Korkma canim herkesin gebeligi kendine özel insallah siz sıkıntısız kuzulariniza kavusursunuz. dedigim gibi elimdr sadece pazartesi sabah 9da son hapimi icicem. son ciger gelistircimi bu sabah oldum.daha sonra 11.45de doktor randevum var soyliycegi hersey altin degerinde bu hafta bana oyle geliyorki bu hafta icinde kuzumla kavusucaz umarim bi sorun olmaz. nolur nolmaz diye yenidogan yogunbakimda yer varmi diye sordum bos suanda dedi ebeler. icim ordanda rahatladi. ben koltuklari 29uncu haftada yikatmistim simdi ustunde hep örtü var en azindan mevlute kadar temiz kalsin diye ortuleri kaldirmadim halilar falanda 30.haftada evdeki tum halilari vermistim yikamaya annemle komsular dip köşe temizlediler. simdi sadece bu hafta ici carsamba persembe gibi eger dogurmadiysam yarim gün kadin alicam son bi uüstünden geçsin.o yüzden allah saglik versin herseyide yaparsin insallah.
Resim atsana ya nasil cikolatabebek çikolatası için ben Elit Bohem aldım. çikolata satan bi yerden kilosu 25 tl idi ben 15 liralık aldım. şimdi meraktan saydım 105 tane etmiş o paraya. üzerindeki kendi etiketini söküp pc den alacağım renkli çıktıları etiket şeklinde kaplayacağım inşaallah. hem daha bir isme özel olacak hem de hazırların fiyatıyla karşılaştırılamayacak kadarucuza mal olacak. tabi bu işi yapabilmem için öncelikle oğlumun ismine karar vermem gerek
Günaydın kızlar
Bugun tembel gunumdeyim yataktan cikamadim henüz
Herkese güzel sağlıklı pazarlar dilerim
@gonulll doğum yapmışsın, maşallah hayırlı olsun Bol sağlık dilerim yavruna da sana da,
bebekprenses numuneyi ne zaman istedim hatirlamiyorum ama 15 günü geçmemiştir, ıstanbul kadikoye istemistim
Ne ciKolatasi cnm ben daha almadim cikolata ama netten siparis vercem haciserif den..
http://www.haciserif.com.tr/bebek-cikolatasi-erkek-madlen.html
nidilat kullaniyorum canim. kasilmalarim vardi karnim tas gibi oluyodu sonra hastaneye gittik düşük seyreden ama 4dk1 düzenli kasilmalar cikti cihazda. sonra ayni gun icinde 3 4 kere nstye girdim. hemen orda ilk doz ciğer geliştirici yapildi 2 dozda kendim yaptirdim doktor recete yazdı. ilaclari yazdi. sali günü 36+0olucaz. yarin kontrol var bakalim ne dicek doktor. simdide belimde kasiklarim da adet agrisi gibi ağrılarım var ilaci bırakınca cok fazla dayanacagimi sanmiyorum zaten ilacta yok önce prepar verdi nidilat bulamadık oda beni öldürdü resmen 1 saat hastanede nabzimin düşmesini bekledik kalbimin carpinti sindan sabit duramiyodum yaninda kalp ilacida yazmisti doktor o yzuden nidilat buldumda rahatladım.Ben de ayniyim canim ama senin dr.un onlem almis ve ciger gelistirici yapmis. Benmki onu da yapmadi. Ilacim bitti ve yeniden almadim. Cok carpinti yapti bende. Sen ne kullaniyosun? Sali gunu randevum var bakalim ne diyecek.. duzenli kasilma derken ne kadar araliklarla oluyo? Bnm de bikac gundur siklikla olmaya basladi. Hatta iki gun once her 5 dk. Da bir kasildim. Kasilmanin beraberinde karnimda batma gibi agrilar oluyo. Bu gece de sabaha kadar boyleydi hala da dvm ediyo. Senin de bu sekilde mi? Bir de bnm bebisin kafasi galiba pelvise yerlesti. Wc ye daha sik cikiyorum ve idrar keseme bastirdigini hissediyorum.
