2014 Aralık Anneleri

bebek çikolatası için ben Elit Bohem aldım. çikolata satan bi yerden kilosu 25 tl idi ben 15 liralık aldım. şimdi meraktan saydım 105 tane etmiş o paraya. üzerindeki kendi etiketini söküp pc den alacağım renkli çıktıları etiket şeklinde kaplayacağım inşaallah. hem daha bir isme özel olacak hem de hazırların fiyatıyla karşılaştırılamayacak kadarucuza mal olacak. tabi bu işi yapabilmem için öncelikle oğlumun ismine karar vermem gerek

canımm Allah saglık sıhhat versin ikinize de dualarımız sizinle olcakk yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah herşey yolunda gider

Resim atsana ya nasil cikolata

bende istanbul beşiktaştayım canım belki daa hızlı gelir die düşündüm 15 gündür gelmeyen arkadaslar olmus cunku ..

slm kizlar bu aralar yazmiyorum ama takipteyim gecmisi hep okuyamadim kimyager25 canim hayirlisi olsun hakkinda önlemin alinmis erkenden artik geriye bebisini kucagina almak kaldi..
benimde kontrolum yarin bakalim bebis dönmüsmü belki yarin bi sezeryan tarihide ben alirim yada bi hafta daha bekletirler karar vermek icin..
cantami bende hazirladim herseyimiz tamam ..30 günden az kaldi cok heycanliyimm

nidilat kullaniyorum canim. kasilmalarim vardi karnim tas gibi oluyodu sonra hastaneye gittik düşük seyreden ama 4dk1 düzenli kasilmalar cikti cihazda. sonra ayni gun icinde 3 4 kere nstye girdim. hemen orda ilk doz ciğer geliştirici yapildi 2 dozda kendim yaptirdim doktor recete yazdı. ilaclari yazdi. sali günü 36+0olucaz. yarin kontrol var bakalim ne dicek doktor. simdide belimde kasiklarim da adet agrisi gibi ağrılarım var ilaci bırakınca cok fazla dayanacagimi sanmiyorum zaten ilacta yok önce prepar verdi nidilat bulamadık oda beni öldürdü resmen 1 saat hastanede nabzimin düşmesini bekledik kalbimin carpinti sindan sabit duramiyodum yaninda kalp ilacida yazmisti doktor o yzuden nidilat buldumda rahatladım.

İyi aksamlar arkadaşlar nasilsiniz? Sikintida olan arkadaşlar var sanirim allah yardimciniz olsun artik sona yaklastik hepimiz sağ salim bebeklerimiz kucagimizda bitiririz bu hamişlik dönemini. Bizim de bu salı randevumuz var artik isleri hizlandirdik kıyafetler yikandi utulendi cantaya koymak kaldi odasi hazir sayilir bu hafta kurabiyelerini yapicam inşallah bugün halı aldik oğlumun odasina ama boyu konusunda kararsiz kaldim acaba oyuncak sandigini başka yere alip bir büyüğünü mu alsak halının foto atiyorum fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar :)

Eklentiler

• IMG-20141109-WA0001.webp
    72 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG-20141109-WA0000.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 122
Ay keske bi buyugunu alsan odada esya degisimi yapincaada rahat edersin oyun oynarkende bebeisle iyi oluyor ben ilkinde onu yaptim degistim buyuk aldim ona ragmen haraket etmeye baslayinca done done parkeye gidiyor

Sanki bi buyugu daha Iyi olur canim alti aya surunmeye baslar ve senin icinde daha kolay olur.supurursun guzelcw silecek cok yerin kalmaz..ayrica bunu haliyi pek sevmeyen bi insan olarak diyorum :) evimdekilerde cok kucuk ama bebegin odasina ozellikle hali seklinde halifleks dosettik boyle pufidik pufidik kendinden desenli bisi..sanki daha rahatmis gibimr gelio cocukla..ayrica cokta hosuma gitti inanilmaz tatli bi oda ve hali gule gule kullanin ins

Ahanda benden bi tane daha buldum :) bende lindt ten aldim cikolatayi bi tane denemelik bi tanesi 35 gram gelio..yiyince doyar insanlar yani :) sonraaaa cikardim ilk kati icinde gri aluminyum var onun ustune kardesim grafiker bisiler tasarladi basit sade ve sik bisi :) simdide renkli cikti alip uhu ile yapistircam denemelik yaptim super oldu..bideee sanada fikir olsun 100 tane kucuk dekorasyon emzigi aldim pembe..kurdele ve emzigi birlestirip bi kosesinede onu tutturcam bakalim emzikleri bekliom netten aldim en gec uc gune elimdd olur.yapinca paylasirim bende I

Bende kotuyum sırt agrisi.agliyorum resmen.kaburgalarim.cok kotuyummm.yarin gidicem doktoraa

Ellerine saglik cok guzel olmus. Gule gule doldur bebisinin kirli camasirlarini
Ayy noluyo yaaa herkez canta hazirliyoo
Ben hala daha cooook varmis kafasindayim
Haha malesef artik cok vaktimiz yok. Hazir olsun ne olur ne olmaz. Her an supriz yapabilirler. Bunu soyluyorum ama halen benim cantamda eksiklerim var
sagol canim bgenmene cok sevindim. Evet cok sukur bitti artik is. Hafta ici hem gezip hem eksiklerimi tamamlamayi dusunuyorum.

Bence gayet iyi cnm. Yani ben mobilyalara sıfır sıfır halıları sevmıyorum. Bence buyuklugu ideal. Benimkide böyle duruyo cunku.

Cikolatayi ozel biseymi yaptiriyorsun normal cikolatami
bi pastanedki modelden yaptırıyorum canım. kilosu 64 tl ye anlaştık. 1 kg dan 45 tane çıkıyormuş. dekorlu emzikli bebek çikolatası diye geçiyor. aynısının nette tanesi 2 tl. hatta linki şu http://www.cemreknikahsekeri.com/dekorlu-emzikli-melodi-cikolata-pmu949. eşim sticker hazırladı bi köşesine de yapiştırmaya çalışcaz. baya kalablık gerçi üstü ama bakıcaz artık olursa

Bende kotuyum sırt agrisi.agliyorum resmen.kaburgalarim.cok kotuyummm.yarin gidicem doktoraa
2 gundur bende sırt ağrısından ne yatabiliyorum, ne oturabiliyorum eşime de artık masaj yapıver demeye çekiniyorum doğrusu.Dün doktora sordum bebek ağırlaşıyor normal dedi ve voltaren jel yazdı eşim akşam sürüp masaj yaptı ama nafile faydası olmadı hala çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…