2014 Aralık Anneleri

Merhaba hanımlar benim boğazım çok kötü tahriş olmuş. Önce öksürkle başladı.Dünden beri durmadan ıhlamur, kuşburnu bitki çayları içiyorum, kış çayı da içiyorum acaba zararı olur mu? Bu arada ilaç kullansam mı? Hangilerine izin veriliyor? Bu arada ankara'da büyük doğuma giden var mı? Özelden mesaj atar mısınız?
örtmen misin bacımmm... sık sık ılık su iç yapılacak bişey yok maalesef ıhlamur falannn... ve hatta ben sütü kaynatıp elimde ılıta ılıta içiyorumm

raziyesilyayla raziyesilyayla donlarına bayıldımmm bacımmmm....

kızlarrr ya ben bu kullan at donlarından aldım 3 paket içinde 7 şer tane var sadece 1 tane yüksek belli don götürcem yaaa rezil olmam dimi bu kağıt donlardaan

ya ben almadım onlardan giyemem gibime gelio hışır hışır ederse sevmem bi de ben gece pedi bile kullanmam hem çok gelmio sık değiştiriorum ultra güzell ama bu kanama cok olursa die de korkuyorum nasıl bisey bu kullan atlar ya foto cekıp koysanız ayıp mı oluro_O

ya ben almadım onlardan giyemem gibime gelio hışır hışır ederse sevmem bi de ben gece pedi bile kullanmam hem çok gelmio sık değiştiriorum ultra güzell ama bu kanama cok olursa die de korkuyorum nasıl bisey bu kullan atlar ya foto cekıp koysanız ayıp mı oluro_O
WATSONSDAN ALDIM BEN MİLKWAYİNKİ GİBİ KALİTELİ DEĞİL.. AMA ÇOK HAŞUR HUŞURDA ETMEZ.. AMA L ALDIM XL OLAYDIDA ALAYDIM KEŞKEEE... üründe otellerin kullan at terlikleri olurya tabi 3 yıldızlı otellerin ki gibi işte o dokudaa
KÜST00953BR.gif

canım doktora gıtınmı bebeısın nekadar olmus senle aynıyızda merak ettım:KK48:

Yok öğretmen değilim canım ben de süt çorbası yapıyorum şimdi ve durmadan sıvı gıda alıyorum sağol

Ayrıca milkyway'ın kullan at çamaşırları normal pamuklu batolarla neredeyse aynı fiyat onu kullanıp atsak da aynı ne fark eder ki

BEN CANPED DE aldımm.. hasta bezi ;)
pedlerim ise hep klasiktir koteks aldım.. uzun gece olanalrındannn

Yok öğretmen değilim canım ben de süt çorbası yapıyorum şimdi ve durmadan sıvı gıda alıyorum sağol

Ayrıca milkyway'ın kullan at çamaşırları normal pamuklu batolarla neredeyse aynı fiyat onu kullanıp atsak da aynı ne fark eder ki
acil şifaalr diliyorum bacım
işte bende tam o yüzdennn milkwayin ürününü değilde watsonsda 7 li olupda 3.5 tl olan dan aldım hem uygun hemde yukardaki resim gibi... kullanabilirsem tabi

elifceeeee elifceeeee tarzmiyim şekerim soyle bakalim.. çorap sıktı ayakkabi sıktı. Poset giydim aksam olaydi da bir gideydim evime
şekerim maskülen bir tarz yakalamışsın. çorabınla poşetin ton sür ton olmuş kesinlikle tarzsın.sana iki tane kuş :KK70:
şaka bi yana çok şişmiş cnm ya :(. masanın altında bi yükseltici falan yokmu taburemsi. benim vardı bi tane işe yarıyodu hatta bazen pc nin kasasına ayaklarımı uzatıyordum

WATSONSDAN ALDIM BEN MİLKWAYİNKİ GİBİ KALİTELİ DEĞİL.. AMA ÇOK HAŞUR HUŞURDA ETMEZ.. AMA L ALDIM XL OLAYDIDA ALAYDIM KEŞKEEE... üründe otellerin kullan at terlikleri olurya tabi 3 yıldızlı otellerin ki gibi işte o dokudaa Eki Görüntüle 1295070
bende aldım bundan l beden. xl si yoktu. eve geldim denedim baya sıktı. hele o hasta bezinin üstüne bu nasıl giyilecek ki. daha doğrusu hasta bezinin üstüne külot giymeye gerek var mı ki hastanede. ben sezeryan olduğumda ameliyathanede hasta bezi bağladılar. odaya öyle geldim. bi kaç saat sonra hemşireler geldi hasta bezini çıkarıp çocuk bezi verip üzerimi giydirdiler. hasta bezi kullanmadım hiç. hastaneden çıkınca evde ped kullandım. ama bunda hasta bezi de almak istiyorum nolur nolmaz.

