden öyle gittiğin herhangi bir poliklnk veya özel dr vermiyor veremiyor yani :)
sıkma canını kız bebiş buldunda isim mi bulamayacannn benim kız kız olsun diye öldüm bittim ve hatta doktor ısrarla 13.haftamızda erkek diyince inann ağladımm ama kız olmalıydı ismi bile hazır demiştimmm... dr ooo hazır olan ismi olsun demişti :)
MİNA diyordum ama olmadı oğlana döndük :) sende eminim çok güzel isimler bulacaksındır bacımm sağlıcakla doğur yeter

beni kendime getirdin:))

çok pis gaza geldim :))) heheheheh

hemen verdiğin markaları araştırıyorum :) mina ismine bayılıyorum. yalniz bizde 2 tane mina var.
allahım herşeyin hayırlısın versin inşallah :)

beni kendime getirdin:))

çok pis gaza geldim :))) heheheheh

hemen verdiğin markaları araştırıyorum :) mina ismine bayılıyorum. yalniz bizde 2 tane mina var.
allahım herşeyin hayırlısın versin inşallah :)
çok iyiii hatta e bebek varsa mağazası hangi şehirdeysen bakabilirsin veya internet sitesinden bak ne bilemm araştır araştır 1 aya halledersinnn no stress bacım

bilgi tıp keçiörende bacım
diğerleri demette ortadoğu tıp merkezi ve tepe tıp merkezi şimdilik bunlar.. ayrıca bir tıp merkezinden bir kerelik alınabiliyor :)
Peki cnm son bisey daha sorcam hangi drdan aliyosun psikiyatridenmi? Sonra dosyamiza falan işlemesin:))

ben de lazere gitmiştim 2 seansım kalmıştı ama bebeği öğrenince bıraktım tabi. çok az çıkıyor, bacaklarımı vs hallediyorum epilatörle iki dakikada ama bazı bölgeler için mümkün olmuyor tabi :) ağdaya gittim geçen gün canım, duruma göre doğum öncesi bir kez daha giderim. kendini kastığın için pek önerilmiyormuş ama valla ben eşimden yardım isteyemeyeceğim için başka çarem yok. çok korkar, kesinlikle yapamaz.
eğer ağdaya gidemem dersen eşin de yaparım derse yaptır tabi sonuçta kendi kendimize yapabileceğimiz bir şey değil bu

ya arkadaşımın eşi de yay. illa akrep olsun sakın yay olmasın diyor, anlatıyor eşini. gözüm korktu:))
Benim eşim de yay. Allah razı olsun çok iyi bi insandır. Tek problemli yönleri çene ve kararsızlık heralde:) O kadar da olsun artık. Bence korkma o kadar. Hekesin bi kusuru var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…