zank mı zonk mu ne öyle bişey duymuştum yine sor bakalımda hoş cidden bacaklarımda bikini bölgemde yokta sadece 1 ayda 1 genital alt bölgeler adına sıkıntım ya bakalım ne olacak.. gerçi doğum ağrısıyla onumu düşüncezz diyom bir taraftandan aman sezeryan dahamı iyi vakti belli üstten oh mis gibi dermişim :)
çok çok haklısın bacımmm şeyyyy bu yıkadıklarımı bebek deterjanıyla yıkayacam ya odadamı kurutayım dışarıya sermeyeyim dimi bacım :)
hurç alayım bir kaç tane... geçende bir arkdaşım bebeğin dolabına ne denir ya organizemi ne kapitoneli bişey varmış al onlardan diktir ütület öyle bebeğin ürnlerini yıka koy dedi ama benim dolap içi düzenim zaten berbattır ne etsemki
Eki Görüntüle 1276709 şöyle bir raf örtüsü anlayacağınız
ya olsun sezeryanda günü belli git temizle git :)deli kız sezaryende de temizleyip gidiyorsun sonuçta, hatta bazı yerlerde sezaryenden önce o bölgenin temizliğini kontrol ediyorlar diye okumuştum
kapitone canım, sen ankara'daydın bak bursa kumaş pazarında var kızılay'dan alabilirsin. kumaşçının hemen altında da terziler var, orada da diktirirsin kenarlarını. veya moda çarşısının alt katında bi amca var hem satıyor hem dikiyor, onda da yaptırabilirsin.
ya olsun sezeryanda günü belli git temizle git :)
neyse amannnnn
bu aradaaaaaaa cidden sen de mi öneriyon bu kapitoneleri böylemi olurmuş bebiş dolapları ufff hergüne bişey çıkıyorrr birde onamı zaman ve para harcayacammm ufff
ölçeyim tüm rafları aldırıp diktirmek gerek mademmm ufff çok tutmaz inşallahevet canım yiğenlerime de öyle yapmıştı annem. temiz ve düzenli durur diye düşünüyorum. ben kendi dolabımın içinde şu dantel görünümlü örtülerden kullanıyorum ama bebek için uygun olmaz diye düşündüm. hem de çok kayıyor onlar. kızılaya falan giden olursa ölçüsünü verip aldır istersen, sırf onun için çıkma sen.
çok çok haklısın bacımmm şeyyyy bu yıkadıklarımı bebek deterjanıyla yıkayacam ya odadamı kurutayım dışarıya sermeyeyim dimi bacım :)
hurç alayım bir kaç tane... geçende bir arkdaşım bebeğin dolabına ne denir ya organizemi ne kapitoneli bişey varmış al onlardan diktir ütület öyle bebeğin ürnlerini yıka koy dedi ama benim dolap içi düzenim zaten berbattır ne etsemki
canım iyi olmanıza sevindim.bende haftaya perşembe gidicem doktora merakla bekliyorum randevuyu.hayırdfır ne sınavına hazırlanıosun?buarada hazırlıklar ne alemde:)canım valla yıllık izin aldım ders çalışıyorum evde.haftayada raporumu alıp vericem bitirdik artık iş macerasını şimdilik:) bebek iyi çok şükür en son c.tesi gittim.kocaman olmuş.sen neler yapıyorsun? bebişin nasıl ?
sterilizasyonu almana gerek yok canım herkes kendi kaynatıyor biberonları falmmhımmmm bilemedimmm ne etsemmm weewelin telsizi ateşölçeri sterilizasyon dekennn bir sürü alet edevat oluyor süreç içinde mi alsam ne etsem valla para pul da kalmadı
oda spreyi gibi bişi. ama reklamındada balık pişiriyolar sonra bunu sıkıyolar hiç kokmuyo güya :)febreze ne canım? yok bizde denedik 2 3 kez dışardan ama illa kendi kızarttığımız gibi gelmedi bize
Kızlar mrb,
Sağlık problemlerimden kafamı kaldırıp sizin gibi cicili hazırlıklar yapamadım. Anca hastane çıkışlarını hazırlattım yeni. Ilki de ani doğum olmuştu hiç hazırlık filan yapamamıştım.
Şimdikk
1) lohusa tacı ve terliği sade ekru bi model istiyorum. Nerden aldınız ve ücreti nedir? ( internetten olursa daha ii )
2) eve çıktığınızda yatağınıza ne sereceksiniz? Nasıl bir nevresim takımı olucak? ( ben pek cahilim bu konuda)
3) hastane eşyalarını koymak için güzel süslü bir valiz arıyorum. Siz ne yaptınız?
4) hem bebek eşyaları için hem kendim için kullanabileceğim şık bir çanta da lazım.
5) ilk oğlumun park yatağını biraz değiştirerek kullanmak istiyorum. Foto yükleyebilirsem nasıl bişi istediğimi daha net anlatırım. Elinden dikiş nakış gelenler bana yardımcı olsun lütfen.Eki Görüntüle 1276817 Eki Görüntüle 1276818
oda spreyi gibi bişi. ama reklamındada balık pişiriyolar sonra bunu sıkıyolar hiç kokmuyo güya :)
Kızlar mrb,
Sağlık problemlerimden kafamı kaldırıp sizin gibi cicili hazırlıklar yapamadım. Anca hastane çıkışlarını hazırlattım yeni. Ilki de ani doğum olmuştu hiç hazırlık filan yapamamıştım.
