2014 Aralık Anneleri

gripliler ne durumda? sabah agzim burnum birbirine girmisti sürekli bi uyku hali. yataktan cikip battaniyeyi alip salona gelmistim burdada uyumusum az önce uyandim allahtan atesim yok. napicaz yaa olmadi cumartesi esimle kontrole gitcektim haftaici giderim artik annemle.

ya liste yapiim dedim panik oldum bi sürü eksik offff halılar yıkamaya verilecek bi de daa .. kasımın sonunda Yusuf bey daralır gelir die cidden tırsıyorum off off .......

ya anlama bakarsan arda ardında gelen demek miymiş. işaret amacıyla yere dikilen çubuk değnek diye biliyordum:)))
Ben öle biliyorum. Senin dediğin anlamı da vardır belki. Öle de olsa pek anlamlı sayılmaz bnm için:)
Onur daha ii değil mi esracım ?
Bak şu anlamları varmış ben de bilmiyodum
1. Hükümdar veya kumandan asası.
2. İşaret olarak yere dikilen çubuk.
3. Sonra gelen.
4. Meriç ırmağının Edirne yöresindeki önemli bir kolu.
5. Uygur yazılarında geçen çok eski bir Türk adı.

Son maddeye bakınca iiymiş:)

Kaynak: http://ismininanlamine.com/arda-isminin-anlami-ne-139/#ixzz3GmryptFI

Son düzenleme:
valla ben fenayım canım gittikçe de kötüleşiyorum ateş bende de yok allahtan. nane limon falan içtim bol sıvı almaya çalışıyorum. yatmadan öncede pekmez karabiber karışımı içicem terletirse iyi gelir belki

evet ben o hickirinca kendimde hickirip sikligina bakiyodum hizina yetismek mumkun degil:) cok zevkli degilmii..oyyy seninki gececi demekki benimki sabah ogle aksam duzenli hickiriyor:)
Eet geceleri hickirmak gibi bi hobisi var pasamin :) hickirigini hep rahimde asagida hissediorum. En son doktora gittimgimda bebegimin ters oldugunu soledi. Bu haftalarda donmesi gerekirmis aslinda acep kafasi asagidami artik. Senin bisey dedimi doktor.

canim annemle konustum. nar cok iyiymis aksam esime soyledim gelirken nar aldiricam.bide ihlamur ic icine elma kurusu kusburnu zencefil koydum 2 fincan ictim ondan. limon koyamiyorum tansiyonum düştüğü icin.

canım iyi olmanıza sevindim.bende haftaya perşembe gidicem doktora merakla bekliyorum randevuyu.hayırdfır ne sınavına hazırlanıosun?buarada hazırlıklar ne alemde:)
Canim yukselme sinavim var 4 senede 1 oluyo.bu ilk sinavim ve harika bi zamana denk geldi.hazirliklar pek yok daha.sadece hastane cikislarini ve temizlik malzemelerini aldim bebegin.kendim icin sinavdan sonra cikicam alisverise.odamizi da haftaya siparis vercez.insallah iyidir oglusun.guzel haberlerle gel.bana da haber ver.bu arada calismaya devam mi 37ye kadar

BACIMMMMMMMMMMM nerelerdesin sennn yahuu... amanınnn ne de güzel bir tasarım bir beşik koymuşun demek park yatağı böyle giydirebilirizz... bende de ne taç ne terlik gidip şu klasik hastane terliklerinden alırım kesin :)
ben geçen trend yoldan 1 saten biyeli dantelanın turkuazlı mavili bir set aldım kii 5 yıldır nerdeyse tüm nevresimleri yıkamaktan parçaladık :) ayrıca 2 adette fabresin çift kişilik setinden aldım hepsi burada da 1 alana 1 bedavaydı ki 68.90 tl ye normal ev shoplarda gördüm 99 tl ydi hemen kaçırmadan aldım netten bir bakabilirsinn...
bu arada bu erken doğum riski bende de var ama henüz hiç bişey yapmadımm rkenden kasıt ne diyorum doktora bugün yarında olabilmesi diyor 37- 40 haftadan öncesi erkenmişmiş... bakalım sen ne zaman doğdun ilk bebişini erken olarak kaçıncı haftana denk geldiki acaba bacım???

