2014 Aralık Anneleri

Ben sirkeli su ile sildim frosch marka naturel sirke adi :) bu arada bu bebisler simdiden kosturuo bence bizi..kimbilir daha ne hallere gelcez

Dogururmuyum dersin? Elbet dogacakta Insallah ben dogurabilirim :) catir catir cutur cutur :) benim karnimdan bazen kizim hareket ettikce cit diye bi ses geliyor sizdende geliyormuu? Nasil tarif etsemki bildigin cit ediyor..

bende de 1 kere oldu, korktum bi an noluyo diye. bi daha olmadı ama. bilmiyorum ne sesiydi o.

friendly organic'in ürünlerini kullanıyorum ben. kötü bi kokusu yok

Canim cok geçmiş olsun moralini yuksek tut inş bebisin güzel bi zamanda gelecek sakin kendini uzme güzel haberlerini bekliyoruz tatlim..

Ben sebamed un sabunuyla sampuanini aldim canim.. Çok karistirma kafani ilk zamanlar birer damla sampuanla yikanacaklar zaten sanmıyorum ki çok zararli bir şey olsun

Maşallah canm yusuf pasaya:) ayni gerginlik bende de oluyo doğumla ilgili de unutmaya calisiyorum.. Agresiflik terslik dersen hamileliğin basindan beri hepsi bende adamin burnundan getirdim bi tane daha yapalim diyesi kalmadi:) annem bile sen dogurana kadar kocan seni bosamazsa daha bosamaz diyo:) 9 ay teror estirdim lohusalikta naparim bilmiyorum.. İnşallah bi de bunalim falan cikarmayiz 40 gün hayirlisiyla geçip gider..

kızlar bi çoğunuzdan hafta olarak öndeyim, aralık başı çünkü 40 hafta bitimi. o yüzden de bazı şeyleri sizden önce yaşamaya başlıyorum sanırım fiziksel manada. bebeğin hareketleri bugünlerde canımı acıtmaya başladı kimi zaman, böyle olan var mı? önceden pırpır ederdi, sonra kuvvetli tekmeler atmaya başladı, yer daralınca hareketleri kısıtlandı itme şekline döndü, şimdiyse en ufak hareketini hissediyorum ve kimi zaman özellikle de kasık bölgemi acıtıyo. benim gibi olan var mı?

Benimde cok canimi acitiyo.basit bi aci degil siddetli bi aci.karnimin sekli degisiyo hareket ettikce.kasiklarimi zaten cok agritiyo.cikinca bende onun poposunu acitcammm

Ben ben ben. Curutuyor Inanki vucudumu..o cit sesleride yeri genisletme sesimidir nedir hani kolunu kipirdatinca bi citlar ya onun gibi bu aralar artti bu sesler..ayaklar nerdeyse o bolgemi acitiyor...inanki bazen sinirlenip popon nerde senin diye vuruyorum :) ve o sekilde tekmelerden aciyinca karnim cok yoruluyorum oturdugum yerde yoruluyorum yani.herrr hareketini hissediyorum.hatta esim gecenlerde tutturdu burnu bu diye ::) komedi hevesini kirmak istemedim sustum bide gobegimin etrafini cok sevio surekli gobegimi kaşiyo ama icten

hee sonra sarkık popolu olsunlar .

friendly yuzey temizleyicisi bulamadım hiç bi yerde. amway Loc sipariş ettim. gelince bir de onu denicem. hiç kullanmadım o kokuyor mu acaba

dogum olunca ilk iş

Hoşgeldin canimm....
Ben de de ayni durum var ve tam kapatmis yani total... Seninkinin derecesi nedir acaba??
Rabbim hepimizin meleklerimizi sağ salim almayi nasip etsin inşallah....

Hoşbulduk canım
Benimde tamamen kapatmıştı. Ama 30. Haftada sol kısma doğru çekilmiş. İnşaallah sağ salim kavuşuruz miniklerimize

hee sonra sarkık popolu olsunlar .

friendly yuzey temizleyicisi bulamadım hiç bi yerde. amway Loc sipariş ettim. gelince bir de onu denicem. hiç kullanmadım o kokuyor mu acaba

dogum olunca ilk iş
Amway loc ben kullanmiyorum ama annemin senelerdirrrr bir numarali temizlik maddesi o..kokusu guzel hos ama cokda degil...cok kopurmuyorda...dogum olduktan sonra emzirme donemi var canim :)

Tomrisin emzirme notlarini bi arkadas onermisti okudum ve cok sagolsun...cok bilgilendim ve hic korkmuyorum artik...sutum gelmedigi takdirde neler yapmam gerektogini biliyorum...sut nasil uruyor pompayi nasil kullanacagimi bile yazmasi cok hosss..herkese tavsiyemdir okuyun bacilar

Günaydin kizlar sabaha kadar kasinmaktan uyuyamadim kac kere dusa girdim sayisini unuttum bu gece iyiden iyiye cildirdim en sonunda sizmisim karacigerde saglam son gunlerimi boyle yorgun gecirmek hic iyi olmadi gece olmasindan korkar oldum
canım benim tam kurban bayramı sıraları bu kaşıntı oldu canım deterjanlarda yapıyor el sabununu değiştirdim ben geçti sende bi kontrol et değiştirmeye çalış inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…