- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
maşallah canımm dr ne dio kocaman olmuşş ya
kizlar ben hala dogurmadim. eve yeni geldim aksamda 1 doz ciger gelistirici yapilicak bide yarin sabaha. erken dogumu onlemek icin nidilat lazim ama piyasada yok bulamıyoruz doktorumda bende saga sola haber saldik ariyoruz. sabahtan beri 4 kere nstye girdim icim cikti yorgunlujtan artik. alttan muayenedede normal doguma uygunsun dedi ebemle hemseri ciktik bide sagolsun epey ilgilendiler.simdi evde dinleniyorum. istanbulda nidilat elinde olan varsa iletişime gecelim. acil lazım muadili ilac verdi ama cok fena carpinti yapıyo.
rica ederim tatlım bi paket alıp ziyan edeceğimize zaten masrafımız malum çok fazla gerekip gerekmeyeceği bile belli değil o yüzden numune mantıklı
hayir canım prepar ve isoptin verdi. celestone igne yedim.acele etme kız doğurursun :) şaka bi yana dinlen canım iyice. inşallah bulursun ilacı, bulunmayacak gibi olursa bursada araştırayım ben de istersen.. adalat varmış heralde bi de, onu mu kullanıyosun?
Bende istedim ama gelmedi
Evetttt ben de doldurdum bur form bakalım deneyelim.. Marka da yeni bir kitle elde etmiş olduğunun farkına varirsa bedavaya pazar araştırması yapmış olur :)canımm cok teşekkür ederimm bence bütün kk bi numune istemeliiiii kızlaaaaar kulak verinn ..
33. haftadayım canım.
maşallah canım, gayet iyi bebek. sen nasıl istiyordun doğumu, hiç düşünmüş müydün? biz doktorumla tarihtir sezaryendir çatıdır hiç konuşmadık mesela. ben öyle istedim çünkü. yani sen de kafana takıyorsan eğer doktoruna bu konuyu zamanı gelince konuşmak istediğini söyle. daha çok erken çünkü. inşallah sağlıkla kucağına alırsın
işte benim de yıkama işleri daha duruyor, yaparız ya Allah'ın izniyle.
geçen gittiğimde birkaç gün geri demişti canım, bu sefer de aynısını söyledi. ben kendime tarih belirlemiştim 10.12.14 veya 12.12.14 diyordum ama artık umudum yok, 20sinden önce olmaz bu kızinat edip 21inde falan doğarsa tam bir oğlak olacak yani, çekecek derdim var ah ahh
tamam o zaman isteyebilirim :) çok saol canım
maşallah çok iyi diyo bend eşaşaırdım 2 haftada 1 kılo almıs 4,5 fln dogcak heralde bu gıdısle
sedef benim bebek şimdiden 3250 gram ama doktor daha dün öncelikle normal doğum düşünürüz dedi. tabi bu hızla büyümeye devam ederse zor ama şimdiden sezeryan lafını ağzına almadı yani. bence sen de hemen sezeryana odaklanma. hatta kızlar şöyle bi şey anlattı doktorum. bi önceki gece bi hastası gelmiş doğuma, bebeğin kordonu 2 kere boynuna dolanmış, doktor kadına anlatmış durumu ama yine de kadın normal doğum denemek istemiş, bütün gece saat başı arayıp kontrol ettim nstleri sürekli dedi, sonunda da normal doğum olmuş. hakkımızda nasıl yazıldıysa öyle artık.. hayırlısı. öenmli olan sağ salim doğmaları
beraberiz bende 32+6 ım bnde
aynen öyle canım. hayırlısı olsun. hangi doğum hayırlsıyla bizim için o olsun inş. artık öyle dua ediyorum ben. Jimer'e Cenk bey'e gidiyorum canım ben çokta memnunum güveniyorum çok doktoruma aslında.
senin kaç kilo olmuş canım. gerçi benim başından beri 1 hafta ileri gidiyor hep. yani doktorum kötü bişey değil bu biz bebek önce olunca 1-2 hafta seviniyoruz dedi. geri olması bizi endişelendirir dedi ama normal doğumu tehlikeye atıcak diye korktum ben işte. bide doğum konuşmamıştım ya doktorumla bu zamana kadar o da tedirgin etti herhalde
senin kaç kilo olmuş canım. gerçi benim başından beri 1 hafta ileri gidiyor hep. yani doktorum kötü bişey değil bu biz bebek önce olunca 1-2 hafta seviniyoruz dedi. geri olması bizi endişelendirir dedi ama normal doğumu tehlikeye atıcak diye korktum ben işte. bide doğum konuşmamıştım ya doktorumla bu zamana kadar o da tedirgin etti herhalde
maşallah çok iyi diyo bend eşaşaırdım 2 haftada 1 kılo almıs 4,5 fln dogcak heralde bu gıdısle
bu arada sedef jimerde katlara canlı çiçek sokmuyolar aklında bulunsun, yakınlarına söyle de canlı çiçek getirmesinler bari :) çiçekler direk girişte kalıyo. :) odaya da kapı girişine de koydurmuyolar.
