valla gece az uyumaktan gündüz halisülasyonlar görür oldum. .zaten gece de uykumun kalitesizliğinden hırsızlar eve girmiş karnımı bıçaklıyorlar allahım ne saçma bir rüyaaa... hala etkisindeyim ya hayrola ;(Gunaydın hayırdır neyden korktun
Büyük mü yani göbeğim :) Bu arada benimde yarın kontrolümGünaydın canım, emin misin ikiz olduğunamaşallah maşallah üçünüze de :)
günaydın, aynen ben de öyleyim canım uykuyla uyanıklık arasında geçiyor bütün gece
sor bakalımmm bende bir liste aldım geçen gün... ama henüz hiç bişey yapmadığımdan yazmadım sizlere de.. bu hafta sonu halıları yıkamaya vereceğiz.. pazarda perdeler yıkanıp eşim tarafından asılırsaa işte o zaman evdeki toz da ortadan kalkar ve bende yavaş yavaş yıkyıp ütülerim ütülemesine ama şeyy ben dün fark ettim herşeyi 3-6 aylık almışım biraz zıbın body almam gerek 1-3 aylık... öyle 2 hastane çıkışı setin içindekiler yeter mi bilmemm rezil edecem bebeğide kendi mi de ortada... maşallah kendime 2 gecelik 2 piama takımı almışım ve hatta 3 de pijama altı depolamışım ama bebeğe niye böyle cimrilik yapmışım anlayamadımm... filmlerdeki gibi geceliğmi yırtıp kundak yaparmışımher hafta sonu bişey çıkıyor zaten çıkmasada uyuyamamaktan sıkıldım.. geceleri 3 saat uyanık kalıyorum eşimin horlayan sesine gıcık olup yalandan elimi kolumu yüzüne vuruyorum ki o da uyansınnnn diye amaa gökçem iymisin diyorrr kem küm tekrarr uykuya geçebilyor o ama bennn delircemmm yaa.. ayrıca yazmam gereken bir tezim var ne ona çalışyorum nede herhangi bişey okuyabiliyorum eskiden 1 dkkmı boşa geçirmezken şimdi uykusuzlukla bunalıma giriyorum.. nasıl bir gece nöbetlerine hazırlamaysa bu böyle heyy allahım diyorum...
Büyük mü yani göbeğim :) Bu arada benimde yarın kontrolüm
ehehe annemin meşhur dolap örtüleri :) kendisi uzmandir bu konuda oturduğu muhitte dikmedigi kişi kalmadi nerdeyse bizde anneannemizden torpilliyiz dikti verdi hemen daha yerlesmedik ama :) ben tavsiye ederim çok şık ve tertipli duruyo evimin tüm dolaplarinda var bu ortulerden canim şöyle bi dolabimi actigimda içim aciliyo valla miss gibi :)çok çok haklısın bacımmm şeyyyy bu yıkadıklarımı bebek deterjanıyla yıkayacam ya odadamı kurutayım dışarıya sermeyeyim dimi bacım :)
hurç alayım bir kaç tane... geçende bir arkdaşım bebeğin dolabına ne denir ya organizemi ne kapitoneli bişey varmış al onlardan diktir ütület öyle bebeğin ürnlerini yıka koy dedi ama benim dolap içi düzenim zaten berbattır ne etsemki
Eki Görüntüle 1276709 şöyle bir raf örtüsü anlayacağınız
Aynen benimde cok kasilmam oluyor hareket etsem ayaga kalksam suerli kasiliyorum korkuyom erkdn gelirse fiye foktoruna sorunca yazda bizde bilgilenelim canm bende 33 haftlk gebeyim bayadir var bende bu kasilmalar
Sağol canım 8 kilo aldım :)ayy çok güldüm, benim de eşim bazen horluyor ve yatakta dönüyormuş gibi yapıp uyandırıyorumama dediğin gibi iyi misin n'oldu diye sorup 3 saniye içinde uykusuna dönüyor :)
geçen hafta sonu çıkmıştın babymallden alsaydın keşke zıbınları falan, vardı bir sürü. gerçi her yerde var bulursun yine. ben mobilyalar geldikten sonra temizlik yaptıracağım da acaba diyorum haftasonu perdeleri yıkayıp astırsam mı eşime yoksa temizliği mi beklesem? yapsam aradan çıkmış olur aslında, kapı pencere kapalı sonuçta hemen tekrar kirlenmez sonuçta değil mi? oturma odasıyla mutfağın perdelerini falan ayda bir falan yıkıyorum ama salonu yıkamayalı 6 ay oldu neredeysesenin dediğin ankara sodasını da eklemeyi düşünüyorum yıkarken. nasıl kullanıyorsun onu, deterjana mı ekliyorsun?
