- 12 Ağustos 2013
- 401
- 132
- 333
Benim eşim de yay. Allah razı olsun çok iyi bi insandır. Tek problemli yönleri çene ve kararsızlık heralde:) O kadar da olsun artık. Bence korkma o kadar. Hekesin bi kusuru var.
sağol canım inş.canım çok geçmiş olsun bol bol meyve ye pekmez fln ye cok hasta moduna girme daa kötü olursun bırakma kendini hemencecik iyileşirsin inşallahh
ooo senin eş iymişşş hamsiyi hem ellerime takıyom ben temizliyom yıkıyommm hemde ben pişiryom var sen düşünnnbizim adam opsesif ona kalsaa sıcak suyla yıkar hamsileriii haşlama yeriz :)
doğru demişin ev senlemi yaşayacak allah sağlık versinnn...
bende hamsiyi tavada sevenlerdenim yoksa fırın olayı balıkda daha kolayy ama ne edersinnn az daha yiyecez bakalım
dediğin gibi açıyom davlumbazı balkonu heryeri kapat pişir ye tabi üşütmemek gerek ben bu haftasonu üşüdüm vallaaa :)
sonra yemek sonrası makineye herşeyi attıkmı ocakta eski bir sosluk veya tavaya vanilya var ya pastalar için o tozu döküyom ocakta altını aç dumanı adetaaa içerde pasta kokusu veriyor tabi pasta kokusunu seviyorsannız :)
ayrıca yaza doğru tanışırız inşallahhh
balık işi bizde de eşimdedir. gerçi biz genelde dışarda pişirtip getiriyoruz ama her zaman denk gelmiyo tabi. şimdi çıkıyo ya reklamlarda febreze. deneyen var mı? kayınvaldem balık kızarttıktan sonra sirke kaynatır ama o da balıktan beter kokuyo yaa:)
çok iyiii hatta e bebek varsa mağazası hangi şehirdeysen bakabilirsin veya internet sitesinden bak ne bilemm araştır araştır 1 aya halledersinnn no stress bacım
demekki arkadaşın eşi istisna. genelde olumlu yorumlar var. rahatladım :)Benim eşim de yay. Allah razı olsun çok iyi bi insandır. Tek problemli yönleri çene ve kararsızlık heralde:) O kadar da olsun artık. Bence korkma o kadar. Hekesin bi kusuru var.
Bence de önemli olan anlaşmak. Ben de oğlağım gayet iyi anlaşıyoruz. Gerçi daha çok o benle anlaşmak zorunda kalıyoya benim eşim de yay gayet memnunum çocugumun da koç aslan yay 3ünden biri olsun diodum çok şükür yay geliyorrakreplerle anlaşamıorum ben bi aslan olarak bence anlaşıp anlaşmamak daa önemli
yok yok psikiyatriyle alakası yok genel cerrahtan ağır hemoroid ürolojiden sistis denen aşırı enfeksiyonluluk birde ortopediden bel için özel bir şey yazmışlardı öyle bişeycik yani depresif şeyler değilPeki cnm son bisey daha sorcam hangi drdan aliyosun psikiyatridenmi? Sonra dosyamiza falan işlemesin:))
taktım ben bu olaya eşimlede o duruma girmek istememm benimde lazer olayından dolayı pek yok ama yinede alt bölgelerde olur yaa onun tedirginliği var hani bakalım ne olacakben de lazere gitmiştim 2 seansım kalmıştı ama bebeği öğrenince bıraktım tabi. çok az çıkıyor, bacaklarımı vs hallediyorum epilatörle iki dakikada ama bazı bölgeler için mümkün olmuyor tabi :) ağdaya gittim geçen gün canım, duruma göre doğum öncesi bir kez daha giderim. kendini kastığın için pek önerilmiyormuş ama valla ben eşimden yardım isteyemeyeceğim için başka çarem yok. çok korkar, kesinlikle yapamaz.
eğer ağdaya gidemem dersen eşin de yaparım derse yaptır tabi sonuçta kendi kendimize yapabileceğimiz bir şey değil bu
ah ah işte ben hayatta elime jilet almışlığım yoktu geçen el yordamıyla yapam dedimki çok az bir bölge ama 1 ay sonra daha da büyük olursammm ne olucakkkCok güldüm @ kgokce valla hamilelikde bir nevi rezillik ama bende acikcasi esimden yardim isteyemem boyle bir konuda utanirim:)) ama agdayida önermiyolar son ayda zaten son ayda sık takibe gidiyoruz uzatcan kadarda olmuyor mecbur beklemeden almak mecburiyetindeyiz..
