2014 Aralık Anneleri

Benim eşim de yay. Allah razı olsun çok iyi bi insandır. Tek problemli yönleri çene ve kararsızlık heralde:) O kadar da olsun artık. Bence korkma o kadar. Hekesin bi kusuru var.

ya benim eşim de yay gayet memnunum çocugumun da koç aslan yay 3ünden biri olsun diodum çok şükür yay geliyorr akreplerle anlaşamıorum ben bi aslan olarak bence anlaşıp anlaşmamak daa önemli

tamam yapıcam bunu buı akşam. hamsiyle uğraşma minnak minnak. sen yapıcan madem büyük balık al cnaım. lerek çupra falan. içini de temizler aldığüın yer direk pişirirsin.

febreze ne canım? yok bizde denedik 2 3 kez dışardan ama illa kendi kızarttığımız gibi gelmedi bize

çok iyiii hatta e bebek varsa mağazası hangi şehirdeysen bakabilirsin veya internet sitesinden bak ne bilemm araştır araştır 1 aya halledersinnn no stress bacım

eşime yaptıramam ağdacıya gidemem dersen eldivenle kendin yap canım.

Benim eşim de yay. Allah razı olsun çok iyi bi insandır. Tek problemli yönleri çene ve kararsızlık heralde:) O kadar da olsun artık. Bence korkma o kadar. Hekesin bi kusuru var.
demekki arkadaşın eşi istisna. genelde olumlu yorumlar var. rahatladım :)

kgokce

Canm kasima niye birakiyosun.. hic de kirlenmezler. Kocalari dinlesek ohooo herseyi son haftaya birakirlar.. son bikac hafta kala yazik degil mi sana zaten oturdugun yerde bile belin agriyacak. Onca isle ugrasamazsin tatlim.. cok yoruyo insani. Bi de hava bozarsa hic kurumazlar. Bi de Allah korusun tabi ama acil bi durum olsa kalicak hepsi. Her durumu dusunmek lazim.. hepsini yika utule hurclara doldur madem de ikna olsun. Bizim dolaplardaki kiyafetler her gun yikaniyo mu sanki.. yikanip utulenen seyleri tekrar ne kadar zamn sonra giyiyoruz yani. Kirleniyo mu? hayir.

ya benim eşim de yay gayet memnunum çocugumun da koç aslan yay 3ünden biri olsun diodum çok şükür yay geliyorr akreplerle anlaşamıorum ben bi aslan olarak bence anlaşıp anlaşmamak daa önemli
Bence de önemli olan anlaşmak. Ben de oğlağım gayet iyi anlaşıyoruz. Gerçi daha çok o benle anlaşmak zorunda kalıyo Benim biraz sinirli bi yapım var. o çok sakindir. üstüme gelmiyo sağolsun

Peki cnm son bisey daha sorcam hangi drdan aliyosun psikiyatridenmi? Sonra dosyamiza falan işlemesin:))
yok yok psikiyatriyle alakası yok genel cerrahtan ağır hemoroid ürolojiden sistis denen aşırı enfeksiyonluluk birde ortopediden bel için özel bir şey yazmışlardı öyle bişeycik yani depresif şeyler değil

Cok güldüm @ kgokce valla hamilelikde bir nevi rezillik ama bende acikcasi esimden yardim isteyemem boyle bir konuda utanirim:)) ama agdayida önermiyolar son ayda zaten son ayda sık takibe gidiyoruz uzatcan kadarda olmuyor mecbur beklemeden almak mecburiyetindeyiz..

taktım ben bu olaya eşimlede o duruma girmek istememm benimde lazer olayından dolayı pek yok ama yinede alt bölgelerde olur yaa onun tedirginliği var hani bakalım ne olacak

ah ah işte ben hayatta elime jilet almışlığım yoktu geçen el yordamıyla yapam dedimki çok az bir bölge ama 1 ay sonra daha da büyük olursammm ne olucakkk

İyimis oyleyse gidip sekreteri ile gorusuyoruz demi rapor ve para islerini kusura bakma soruyorum cunku daha once hic boyle rapor almadim:))

İyimis oyleyse gidip sekreteri ile gorusuyoruz demi rapor ve para islerini kusura bakma soruyorum cunku daha once hic boyle rapor almadim:))
valla 1 fotoğraf götüryon oraya girişin varsa el okutma falan adına parayı eşin verinde tıp merkezi müdür hallediyor onaylatıp veryor eline yoksa elle girişde gerekebilirmiş :)
450 tl piyasasıda
haaa ayrıca medicanamıydı ne ordaki süleyman bey de veriyorr :)

ah ah işte ben hayatta elime jilet almışlığım yoktu geçen el yordamıyla yapam dedimki çok az bir bölge ama 1 ay sonra daha da büyük olursammm ne olucakkk
En kotu ihtimal annen kizkardesin falan varsa onlar yardimci olsun cnm.

çok ciciş olmuş canımm maşaallahhhhh 41 kere kız odaları beni benden alıyor ya şimdiden 2. bebişin hayalini kurabiliorum 3-4 sene içinde yine birlikte topikcekk hamiş kalalım kızlaaaarr inşş
sagol canim evet kesinlikle tekrar istiyoruz bizde:) esim besden asagi dusmuyor nasil buyutceksek.o daha simdiden baba oldum zannediyor sanirim:) hele bi dogup gelsin uc aya fikri kesin 3 e duser:)

çok çok haklısın bacımmm şeyyyy bu yıkadıklarımı bebek deterjanıyla yıkayacam ya odadamı kurutayım dışarıya sermeyeyim dimi bacım :)
hurç alayım bir kaç tane... geçende bir arkdaşım bebeğin dolabına ne denir ya organizemi ne kapitoneli bişey varmış al onlardan diktir ütület öyle bebeğin ürnlerini yıka koy dedi ama benim dolap içi düzenim zaten berbattır ne etsemki
şöyle bir raf örtüsü anlayacağınız

taktım ben bu olaya eşimlede o duruma girmek istememm benimde lazer olayından dolayı pek yok ama yinede alt bölgelerde olur yaa onun tedirginliği var hani bakalım ne olacak

tüy dökücü krem diyeceğim ama onlar da önerilmiyormuş içindeki maddelerden ötürü vs.. ya geleneksel bi toz vardı, babaannem kullanırdı hatırlıyorum da iğrenç kokuyordu hatta. eskiden ondan kullanırlarmış adını hatırlayamıyorum bir türlü. acaba onun zararı var mıdır ki onu kullansan? adını anneme bi sorup söylerim olmazsa.

zank mı zonk mu ne öyle bişey duymuştum yine sor bakalımda hoş cidden bacaklarımda bikini bölgemde yokta sadece 1 ayda 1 genital alt bölgeler adına sıkıntım ya bakalım ne olacak.. gerçi doğum ağrısıyla onumu düşüncezz diyom bir taraftandan aman sezeryan dahamı iyi vakti belli üstten oh mis gibi dermişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…