2014 Aralık Anneleri

annişler aklıma takıldı komşum bim den bebek bezi kullanıyor onu öneriyor sizce ne almalı?

Kızlar ya bu arada sizden fikir almak istiyorum kızıma hala isim bulamadık.eşim ve benim ismimizin baş harfleri S ve A isminin başında yada sonunda olsun istiyoruz ve SAnem yada meliSA diye düşünüyoruz,alternatif isimler de olabilir tabi. Sizce hangisi?

annişler aklıma takıldı komşum bim den bebek bezi kullanıyor onu öneriyor sizce ne almalı?
Ben en başta molfix göbek bağı oyuntulu duşunuyordum ama çevremde bebeği olanlar sakın alma sızdırıyor, kesinlikle prima kullan dediler dun eşime prima aldırdım ama diğer bezleri de denemek istiyorum. Prima 50 adet 30 TLye almış, babanın parasına bol bol edecek bu gidişle, canı sağolsun kuzumun ama aile butçesini de düşünmek lazım indirime girdikçe stoklamak lazım:)

ben prima premium un 62 lisini 28tl ye aldım.25 e satan marketler de varmış galiba.

Anladim canim.. Allah yardimcimiz olsun. Ben de adalat kullandim. Nidilat turevi zaten. Cok carpinti yapiyo ve cok iyi degilmis bu ilaclari kullanmak. Zarari da varmis. Ben de korktum biraktim acikcasi. Daha dogrusu 1 kutu bitti 2.yi almadim. Bikac gun iyiydim simdi yine basladi. 37 yi bitirseydik korkumuz kalmazdi. Ama sen korkma ciger gelistirici de yapilmis cnku. Bnm gorumcem 35 te dogum yapti ve bebek 2 kiloydu ama ciger gelistirici yapildigi icin kuveze bile girmedi. Korkma canim. bebeginin kilosu iyi mi?

Canım esımın kuzeni artık bimden kullanıyorum dedi ana kızı bi yasını gextıkten sonra bimden almış hiç de şikayetçi değilim dedi .. ben prima premıum aldım onu kullanırım dıye düşünüyorum . Bi yaa sonrası alternatif bakarım belki

Canım sen mi yazmıştım . Bixde zamanında babymalden 25 e aldık ama artmış fiyatlar .. Ankara'da en uygun nerede haberın var mı
evet ben 1 numara 1 paket 25 e almıştım babymall den bikaç ay önce. dün gittim 2 numara 28 tl ydi artmış ama gitmişken 2 paket aldım. @esr06 rize gross tan 25e aldım dedi yanlış hatırlamıyorsam. yani şu ara en uygun rize gross ta galiba

bu isimlerin anlamlara bildiğim kadarıyla pek hoş değildi canim ikisinden biri dersen melisa olabilir ama farklı öneri istersen ben sare ismini öneririm saf,temiz demek
sağol canim begenmene sevindim ben figürlü şeyleri sevmiyorum bebisim gibi sade saf bi oda olsun dedim klasik bebek odasi halilarindan almadim

Bence gayet iyi cnm. Yani ben mobilyalara sıfır sıfır halıları sevmıyorum. Bence buyuklugu ideal. Benimkide böyle duruyo cunku.
aslında bebek odalarında büyük halı olmamiymis toz tuttugu için ama yine de çok mu küçük oldu dedim bir büyüğü de baya büyük olur sanki bilemedim kaynanam kesin çok küçük falan dicek ama napim ya eşim de boyle sevdi :)

Saol canım ben gecen hafta babymalldeydim 28 değildi demek bu hafta indi yine dogru rizegross dedi bundansonraki takip bebek bezleri olacak sanırum

Kesinlikle sart cnm ben icine biraz naneli vikse benzer bir karisimda var ondanda katiyom suya burnu bile tikandiginda onla hava cektiriyorum icine.

Sağol arkadaşım sare ismi benim de hoşuma gidiyor ama eşim istemiyor ama önerin için tşk ederim.Bu arada halının boyutu bence iyi buyuk halı daha çok toz tutar , hem kuçuk olunca daha kolay temizlersin odayı hemde şık duruyor.

canımm saol ya tadı nasıll emin olamıorum ama bi de n zmn sipariş vermeyi düşünüyorsunuz?
Benim dogum 24 gibi bir aksilik olmassa bir hafta oncesinde veririm siparisi hastane icin once bir kutu cikolata ve lokum siparis vercem memnun kalirsam ki alan arkadaslar var onlar memnundu yine vericem eve gelenler icinde..

Benim dogum 24 gibi bir aksilik olmassa bir hafta oncesinde veririm siparisi hastane icin once bir kutu cikolata ve lokum siparis vercem memnun kalirsam ki alan arkadaslar var onlar memnundu yine vericem eve gelenler icinde..
Hacışerifin hiç bi ürününden memnunıyetsiz olmadım . Evliliğin ilk 6 ayı Denizli'de yaşıyorduk . Hacıserifin müthiş bi dükkanı var çalışırken öğlen arası sık aralıklı asındırıyorduk dükkanı ... Off off dıyırum . Umarım memnun kalırsınız

kizlar grip olmusum gece acile gittik sadece serum taktilar baska bisey yapamayiz dedilwr parol ic dedi ve ihlamur c vitamii meyve sivibtuket dedi bogazim kulagimi agritiyo cok fenayim baska ne yapabilirim acaba kadin dogumcumuda aradim oda baska bi ilac veremem gebwligin riskli zatenikiz olunca diyo

Bir aydir dr gitmiyodun...yarin muaynem var cok heycanliyim ne durumsayiz...

bide ben ufak bi agriyi siziyi aaa sancimmi diye panik yapiyommm az daaha sabtet kizimm diye dualar ediyorum. ..
insallah zamaninda gelirler sagsaglim kavusuruz yavrularimiza...ilk annelik ilk deneyim heycan dorukta bende...

ben 9 aydır indirimde olduğunu görmedim girdiğinde de en fazla 2tl iniyor toplu alımda. bi yakınımız prima nın dağıtımcısı kolay kolay beyaz paket indirime girmez diyo bir de en iyisi dedi. evet şu an bence de prima ama 30tl çok geliyor gözüme. bir değil her gün defalarca kullan at yapıcaz. bilemedim ya bim i de çok övüyorlar

canım geçmiş olsun sıcak suya tatlı kaşığı bal ve yarım limon sık bol bol bunu iç zararı yok bana doktorum minoset de içebilirsin demişti serumdan da korkma o sadece sıvı ihtiyacını karşılar bir de yurt dışında grip olana bol su içiriyorlar ki vücut temizlensin bir an önce diye

canim belli olmaz bebise alerji yapabilir prima yada molfix deneyip gorucez artik

sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…