evet, sonradan değiştirmiştin di mi doktorunu, tavsiye istemiştin hatta o zaman. cenk aşkalliyi biliyorum arkadaşımı da o doğurttu, jimerin en bilinen doktoru, gayet iyi şeyler duyuyorum hakkında. tabi ki güvenmen de çok önemli.
Yok canım kargo poşetine koyuyorlar. Bende istemiştim numune geldi bana da. Ama içine girmeyi denemedim hiç :) Orta boy istemiştim.
Şu watsons ta olan kullan at çamaşırlardan aldım bende M vardı onu aldım. Eve geldim giycem giyemiyorum. Bacaklarımdan yukarı çıkmıyor sinir oldum. Küçük almışımEşimin yanında deneme gibi bir aptallık yaptım 1 hafta dilinden düşmedim En azından benim kilo alımımın bir sebebi var sen sebepsiz alıyon onu ne yapçaz dedim de anca susturdum
Birde şahsi düşüncem pek te rahat olmayacağı yönünde. İnce olduğu için orkid ya da hasta bezini falan koyduğunda tam sarmayacak sanki popoyu. Ben yüksek belli çamaşır almayı düşünüyorum açıkçası. Zaten ilk gün aşırı kanama oluyormuş onda da hastanede hasta bezi veriyorlar en kötü ihtimalle bebeişin bezlerinden alır takarız :) Sonra normal orkidli yaşantımıza döneriz :)
ben tabiki normal olsun istiyorum ama kilolu olursada çatım müsait olmazsa zorlada normal olsun demekte istemiyorum. geçen gün ablamın komşusuna suni sancı vermişler 12 saat sancı çekmiş kız açılması olmamış. sonra gitmişler sezeryana almışlar bide. iki acıyıda çektim diyo. annemde aslında beni 4 küsür kiloda doğurmuş. o da çok zorlanmış. 4 kilo çocuk olursa doğurma diyo o da. çok zor oluyo diyo. off valla kafam karıştı.
SAğol canım hepsini tek tek yazmışsın valla. hayırlısı ile bizde alalım kucaklarımıza inş Allah.hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah.. :)
zaten sıkıntılıydı hamileliği. kontrole gittiğinde kan akımı yavaşlamış, o yüzden doğuma aldılar. sezeryan oldu o.
memurnurun bebişi 34. haftada 1600 gram doğudu sezeryanla, 15 gün kadar küvezde kalacaktı. daha çıkmamıştır. tirilaylomunki 35+5te, 3040 gram doğdu. normal doğumla, gayet iyiyiz yazmıştı. bi daha girmedi sanırım. gonull 34+4te spinal sezeryan oldu, bugün taburcu olacaklardı. dlkozr de 32+4te doğum yaptı ama şeklini yazmadı. bu kadar :)
Canım inş Allah ilacı bulursun da kasılmaların engellenir. Ne kadar durursa kar tabi ki ama riskli zamanını atlattın. Dua edeceğim senin için sen de bol bol dua et. Habersiz bırakma bizi.kizlar ben hala dogurmadim. eve yeni geldim aksamda 1 doz ciger gelistirici yapilicak bide yarin sabaha. erken dogumu onlemek icin nidilat lazim ama piyasada yok bulamıyoruz doktorumda bende saga sola haber saldik ariyoruz. sabahtan beri 4 kere nstye girdim icim cikti yorgunlujtan artik. alttan muayenedede normal doguma uygunsun dedi ebemle hemseri ciktik bide sagolsun epey ilgilendiler.simdi evde dinleniyorum. istanbulda nidilat elinde olan varsa iletişime gecelim. acil lazım muadili ilac verdi ama cok fena carpinti yapıyo.
Maş Allah bebişlerinize valla kıskandım resmen. Benim sıpam neden kg almamış ki. Bak yine sinir oldum. 2500 gr bebiş mi olureet canım yaa bana 3.5 u geçebilir dediğine göre seninki 4.5 civarı olabilirr böle gidersee maşallah cidden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?