İyimis oyleyse gidip sekreteri ile gorusuyoruz demi rapor ve para islerini kusura bakma soruyorum cunku daha once hic boyle rapor almadim:))yok yok psikiyatriyle alakası yok genel cerrahtan ağır hemoroid ürolojiden sistis denen aşırı enfeksiyonluluk birde ortopediden bel için özel bir şey yazmışlardı öyle bişeycik yani depresif şeyler değil
amaninnnnnnnnn çok çok güzel maşallahbu da benim nihayet bitirebildiğim kapı süsüm nasıl olmuş kızlar :)
valla 1 fotoğraf götüryon oraya girişin varsa el okutma falan adına parayı eşin verinde tıp merkezi müdür hallediyor onaylatıp veryor eline yoksa elle girişde gerekebilirmiş :)İyimis oyleyse gidip sekreteri ile gorusuyoruz demi rapor ve para islerini kusura bakma soruyorum cunku daha once hic boyle rapor almadim:))
En kotu ihtimal annen kizkardesin falan varsa onlar yardimci olsun cnm.ah ah işte ben hayatta elime jilet almışlığım yoktu geçen el yordamıyla yapam dedimki çok az bir bölge ama 1 ay sonra daha da büyük olursammm ne olucakkk
sagol canim evet kesinlikle tekrar istiyoruz bizde:) esim besden asagi dusmuyor nasil buyutceksek.o daha simdiden baba oldum zannediyor sanirim:) hele bi dogup gelsin uc aya fikri kesin 3 e duser:)çok ciciş olmuş canımm maşaallahhhhh 41 kerekız odaları beni benden alıyor ya şimdiden 2. bebişin hayalini kurabiliorum 3-4 sene içinde yine birlikte topikcekk hamiş kalalım kızlaaaarr inşş
çok çok haklısın bacımmm şeyyyy bu yıkadıklarımı bebek deterjanıyla yıkayacam ya odadamı kurutayım dışarıya sermeyeyim dimi bacım :)kgokce
Canm kasima niye birakiyosun.. hic de kirlenmezler. Kocalari dinlesek ohooo herseyi son haftaya birakirlar.. son bikac hafta kala yazik degil mi sana zaten oturdugun yerde bile belin agriyacak. Onca isle ugrasamazsin tatlim.. cok yoruyo insani. Bi de hava bozarsa hic kurumazlar. Bi de Allah korusun tabi ama acil bi durum olsa kalicak hepsi. Her durumu dusunmek lazim.. hepsini yika utule hurclara doldur madem de ikna olsun. Bizim dolaplardaki kiyafetler her gun yikaniyo mu sanki.. yikanip utulenen seyleri tekrar ne kadar zamn sonra giyiyoruz yani. Kirleniyo mu? hayir.
aslaaaaaaaaaa :)En kotu ihtimal annen kizkardesin falan varsa onlar yardimci olsun cnm.
taktım ben bu olaya eşimlede o duruma girmek istememm benimde lazer olayından dolayı pek yok ama yinede alt bölgelerde olur yaa onun tedirginliği var hani bakalım ne olacak
zank mı zonk mu ne öyle bişey duymuştum yine sor bakalımda hoş cidden bacaklarımda bikini bölgemde yokta sadece 1 ayda 1 genital alt bölgeler adına sıkıntım ya bakalım ne olacak.. gerçi doğum ağrısıyla onumu düşüncezz diyom bir taraftandan aman sezeryan dahamı iyi vakti belli üstten oh mis gibi dermişim :)tüy dökücü krem diyeceğim ama onlar da önerilmiyormuş içindeki maddelerden ötürü vs.. ya geleneksel bi toz vardı, babaannem kullanırdı hatırlıyorum daiğrenç kokuyordu hatta. eskiden ondan kullanırlarmış adını hatırlayamıyorum bir türlü. acaba onun zararı var mıdır ki onu kullansan? adını anneme bi sorup söylerim olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?