2014 Aralık Anneleri

Gunaydın hayırdır neyden korktun
valla gece az uyumaktan gündüz halisülasyonlar görür oldum. .zaten gece de uykumun kalitesizliğinden hırsızlar eve girmiş karnımı bıçaklıyorlar allahım ne saçma bir rüyaaa... hala etkisindeyim ya hayrola ;(

ayy çok güldüm, benim de eşim bazen horluyor ve yatakta dönüyormuş gibi yapıp uyandırıyorum ama dediğin gibi iyi misin n'oldu diye sorup 3 saniye içinde uykusuna dönüyor :)
geçen hafta sonu çıkmıştın babymallden alsaydın keşke zıbınları falan, vardı bir sürü. gerçi her yerde var bulursun yine. ben mobilyalar geldikten sonra temizlik yaptıracağım da acaba diyorum haftasonu perdeleri yıkayıp astırsam mı eşime yoksa temizliği mi beklesem? yapsam aradan çıkmış olur aslında, kapı pencere kapalı sonuçta hemen tekrar kirlenmez sonuçta değil mi? oturma odasıyla mutfağın perdelerini falan ayda bir falan yıkıyorum ama salonu yıkamayalı 6 ay oldu neredeyse senin dediğin ankara sodasını da eklemeyi düşünüyorum yıkarken. nasıl kullanıyorsun onu, deterjana mı ekliyorsun?

Büyük mü yani göbeğim :) Bu arada benimde yarın kontrolüm

yok canım maşallah hiç büyük görünmüyor. çok kilo almamışsın gibi valla ne güzel :)

ehehe annemin meşhur dolap örtüleri :) kendisi uzmandir bu konuda oturduğu muhitte dikmedigi kişi kalmadi nerdeyse bizde anneannemizden torpilliyiz dikti verdi hemen daha yerlesmedik ama :) ben tavsiye ederim çok şık ve tertipli duruyo evimin tüm dolaplarinda var bu ortulerden canim şöyle bi dolabimi actigimda içim aciliyo valla miss gibi :)

Eklentiler

• 20141022_111812.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 112
Aynen benimde cok kasilmam oluyor hareket etsem ayaga kalksam suerli kasiliyorum korkuyom erkdn gelirse fiye foktoruna sorunca yazda bizde bilgilenelim canm bende 33 haftlk gebeyim bayadir var bende bu kasilmalar

Yazarim tabiki :)

Sağol canım 8 kilo aldım :)

babaymalden 550tllik ıvır zıvır almışızz ama zıbın body yok... birde ben boğazdan giydirilmeli bodylerden almışım şimdi onlardan ziyade yandan tamamen açılan kolay giydirilebilirlerden almak istiyorum....
perdelerne gelince bence mobilyan gelsin bir hafta sonu yıkatıp astırrsın eşine... tamam her taraf kapalı ama ne bilemmm daha iyi olur :)
mutfak ve oturma odasını bende ayda 1 yıkardım taki bu evimize geçipde zebra stor perdeye geçene dek artık onlar silinecek ama annem siler gelince... ne akla yaptırdıysam bin pişmanım kış için petek üstü adına çok kullanışlı olsada gereksiz bişeymiş.. ha diyince yıkıyamıyon illa firma yıkayacak vs....
me rak etmee benimde salon yatak odası yıkanmayalı baya oluyor öyleki doğurunca yıkarım diyerekten bayrama bile yıkamadım :)
sonra ankara soda matik a101 lerde veya altunbileklerde var sarılı yeşilli bir poşette 500 grm 1000 grm ebatlarında onu al sakın başka soda alma :) onu makinenin tül ayarında yıkıyoz ya yada perde ayarı artık herneyse onu 2. gözüne yani ön yıkama yapılmayan gözüne döküyorum 1 e de azcık sıvı deteran 2 yede azcık sıvı deterjan döküyorum soda matik sayesinde yumoş vernel vs. de kullanmıyorum çok süper yıkıyorr :) şiddetle tavsiye ederim bacımm

valla çok şık bende istiyommm

kgokce hayır olsun canım Bende aynı durumdayım Geçen gece eve hırsız girdiğini görmüşüm
evet yaaa ne alakaysaaa 1 gece kapıyı ben kontrol etmeden uyuya kalmışım eşimede yatağımıza götürrken beni kapıyı kitledin midiye sordum evet dedi.. ama rüyamda hırsızı gördüm yetmez gibi birde hamile göbeğime bıçak saplıyorduu ayy çok kötü...

Bende kızımda 16 kilo almıştım Bu hamileliğimde bulantım uzun sürdü o yüzden çok iştahlı değilim
sağlıklı olsunda bıdıkçıklarınn.. ne güzel kızın da var hem :) hey maşallahhh...bacım , kesin kaçıncı haftada alacak doktorunn yani seninkide sezeryan olduğu için planı programı tamdır... şimdi bizim belli de değil annem ne zaman gelsin ne olsun bilemiyoz belirsizlik ne kötüymüş yahu

günaydın kızlar bugün ben devlet hastanesine gideyim dedim.. çok komik bir doktorla karşılaştım ben bu çocuğu 6 kg doğuracam heralde 3 kg yaklaşmış dedi doktor.. neee dedim daha geçen hafta 2.400 gr nasıl olur dedim.. su içsem yarıyor bu çocuğa 9. ayına girmişsin dedi.. sen erken doğurursun dedi.. bebek 36. hafta gözüküyor. maşşallah kuzuma da ben nasıl doğum yapacağım yahu.. kasılmaları sordum kasılma olmadan doğum olurmuu dedi..

merhaba kızlar biraz önce doktordan geldim bugün itibariyle 33+3 haftalığız ama bebek 2600 gr çıktı son 10 günde 400 gram almış çok hızlı kilo alıyor ve nst de 100 lerde sancı çıktı doktor ciddi şekilde erken doğum riskin var dedi. suyum ffazla kafa çevremiz 37+0 çıkıyır ben kafayı yicem böyle giderse birkaç haftaya doğurcam ben

nasıl yaniiiii aslında 33 .haftasındasınız ve 36 mı çıkıyor usg de bebişin.. hey maşallah
ya da sen çok mu iri bir kadınsın bacım.. benim eşimin annesi iri mesela eşimi 5kgm doğurmuş ama ben gayet normal 3,5 kg mlık doğmuşum çok şaşırdım doktorun mu garip yorumlamış şaşırdım ama maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…