yok canım maşallah hiç büyük görünmüyor. çok kilo almamışsın gibi valla ne güzel :)
Ayy maşallah kuzucuklara annelerine de tabi:)Günaydın kızlar :))) Buda ikiz göbeği
babaymalden 550tllik ıvır zıvır almışızz ama zıbın body yok... birde ben boğazdan giydirilmeli bodylerden almışım şimdi onlardan ziyade yandan tamamen açılan kolay giydirilebilirlerden almak istiyorum....ayy çok güldüm, benim de eşim bazen horluyor ve yatakta dönüyormuş gibi yapıp uyandırıyorumama dediğin gibi iyi misin n'oldu diye sorup 3 saniye içinde uykusuna dönüyor :)
geçen hafta sonu çıkmıştın babymallden alsaydın keşke zıbınları falan, vardı bir sürü. gerçi her yerde var bulursun yine. ben mobilyalar geldikten sonra temizlik yaptıracağım da acaba diyorum haftasonu perdeleri yıkayıp astırsam mı eşime yoksa temizliği mi beklesem? yapsam aradan çıkmış olur aslında, kapı pencere kapalı sonuçta hemen tekrar kirlenmez sonuçta değil mi? oturma odasıyla mutfağın perdelerini falan ayda bir falan yıkıyorum ama salonu yıkamayalı 6 ay oldu neredeysesenin dediğin ankara sodasını da eklemeyi düşünüyorum yıkarken. nasıl kullanıyorsun onu, deterjana mı ekliyorsun?
yok canım maşallah hiç büyük görünmüyor. çok kilo almamışsın gibi valla ne güzel :)
Ayy maşallah kuzucuklara annelerine de tabi:)Günaydın kızlar :))) Buda ikiz göbeği
valla çok şık bende istiyommmehehe annemin meşhur dolap örtüleri :) kendisi uzmandir bu konuda oturduğu muhitte dikmedigi kişi kalmadi nerdeyse bizde anneannemizden torpilliyiz dikti verdi hemen daha yerlesmedik ama :) ben tavsiye ederim çok şık ve tertipli duruyo evimin tüm dolaplarinda var bu ortulerden canim şöyle bi dolabimi actigimda içim aciliyo valla miss gibi :)
evet yaaa ne alakaysaaa 1 gece kapıyı ben kontrol etmeden uyuya kalmışım eşimede yatağımıza götürrken beni kapıyı kitledin midiye sordum evet dedi.. ama rüyamda hırsızı gördüm yetmez gibi birde hamile göbeğime bıçak saplıyorduu ayy çok kötü...kgokce hayır olsun canım Bende aynı durumdayım Geçen gece eve hırsız girdiğini görmüşüm
maşallah bende bu sefer 1 veled var karnımda ama 11 kg mı devirdimmm üstelik 2.bucuk aydaaa aldım bukadar kiloyuSağol canım 8 kilo aldım :)
Sağol canım hepimize maşallah :)Ayy maşallah kuzucuklara annelerine de tabi:)
Bende kızımda 16 kilo almıştım Bu hamileliğimde bulantım uzun sürdü o yüzden çok iştahlı değilimmaşallah bende bu sefer 1 veled var akrnımda ama 11 kg mı devirdimmm üstelik 2.bucuk aydaaa aldım bukadar kiloyu
sağlıklı olsunda bıdıkçıklarınn.. ne güzel kızın da var hem :) hey maşallahhh...bacım , kesin kaçıncı haftada alacak doktorunn yani seninkide sezeryan olduğu için planı programı tamdır... şimdi bizim belli de değil annem ne zaman gelsin ne olsun bilemiyoz belirsizlik ne kötüymüş yahuBende kızımda 16 kilo almıştım Bu hamileliğimde bulantım uzun sürdü o yüzden çok iştahlı değilim
nasıl yaniiiii aslında 33 .haftasındasınız ve 36 mı çıkıyor usg de bebişin.. hey maşallahgünaydın kızlar bugün ben devlet hastanesine gideyim dedim.. çok komik bir doktorla karşılaştım ben bu çocuğu 6 kg doğuracam heralde 3 kg yaklaşmış dedi doktor.. neee dedim daha geçen hafta 2.400 gr nasıl olur dedim.. su içsem yarıyor bu çocuğa 9. ayına girmişsin dedi.. sen erken doğurursun dedi.. bebek 36. hafta gözüküyor. maşşallah kuzuma da ben nasıl doğum yapacağım yahu.. kasılmaları sordum kasılma olmadan doğum olurmuu dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?