Ay keske bi buyugunu alsan odada esya degisimi yapincaada rahat edersin oyun oynarkende bebeisle iyi oluyor ben ilkinde onu yaptim degistim buyuk aldim ona ragmen haraket etmeye baslayinca done done parkeye gidiyorİyi aksamlar arkadaşlar nasilsiniz? Sikintida olan arkadaşlar var sanirim allah yardimciniz olsun artik sona yaklastik hepimiz sağ salim bebeklerimiz kucagimizda bitiririz bu hamişlik dönemini. Bizim de bu salı randevumuz var artik isleri hizlandirdik kıyafetler yikandi utulendi cantaya koymak kaldi odasi hazir sayilir bu hafta kurabiyelerini yapicam inşallah bugün halı aldik oğlumun odasina ama boyu konusunda kararsiz kaldim acaba oyuncak sandigini başka yere alip bir büyüğünü mu alsak halının foto atiyorum fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar :)
Sanki bi buyugu daha Iyi olur canim alti aya surunmeye baslar ve senin icinde daha kolay olur.supurursun guzelcw silecek cok yerin kalmaz..ayrica bunu haliyi pek sevmeyen bi insan olarak diyorum :) evimdekilerde cok kucuk ama bebegin odasina ozellikle hali seklinde halifleks dosettik boyle pufidik pufidik kendinden desenli bisi..sanki daha rahatmis gibimr gelio cocukla..ayrica cokta hosuma gitti inanilmaz tatli bi oda ve hali gule gule kullanin insİyi aksamlar arkadaşlar nasilsiniz? Sikintida olan arkadaşlar var sanirim allah yardimciniz olsun artik sona yaklastik hepimiz sağ salim bebeklerimiz kucagimizda bitiririz bu hamişlik dönemini. Bizim de bu salı randevumuz var artik isleri hizlandirdik kıyafetler yikandi utulendi cantaya koymak kaldi odasi hazir sayilir bu hafta kurabiyelerini yapicam inşallah bugün halı aldik oğlumun odasina ama boyu konusunda kararsiz kaldim acaba oyuncak sandigini başka yere alip bir büyüğünü mu alsak halının foto atiyorum fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar :)
Ahanda benden bi tane daha buldum :) bende lindt ten aldim cikolatayi bi tane denemelik bi tanesi 35 gram gelio..yiyince doyar insanlar yani :) sonraaaa cikardim ilk kati icinde gri aluminyum var onun ustune kardesim grafiker bisiler tasarladi basit sade ve sik bisi :) simdide renkli cikti alip uhu ile yapistircam denemelik yaptim super oldu..bideee sanada fikir olsun 100 tane kucuk dekorasyon emzigi aldim pembe..kurdele ve emzigi birlestirip bi kosesinede onu tutturcam bakalim emzikleri bekliom netten aldim en gec uc gune elimdd olur.yapinca paylasirim bendehttp://www.elitcikolata.com.tr/urun-kategori/sargili-cikolatalar/ şu ürün canım.inde sarı jelatini var. diğer kağıt üzerinde ayrıca sarılmış vaziyette. ben onu söküp yerine çıktılar alıp şerit şeklinde yapıştıracağım inş.
Bende kotuyum sırt agrisi.agliyorum resmen.kaburgalarim.cok kotuyummm.yarin gidicem doktoraaminok .!.:Selam kızlar,
Dün gecem çoook fena geçti
İnanılmaz ağrım var tam göbeğimin altında ve belimde. Sanırım artık bebek kanala yerleşti. Yürümekte bile zorlanıyorum artık çünkü. Bu gece yine çok korkuyorum aynı şeyleri yaşayacağım diye.
