- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
Ben öle biliyorum. Senin dediğin anlamı da vardır belki. Öle de olsa pek anlamlı sayılmaz bnm için:)ya anlama bakarsan arda ardında gelen demek miymiş. işaret amacıyla yere dikilen çubuk değnek diye biliyordum:)))
valla ben fenayım canım gittikçe de kötüleşiyorumgripliler ne durumda? sabah agzim burnum birbirine girmisti sürekli bi uyku hali. yataktan cikip battaniyeyi alip salona gelmistim burdada uyumusum az önce uyandim allahtan atesim yok. napicaz yaa olmadi cumartesi esimle kontrole gitcektim haftaici giderim artik annemle.
Eet geceleri hickirmak gibi bi hobisi var pasamin :) hickirigini hep rahimde asagida hissediorum. En son doktora gittimgimda bebegimin ters oldugunu soledi. Bu haftalarda donmesi gerekirmis aslinda acep kafasi asagidami artik. Senin bisey dedimi doktor.evet ben o hickirinca kendimde hickirip sikligina bakiyodum hizina yetismek mumkun degil:) cok zevkli degilmii..oyyy seninki gececi demekki benimki sabah ogle aksam duzenli hickiriyor:)
canim annemle konustum. nar cok iyiymis aksam esime soyledim gelirken nar aldiricam.bide ihlamur ic icine elma kurusu kusburnu zencefil koydum 2 fincan ictim ondan. limon koyamiyorum tansiyonum düştüğü icin.valla ben fenayım canım gittikçe de kötüleşiyorumateş bende de yok allahtan. nane limon falan içtim bol sıvı almaya çalışıyorum. yatmadan öncede pekmez karabiber karışımı içicem terletirse iyi gelir belki
Kızartma hamur isi yedigimde.benmde oluyor renni yada gaviscon ii geliyorBi kacgundur midemde yanma basladii....
Canim yukselme sinavim var 4 senede 1 oluyo.bu ilk sinavim ve harika bi zamana denk geldi.hazirliklar pek yok daha.sadece hastane cikislarini ve temizlik malzemelerini aldim bebegin.kendim icin sinavdan sonra cikicam alisverise.odamizi da haftaya siparis vercez.insallah iyidir oglusun.guzel haberlerle gel.bana da haber ver.bu arada calismaya devam mi 37ye kadarcanım iyi olmanıza sevindim.bende haftaya perşembe gidicem doktora merakla bekliyorum randevuyu.hayırdfır ne sınavına hazırlanıosun?buarada hazırlıklar ne alemde:)
BACIMMMMMMMMMMM nerelerdesin sennn yahuu... amanınnn ne de güzel bir tasarım bir beşik koymuşun demek park yatağı böyle giydirebilirizz... bende de ne taç ne terlik gidip şu klasik hastane terliklerinden alırım kesin :)Kızlar mrb,
Sağlık problemlerimden kafamı kaldırıp sizin gibi cicili hazırlıklar yapamadım. Anca hastane çıkışlarını hazırlattım yeni. Ilki de ani doğum olmuştu hiç hazırlık filan yapamamıştım.
Şimdikk
1) lohusa tacı ve terliği sade ekru bi model istiyorum. Nerden aldınız ve ücreti nedir? ( internetten olursa daha ii )
2) eve çıktığınızda yatağınıza ne sereceksiniz? Nasıl bir nevresim takımı olucak? ( ben pek cahilim bu konuda)
3) hastane eşyalarını koymak için güzel süslü bir valiz arıyorum. Siz ne yaptınız?
4) hem bebek eşyaları için hem kendim için kullanabileceğim şık bir çanta da lazım.
5) ilk oğlumun park yatağını biraz değiştirerek kullanmak istiyorum. Foto yükleyebilirsem nasıl bişi istediğimi daha net anlatırım. Elinden dikiş nakış gelenler bana yardımcı olsun lütfen.Eki Görüntüle 1276817 Eki Görüntüle 1276818
al benden de o kadar demek ben gibiler de varmış.... normal çekçekli valiz ve bir el çantası aynenn yeter :)canım lohusa tacı terliği konusunda ben taç takmıycam, terlik de evde kullanılmamış ambalajıyla duran bir bornoz terliği var. ödemli ayaklarımı ancak o dev terlik paklar. onu götürücem.
eve çıktığımda yatağıma normal pamuk saten nevresimlerimden birini sericem. özel bir şey değil.
hastane eşyalarını normal çekçekli mini boy valizime koyacam.
ona sığmayanı sırt çantamıza koyarım.
ilk oğlumun park yatağını eşim duru suyla yıkadı(((((( bende sirkeli suyla silicem. onu kullanıcaz. sen bu fotodaki gibi yaptırabilirsin. çeyiz işi yapan yerler yapar bunu çok cici olmuş.