Şimdikk
1) lohusa tacı ve terliği sade ekru bi model istiyorum. Nerden aldınız ve ücreti nedir? ( internetten olursa daha ii )
2) eve çıktığınızda yatağınıza ne sereceksiniz? Nasıl bir nevresim takımı olucak? ( ben pek cahilim bu konuda)
3) hastane eşyalarını koymak için güzel süslü bir valiz arıyorum. Siz ne yaptınız?
4) hem bebek eşyaları için hem kendim için kullanabileceğim şık bir çanta da lazım.
5) ilk oğlumun park yatağını biraz değiştirerek kullanmak istiyorum. Foto yükleyebilirsem nasıl bişi istediğimi daha net anlatırım. Elinden dikiş nakış gelenler bana yardımcı olsun lütfen.Eki Görüntüle 1276817 Eki Görüntüle 1276818
denemek lazım. anlattıkları gibiyse süper tabi hemen alalım :)ya biz de dün balık yaptık, kokmasın diye fırında yaptım sözde ama tabi ki koktu yine. o reklam geldi aklıma hemen :) alıp deneyeceğim, işe yarıyorsa ne güzel. bizim alttaki komşu çok sık balık pişiriyor onun kokusundan bile rahatsız oluyorum valla eğer reklamdaki gibiyse çok işime yarar :)
merhaba canım,
ben tacımı ve terliğimi kendim yaptım ama senyapsensat diye bir site var orada olabilir bak istersen.
doğum sonrasında odamda yatacağım, beyaz bir nevresim takımım var dantelli vs, onu sereceğiz inş. çok abartılı bir şey istemiyorum, mevlüt günü en süslü takımı çıkarıp sererim yeter :)
park yatağı süslemek için de bu tarz bir şeyi ölçülerini verip terziye diktirebilirsin. ankara'daysan nerelere yaptırabileceğini yazarım sana canım.
salon örtü takımı için fransız güpürü seversen onlardan alabilirsin, english home da farklı şeyler olabiliyor oraya bakabilirsin. bir de evlen butik var, markafoniye sık sık geliyor güzel şeyler bulabilirsin oradan da. ben bir şeyler almıştım ondan, güzel ve kaliteliydi.
Kuşum ben de aynıyım işte. Akrabalar burda olmayınca hiç önemsemedim öle şeyleri. Ama sen önemsemesen muhatap oldukların eksik görüyo. Şimdiye kadar sallamadım. Şimdiden sonra susturmak gerektiğini anladımcanım lohusa tacı terliği konusunda ben taç takmıycam, terlik de evde kullanılmamış ambalajıyla duran bir bornoz terliği var. ödemli ayaklarımı ancak o dev terlik paklar. onu götürücem.
eve çıktığımda yatağıma normal pamuk saten nevresimlerimden birini sericem. özel bir şey değil.
hastane eşyalarını normal çekçekli mini boy valizime koyacam.
ona sığmayanı sırt çantamıza koyarım.
ilk oğlumun park yatağını eşim duru suyla yıkadı(((((( bende sirkeli suyla silicem. onu kullanıcaz. sen bu fotodaki gibi yaptırabilirsin. çeyiz işi yapan yerler yapar bunu çok cici olmuş.
bebek şekeri çikolata ıvır zıvır desen heeeeeç yapmadım yapmayacamda. içim mi geçmiş benim yaaaaaa. ben de mi bi tuhaflık var. mevlüt de yapmadım ne evlenince gelin mevlüdü ne bebeğe mevlüt. niye sevemiyomki ben böyle şeyleri.
hazırlık manasında ben de de hala tık yok. az önce utandım da bi liste yaptım. yarın dr için izinliyim. randevuyu sabah 9a aldım. 9,5da biter işim. gidip eksiklerimi alayım. dolap içine kapitone alayım. başlayım artık yıkama ütüleme bavul işine.
isim konusunu ne yaptın? benim ilk paşa emre. bu da arda olacak. ilkini ben koymuştum bunu eşime bırakmıştım. aylardır onur diyordu. bu hafta vazgeçti eşim. arda olsun dedi. ok dedim. fbli emre, gslı arda. üçüncüyü de bjk li yapayım dembaba koyayım artık. benden kız çıkmaz nasıl olsa:)
Kuşum ben de aynıyım işte. Akrabalar burda olmayınca hiç önemsemedim öle şeyleri. Ama sen önemsemesen muhatap oldukların eksik görüyo. Şimdiye kadar sallamadım. Şimdiden sonra susturmak gerektiğini anladım
Isim bulamadım hala. Tuna ya da Arda uyuyo ama manası yok be tatlım. Arda= ardından gelen...kulağa hoş geliyo ama ben anlamlı bişi olsun çocuk onu karakterinde taşısın istiyorum.
Alp istiyorum eşim ısrarla istemiyo. Yavuz a taktı ben de onu istemiyorum. Uras dedi en son. Bilemedim. Çok da içime yatmadı. Anlamı açık olsun o ne demekmiş denmesin istiyorum. Kararsızım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?