Seker annisler kendinize dikkat edin bol bol sivi tuketin gripli hamislerrr... bizim yarin kontrolumuz var cok heycanliyimmmm heycandan agrilarimi unuttum :) acaba yarin nst ye girer miyizz?? Bi bilginiz var mi?

al benden de o kadar demek ben gibiler de varmış.... normal çekçekli valiz ve bir el çantası aynenn yeter :)
bebek şekeri çikolata bizde de yok :) bakalım sonrasında eşim el atarsa olur yoksa bende yapamayacam öyle süslü şeyler
sen de mi dolap içi kapitone alıcan bende kararsız kaldım alsam kessem direkt serilmez mi acaba birde illaki diktirtmek mi gerek onlarıı neyse sen al ben sorularımla bunaltırım artık kaça aldın erden aldın nasıl yaptın diye
bu arada isme karar vermişiniz arda demek :) maşallahh
emre yi bizde düşündük ama kardeşimin adı emre eşimin adıda öyle bişey ikisi yanyana gelince isimelrini karıştırdığımdan aman çocuğa gerek yok demiştim ama çok güzel haylaz zeki veledler oluyor bu emreler dermişim....

bu arada bir arkadaşım kullan at donları için ben bebek mağazalarında 3 ü 9.90 veya 12 tly gördüm diyince aman saçmalama watsonslarda 10 tanesi 3.5 a almıştım dedi 4 -5 ay önce şimdide olsa olsa 5 tl olur di mi ne dersin bacım

Seker annisler kendinize dikkat edin bol bol sivi tuketin gripli hamislerrr... bizim yarin kontrolumuz var cok heycanliyimmmm heycandan agrilarimi unuttum :) acaba yarin nst ye girer miyizz?? Bi bilginiz var mi?
alttaki hamilelik takvimindeki gibi 34. haftandaysan girersin bacımmm kasılmalarını görürsünüz bakalım

Disarida da kurutsan olur. Guzel guzel havalanarak kururlar. Eger havada is pis kotu kokular yksa ama kurur kurumaz toplaman lazim cok kalirsa guzel kokulari gider. Ben hep eve seriyorum ama gec kuruyo. Icin rahat etmezse eve ser vakit var nasilsa.
evde kurutcammm karar verdimm tabi önce bir yıkama girişimine girmek gerek

Evet bizim pamuk 29+4 deki randevuda donmustu basi asagida yerine yerlesmis dedi.hatta gosterdi.bende hep gogsune denk gelen yerde hissediyorum hickiriklari.yani cok asagida karin altinda hissediliyor.boylece tekrar dondumu donmedi anliyorim sanirim.zaten doktor otuzuncu haftada donduyse bidaha baska pozisyona gecmesinin cok dusuk bi ihtimal oldugunu soyledi.yuzde bir dedi.bizimki hilal seklinde :) sagda gogus ortada popo solda ayaklar kafada asagida.plasenta ayaklarina Iizin vermemis.verseydi eger ayaklari kaburgama dayardi o bizim icin iyi oldu

alttaki hamilelik takvimindeki gibi 34. haftandaysan girersin bacımmm kasılmalarını görürsünüz bakalım
Ayy bakalim yaa simdi daha cok heycanlandim bi de bikac gundur cok kasilmam oluyo bakalim ne diyecek dr.. yazarim buraya.

canim annemle konustum. nar cok iyiymis aksam esime soyledim gelirken nar aldiricam.bide ihlamur ic icine elma kurusu kusburnu zencefil koydum 2 fincan ictim ondan. limon koyamiyorum tansiyonum düştüğü icin.
evet doğru bak nar da iyi gelir. Yaa 1senedir hic hasta olmadım nerdeyse.hele hamile kaldigimdan beri korumaya calistim kendimi aman hasta olmiyim diye ama yine de kaptik sifayi. Isin kötüsü bebegin kiyafetlerini yikiyorum dunden beri simdi o da yarim kaldi.mikroplu mikroplu ellemiyim diye biraktim utulemicem

Ya kizlar ben kizimda haci sakir sabun tozunu kullaniyodum camasirlarina.baya bi kopuruyodu.hatta bazen ayarlayamadiysam köpuklerin makinadan tastigi bile oluyodu.simdi bunda dalan roxy alayim dedim bitkisel falan diye.ama hic kopurmuyo bu.ustunde yazdigi kadar koydum. Cok hos kokuyo yumusak oluyo falan ama gidip gelip bakiyorum hic köpük yok.normal mi yani

Canım bende dalan roxy ile yıkadım pek köpürmedi Daha iyi değil mi köpürmemesi Alerji yapmaz bebişlere

Merhaba anneler herkes iyidir umarım. Ben 33. Haftadayım hala çalışıyorum ama hep uykusuzluk hali var. Bir de bu ara bazen göğüs ucum sızlıyor sanırım ilk süt oluştu. İnş ilki gibi bu bebek de 2 yaşına kadar emer.sizde de var mı süt? :) erkek bebek bekliyorum karnımda hep bir kıpırtı var ve devamlı tatlı yeme ihtiyacı hissediyorum. Bazen içerideki zıplıyor acayip sıkışıyorum tuvalete koşturuyor beni kereta bzen geriliyor gibi içeride oluyor. 2 hafta sonra kontrole ve doğuma kadar ankara'da olduğum için büyük doğuma Z. Tahir Burak hast.'ne gideceğim. Mhrs'den randevu alınmıyor mu aynı doktora devam etmek için gidenler siz ne yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…