2014 Aralık Anneleri

İyi aksamlar kizlar benim cok fena disim agriyor 33 haftadayim yasayan varmi normalmi bebek kalsuyum aldigi icin diyolar varmi aranizda benim gibi agri ceken varsa ne yapiyor gecirmek icin lutfen yardimmmm
bir çoğumuzun bacakalrı kasıkalrı ağrıdı kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden... doktoruna sor belki diş hekimine yönlendirir bacım... sen süt yoğur vs devam et...
bana doktorum osmin posstve diye vitamin vermişti ama diş ağrısı çekmedimmm çok şükür... ara ara diş eti kanamalarım oldu ama o da kan basıncımızdanmışşş normalmişş

Kgokce ve bebekprenses allah sizi iyi etsin tamammi? Komedisiniz ya kiz siz...kgokce ben iyiyim sagol bebiste iyi.saatlerdir oturdum tulden kapi nasil suslenir ona bakiom alinacak son seylere bakiom elimde metre evde dort dondum ney nereye nasil olur diye...kurabiyeler icin paket almam lazimdi simdi esim isten cikti bes on dkya arabaya incem bende alisveris merkezine gitcez...gecmisi okudum ama kac kere guldurdunuz beni...hele su kas meselesi beni benden aldi...ben hergun aynada kontrol ediorum kendimi eger bugun doguma gidersem ne halde olurum diye :) birde her gun evi temizleme derdim var.mutlaka supuruyorum..her yer duzenli olmali mazallah sonra dogururum o gun halim nolur??? Ablam delisin diyor banada isin gucun mu yok yat dinlen insan bunlari dusunurmu diyor? Ayrica o da hamiss..hem ilk anne hemde ilk teyze olacak olan ben iki mutlulugu birden yasiyorum:) babamla annem ise havalarda

Tesekur edeeim ilgin icin 16. Haftamda birtane disimi cektirmek zorunda kaldim simdi tekrar agriyo baska bi disim hamileligimin basindan beri sorun yasiyorum testde yaptidim vitamin depolarim gayet iyi ama ara ara agrim oluyor acaba baska boyle problen yasayan varmi diye merak ediyorum ayrica dis doktorumda cok hassas bi dis yapim oldugunu soylemisti bu arada disimi cektirdigimde bebisim 14 gun geri kalmisti simdi korkuyorum

hey maşallahhhh size ablalı bacılı hamişsiniz harika
demek bugünde kapı süsü olayına taktın demek iyi haydi bakalım sen yap bizede yol göster bacımmm
bu arada okadar belçikada kaldıkk saat 6dan sonra tüm avm ler kapalıydı demek almanyada açık ha... iyi alışverişler bacımmm.. gül gül gülmek iyidir...
bencede çok yorma temizleme amannnn

Benim sadecee dis etlerim sismisti baslarda hic kan nedir bilmeyen ben hala dislerimin fircalarken kanamasindan cok sikayetciyim.ama normalmis..agrim sizim yok cok sukur.bazi annelerde olurmus.hatta dogrumu bilinmez eskilerin bi lafi vardir.her cocuk bi dis diye...demekki bi dogruluk payi var..allah kolaylik versin en zor agrilardandir.ya safi cekip eline ufle ve agriyan yere sur.ve bunu yapinca gececegine inan..I

Koru'da muayenemiz vardi bugun sorup ogrendim nst 70 liraymis arkadaslar.
yaaa bak nst paraylaaaa ben yazınca herkes aaaa paraylamı diye paniklemiştiler... bende şok olmuştum doktorum muayene ücreti+30 nst alıncaaa sövmüştüm içimdennn ama hepsi böyleymiş demek

Evet hamid kardesleriz:) kapi susumuz var ama dis kapiyida susliyem dedim evde tul vardida...almanyada avmler sekize kadar acik.suan saat daha yeni alti oldu burada.e ben de koca gobusle anca bi saat dolanabiliom sonrada nordsee de aksam yemegi :) olur saat sekiz bizi kovarlar zaten...

bacımmm diş ağrısı çok kötü ufff helede hamileykennn .. amannnn birde bebişin gelişimini etkilemiş aman hemen mi gitsen doktoruna yarın.. nerde hangi şehirdesin acaba.. iyice bir sor... hatta bi devlet kadın doğum hastanesine gitsen belki ordaki doktorun diş hekimine yönlendirir... ayy ne yapsanki allahım acil şifanı versin bacım

Ben karnimin altina pitipiti vurusundan donmedigini anliyorum.

raziye çıkmışken balonalrda al apartmanın girişinide balonalrla tüllerle süslüyolarr

bidaha çıkmassın hemmm bacım... işin şakası amaaa sen baya aştın kendiniii hey maşallah

Allah razi olsun hemen yaptim insallah etlisi olur bebegime zarar vermesinden korkuyorum

o zaman benimkide hiç dönmedi hep alttaaa vuruyor sağda vuruyorr... yok yok artık söylemeli doktor dönüp dönmediğini uffff
Saga sola da vuruyo ama alttakiler tam ayak bidilemesi gibi. Sag sol daha cok sert ve kisa oluyo. Bi iki tane yani. Alttaki horon gibi. :)

Saga sola da vuruyo ama alttakiler tam ayak bidilemesi gibi. Sag sol daha cok sert ve kisa oluyo. Bi iki tane yani. Alttaki horon gibi. :)
desene bizimkide dönmemiş aynısııı ben de de mevcuttt ufffffffffffffffff ne etsemmm amannn

desene bizimkide dönmemiş aynısııı ben de de mevcuttt ufffffffffffffffff ne etsemmm amannn
Bugun takilmayin donmesini umalim ded dr. Donmesi icin hareketler varmis yapayim mi dedim. Hayir, dedi. Zarar gelmesin bebege oyle seylere gerek yok donecekse donuyo, dogum kasilmalariyla bile donen var, dedi.

kayseride yasiyorum obur disimide zor cekmisti zaten bende bilmiyorumki konturolume daha 14 gun var ama bebisimin gelisimini disimi cektirince etkilemisti yine aynisi olursa diye korkuyorum ama interbetten arastirdim 6 aydan sonra riskli oluyormus daha dogumada cok ne olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…