- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
bişey sorabilirmiyim ya bende deterjan konusunda kararsızım yani bilgim yok neyle yıkamalıyım neye dikkat ediyoruzbu arada kızlar dün birileri deterjanı sormuştu bugün frendly ürünleri butik bebede satışta.. ama indirimli falan değil hani bende o fiyata almıştım
Guzel cnm bende bunlardan aldm. Logusalar yada hamileler için olan bana teyE işi geliyo. Hiç tarzım degıl yanikızlar ben loh usa pijamalarını hiç beğenmedim.. bunları beğendim nasıl sizce? giyilebilirmi? lohusa pijamalarını giyemem dantelli filan.
vallahi bacımmm ilk etapda ben bebek mağazalarında olan frendly sıvı deterjanını kullanacağım (maksat sabun köpüğü kalmaması ve bitkisel olması)bişey sorabilirmiyim ya bende deterjan konusunda kararsızım yani bilgim yok neyle yıkamalıyım neye dikkat ediyoruz
Inş cnm Allah hayırlı doğum nasip etsin.Oglumda Erken dogum olcak diye igne atildim cigerleri gelissin diye.onu beklersem suyum bitmeli oldu ve mosmor dogmus.o yuzden 8 gun kuvezde kaldi.en kotu tarafi bana 8.gun cocugumu verdiler.ilk defa o zmn emzirmistim.cok uzuntulu gunlerdi o zmn.ins bunda oyle bisey yasamayiz.
Evde ne kullanıcaksın? Ahşap mı?Ben de rahat yatsın dedim ilk. sonra kafam karıştı kararsız kaldım biraz.
e-bebekte baby&plus diye bi markanın park yatağı var 169 lira bu yatağı alan veya gören var mı kalitesi nasıl. özellikleri baya iyi. burda mağazası yok insan tereddüt ediyo.
Ben de aynı dertten muzdaribim canım. Hiç anlamıyorum insanları ilk bebeğimin kız olmasını çok istedim dualar ettim yalvardım. Herkes oğlun olacak diyordu niyeyse.Allah da gönlüme göre verdi kızım oldu. Üstüne korunduğum halde pat diye hamile kaldım. İlk dr a gidişimde bir de oğlum olacağını öğrendim. En başta abimin eşi psikolojimi bozuyor. İki kızları var dünya tatlısı yeğenlerim.Ama erkek çocuk hastalığı var naparsın. Tam da öbürü çocukluğunu yaşayacaktı yok kızına yazık olacak. Son günlerini iyi değerlendirsin bidaha böyle olmayacak falan diye laflar ediyo deliriyorum sakin olmaya çalışıyorum. İstemeden hamile kaldım zor kabullendim diyebilirim ama olan olmus insanların bana destek olacağı yerde köstek olmasını anlamıyorum.
teşekkür ederim:)vallahi bacımmm ilk etapda ben bebek mağazalarında olan frendly sıvı deterjanını kullanacağım (maksat sabun köpüğü kalmaması ve bitkisel olması)
sonra dalan roxy veya hacışakir granül matikler var ya onlara geçerim onlarda ilk etapda da kullanılıyor çoğu arkdş öyle yaptı ama sabun tozu olduğu için ekstra durulama gerekebiliyormuş...
derken sonra dalin hipolalerjenik gibi marketerdende bulabileceğim daha makul bir ürüne geçecem sonra zaten kendi elbiselerimizle yıkarızzz
benimkini arkadaşım yapacak o yüzden araştırmadım hiçkızlar lohusa şerbeti e bebek te hazır satılıyormuş alan yapan var mı herseyi içinde sadece su mu ekliyoruzx bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim
selam:) 32.haftadan mı ayrıldın izneSlm canlar. Gecmişi okumaktan ancak yazabiliyrm. Bugun cok şükür raporumuzu aldk. Evimize cekildik. Herkez ıyıdır inşş. Salı gunude kontrolumuz var. İnş guzel gaberlerle gelirim.
Evet canım 32 de. Daha calışmayı düşünmüyrm zaten. Evde durmaya alışabilckmiyim bilmiyrmselam:) 32.haftadan mı ayrıldın izne
Canım ben beylikduzu medilife a gıdıyorum. Medıcana yı kimse tavsiye etmedı. Ben hastanemden cok memnunumMerhaba kızlar nerdeyse bütün mesaj geçmişini okudum. Allah hepimizi hayırlı doğumlar nasip eder inşallah. Benim de gebeliğim biraz riskli olduğu için evde dinleniyorum. İçinizde Beylikdüzü Medicanaya doktora giden var mı?
bende evde durmaya alışamayanlardanım bu hafta 4 gün raporluydum evde dinlendim ama zaman geçmiyo onun için hemen 32 de ayrılmayım diyorum sanıyorum 35 e kadar çalışabilir raporu alıyosunEvet canım 32 de. Daha calışmayı düşünmüyrm zaten. Evde durmaya alışabilckmiyim bilmiyrm
bende evde durmaya alışamayanlardanım bu hafta 4 gün raporluydum evde dinlendim ama zaman geçmiyo onun için hemen 32 de ayrılmayım diyorum sanıyorum 35 e kadar çalışabilir raporu alıyosun
o kadar dayanamam heralde yani halletmem gereken işlerim var evimi falan temizleticem bende 35 e kadar diye biliyodum kamu yada özel farketmiyo değilmi seni çok bunalttım ama:)32 de alıyorsun çalışabilir raporunu canım. üstüne 5 hafta daha çalışabiliyorsun. 37 e kadar. eğer 37 e kadar sorun çıkarda bişey olursa gidip aradada çalışamaz alabiliyorsun doktorundan izne ayrılıyorsun
o kadar dayanamam heralde yani halletmem gereken işlerim var evimi falan temizleticem bende 35 e kadar diye biliyodum kamu yada özel farketmiyo değilmi seni çok bunalttım ama:)
iyiymiş o zaman teşekkür ediyorum:)olur mu öyle şey ne bunaltmasıyok farketmiyo. sen 32. haftan bitince çalışabilirini al. ondan sonra ne zaman ayrılmak istersen doktoruna gidip çalışamazını alırsın. ama üstüne tam 5 hafta çalışma hakkı veriyorlar. durumuna göre ayarlarsın. kamu özel farketmiyo diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?