bebek şekeri çikolata ıvır zıvır desen heeeeeç yapmadım yapmayacamda. içim mi geçmiş benim yaaaaaa. ben de mi bi tuhaflık var. mevlüt de yapmadım ne evlenince gelin mevlüdü ne bebeğe mevlüt. niye sevemiyomki ben böyle şeyleri.
hazırlık manasında ben de de hala tık yok. az önce utandım da bi liste yaptım. yarın dr için izinliyim. randevuyu sabah 9a aldım. 9,5da biter işim. gidip eksiklerimi alayım. dolap içine kapitone alayım. başlayım artık yıkama ütüleme bavul işine.
isim konusunu ne yaptın? benim ilk paşa emre. bu da arda olacak. ilkini ben koymuştum bunu eşime bırakmıştım. aylardır onur diyordu. bu hafta vazgeçti eşim. arda olsun dedi. ok dedim. fbli emre, gslı arda. üçüncüyü de bjk li yapayım dembaba koyayım artık. benden kız çıkmaz nasıl olsa:)
alttaki hamilelik takvimindeki gibi 34. haftandaysan girersin bacımmm kasılmalarını görürsünüz bakalımSeker annisler kendinize dikkat edin bol bol sivi tuketin gripli hamislerrr... bizim yarin kontrolumuz var cok heycanliyimmmmheycandan agrilarimi unuttum :) acaba yarin nst ye girer miyizz?? Bi bilginiz var mi?
evde kurutcammm karar verdimmDisarida da kurutsan olur. Guzel guzel havalanarak kururlar. Eger havada is pis kotu kokular yksa ama kurur kurumaz toplaman lazim cok kalirsa guzel kokulari gider. Ben hep eve seriyorum ama gec kuruyo. Icin rahat etmezse eve ser vakit var nasilsa.
Evet bizim pamuk 29+4 deki randevuda donmustu basi asagida yerine yerlesmis dedi.hatta gosterdi.bende hep gogsune denk gelen yerde hissediyorum hickiriklari.yani cok asagida karin altinda hissediliyor.boylece tekrar dondumu donmedi anliyorim sanirim.zaten doktor otuzuncu haftada donduyse bidaha baska pozisyona gecmesinin cok dusuk bi ihtimal oldugunu soyledi.yuzde bir dedi.bizimki hilal seklinde :) sagda gogus ortada popo solda ayaklar kafada asagida.plasenta ayaklarina Iizin vermemis.verseydi eger ayaklari kaburgama dayardi o bizim icin iyi olduEet geceleri hickirmak gibi bi hobisi var pasamin :) hickirigini hep rahimde asagida hissediorum. En son doktora gittimgimda bebegimin ters oldugunu soledi. Bu haftalarda donmesi gerekirmis aslinda acep kafasi asagidami artik. Senin bisey dedimi doktor.
Ayy bakalim yaa simdi daha cok heycanlandimalttaki hamilelik takvimindeki gibi 34. haftandaysan girersin bacımmm kasılmalarını görürsünüz bakalım
evet doğru bak nar da iyi gelir. Yaa 1senedir hic hasta olmadım nerdeyse.hele hamile kaldigimdan beri korumaya calistim kendimi aman hasta olmiyim diye ama yine de kaptik sifayi. Isin kötüsü bebegin kiyafetlerini yikiyorum dunden beri simdi o da yarim kaldi.mikroplu mikroplu ellemiyim diye biraktim utulemicemcanim annemle konustum. nar cok iyiymis aksam esime soyledim gelirken nar aldiricam.bide ihlamur ic icine elma kurusu kusburnu zencefil koydum 2 fincan ictim ondan. limon koyamiyorum tansiyonum düştüğü icin.
Canım bende dalan roxy ile yıkadım pek köpürmedi Daha iyi değil mi köpürmemesi Alerji yapmaz bebişlereYa kizlar ben kizimda haci sakir sabun tozunu kullaniyodum camasirlarina.baya bi kopuruyodu.hatta bazen ayarlayamadiysam köpuklerin makinadan tastigi bile oluyodu.simdi bunda dalan roxy alayim dedim bitkisel falan diye.ama hic kopurmuyo bu.ustunde yazdigi kadar koydum. Cok hos kokuyo yumusak oluyo falan ama gidip gelip bakiyorum hic köpük yok.normal mi yani
Evet haklisin canim o acidan da hic kopurmeyince supheye düştüm ilerde lekeleri cikartir mi diye.malum Türk kadiniyiz severiz kopurte kopurte temizligiCanım bende dalan roxy ile yıkadım pek köpürmedi Daha iyi değil mi köpürmemesi Alerji yapmaz bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?