Aynen benimde cok kasilmam oluyor hareket etsem ayaga kalksam suerli kasiliyorum korkuyom erkdn gelirse fiye foktoruna sorunca yazda bizde bilgilenelim canm bende 33 haftlk gebeyim bayadir var bende bu kasilmalarAyy bakalim yaa simdi daha cok heycanlandimbi de bikac gundur cok kasilmam oluyo bakalim ne yazarim buraya.
Ben de pzt tüm gün yattım hastalık yüzünden yavrunun hareketleri azaldı. :S Senin msjını görmeseydim panik olacaktım.bugünkü gribe bağlı miskinliğim kuzumada geçti gün içinde biraz kıpraştı okadar şimdi yeni yeni kıpraşıyorhep annenin salaklığı oğlum bi halt varmış gibi gittim sokuldum arkadaşıma otur evinde bigünde gezme
Oysho'ya baksana. :)Günaydın kızlarrr.
Ben pijama tak bulamiyorumm.
Lahusalar cok kokoss.diger pijama tk ları xl bedene kadar belleri dar.
Ben biraz spr ttarzinda istiyorum dantelli bebek leyler figurlu istemiyorumm.
Sizler ne yaptiniz.
Benim sezeryan olucak boydan gecelik istemiyorumm.
Siz sağlıklı olun da hazırlıklar kalsa da olur. Ben terlik ve tacı kendim süsleyeceğim ama o süslü terliği evde giymek için yapacağım. Hastanede öyle süslü terlik giymeyeceğim :) Annem çeyizim için dantelli pike takımları yaptırmıştı. Şık bir şeyler onları sereceğiz. Hastaneye giderken koymak için normal orta boy bir valizimi dolduracağım. Özel bir valiz almadım. Daha o dediğin şık çantaya rast gelemediğim için kaldı laınacak inş allah :) Bu park yatak çok hoş olmuş. Yatak ölçüsüne göre bu resmi göstererek diktirebilirsin. Dikecek kişinin tecrübesine ve becerisine göre şurasını şöyle yapalım falan deyip seni yönlendirir.Kızlar mrb,
Sağlık problemlerimden kafamı kaldırıp sizin gibi cicili hazırlıklar yapamadım. Anca hastane çıkışlarını hazırlattım yeni. Ilki de ani doğum olmuştu hiç hazırlık filan yapamamıştım.
Şimdikk
1) lohusa tacı ve terliği sade ekru bi model istiyorum. Nerden aldınız ve ücreti nedir? ( internetten olursa daha ii )
2) eve çıktığınızda yatağınıza ne sereceksiniz? Nasıl bir nevresim takımı olucak? ( ben pek cahilim bu konuda)
3) hastane eşyalarını koymak için güzel süslü bir valiz arıyorum. Siz ne yaptınız?
4) hem bebek eşyaları için hem kendim için kullanabileceğim şık bir çanta da lazım.
5) ilk oğlumun park yatağını biraz değiştirerek kullanmak istiyorum. Foto yükleyebilirsem nasıl bişi istediğimi daha net anlatırım. Elinden dikiş nakış gelenler bana yardımcı olsun lütfen.Eki Görüntüle 1276817 Eki Görüntüle 1276818
Bende dantel takım ördürmedim anneme. Boncuklu takımlar aldım. Onları kullanıyorum. Gayet şık ve güzel duruyor bence. Ya da English home da ki modeller de çok şık ve sade onlar da olabilir tabiki de.Bunların dışında,
Yeni evli olanlar beri gelsin:)
Salonum için evlenirken çok şık bir boncuklu örtü takımı almıştım. Hiç bibloya bile gerek kalmadan çok güzel görünüyordu.
Şimdi bnm kv tutturmuş bu takım eskimiş diye. Hiç beğenmediğim örtüleri koyalım diyo.
Dantelden nefret ederim. Şöyle ağır şık son moda örtü takımları istiyorum. Var mı tavsiyeniz ?
Geçen hafta bende panik olmuştum. Yıkamaya başladım da biraz rahatladım. Ama bu havalarda kurutmak ayrı bir dert gerçekten. Halıları bende daha vermedim. Bu cumartesi günüm var. Onu da atlatayım ondan sonra ki hafta vereceğim bende. Temiz temiz sererim sonra.ya liste yapiim dedim panik oldum bi sürü eksik offff halılar yıkamaya verilecek bi de daa .. kasımın sonunda Yusuf bey daralır gelir die cidden tırsıyorum off off .......
Kasılman yoksa tabi doktora göre de değişir girmyebilirsin bence. Ben 35. haftamdayım henüz hiç girmedim.Seker annisler kendinize dikkat edin bol bol sivi tuketin gripli hamislerrr... bizim yarin kontrolumuz var cok heycanliyimmmmheycandan agrilarimi unuttum :) acaba yarin nst ye girer miyizz?? Bi bilginiz var mi?
