canım ben hem dolapları , hemde yerleri sılerken amway loc kullanıyorum .. hiç rahatsız edıcı bi koku yapmadı. . zaten normalde de ev için mecbur onları kullanıyorum eşim kokulu yuzey temizleyıcilerden rahatsız oluyo alerji yapıyo biz memnunuzben de bunu bir kaç hafta önce öğrendim biraz düğümü biliyodum sonra kendimi geliştirdim bebe bize neler yaptırıyo. hayat boyu okuldu işti bir türlü yapmadıgım yapmak istemedigim seyleri yaptırıyo valla kendime şaştım kaldım.
benim de öürenciliklerim işte. ya ben evi parabenle doldurdum kullancam.
bu arada babyme marka e-bebekten aldığımız yüzey temizleyicisini dolabı silmede kullandım da. çok kimyasal bir kokusu var hic begenmedim. Siz neler kullanıyorsunuz yüzey temizleyicisi olarak. of daha iyisi yok mu bunların
Sagol canimmm cimcimem bana ogretti :) evdeki malzemeyle en fazla bu oluyor :)Ayy çok guzel olmuş bu kurabiyeler ellerine saglik:)
Evet onceden yapimi mumkun degil pek pastalarin :) taze olmali.ben borek corek isinde iyiyim ama tatli seylerde pek beceriklo degilim ozellikle pasta konusundabakalım bu hafta yarın hrhalde elime ulaşır onunla da bir üstünden gecerim dolabımız ve yerlerin kokusu dagılır. 3. olacak silmem. ondan sonrası için yapacak şeyim olmayacak. ne yapalım zamanla geçer kokusu.
teşekkürler.
raziye kurabiyelerin güzel olmuş ben de çok güzel cupcake ve mouse pastalaar yapıyorum ama insanın herhalde dogum zamanı kendine faydası olmuyor. öncesinde de yapılmaz. ben sade çikolata dusunuyorum bebeli.
evet canim kafasini ittirdikce kasık bölgem cok aciyo özellikle sol kasigim bi an oglum dur diyorum sonra durma diyorum yavrumda napacagini sasirdi 36.haftada cati muayenesine gidicem bakalim.kızlar bi çoğunuzdan hafta olarak öndeyim, aralık başı çünkü 40 hafta bitimi. o yüzden de bazı şeyleri sizden önce yaşamaya başlıyorum sanırım fiziksel manada. bebeğin hareketleri bugünlerde canımı acıtmaya başladı kimi zaman, böyle olan var mı? önceden pırpır ederdi, sonra kuvvetli tekmeler atmaya başladı, yer daralınca hareketleri kısıtlandı itme şekline döndü, şimdiyse en ufak hareketini hissediyorum ve kimi zaman özellikle de kasık bölgemi acıtıyo. benim gibi olan var mı?
arada geliyo insana o haller . rahat ol canım ama önceliği hastane çantasına vermek lazım sanki dogumlar basladı bizim gruplarda da . sakın birden yapma agır gelmesin
canım memurnur rumuzlu arkadas gecen gun dogum yaptı .. tirilaylomrumuzlu arkdas yaptı ..selviboylum hastanede henuz dogum yapmadı 36. haftada .. benım bıldıklerim bu kadarCanim 2. Bi dogum mu oldu yksaa?? Bugun giremedim kk ya da gormedim..
canım memurnur rumuzlu arkadas gecen gun dogum yaptı .. tirilaylomrumuzlu arkdas yaptı ..selviboylum hastanede henuz dogum yapmadı 36. haftada .. benım bıldıklerim bu kadar
nne: @@tirilaylomTirilaylom ne zamn dogum yapti?? Bnden ondeydi galiba haftasi. Kac kilo dogmus iyiler miymis?
Anamm seninki bayagi profesyonel isi.ben su halde o kadarina kalkisamam sanirim :) benimde her Iiki gunde firin acilan bi evim vardi bundan sekiz ay once :) simdi o firin yine Iiki gunde bir acilio ama sadece ekmek pisirmek icin calisiyor desem yeridir.actim yine ama iki haftada bire dustu malesef borek corek isi.ben milkanin sade cikolatasi var 200 gramlik onlardan yapayim diyorum yani tat milka ama sekil degisik iste bide suslemesi olacak tabi :)maşallah : )
çikolata trüf yapmıştım vaktiyle. benmari eritme dış kısmı için, iç dolgusunu da krema kaynama noktasına getirip cikolatayla karıştırıyorsun. önce benmari erittigini fırca ile bi kat sur dondur tekrar sur dondur 3-4 kat oyle yaptıktan sonra dolguyu içine bir miktar dök ve sonra üstünü yine sırf cikolata benmari ile doldur. super oluyor. içi mouse kıvamında dışı sert oluyor.
eskiden ben eskidennnnn.. çok sey yapardım da işte şimdi tembelim. yapmıcam
Sorma canim yapiyorum ama arkasindan bi yerim tutmuyor:) bende biraz delilik var sanirim biyerlerim rahat durmuyor malesef..benim toto bu kadar hareketliyken kizimada bisi diyemem ama dimi? Anasina cekmis:) annem diyorki seni butun gun durmazsan oda butun gece durmaz ohh Iyi yapio diokızlar geçmişi oku oku bitiremedim 2gün giremedim neler olmuş neler...Trilaylom doğum yapmışsın maşallah sana ve bebişine kilosu çok iyi maşallah çok sevindim.iyiki de beklemiş ilk hastaneye yattığından beri ne çabuk büiümüş maşallah
selviboylum sen de üzülme cnm Rabbim en iyisini bilir.hayırlısıyla al kucagına bebeğini inşallah.Allah doğumda kolaylık versin.Vaktinde gelsin bebişin.
raziyesilyayla cnm maşallah sen ne kadar hamaratsın kız.Kurabiyelere bayıldım.bide daha ikramlık hazırlayacagım diyosun maşallah hızına yetişemiyorzu.ben de eşimle temizlik yaptım sadece süpür sil ama her yerim agrıdı valla
artık benim bebiş karnımı ittirip canımı yakıyo kızlar.ayaklarını göğüs kemiğime dayıyo.Ayy diye bagırtıyo beni sıpa .eşim de şaşırıyor. artık iyice büyüdüler
nne: @@tirilaylom
Bebek ismi:
Doğduğu hafta: 35+5
Kilo: 3040
Boy: 46
Doğum şekli: Normal (vajinal)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-aralik-anneleri-bebekleri-listesi.766026/ arkadaslar böyle bi konu acmıs oraya yazıyorlar canım takıbe al istersen
Bitter olmazzz esim sevmez sanki ona yapiomda :) olsun bende sevmem :) sanki bana yapiomda :) yani anlayacagin misafirlerde sevmez :) kakao miktarina bakarim lindt var aslinda en guzelii :) eccukk pahali ama olsun deger tatli kizima :) hevesim gitsin.icimde kalacagina disima ciksin benim deyimimle :)bence milka olmaz , kakao miktarı çok olan bişey seç bitter mi sütlü mü artık ne istiyosan orda o kadar güzel cikolar vardır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?