Kızlar bu hasta bezi dedıgınız ne. Ben depent mesane pedı aldm. O nasıl onu bile bilmiyorum. Baska bişey almama gerek varmıki

bende aldım bundan l beden. xl si yoktu. eve geldim denedim baya sıktı. hele o hasta bezinin üstüne bu nasıl giyilecek ki. daha doğrusu hasta bezinin üstüne külot giymeye gerek var mı ki hastanede. ben sezeryan olduğumda ameliyathanede hasta bezi bağladılar. odaya öyle geldim. bi kaç saat sonra hemşireler geldi hasta bezini çıkarıp çocuk bezi verip üzerimi giydirdiler. hasta bezi kullanmadım hiç. hastaneden çıkınca evde ped kullandım. ama bunda hasta bezi de almak istiyorum nolur nolmaz.
kaçk g sın ki bacım L olmadı demek ha... ben denemedim bileee amannn öyle bir eringecimki.. annem erinenin çocuğu olmaz derdiii çocuğum oluyor hala bir tembellik bir tembellik bende
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Eki Görüntüle 1295090 Eki Görüntüle 1295091 Ciciler geldiiii.astronot tulum arayanlar coook guzel harika bi urun tavsiye ederim.paralar sacmaya gerek yok h&m marka...digeride battaniyemiz :)
h&m iyidir de o tulum gibileri 79 tl dolaylarındaydı bende şimdilik es geçtimmm güle güle giyinsin ESLEM cik ;)

Kızlar bu hasta bezi dedıgınız ne. Ben depent mesane pedı aldm. O nasıl onu bile bilmiyorum. Baska bişey almama gerek varmıki
hasta bezi çocuk bezi gibi canpedinki öyle yanalrdan beline bağlanıyor hayy allah kimseyi düşürmesin de yataklaraa zor yani... depend külot gibi giyinebiliyon en azındannn....

h&m iyidir de o tulum gibileri 79 tl dolaylarındaydı bende şimdilik es geçtimmm güle güle giyinsin ESLEM cik :KK66:

hasta bezi çocuk bezi gibi canpedinki öyle yanalrdan beline bağlanıyor hayy allah kimseyi düşürmesin de yataklaraa zor yani... depend külot gibi giyinebiliyon en azındannn....
Benmki kılot gbi degıl. Ped. E peki kilot gbi olanndan alınca pede gerek varmı onuda takıyomuyız. Ayy hiç bilmiyorum bu işlerı. En iyisi doktoruma sorim salı günü kontrolde.

Benmki kılot gbi degıl. Ped. E peki kilot gbi olanndan alınca pede gerek varmı onuda takıyomuyız. Ayy hiç bilmiyorum bu işlerı. En iyisi doktoruma sorim salı günü kontrolde.
hiç bilmiyorum bacım ben de ... haklısın bir soralım doktorumuza;) bir çok hastane veriyormuşşş zaten biz böyle pimpiriklilikten aldık koyduk evin baş köşesinee

Haklisin canim benim dertte baska..almanyada tekim annem ve babam gelmek istedi.pasaportlari uzattilar vize icin basvuru yapcaz...pasaportlari beklioz..en gec haftaya istek yapmamiz lazim...onlarin dogumdan bi kac gun sonra burada olmalarini istioz :) simdi dogursam daha istek bile yapamadik su devlet isleri cook uzun suruyor...ilk gunlerdede olmasa olur..zaten uc gun hastanede yatcamm.sonra bi hafta esimle yalniz kalip kuzunun keyfini cikarabiliriz..tam öluyorummm dedigim yerde gelebilirler mesela :KK66: :) bende dun avm de bi cikolataciya girdim saka gibiiii sevmedigim icin hic gozum olmaz oralarda.ayyy girseniz varya kendinizi kaybedionuz herseyyyy mukemmeldi..oradan alayim dedim ama inanilmazzzz pahalii anam insanlara alti ustu bi tane minik cikolata...bide uzerinde tabi bebek resmi yok bisi yok ciddi parada odemek istemedim bakalim ben ne edecem bu durumu...kurabiye paketlerini aldim bugun paylasirim tekrar bitince.yine kendime is cikarttim benim gibi delisi varmiiii kaleye mum diksin :)
Hmm haklisin canim yalniz olmak da zor en azindan alisma sürecinde birileri olmali yaninda sonra sıkabilir gerci ama basta şart.. İnşallah yetişir annenler. Minik bebek biblolari bulabilirsen al kucuk paket cikolatalara tul geçir silikon tabancasıyla yapistir gitsin çok da uyguna gelir;) ugrasirim usenmem diyorsan tabi tatlim..

hiç bilmiyorum bacım ben de ... haklısın bir soralım doktorumuza:KK66: bir çok hastane veriyormuşşş zaten biz böyle pimpiriklilikten aldık koyduk evin baş köşesinee
Ya kizlar ben baktim o kullan at camasirlara da olsem giyemem ben onlari hasir husur bisi gibi rahatsiz eder sanki.. Onun yerine düz penye alsak kullanip atsak daha mantikli alti ustu ne camasirin?

Kizlar bu arada bulunduğum ilçede bi ebeyle tanistim kadin baya tecrübeli epey de doğum yaptirmis muayene etti beni resmen karnimda bebegin kafasini poposunu tuttu ayy sok oldum her bi yerini gösterdi:) ben şimdiye kadar ayaklari leğen kemiğimde saniyodum meğer o kafasiymis:) Catin geniş boyun uzun olduğu için dedi bi de kolay dogurursun etin gevşek dedi:) resmen göz ultrasonuna soktu teyze beni hoşuma gitti ama falciya gitmiş gibi oldum:)

kızlar oğlumun hareketlerinin maşallahı var çok şükür:nazar::nazar::nazar: ama gel görki çok canımı acıtıyo poposunu iyice kaburgama dayıyo oturur pozisyonda durmak işkence resmen :( sizinkilerde artık canınızı acıtıyomu?

Back
X