2014 Aralık Anneleri

lindt süper olurrr.

ya kızlar aksam olunca boyle sertleşme oluyo ve sanki ishalmişim ve her an tuvalete gitmem gerekiyormuş gibi bir karın rahatsızlıgı oluyor. sizde de oyle mi. oturdugum yerde bişey de yapmıyorum

Bak canim kafa yerlestiyse olay su sekilde oluyor..kendimden ornek vereyimmm.. kafa 30 . Haftada yerine yerlesti bizim hatun sagda govde yukari dogru popo ve solda ayak pozisyonundaydi hilal gibi ters hilal yani...sonra ben rahatsizlandim karnim catlicak gibi oldu..nefes alamicak derceye geldim ve cok agrim oldu ondan Iki gin sonra doktora gittik buda 32. Haftamiza denk geldi ve bizim kiz megerse kafa asagida govde solda popo yukarda ayaklar sagdaymis...donmus icerde ama kafa dogru yerde :) plasentam tam ortada midemin altinda...oraya ayaklarini uzatamio kaburgalara bisey yapamio senmisin diyip bana rahatsizlik verio yavrum.icerde plasentasiyla kavga ediyor kesin bazen plasentayi halay ceker gibi salliyor :) yani ben oyle bisi hissediom titriyor :) simdi 34 haftadayiz ve bizim minik yine govdeyi saga cevirdi.nerden bilion dicen.hickiriklarindan yavrummm hickirinca resmen vajinanin az ustunde hop hop oynuyor govdesi :) kasiklarima denk gelen yerde yani resmen atiyor gozle gorunuyor..zaten ayak nerdeyse orasi o gun curuyor nasil tekmeler can yakio artik kocaman bisi oldular masallah

maşallah o zaman bizimki hep aynı yerdeydi doktor salladı desem ultrasona bakarken soyledi. Neyse braz daha takip edeyim hıckırık felan belki anlarım. herkese iyi geceler. ben yatayım en iyisi.

Selam kızlar iyi geceler
Uyumamissiniz bakıyorum da
Ben Hafta sonu eşim rahatsızdı ona dolandim evin içinde, her yerim ağrıyor
10 gibi sizdim akşam, sonra 12 gibi uyandım eşime bakmaya, aklıma bebisli gunlerimiz de böyle olur gece kimbilir kaç kez uyanicam diye geldi
Allah im sağlıkla nasip etsin, insan o günler gelip yorulacagina bile nasıl heves ediyor
Bu nasıl güzel bir duygudur maşallah
Bu arada kızlar, Çok sevdiğimiz bi yakınımız vefat etti bugün, birer Fatiha okur musunuz rica ederim

Eki Görüntüle 1290449 Begenilerinize sunuyorum.olmadi baskami denesem???? Renklerin tam tersinide uygulicam 130 tane cikti kurabiye..yarisida pembe ana renkli olur...
Canım eline sağlık, çok tatlı olmuş eslem hanimin kurabiyeleri, maşallah elinden her iş geliyor
Acaba bir de zemin beyaz olarak mi denesen, öyle de çok şık olur diye hayal ettim

Bana da oluyor canım, bazen kasigima bıçak batar gibi oluyor

Kasım annelerinden görüp Ben paylasmistim canım, bana da çok faydasi oldu malum ilk doğum hiç fikrimiz yok mucizevi emzirme hakkında, bence de herkes okumalı

Oy maşallah bu ne hamaratlik, olsa da yesek gece gece

Kızlar göğüs ucu çatlakları için ayva çekirdeği tavsiye ettiler ya, şimdiden çekirdekleri biriktirsek olur mu ayvanin, yoksa erken mi

Canım eline sağlık, çok tatlı olmuş eslem hanimin kurabiyeleri, maşallah elinden her iş geliyor
Acaba bir de zemin beya olarak mi denesen, öyle de çok şık olur diye hayal ettim
Beyaz kusur belli ediyor biraz diye yapmadim.bide bunun tam tersi olacak zemin pembe sari kalp yani...bak beyazli yaptim persembe aksami esimin dogum gunune ama parmak Izi belli ediyor diye vazgectim olmadi 130 taneyi uc cesit renkmi yapsam yani ana rengi pembe beyaz ve sari...esime yaptigimi koyayim da bak..aslinda guzel renkler varda malesef her seker hamuru yenmiyor tek markanin helal olduguna kanaat getirdim cok arastirdim..onuda turkiyeden annem yolladi..evde pembe sari ve beyaz var.konsept rengimiz hep ayni zaten :)

Kızlar göğüs ucu çatlakları çin ayva çekirdeği tavsiye ettiler ya, şimdiden çekirdekleri biriktirsek olur mu ayvanin, yoksa erken mi
Bence simdiden biriktir zaten kac tane cekirdegi cikiyorki? Ayva recelinin Icine o cekirdekleri bi tulbente baglayip attigindaki mucize super...hem kivam veriyor recele hemde sari ayva turuncu kirmizi arasi bi renk oluyorr..ben lanolin kremi surmeye basladim ilk iki hafta iki gunde bir son uc hafta hrrgun..birde aklima geldi peygamberimiz ayva ve nari hamileler icin onermis kizlar.bol bol nar yiyin..benimde aklima dustu simdi arastircam.ben nisanin son gunu ayva asermis hatun olaraktan cok severim :)

Kusur belli eder diyorsan o ayrı, tabi sen bildiğin için anlarsın o kusuru da bilmeyen anlamaz, ben olsam ( ki bu kadar hamarat olamam) beyaz zemin de yapardım biraz
Bu arada merakimdan soruyorum üzerine o yazıları yazmak için ufak harflerin mi var?

Gece gece aklına getirdiklerim için özür dilerim herkesten, tamam biriktireyim
Bu arada az önce yerken yanaklarima bastırdim oglusa gamze olsun diye, bu kadar geç bir ayda ise yarar mi bilmiyorum ama denemek de fayda var: )

Tamam biraz da beyaz zemin yapayim o vakit :) bende nisan sonunda yedigimde coook merak ettigim icin gamze kondurdum sag yanagima ve coook merak ediyorum yanakta gamzeye bayilan bi insanim benim cenemin yaninda var ama yanaktaki baska..batil inanc aslinda diyenlerde var ama merakimdan denedim bakalim :) bu arada baski setinin resmini atiyorum netten aldim hepsini baska ulkelerden geldiler :) her harften uc tane var bide 0-9 arasi sayilar..

Böyle hayal ediyordum ben de sağol canım merakimi giderdin
Gamze olayı için bakalım gorucez, hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…