Ben erzincanliyim cnm kayinvalideler denizlideler ordan biliyom.Hacı şerifin nerdeyse tüm urunlerı cok güzeldir arkadaslar düşünün derim .. Babylove nereliydin sen genelde Denizli'lerin bildiği bi markadır merak ettim
Buharli makine hastanede cok tavsiye ettiler biz de alicaz galiba. :)günaydın hanımlar herkese iyi pazarlar. ben her zamanki gibi uyuyamadığım için pazar günü bile sabahın 7 sinden beri ayaktayım :) dün bütün gün dışardaydık. son kalan eksikleri de tamamladık çok şükür.
bebek çikolatamızın siparişini verdik. 1,5 kg istedik şimdilik. 60-70 tane oluyormuş. bittikçe tekrar isticez. onlara karıştırmak için renkli (pembe ve beyaz) badem şekerleri aldık. ıslak mendil, havlu kağıt, peçete vs alıp çantamıza koyduk. baby mall den 2 paket 2 numara bez ve 12 li unibaby ıslak pamuklardan aldım. bir de destekli emzirme sütyeni aldım kızlar. e bebekte aynısı 30 tl. babymall de 25 e inmişti. bebefox balensiz kaplı emzirme sütyeni diye geçiyor. 90 beden aldım. değişim yapmıyolar geldim denedim iyi oldu. yani göğüsler büyüse de olur. resmi şu: http://www.e-bebek.com/bebefox-balensiz-kapli-emzirme-sutyeni_14GBEBKSTY2002BYZ. oraya gitmeden önce kom a sordum başka bi emzirme sütyeni 55 tl ydi.
buhar makinası alıp almamakta çok kararsız kaldım. aslında digital çok fonksiyonlu bi marka baya indirimdeydi.110 tl ydi galiba. malum ankaranın havası çok kuru. şimdi kaloriferler de yanıyo iyice kuruyo. ben bile burnum tıkalı yatıyorum kupkuru oluyor. sizler naptınız hangi markayı aldınız.
Bi de denizliliyim valla utandim simdi nasil aklima gelmedi benim.canim valla cokkkkk saol.iyi fikir oldu.harika bu bebek cikolatalari.http://www.haciserif.com.tr/cikolatalar/bebek-cikolatalar/
burda cesitler var dusunenler icin.
Canım evde daha da stres olacaksın . Başka bi hastaneye mi gitsenValla sinirden aglıyorum kızlarya. Doktorumun teli kapalı ulaşamıyorum. Hastaneyı aradm bı doktor varmş oda ameliyata gırmiş. Niye bukadar midem bulanıyo başım dönüyo.
Geçmiş olsun canim sana yakin olan bi hastaneye gitsem. İçin rahatlar hemValla sinirden aglıyorum kızlarya. Doktorumun teli kapalı ulaşamıyorum. Hastaneyı aradm bı doktor varmş oda ameliyata gırmiş. Niye bukadar midem bulanıyo başım dönüyo.
evet canim bu hafta düzenli kasildim doktor bu sekilde giderse dogum yaparsin diyerek her türlü onlemi aldi simdi erken dogum hapim var etkisi azalmaya basladikca hemen kasiliyorum. az once uyandim 3te yine icicem gunde 4tane 6 saatte bir iciyorum. dakika kacirmadan iciyorum.bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
Sanciyi yatarak atlatmak daha zor diye okudum. Yurumek comelmek yan yatmak bi yere asilmak vs iyi geliyomus
Sağlık ocağında ebelerin takip etmesi lazım normalde. Telefonu varsa ebenin ona sorsan en azından bir fikir verirdi.Valla sinirden aglıyorum kızlarya. Doktorumun teli kapalı ulaşamıyorum. Hastaneyı aradm bı doktor varmş oda ameliyata gırmiş. Niye bukadar midem bulanıyo başım dönüyo.
Yok cnm burdakı saglık ocagı berbat resmen. Ne aile soktoru doktor nede ebeler. Butun hemşireler işten ayrılmış ilgilenıcek kımse yok. Aşle doktoru desen tam bir felaket her gttgmde kavga edıp döndüm ordanSağlık ocağında ebelerin takip etmesi lazım normalde. Telefonu varsa ebenin ona sorsan en azından bir fikir verirdi.
Benimde gecen hafta cok bulaniyodu bi kaç defada basim dondu olduğum yerde oturdum çok kotu oldum simdi olmuyor geçti..İki üç gündür midem çok bulanıyo arkadaolduma. Ayaga kalktıgım anda başım dönüyo. Bebegımın hareketlerıde iyi. Korkuyorum içerde bişeylermi oluyo diye. Normalmı sizce bu mıde bulantıları falan.
Selam kızlar,
Dün gecem çoook fena geçti
İnanılmaz ağrım var tam göbeğimin altında ve belimde. Sanırım artık bebek kanala yerleşti. Yürümekte bile zorlanıyorum artık çünkü. Bu gece yine çok korkuyorum aynı şeyleri yaşayacağım diye.
Son günler çok sorunluymuşbir yandan sabırsızlık, bir yandan sürekli gelip giden ağrılar, sağa sola dönememe :,(
Allah bir nefeste sağlıkla kurtaraın hepimizi inşallah
Valla sinirden aglıyorum kızlarya. Doktorumun teli kapalı ulaşamıyorum. Hastaneyı aradm bı doktor varmş oda ameliyata gırmiş. Niye bukadar midem bulanıyo başım dönüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?