2014 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar
Bugun tembel gunumdeyim yataktan cikamadim henüz
Herkese güzel sağlıklı pazarlar dilerim
gonulll doğum yapmışsın, maşallah hayırlı olsun Bol sağlık dilerim yavruna da sana da,
bebekprenses numuneyi ne zaman istedim hatirlamiyorum ama 15 günü geçmemiştir, ıstanbul kadikoye istemistim

Buharli makine hastanede cok tavsiye ettiler biz de alicaz galiba. :)

İki üç gündür midem çok bulanıyo arkadaşlarya. Ayaga kalktıgım anda başım dönüyo. Bebegımın hareketlerıde iyi. Korkuyorum içerde bişeylermi oluyo diye. Normalmı sizce bu mıde bulantıları falan.

Selam kızlar,
Dün gecem çoook fena geçti
İnanılmaz ağrım var tam göbeğimin altında ve belimde. Sanırım artık bebek kanala yerleşti. Yürümekte bile zorlanıyorum artık çünkü. Bu gece yine çok korkuyorum aynı şeyleri yaşayacağım diye.
Son günler çok sorunluymuş bir yandan sabırsızlık, bir yandan sürekli gelip giden ağrılar, sağa sola dönememe :,(
Allah bir nefeste sağlıkla kurtaraın hepimizi inşallah

Valla sinirden aglıyorum kızlarya. Doktorumun teli kapalı ulaşamıyorum. Hastaneyı aradm bı doktor varmş oda ameliyata gırmiş. Niye bukadar midem bulanıyo başım dönüyo.

Valla sinirden aglıyorum kızlarya. Doktorumun teli kapalı ulaşamıyorum. Hastaneyı aradm bı doktor varmş oda ameliyata gırmiş. Niye bukadar midem bulanıyo başım dönüyo.
Geçmiş olsun canim sana yakin olan bi hastaneye gitsem. İçin rahatlar hem

Ben de ayniyim canim ama senin dr.un onlem almis ve ciger gelistirici yapmis. Benmki onu da yapmadi. Ilacim bitti ve yeniden almadim. Cok carpinti yapti bende. Sen ne kullaniyosun? Sali gunu randevum var bakalim ne diyecek.. duzenli kasilma derken ne kadar araliklarla oluyo? Bnm de bikac gundur siklikla olmaya basladi. Hatta iki gun once her 5 dk. Da bir kasildim. Kasilmanin beraberinde karnimda batma gibi agrilar oluyo. Bu gece de sabaha kadar boyleydi hala da dvm ediyo. Senin de bu sekilde mi? Bir de bnm bebisin kafasi galiba pelvise yerlesti. Wc ye daha sik cikiyorum ve idrar keseme bastirdigini hissediyorum.

Sanciyi yatarak atlatmak daha zor diye okudum. Yurumek comelmek yan yatmak bi yere asilmak vs iyi geliyomus

Evet ben de biliyorum. Aslinda en iyisi sanci cekerken yurumekmis. Dogum surecini hizlandirirmis. Ama pilates topu biraz risk gibi geldi bana. Daha simdiden durdugum yerde yuvarlaniyorum hele ki topun ustunde hic duramam

Sağlık ocağında ebelerin takip etmesi lazım normalde. Telefonu varsa ebenin ona sorsan en azından bir fikir verirdi.

Sağlık ocağında ebelerin takip etmesi lazım normalde. Telefonu varsa ebenin ona sorsan en azından bir fikir verirdi.
Yok cnm burdakı saglık ocagı berbat resmen. Ne aile soktoru doktor nede ebeler. Butun hemşireler işten ayrılmış ilgilenıcek kımse yok. Aşle doktoru desen tam bir felaket her gttgmde kavga edıp döndüm ordan

Herkeze tsk kızlar. Hazrlandm eşimi bekliyorum. İşte çunku o. Gtmezsem içim rahat etmicek zaten. Ayaga kalktgm anda gozlerm kararıyo. Hastaneden gelim yazarım durumu. İnş bişey yoktur.

Benimde gecen hafta cok bulaniyodu bi kaç defada basim dondu olduğum yerde oturdum çok kotu oldum simdi olmuyor geçti..

Amin canim korkma bnm gecem de ayni seninki gibi gecti. Surekli karnimda batma seklinde agrilar vardi ve siklikla kasildim. Sabaha kadar da wc ye gitmekten gina geldi. Her yataktan kalkarken kasilip kaldim. Artik dogum yaklasti. Ben acikcasi bu hafta ya da haftaya bekliyorum. Artik 37-38 oluyoruz zaten. Rabbim kolay dogum nasip etsin hepimize.

canim oncelikle sakin olmaya calis. Sogukkanli olmak zorundayiz dogum sancisi geldiginde napicaz dimi ama.. bebegini de strese sokuyosun. Tansiyonunu olc bi bak bakalim.. nabzin da cok cikmis olabilir. Bi de panik oluyosun daha da yukselir ve basdonmen artar. En yakin hastaneye git icin rahat etsin. Boyle seyler normal artik. Ben de 5 dk.da bir kasiliyorum. Bende de mide bulantisi var. Ama herseyden once sakin olmaya calis olur mu..

[QUOTşikayetler post: 37697511, member: 1çok sertleşti kızlar,
Dün gecem çoookinsallahçti
İnanılmaz ağrım var tam göbeğimin altında ve belimde. Sanırım artık bebek kanala yerleşti. Yürümekte bile zorlanıyorum artık çünkü. Bu gece yine çok korkuyorum aynı şeyleri yaşayacağım diye.
Son günler çok sorunluymuş bir yandan sabırsızlık, bir yandan sürekli gelip giden ağrılar, sağa sola dönememe :,(
Allah bir nefeste sağlıkla kurtaraın hepimizi inşallah[/QUOTE]
Ayni sikayetler bendede var sabah karnim cok sertlesti agrida oldu cok korktum insallah erken gelmez daha kilosu cok az..
sti bu

ide agridi cok korktum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…