öyle bacımmm nelere katlanılıyormuş... annem diyordu anne ol ki anlayasın beni azcık azcık anlıyor gibiyim

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesinnn
nar mı??? bak buda ayrı bişeyyy ... uff dilek ne etsem ki bilemedim en baştan beri sami ulusada gidiyorum tanıdık bir doktorumuz var amaaa adam izne ayrıl sen taaaaaaaa aralıkda gelecek.. ve de sonra devletten istifa edecek diye demişti bize bakalım ne olacak amannnn bir doğuraydık sağlıklaaa
oy oy oy baby shoerını yesinler senin

herşeyide tam takır yapmışsın.. ben acaip tembellim.. bir ajandayı bile tutamadımmm.. eşimde aman oğlana ajanda mı tutulur kız olsa kıymet bilir okunur ama erkek çocuğa okunmaz hediye edilmez dedikçe bende yazmaktan vazgeçtimmm... bakmayın burda size yazıyomm yazı yazmayı da hiç sevmemm
eee neye niyet neye kısmet olayı yani bacımmmmm
bakalım bacımmm ama bizim sıpa geriden geliyor azcık yumurtlama olayından dolayı... ben geçen kasım gibi (allah uzak etsin) bir bebeğimi kaybedince adetim şubatta ancak düzene girdi iltihap vs derken bu bebekte yumurtlama olayı geç olmuş öyle dedi doktorlar yani 16 aralık kesin doğum diyolar amaaa bakalımmm... sanki hiç çıkmayacak gibi hissediyom... öteki bebeğimde de ne ağrı ne sancı ne akıntı ne bişey bir gittik rutin kontroleki kalbi durmuşşş o yüzdennn vücudum atamıyor düşükde de.. öyle bir korku kaldı içimde... uff rabbim kimselere yaşatmasınnnn
azcık daha sık dişini hemşom benim.. izne çıkmışındır inşallah çok yorma yahu kendini...
dün öyle bir oldum ben de bilemiyom bacımmm.. bu hamilellik yaşlandırdı beni valla

tansiyon bende kolestrol bende :) tiroid bende meğer ne çürükmüşüm :)
halıalr geldi şükür önceki gün eşim süpürdü sildi tabi bende gezindim emir komuta yapt
m ondan da halsizleşmiş olabilirimmmm
di mi yaaa ama ben henüz hiç bişeyyy yapmadım

burdan gaza gelsem de pc kapadığım an fosssssssssss oluyor bende durum

işte ben de öyle biriyimmm

bende sevmiyom ne yaparsın gelen giden olunca tam takır hizmet edince öyle gelen kalksın alsın yesin içsin olmuyor illa hizmet bekleyince istemess insan

bu arada burçlar seni beni etkilemiyormuşş yeni doğanalrda etkisi oluyormuşmuşşş

ki ben hiççç inannmamm ama arkdşm ciddden çok dalga geçmişti ola olan yılan burcunamı denk getirdin demesinden sonra araştırmıştım:) eee dünya değişiyor burçlar değişmiş çok mu :)