Son günler çok sorunluymuşbir yandan sabırsızlık, bir yandan sürekli gelip giden ağrılar, sağa sola dönememe :,(
Allah bir nefeste sağlıkla kurtaraın hepimizi inşallah
Ellerine saglik cok guzel olmus. Gule gule doldur bebisinin kirli camasirlariniKızlar daha once instagramda gördüğüm kirli çamaşır keselerini paylaşmıştım . Gecen gün kumas almıştım kendimce elde diktim . Bunu nette 30 a satıyorlardı bizimki 4-5 liraya mal oldu . Oda kuzuları hazır aldım diye :) bi fikir olur belki sizede can sıkıntısından aslında bunlara sardım
Haha malesef artik cok vaktimiz yok. Hazir olsun ne olur ne olmaz. Her an supriz yapabilirler. Bunu soyluyorum ama halen benim cantamda eksiklerim varAyy noluyo yaaa herkez canta hazirliyoo
Ben hala daha cooook varmis kafasindayim
sagol canim bgenmene cok sevindim. Evet cok sukur bitti artik is. Hafta ici hem gezip hem eksiklerimi tamamlamayi dusunuyorum.swiftcim odan hayırlı olsun, oğluşun sağlıkla mışıl mışıl uyusun içinde. çok rahat bi bebek olsun
izne de çıktın hadi o da hayırlı olsun
hem dinlen hem de hazırlıklarını tamamla inşallah
Bence gayet iyi cnm. Yani ben mobilyalara sıfır sıfır halıları sevmıyorum. Bence buyuklugu ideal. Benimkide böyle duruyo cunku.İyi aksamlar arkadaşlar nasilsiniz? Sikintida olan arkadaşlar var sanirim allah yardimciniz olsun artik sona yaklastik hepimiz sağ salim bebeklerimiz kucagimizda bitiririz bu hamişlik dönemini. Bizim de bu salı randevumuz var artik isleri hizlandirdik kıyafetler yikandi utulendi cantaya koymak kaldi odasi hazir sayilir bu hafta kurabiyelerini yapicam inşallah bugün halı aldik oğlumun odasina ama boyu konusunda kararsiz kaldim acaba oyuncak sandigini başka yere alip bir büyüğünü mu alsak halının foto atiyorum fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar :)
Canım naptın gittin mı Dr a yazdıysanda kaçırdım sanırımBence gayet iyi cnm. Yani ben mobilyalara sıfır sıfır halıları sevmıyorum. Bence buyuklugu ideal. Benimkide böyle duruyo cunku.
bi pastanedki modelden yaptırıyorum canım. kilosu 64 tl ye anlaştık. 1 kg dan 45 tane çıkıyormuş. dekorlu emzikli bebek çikolatası diye geçiyor. aynısının nette tanesi 2 tl. hatta linki şu http://www.cemreknikahsekeri.com/dekorlu-emzikli-melodi-cikolata-pmu949. eşim sticker hazırladı bi köşesine de yapiştırmaya çalışcaz. baya kalablık gerçi üstü ama bakıcaz artık olursaCikolatayi ozel biseymi yaptiriyorsun normal cikolatami
Gıttım cnm çok şükür bi problem yok. Tansıyonum oymuyomuş sürekli ondan. Bu haftalarda olur dedi.Canım naptın gittin mı Dr a yazdıysanda kaçırdım sanırım
hmm teşekkürler canım. ihtiyaç oluyor kesin değil mi. kızımda istanbuldaydık malum ankaraya göre nemli havası. kaloriferlerin yanına da su koyardık. öyle burnu falan hiç tıkanmazdı almamıştık. ama burda şart gibi.Arzumunkini önerebilirim cnm.
2 gundur bende sırt ağrısından ne yatabiliyorum, ne oturabiliyorum eşime de artık masaj yapıver demeye çekiniyorum doğrusu.Dün doktora sordum bebek ağırlaşıyor normal dedi ve voltaren jel yazdı eşim akşam sürüp masaj yaptı ama nafile faydası olmadı hala çok ağrıyorBende kotuyum sırt agrisi.agliyorum resmen.kaburgalarim.cok kotuyummm.yarin gidicem doktoraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?