Makineyi çok doldurursan evet köpürmüyor. Biraz daha az doldurursan o zaman köpürüyor ya da benim öyle oldu. Tabi bu aşırı köpük köpük değil. Makine camının altında 2-3 parmak biriken bir köpük. Ama kokusu benim çok hoşuma gitti.Ya kizlar ben kizimda haci sakir sabun tozunu kullaniyodum camasirlarina.baya bi kopuruyodu.hatta bazen ayarlayamadiysam köpuklerin makinadan tastigi bile oluyodu.simdi bunda dalan roxy alayim dedim bitkisel falan diye.ama hic kopurmuyo bu.ustunde yazdigi kadar koydum. Cok hos kokuyo yumusak oluyo falan ama gidip gelip bakiyorum hic köpük yok.normal mi yani
Yok canım niye iyi bakamayasın. Öyle düşünme. Bazı bebişler bazı haftalarda az alıyor kiloyu. Hem ayrıca doktorun iyi diyorsa iyidir. SAğlıkları yerinde olsun.Slm arkadaslar. Muayenemiz vardi bugun. Ikk defa bu kadar net gordum kizimin yuzunu. Parmagini emiyodu yavrum. Cooook tatliydi ordan alip opesim geldi:) plasenta icin bebegin basinin golgesi dusuyo tam goremiyorum ama sanki yukari cekilmis gibi dedi. Kilosu az geldi bana 1 ay once 1500grdi kilolu olacak gibi demisti. Simdi 1700 diyo. 1ayda 200 gr mi almis sadece cok sasirdim. Iyi bakamadim mi kizima
Hiç yani ne işin var senin bu göbişli halinle gezmelerdebugünkü gribe bağlı miskinliğim kuzumada geçti gün içinde biraz kıpraştı okadar şimdi yeni yeni kıpraşıyorhep annenin salaklığı oğlum bi halt varmış gibi gittim sokuldum arkadaşıma otur evinde bigünde gezme
Maş Allah size. KEyifler yerinde. ohh ne ala. Bizim popomuz yer yüzü göremiyorNasılsıniz aralık anneleri.. nasıl gidiyo hrks nasıl... biz çok iyiyiz oğluşumla çok şükür...şimdi meyvemizi yedik o ses turkiye yi izliyoruz.. cumartesi randevumuz vardı.. paşam 1660 gr olmuş maşallah.. kafasida asagida hala çalışıyorum... araba park yatak araştırıyoruz bu hafta sonu baya alışveriş yapcaz kuzuma inşallah eksikleri yavaş yavaş tamamlamamiz lazım.. allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar kendinize iyi bakın şimdilik hoşçakal... :)
Maş allah Paşana :) Doktorundan memnun olmana çok sevindim. En önemli seçim kesinlikle. Hadi bakalım geri sayım başlasın. 10 KAsım dada ben alacağım çalışamaz :)günaydın kızlar hepinize ve kuzularımızaaa :) dün kontrolüm vardı paşam 1760 gr olmuş başı da dönmüş şuan için herşey yolunda allaha şükür doktorumu değiştirmiştim iyki de bu kararı vermişim şimdi dünya tatlısı bi doktorumuz oldu :) ve çalışabilir raporumuda aldım 24 kasım da izne ayrılıyor olacağım :)
Günaydın tatlım.Günaydınlar :)
Gunaydın hayırdır neyden korktungünaydın herkeseee.. kabuslarla uyanır oldum.
hey maşallah demek burda 2 bıdık varrGünaydın kızlar :))) Buda ikiz göbeği
Günaydın kızlar :))) Buda ikiz göbeği
günaydın herkeseee.. kabuslarla uyanır oldum.
Günaydın kızlar :))) Buda ikiz göbeği
sor bakalımmm bende bir liste aldım geçen gün... ama henüz hiç bişey yapmadığımdan yazmadım sizlere de.. bu hafta sonu halıları yıkamaya vereceğiz.. pazarda perdeler yıkanıp eşim tarafından asılırsaa işte o zaman evdeki toz da ortadan kalkar ve bende yavaş yavaş yıkyıp ütülerim ütülemesine ama şeyy ben dün fark ettim herşeyi 3-6 aylık almışım biraz zıbın body almam gerek 1-3 aylık... öyle 2 hastane çıkışı setin içindekiler yeter mi bilmemm rezil edecem bebeğide kendi mi de ortada... maşallah kendime 2 gecelik 2 piama takımı almışım ve hatta 3 de pijama altı depolamışım ama bebeğe niye böyle cimrilik yapmışım anlayamadımm... filmlerdeki gibi geceliğmi yırtıp kundak yaparmışımgünaydın kızlar,
her zamanki gibi erkenden uyandım uykusuz uykusuz dolanıyorumsanırım doğum sonrası için alıştırma yapıyor bünyemiz.
yarın randevumuz var, doğum hemşiresiyle de görüşeceğim ne götürmem gerekiyor bebek için ve kendim için vs hepsini soracağım. haftaya da her şeyi yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlarım inşallah. sizlere göre geç kaldım baya
Siz sağlıklı olun da hazırlıklar kalsa da olur. Ben terlik ve tacı kendim süsleyeceğim ama o süslü terliği evde giymek için yapacağım. Hastanede öyle süslü terlik giymeyeceğim :) Annem çeyizim için dantelli pike takımları yaptırmıştı. Şık bir şeyler onları sereceğiz. Hastaneye giderken koymak için normal orta boy bir valizimi dolduracağım. Özel bir valiz almadım. Daha o dediğin şık çantaya rast gelemediğim için kaldı laınacak inş allah :) Bu park yatak çok hoş olmuş. Yatak ölçüsüne göre bu resmi göstererek diktirebilirsin. Dikecek kişinin tecrübesine ve becerisine göre şurasını şöyle yapalım falan deyip seni yönlendirir.
Geçen hafta bende panik olmuştum. Yıkamaya başladım da biraz rahatladım. Ama bu havalarda kurutmak ayrı bir dert gerçekten. Halıları bende daha vermedim. Bu cumartesi günüm var. Onu da atlatayım ondan sonra ki hafta vereceğim bende. Temiz temiz sererim sonra.
Günaydın tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?